Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023

«Εάν εκατομμύρια κορίτσια και γυναίκες εμβολιαστούν κατά του HPV, θα προκληθεί μαζικός θάνατος» - Ο James Lyons-Weiler, ειδικός στον καρκίνο και ιδρυτής του Ινστιτούτου Καθαρής και Εφηρμοσμένης Γνώσης, προειδοποιεί ενάντια σε αυτό. Αυτό αναφέρει ο «Defender».



Όπως αναφέρει το The Defender, υπάρχει έντονη κριτική για μια διεθνή εκστρατεία από την Παγκόσμια Συμμαχία για τα Εμβόλια και την Ανοσοποίηση (GAVI). Αυτή η εκστρατεία χρηματοδοτείται σε μεγάλο βαθμό από το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates και στοχεύει στον εμβολιασμό σχεδόν οκτώ εκατομμυρίων νεαρών κοριτσιών κατά του ιού των ανθρώπινων θηλωμάτων (HPV) μόνο στη Νιγηρία.

Συνολικά, περισσότερα από 80 εκατομμύρια κορίτσια σε χώρες χαμηλού και μεσαίου εισοδήματος πρόκειται να εμβολιαστούν κατά του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας έως το 2025. Σύμφωνα με τους επικριτές, ωστόσο, το εμβόλιο περισσότερο βλάπτει παρά ωφελεί. Η GAVI, από την άλλη πλευρά, εμφανίζεται με το σύνθημα ότι ο εμβολιασμός θα αποτρέψει «περισσότερους από 1,4 εκατομμύρια μελλοντικούς θανάτους».

Η Brenda Baletti, συγγραφέας του άρθρου, τονίζει: Δεν υπάρχουν ακόμη μελέτες που να δείχνουν ότι το εμβόλιο HPV προλαμβάνει τον καρκίνο, παρόλο που οι κατασκευαστές εμβολίων και οι υγειονομικές αρχές ισχυρίζονται το αντίθετο». Αυτό αποδεικνύεται, για παράδειγμα, από ένα έγγραφο που δημοσιεύθηκε στο Journal of the Royal Society of Medicine το 2020.

Η Baletti αναφέρει επίσης τον James Lyons-Weiler, επικριτή της παγκόσμιας εκστρατείας εμβολιασμού κατά του HPV, ο οποίος υποψιάζεται ότι ο μαζικός εμβολιασμός θα προκαλέσει έναν καταστροφικό αριθμό σοβαρών παρενεργειών στα νεαρά κορίτσια.

Ο Lyons-Weiler είναι διευθυντής του Ινστιτούτου Καθαρής και Εφηρμοσμένης Γνώσης και έμπειρος εμπειρογνώμονας για τον καρκίνο που έχει εργαστεί στο Hillman Cancer Center και στο Ινστιτούτο Καρκίνου του Πανεπιστημίου του Πίτσμπουργκ, μεταξύ άλλων. Ο "Defender" φέρεται να είπε:

«Το 2009, μας είπαν ότι το ποσοστό των σοβαρών ανεπιθύμητων ενεργειών, ή SAE για συντομία, ήταν 6,5% για τα εμβόλια HPV. Ωστόσο, μια μελέτη που δημοσιεύσαμε στο Science, Public Health Policy & The Law δείχνει ότι το προφίλ παρενεργειών του εμβολίου HPV είναι πολύ χειρότερο από ό, τι αναφέρθηκε προηγουμένως.

Εάν εκατομμύρια κορίτσια και νέες γυναίκες κάνουν αυτό το εμβόλιο, θα οδηγήσει σε μαζική εξαφάνιση που αυτές οι χώρες δεν έχουν τώρα και δεν χρειάζονται. Ο αριθμός των παρενεργειών θα είναι 65.000 ανά εκατομμύριο εμβολιασμένων γυναικών και το υποτιθέμενο καθαρό όφελος του εμβολίου απλά δεν υπάρχει».

Η εκστρατεία για την εξάλειψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας θυμίζει την προηγούμενη εκστρατεία του Ιδρύματος Gates για την εξάλειψη της πολιομυελίτιδας, που ξεκίνησε επίσης από τον ΠΟΥ και υποστηρίχθηκε από την GAVI, τη UNICEF και άλλους, συνεχίζει η Baletti.

