Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023

Όταν ορισμένα "ιδρύματα", έχουν μάλλον ΧΑΛΑΣΜΕΝΕΣ "ΠΥΞΙΔΕΣ"....( Σχόλια; )

 

ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ.
ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ
ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΟΥ.

ΠΕΡΙ "ΑΓΑΠΗΣ" ΔΙΑΤΙΝΕΤΑΙ....
ΠΕΡΙ (πολύχρωμης)
"ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ" ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ....



9 σχόλια:

  1. ΖΗΤΑΤΕ ΣΧΟΛΙΑ.
    ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ ΕΝΑ.
    ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Η ΑΦΙΣΣΑ Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟ ΤΟΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΝΑ;
    Η ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ;
    ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα ντε; Ποια μάνα συμφώνησε να της κρατάνε τον γιο δύο άντρες;
      Το παιδί ρωτήθηκε; Ακόμη κι αν δεν βλέπουμε το πρόσωπο του ρωτήθηκε εάν θέλει να συμμετέχει στην προώθηση μιας ομοφυλοφιλικής σχέσης; Κάνεις δεν σκέφτηκε το παιδί αυτό;
      Επίσης, το γεγονός ότι επιλέχθηκε αγόρι για την διαφήμιση δεν σας λέει τίποτε;;;;
      Που είναι οι οργανώσεις που κόπτονται για την προστασία των παιδιών;
      Τα άτεκνα ζευγάρια περνούν από σαράντα κύματα για να υιοθετήσουν ένα παιδάκι και θα επιτρέψουμε αυτό το έγκλημα να συμβεί;;;
      Όσοι διάγουν τέτοιον βίο δεν έχουν δικαίωμα να έρχονται καν σε επαφή με παιδιά. Ακόμη κι αν δεν προχωρήσουν σε κακοποιητική συμπεριφορά, μόνο η ανώμαλη κι αφύσικη σχέση που επιλέγουν αρκεί να σημαδέψει και να καταστρέψει μια ανθρώπινη ψυχή που είναι ανώριμη να καταλάβει ότι αυτό που βιώνει είναι διαστροφή και λάθος, για να το εκφράσουμε όσο πιο ευγενικά γίνεται.

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστούμε πολύ γιά τήν συμμετοχή σας καί γιά όσα είχατε τήν καλοσύνη νά μας γράψετε.
      Στήν Ελλάδα (ως συνήθως άλλως τε), η αμερικανική βιβλιογραφία μέ θέματα από παιδιά που είχαν τήν τρομερή εμπειρία νά μεγαλώσουν μέ δύο μπαμπάδες, ή δύο μαμάδες καί διεκτραγωδούν τίς αρνητικότατες εμπειρίες τους καί τά άσχημα βιώματά τους, δέν "φθάνει"!
      Ούτε ως πρωτότυπα βιβλία παρουσιάζονται πουθενά, ούτε δέ γιά αστείο νά μεταφρασθούν.....
      Άν οι πολλοί διάβαζαν καί ήξεραν τί καταστροφή στόν ψυχισμό ενός μικρού παιδιού προκαλείται μέ αυτά τά λυπηρότατα έως νοσηρά "τερτίπια", δέν θά ανέχονταν ούτε κάν νά τά βλέπουν...

      Διαγραφή
    3. Ακριβώς! Αυτές οι μαρτυρίες είναι οι μόνες που έχουν σημασία σε αυτήν την υπόθεση κι όχι τα καπρίτσια του κάθε ανωμάλου που θέλει τώρα και την βούλα του νόμου για να κακοποιεί ελεύθερα παιδιά.

      Διαγραφή
  2. Η ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΙΑ ΣΑΣ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΠΟΒΛΗΤΑ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΕΦΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ντροπή που ζω σε αυτή τη χώρα που διοικείται από ξένα κέντρα και εμείς ακολουθούμε σαν υπνωτισμένοι! Δεν ξέρω σε ποιο σημείο του πλανήτη να πάω να κρυφτώ να μην βλέπω και να μην ακούω την κατάντια του ανθρωπίνου είδους! Κρίμα στις επόμενες γενιές που το φυσιολογικό θα έχει καταντήσει αφύσικο και που δεν θα υπάρχει ήθος και αξίες! ΑΙΣΧΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα ιδρύματα Ωνάσης και Σταύρος Νιάρχος είναι υπέρ χρηματοδοτούν ακόμα και τις λοατκι παρελάσεις και προωθούν σχετικά ευρωπαϊκά προγράμματα με αφίσες, η αμερικανική πρεσβεία(είδαμε πρόσφατα τον πρέσβη Τσούνη) και άλλες πρεσβείες στο παρελθόν όπως του Καναδά(προφανώς θα συμφωνεί ο Τριντό). Τα ιδρύματα παίρνουν ζεστό χρήμα από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από τον ΟΗΕ. Οι ξένες πρεσβείας τι δουλειά έχουν σε ξένης χώρας επικράτεια; Εκτός από το ότι διαφωνώ επί της ουσίας, θεωρώ ότι η εμπλοκή ξένων χωρών σε εσωτερικά ζητήματα χρειάζεται την ανοχή του κράτους και όλο αυτό δεν θυμίζει και πολύ ανεξάρτητο κράτος, μην πάω και σε άλλα ζητήματα σοβαρότερα όπως εξωτερικών & άμυνας και βγω εκτός θέματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απίστευτες εικόνες!!! Ο Θεός να φυλάξει τα παιδιά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτά είναι στο προστάδιο με στόχο τα παιδιά να μην «ανήκουν» στους γονείς αλλά στην εξουσία*.
    Ακριβώς όπως στο στάβλο τα αρνιά ανήκουν στον εκτροφέα.
    Ενώστε τις τελείες, είναι χειρότερα από ότι νομίζετε.

    *Προσοχή! Δεν λέω κράτος γιατί κάποιοι αφελείς μπερδεύουν κράτος και έθνος πράγμα που στην παρούσα ιστορική συγκυρία ΔΕΝ ισχύει, το κράτος είναι καθαρά εχθρός του έθνους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!