Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023

Η αληθινή ιστορία πίσω από τον Covid - Δικηγόρος κατηγορεί τη CIA και το Υπουργείο Άμυνας ότι εμπλέκονται βαθιά με τον COVID-19.


(ΒΙΝΤΕΟ εντός του συνδέσμου)

Αρχική δημοσίευση στο Vigilant News

Ο δικηγόρος Tom Renz διατύπωσε σοβαρούς ισχυρισμούς εναντίον του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ (DoD) και της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (CIA) σε μια πύρινη κατάθεση τη Δευτέρα κατά τη διάρκεια της ακρόασης "Τραυματισμοί που προκαλούνται από εμβόλια COVID-19", υποστηρίζοντας τη βαθιά συμμετοχή τους στην πανδημία COVID-19.

Αρχικά, ο εισαγγελέας Renz τόνισε μια παραβλεφθείσα πτυχή της διαδικασίας διανομής εμβολίων COVID-19:

Είπε: «Όταν κάποιος έκανε αυτό το εμβόλιο [COVID]. Δεν το πήραν από την Pfizer ή τη Moderna. Το πήραν από το Υπουργείο Άμυνας. Το Υπουργείο Άμυνας το διένειμε. Η σύμβαση με την ομοσπονδιακή κυβέρνησή μας απαιτεί να το διανείμει. Το Υπουργείο Άμυνας έπρεπε να διασφαλίσει ότι υπήρχε απόλυτη ασυλία. Εάν θέλετε να μηνύσετε κάποιον αυτή τη στιγμή, θα πρέπει να μηνύσετε το DOD. Καλή τύχη!»

Στη συνέχεια, ο δικηγόρος Renz έθεσε ερωτήματα σχετικά με τον ρόλο της EcoHealth Alliance στη δημιουργία του SARS-CoV-2, στην οποία ανέπτυξε νομική υπόθεση εναντίον του οργανισμού:

«Αυτή η υπόθεση ισχυρίζεται ότι η EcoHealth Alliance συνεργάστηκε με το εργαστήριο του ΚΚΚ και της Γουχάν και δημιούργησε, λοιπόν, αυτόν τον εφιάλτη που είχαμε. Επιτρέψτε μου να σας ρωτήσω κάτι. Πιστεύει κανείς σε αυτήν την αίθουσα ότι θα μπορούσαμε να μεταφέρουμε την απαραίτητη τεχνολογία για να κάνουμε αυτό το είδος γενετικής μηχανικής, αυτό το είδος ανάπτυξης βιολογικών όπλων... χωρίς το πράσινοι φως από το Υπουργείο Άμυνας ή τη CIA; Έχω νέα για εσάς. Ήξεραν ακριβώς τι συνέβαινε. Έχουμε έναν τόνο αποδεικτικών στοιχείων σχετικά με αυτό».

Στη συνέχεια, ο δικηγόρος Renz παρουσίασε στοιχεία ότι ο SARS-CoV-2 αναπτύχθηκε στα μέσα της δεκαετίας του 2010 και όχι το 2020, όπως συνήθως πιστεύεται:

«Υπήρξε μια μελέτη. Ο Δρ Malone θα μπορούσε πιθανώς να σχολιάσει αυτό καλύτερα από ό, τι εγώ. Αλλά αυτή η μελέτη έδειξε ότι υπήρχε μια αλληλουχία 12 νουκλεοτιδίων που βρήκαν σε ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Moderna, η οποία ήταν μια τέλεια αντίστροφη αντιστοίχιση (μία πιθανότητα στο δισεκατομμύριο) με αυτό που έχουμε στον SARS-CoV-2. Αυτό το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας κατατέθηκε το 2016. Ευχαριστώ, David Martin, για πολλές από τις έρευνες διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας του. Αλλά αυτό για το οποίο θέλω να σας πω, σύμφωνα με την περίπτωσή μας και τα δεδομένα και τα στοιχεία που έχουμε υποβάλει, πιστεύουμε ότι αυτή η ασθένεια αναπτύχθηκε στην πραγματικότητα στα μέσα της δεκαετίας του 2010».

