Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2023

ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ;;; ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ! - Ομηρία στο αεροδρόμιο του Αμβούργου – είναι πράγματι όλα καλά;;;; Τι ΔΕΝ θέλετε να ξέρετε.


Είναι μια ανθρώπινη τραγωδία αυτό που συμβαίνει στο Αμβούργο από χθες: Προφανώς λόγω μιας διαφωνίας για την επιμέλεια, ένας πατέρας έχασε την ψυχραιμία του και πήρε όμηρο την τετράχρονη κόρη του.

Ο ένοπλος 35χρονος έσπασε τα φράγματα ασφαλείας του αεροδρομίου της χανσεατικής πόλης με το Audi του και πέταξε δύο φλεγόμενα μπουκάλια έξω από το αυτοκίνητο – ένα είδος βόμβας μολότωφ. Απαίτησε επίσης να μπορέσει να πετάξει στην Τουρκία με το παιδί του. 

Στην πραγματικότητα, ο άνδρας έχει αποκλείσει ολόκληρο το αεροδρόμιο από το Σάββατο, 20:12 μ.μ., κρατώντας μία ολόκληρη πόλη σε αγωνία. Τίποτα δεν λειτουργούσε πλέον στην εναέρια κυκλοφορία - μέχρι που ο άνδρας εγκατέλειψε το απόγευμα του Σαββάτου μετά από 18 ώρες.

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε όλα αυτά στα μεγάλα μέσα ενημέρωσης.

Ωστόσο, μου προξένησε αλγεινή εντύπωση το τι έκρυβε η εφημερίδα "Bild" στα ψιλά γράμματα. Εκεί γράφει: «Το αεροδρόμιο δεν βλέπει να υπήρξαν αποτυχίες στην ασφάλεια. Ο άνδρας, ο οποίος θέλει να απευθύνεται αποκλειστικά στα τουρκικά, έφθασε με το Audi σχεδόν ανεμπόδιστα, όπου έσπασε έναν φράχτη ασφαλείας. Ωστόσο, το αεροδρόμιο επισημαίνει ότι «η ασφάλεια του χώρου συμμορφώνεται με όλες τις νομικές απαιτήσεις» και μάλιστα τις υπερβαίνει ως επί το πλείστον.

Από τη μία πλευρά, αυτό εγείρει το ερώτημα γιατί δεν αναφέρεται ξεκάθαρα ότι ο άνδρας αυτός είναι Τούρκος; Επειδή θα μπορούσε να ανησυχήσει τον πληθυσμό; Το αργότερο όταν έγινε γνωστό το αίτημά του να ταξιδέψει στην Τουρκία και να μιλάει μόνο τουρκικά με τις γερμανικές αρχές, η προέλευση του δράστη είναι σχετική με την είδηση και, ως εκ τούτου, πρέπει να αναφερθεί. Αν ήταν ένας «βέρος Γερμανός», για να δανειστώ τις λέξεις της «Die Zeit», πιθανότατα θα το είχαμε μάθει με έντονα γράμματα στους τίτλους.

Αλλά είναι τουλάχιστον εξίσου παράλογο το γεγονός ότι το αεροδρόμιο αρνείται οποιαδήποτε ευθύνη. Και οι δημοσιογράφοι το επιτρέπουν να περάσει έτσι στα ψιλά.

Εάν ένα Audi μπορεί προφανώς να διεισδύσει στην περιοχή υψηλής ασφάλειας ενός αεροδρομίου σπάζοντας έναν φράκτη ασφαλείας ή ένα φράγμα (οι πηγές διαφέρουν εδώ), είναι τουλάχιστον θράσος στα μάτια μου, οι υπεύθυνοι φορείς εκμετάλλευσης αεροδρομίων να λένε και να τονίζουν ότι δεν υπάρχουν ελλείψεις όσον αφορά την ασφάλεια.

Είναι εξίσου θράσος το γεγονός ότι οι συνάδελφοι, όπως και στην «Bild», το αφήνουν ως έχει χωρίς σχόλια. Με αυτόν τον τρόπο, πωλούν τους αναγνώστες τους θεωρώντας τους ηλίθιους όπως ακριβώς και οι φορείς εκμετάλλευσης αερολιμένων πωλούν τους πελάτες τους.

Δυστυχώς, μια τέτοια πλήρης άρνηση της πραγματικότητας μέσω της άρνησης του προφανούς και εντελώς πανικόβλητου φόβου της παραδοχής των λαθών και της ανάληψης ευθύνης είναι ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα της αυτοαποκαλούμενης «καλύτερης Γερμανίας όλων των εποχών».

Εξάλλου, εάν οι φορείς εκμετάλλευσης των αερολιμένων του Αμβούργου έχουν δίκοιο και, με μέτρα ασφαλείας που λειτουργούν σωστά, σχεδόν όλοι μπορούν να εισέλθουν στον χώρο υψηλής ασφάλειας ενός αερολιμένα οπλισμένοι μέσω του φράχτη, τότε θα ήταν λογικό είτε να ανασταλούν εντελώς οι πτητικές λειτουργίες λόγω έλλειψης ασφάλειας είτε να βασίζεστε ανοιχτά στη μοιρολατρία και στη συνέχεια απλώς να προσαρμόζετε πράγματα όπως οι έλεγχοι ασφαλείας πριν από την επιβίβαση.

Θα πείτε τώρα: Πώς μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο;

Αυτό δεν είναι τίποτε άλλο από το παράλογο αποτέλεσμα, αν σκεφτείτε τις παράλογες δηλώσεις των διαχειριστών αεροδρομίων.



ΠΗΓΗ: https://reitschuster.de/post/geiselnahme-am-hamburger-flughafen-wirklich-alles-bestens/


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

1 σχόλιο:

  1. ΔΕΙΤΕ ΚΙ`ΑΥΤΟ.
    KΑIPΙΔHΣ: ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ TΟYPΚΟYΣ ΛIMEΝΙΚΟYΣ ΣΤΑ ΝHΣIΑ...(Αυτο κι αν δεν ειναι πρoδoσiα) Βίντεο...

    https://apagoreuetai-group.blogspot.com/2023/11/blog-post_11.html

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!