Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023

Ισπανία: Έρχεται νέο εμβόλιο mRNA χοληστερόλης.

Πηγή εικόνας: https://www.elperiodico.com/es/salud/20231027/llega-vacuna-colesterol-pinchazos-ano-93742923

Το Υπουργείο Υγείας και η επικρατούσα τάση διαδίδουν ότι η «καινοτόμος» γονιδιακή ένεση της Novartis μειώνει τον κίνδυνο καρδιακών προσβολών και εγκεφαλικών επεισοδίων έως και 54% σε ασθενείς με υψηλή χοληστερόλη.
Δεδομένου ότι οι πειραματικές ενέσεις mRNA κατά του Covid έχουν οδηγήσει σε αμέτρητες καρδιακές προσβολές και εγκεφαλικά επεισόδια παγκοσμίως, ακούγεται σαν κακόγουστο αστείο ότι το ισπανικό υπουργείο Υγείας ενέκρινε χρηματοδότηση για ένα εμβόλιο mRNA από τη φαρμακευτική εταιρεία Novartis, το οποίο υποτίθεται ότι «μειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης έως και 54%» σε ασθενείς με «αθηροσκληρωτική καρδιαγγειακή νόσο».

Το Υπουργείο Υγείας, η επικρατούσα τάση και οι επιλεγμένοι ειδικοί του διαδίδουν επί του παρόντος ότι δύο από αυτές τις ενέσεις mRNA ετησίως θα αποτρέψουν καρδιαγγειακές παθήσεις. Αυτό θεωρείται ως μία καλή είδηση επειδή, σύμφωνα με το Ισπανικό Ίδρυμα Καρδιάς (FEC), περισσότερο από το ήμισυ του ενήλικου πληθυσμού της Ισπανίας (50,5%) έχει ανεπιθύμητα επίπεδα χοληστερόλης.

Κανονικά, αυτός ο ασθενής θα χορηγούταν στατίνες, οι οποίες εμποδίζουν μια ουσία που χρειάζεται το σώμα για την παραγωγή χοληστερόλης, ενημερώνει την επικρατούσα τάση. Οι πάσχοντες θα πρέπει να λαμβάνουν αυτά τα δισκία μία φορά την ημέρα για να μειώσουν τον κίνδυνο καρδιακής προσβολής και εγκεφαλικού επεισοδίου, τις κύριες επιπλοκές της υψηλής χοληστερόλης.

Αλλά τώρα το Υπουργείο Υγείας μόλις ενέκρινε τη χρηματοδότηση του Inclisirán στο πλαίσιο του Εθνικού Συστήματος Υγείας, ένα ενέσιμο διάλυμα από τη φαρμακευτική εταιρεία Novartis. Είναι «η πρώτη και μοναδική θεραπεία mRNA του είδους της που έχει εγκριθεί στην Ευρώπη για τη μείωση της χοληστερόλης λιποπρωτεϊνών χαμηλής πυκνότητας (LDL-C)».

Η Δρ. Rosa Fernández Olmo, Πρόεδρος της Ένωσης Αγγειακών Κινδύνων και Καρδιακής Αποκατάστασης της Ισπανικής Καρδιολογικής Εταιρείας (SEC), εξηγεί ότι πρόκειται για μια «καινοτόμο» θεραπεία επειδή είναι η πρώτη φορά που οι θεραπείες mRNA έχουν χρησιμοποιηθεί στην καρδιαγγειακή πρόληψη. Αυτό επιτρέπει μια νέα προσέγγιση για ασθενείς με καρδιαγγειακές παθήσεις.

«Η δοσολογία του αποτελεί επανάσταση και έχει τη δυνατότητα να γίνει σύμμαχός μας στη θεραπεία ασθενών που έχουν ήδη υποστεί κάποιο συμβάν, επιτυγχάνοντας βελτίωση της τήρησης χωρίς να χάνεται η δυνατότητα ενίσχυσης της ανάγκης παρακολούθησης των ασθενών σε προγράμματα καρδιαγγειακής πρόληψης».

Ο Carlos Guijarro Herraiz, Πρόεδρος της Ισπανικής Εταιρείας Αθηροσκλήρωσης (SEA), τονίζει:

«Η διαθεσιμότητα μιας θεραπείας με σταθερή αποτελεσματικότητα με μόνο δύο δόσεις ετησίως παρέχει μια εξαιρετική ευκαιρία για την προώθηση της συμμόρφωσης και έτσι τη βελτίωση της καρδιαγγειακής πρόγνωσης».


Πηγή:

El Periódico: Vacuna contra el colesterol: dosis, a quién va dirigida y efectos secundarios - 27 Οκτωβρίου 2023 (https://www.elperiodico.com/es/salud/20231027/llega-vacuna-colesterol-pinchazos-ano-93742923)


ΠΗΓΗ: https://transition-news.org/spanien-neuer-mrna-cholesterin-impfstoff-kommt



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ



ΣΧΕΤΙΚΑ:

Ο αυθημερόν εμβολιασμός κατά του Covid και της γρίπης μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο εγκεφαλικού επεισοδίου στους ηλικιωμένους
Αυτό έχει επισημανθεί από την Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA). Ωστόσο, η προειδοποίηση ισχύει «μόνο για τα δισθενή αναμνηστικά εμβόλια Covid από τις Pfizer/BioNTech και Moderna».
https://transition-news.org/covid-und-grippeimpfung-am-selben-tag-kann-schlaganfallrisiko-bei-alteren