Το πιο ανησυχητικό, ένας πληροφοριοδότης μοιράστηκε στρατιωτικά αρχεία με τον εισαγγελέα Renz, δείχνοντας έναν στρατιώτη που έλαβε ανοσοποίηση COVID-19 το 2014:



«Αυτή η μαυρισμένη σελίδα, την οποία έπρεπε να μαυρίσουμε λόγω του γεγονότος ότι ήταν προσωπικά αναγνωρίσιμες ιατρικές πληροφορίες και επίσης θα έθετε το άτομο σε κίνδυνο... και μετά από αυτή τη σελίδα, θα δείτε πέντε διαφορετικές περιπτώσεις όπου το ιατρικό αρχείο αυτού του ατόμου, βλέπετε στην κορυφή, το 2014, στο Irwin ACH (Στρατιωτικό Κοινοτικό Νοσοκομείο), Fort Riley, Κάνσας. Ανοσοποίηση COVID-19 από τη Moderna. Τώρα, δεν προτείνω - λοιπόν, υποθέτω ότι προτείνω ότι ίσως πρέπει να αναρωτηθούμε γιατί αυτός ο στρατιώτης προφανώς εθεάθη πέντε φορές το 2014 για εμβολιασμό COVID-19. Τώρα, δεν πρόκειται να βγω και να σας πω ότι αυτό αποδεικνύει ότι αυτό δημιουργήθηκε πριν από 5 έως 10 χρόνια ή ότι το χρονοδιάγραμμα ήταν εντελώς απάτη. Θα σας πω ότι πρέπει να το εξετάσουμε».

«Το Υπουργείο Άμυνας και η CIA συμμετείχαν σε αυτό», κατέληξε ο εισαγγελέας Renz.

«Αυτό δημιουργήθηκε σε ένα εργαστήριο σε έναν από τους μεγαλύτερους εχθρούς των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Θα σας αφήσω να συμπληρώσετε μερικά κενά σχετικά με τις νομικές συνέπειες εδώ. Δεν μπορώ να ασκήσω FOIA στο DoD. Δεν μπορώ να ασκήσω FOIA στη CIA. Δεν θα με βγάλει πουθενά. Είναι πραγματικά ενδιαφέρον το γεγονός ότι το ίδιο το Υπουργείο Άμυνας, από το οποίο έχω αυτά τα αρχεία και το οποίο φάνηκε να εμπλέκεται σε πολλές άλλες πτυχές αυτού - και οι οποίοι είναι πρόθυμοι να αναλάβουν την ευθύνη και να υπογράψουν τις συμβάσεις, θα έπρεπε να υπογράψουν τις μεταφορές τεχνολογίας που απαιτούνται για να γίνει αυτό με την κομμουνιστική Κίνα. Θέλω να θέσω την ερώτηση, ποια είναι η πραγματική ιστορία του COVID;"

Συμπέρασμα

Οι ισχυρισμοί του Renz σχετικά με τον ρόλο του Υπουργείου Άμυνας στη διανομή εμβολίων, η συμμετοχή της EcoHealth Alliance στη δημιουργία του SARS-CoV-2 και η εκπληκτική αποκάλυψη μιας ανοσοποίησης COVID-19 του 2014 που καταγράφηκε σε στρατιωτικά έγγραφα δείχνουν όλα προς μια περίπλοκη και δυνητικά ενοχλητική αφήγηση. Αυτοί οι ισχυρισμοί, αν και δεν έχουν ακόμη τεκμηριωθεί σε δικαστήριο, απαιτούν αυστηρή έρευνα και διαφανή έλεγχο. Καθώς ο κόσμος συνεχίζει να παλεύει με την πανδημία και τα επακόλουθά της, οι ισχυρισμοί του Renz, εάν αποδειχθούν, θα μπορούσαν να αλλάξουν σημαντικά την κατανόησή μας για την προέλευση του COVID-19 και τις ευθύνες των παγκόσμιων δυνάμεων στην εξάπλωση και τη διαχείρισή του.

Η πλήρης ακρόαση «Τραυματισμοί που προκαλούνται από εμβόλια COVID-19» είναι διαθέσιμη για παρακολούθηση μέσω του παρακάτω βίντεο:



ΠΗΓΗ: https://vigilantfox.substack.com/p/attorney-accuses-the-cia-and-dod?publication_id=975571&post_id=138931224&isFreemail=true&r=2glxis&utm_source=substack&utm_medium=email


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!