Αλλά αυτή η εκστρατεία τελικά σταμάτησε και οδήγησε σε ένα «μαζικό ξέσπασμα λοιμώξεων» που προκλήθηκε από το εμβόλιο. Αυτά έχουν «συμπεριλάβει μεγάλα τμήματα της Αφρικής», όπως μπορεί να διαβάσει κανείς στο εμπορικό περιοδικό BMJ.

Μέχρι το τέλος του 2020, η GAVI είχε χρηματοδοτήσει τη διάθεση του εμβολίου HPV σε 13 αφρικανικές χώρες. Τώρα η πρωτοβουλία βρίσκεται πίσω από τον νέο γύρο εισαγωγής. Η Shabnam Palesa Mohamed της Children's Health Defense Africa ανησυχεί πολύ για αυτό:

«Είμαι βαθιά ενοχλημένη από τις συνεχιζόμενες επιθέσεις των Big Pharma / GAVI / WHO στον αφρικανικό πληθυσμό, οι οποίες βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των προφανώς περιττών, επικίνδυνων και δαπανηρών ενέσεων. Είναι σημαντικό να εντείνουμε τις προσπάθειές μας για την ευαισθητοποίηση στην Αφρική σχετικά με τα εγκλήματα των Big Pharma και το ζήτημα της «ενημερωμένης συναίνεσης».

Σύμφωνα με την ανάρτηση του Defender, το Ίδρυμα Gates GAVI είναι ένα από τα τέσσερα μόνιμα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. «Η UNICEF, η Παγκόσμια Τράπεζα και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) – του οποίου ο Γκέητς είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος δωρητής – κατέχουν τις άλλες μόνιμες έδρες», λέει η Brenda Baletti. Επιπλέον, στο διοικητικό συμβούλιο εκπροσωπείται η πρωτοβουλία Clinton Health Access Initiative.

Εν τω μεταξύ, ο κατασκευαστής του εμβολίου HPV Gardasil, ο φαρμακευτικός γίγαντας Merck, έχει επενδύσει σε μεγάλο βαθμό στη διαμόρφωση της αγοράς από τότε που το φάρμακο εγκρίθηκε από την Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) το 2006. Μόλις πρόσφατα, ο όμιλος ανακοίνωσε ότι οι πωλήσεις του Gardasil αυξήθηκαν κατά 13% στα 2,6 δισεκατομμύρια δολλάρια το τρίτο τρίμηνο του 2023.



ΠΗΓΗ: https://transition-news.org/wenn-millionen-von-madchen-und-frauen-gegen-hpv-geimpft-werden-wird-dies-ein



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ





ΣΧΕΤΙΚΑ: 
mRNA – Πύλη για τον έλεγχο της νανοτεχνολογίας των ανθρώπων
Άρθρο και Podcast Συνέντευξη με την Karen Kingston
https://gingerbreggin.substack.com/p/mrna-gateway-to-nanotechnology-control?publication_id=731509&post_id=138924731&isFreemail=true&r=2glxis&utm_source=substack&utm_medium=email




Μελέτη αποκαλύπτει τα πιο κοινά χρόνια συμπτώματα μετά τον εμβολιασμό COVID-19
Η μελέτη του Πανεπιστημίου Yale επικεντρώθηκε σε άτομα με αυτοαναφερόμενα συμπτώματα.
https://www.theepochtimes.com/health/study-reveals-common-symptoms-among-covid-vaccine-injured-5527637?utm_source=morningbriefnoe&src_src=morningbriefnoe&utm_campaign=mb-2023-11-17&src_cmp=mb-2023-11-17&utm_medium=email&est=SJT%2FE1cLizA%2F9%2FegRnvey4a0zYmEx%2Bnv2EwNoDFRFXo0XopgdDeP%2FNY5dLk%3D




1 σχόλιο:

  1. ΟΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΥΠΟΥ ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ!
    ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙ ΒΡΩΜΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΑΙΖΟΥΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!