Εμμηνόρροια μετά την εμμηνόπαυση λόγω του «εμβολιασμού» Covid;
Οι γυναίκες που είχαν ήδη περάσει εμμηνόπαυση μερικές φορές εμφάνισαν βαριά αιμορραγία μετά από έναν «εμβολιασμό» Covid. Αυτό είναι το αποτέλεσμα μιας νορβηγικής μελέτης, η οποία μόλις τώρα έγινε γνωστή.
https://transition-news.org/menstruation-nach-der-menopause-durch-die-covid-impfung


Τα πράγματα παίρνουν την κατηφόρα για την Pfizer: Ο φαρμακευτικός γίγαντας κλείνει δύο εργοστάσια στις ΗΠΑ
Η ζήτηση για εμβόλια Corona μειώνεται απότομα και η Pfizer αισθάνεται επίσης τις επιπτώσεις. Προς απογοήτευση πολλών εργαζομένων, η εταιρεία αναγκάζεται να κλείσει δύο από τα υποκαταστήματά της.
https://www.epochtimes.de/wirtschaft/mit-pfizer-geht-es-bergab-pharmariese-schliesst-zwei-einrichtungen-in-den-usa-a4464320.html?utm_source=nl-morning-subs&src_src=nl-morning-subs&utm_campaign=nl-morning_2023-11-02&src_cmp=nl-morning_2023-11-02&utm_medium=email&est=2Ywz5qpb8fns0QHmg2BIKwfa7nIt7tdh6Av4YNdr%2B7BvRtXMK9nTcEuGIHo%3D



Η συζήτηση για τη μόλυνση του DNA συνεχίζεται: «Μια ανάκληση είναι σίγουρα κατάλληλη»
Το εμβόλιο της Pfizer περιέχει αλληλουχίες DNA που έχουν αναγνωριστεί ως μολυσματικές ουσίες. Όλο και περισσότεροι ερευνητές σχολιάζουν τώρα τη συζήτηση.
https://www.epochtimes.de/gesundheit/expertenmeinung-pfizer-impfstoff-sollte-wegen-kontamination-zurueckgezogen-werden-a4463187.html?utm_source=nl-morning-subs&src_src=nl-morning-subs&utm_campaign=nl-morning_2023-11-02&src_cmp=nl-morning_2023-11-02&utm_medium=email&est=Pkcffwgv5KEVfur4pv9cwujjZY0f3YjbN9VgY83Pj33keG%2FFVJX6Nooul%2Fg%3D&utm_term=news5&utm_content=5



Το ποσοστό βρεφικής θνησιμότητας στις ΗΠΑ αυξάνεται για πρώτη φορά σε πάνω από 20 χρόνια
Η Τζώρτζια, η Αϊόβα, το Μιζούρι και το Τέξας είδαν τις μεγαλύτερες αυξήσεις στα ποσοστά βρεφικής θνησιμότητας.
https://www.theepochtimes.com/us/us-infant-mortality-rate-jumps-first-time-in-over-20-years-5521112?utm_source=goodeveningnoe&src_src=goodeveningnoe&utm_campaign=gv-2023-11-01&src_cmp=gv-2023-11-01&utm_medium=email&est=TiDzfOVwGq%2BidonMUnP6Vemszr5gNZicNBlQ569h0NIJXc5SBLBTlZivtRA%3D



Το CDC υποστηρίζει το εμβόλιο μηνιγγιτιδόκοκκου της Pfizer για τους νέους
Η Pfizer ισχυρίζεται ότι το εμβόλιο έδειξε αποτελεσματική προστασία έναντι πέντε στελεχών της νόσου που μπορεί να προκαλέσουν μηνιγγίτιδα και σηψαιμία.
https://www.theepochtimes.com/health/cdc-backs-pfizers-meningococcal-vaccine-for-young-people-5519581?utm_source=goodeveningnoe&src_src=goodeveningnoe&utm_campaign=gv-2023-11-01&src_cmp=gv-2023-11-01&utm_medium=email&est=D4pEuWYHMkzbEQcePgchGKuoYQUGVNtCMvwVbiu8ayoBorp7%2BhZ1cSFvZqk%3D



Η πλήρως εμβολιασμένη Νέα Ζηλανδία υποφέρει από 3000% αύξηση των υπερβολικών θανάτων
https://slaynews.com/news/fully-vaxxed-new-zealand-suffers-3000-spike-excess-deaths/



Σχεδόν 1 στους 3 λήπτες εμβολίου COVID-19 υπέστη νευρολογικές παρενέργειες: μελέτη
Τα άτομα που συμπεριλήφθηκαν στη μελέτη υπέφεραν από πονοκεφάλους, τρόμο, μυϊκούς σπασμούς, αϋπνία, υπνηλία, ίλιγγο και δυσκολία συγκέντρωσης.
https://www.theepochtimes.com/health/nearly-1-in-3-covid-19-vaccine-recipients-suffered-neurological-side-effects-study-5519532




Το Ανώτατο Δικαστήριο της Νέας Υόρκης αποφασίζει ότι οι υπάλληλοι που απολύθηκαν επειδή αρνήθηκαν τα εμβόλια COVID πρέπει να επαναπροσληφθούν με αναδρομικές αποδοχές
https://www.naturalnews.com/2023-10-31-ny-sc-fired-employees-refused-covid-vaccines-reinstated.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!