Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2023

Δρ Sucharit Bhakdi: Η κυτταρική πρόσληψη πλασμιδικού DNA ΜΕΤΑΒΑΛΛΕΙ το ανθρώπινο ΓΟΝΙΔΙΩΜΑ.

Η κυτταρική πρόσληψη ολόκληρων ή κατακερματισμένων πλασμιδίων μεταβάλλει ολόκληρο το σύνολο των οδηγιών του DNA και, εξ ορισμού, ισοδυναμεί με αλλοίωση του γονιδιώματος.



(ΒΙΝΤΕΟ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ)

Καθηγητής Bhakdi: «Στη διαδικασία παραγωγής εμβολίων, τα πρότυπα πλασμιδικού DNA πρέπει να αφαιρεθούν από το παραγόμενο mRNA πριν το τελευταίο συσκευαστεί στο λιπιδικό νανοσωματίδιο. Διαφορετικά, τα πλασμίδια θα καταλήξουν επίσης στις συσκευασίες. Ο Kevin McKernan ανακάλυψε ότι αυτό το κρίσιμο βήμα της αφαίρεσης πλασμιδικού DNA δεν είχε γίνει επιμελώς.

Τεράστιες ποσότητες πλασμιδικού DNA βρέθηκαν σε συσκευασμένη μορφή που εγγυόταν την επιτυχή παράδοσή τους στα κύτταρα. Το έργο του Kevin έχει αναπαραχθεί τώρα σε άλλα εργαστήρια. Αρκετοί εκπροσωπούνται στο σημερινό πάνελ.

Η κυτταρική πρόσληψη ολόκληρων ή κατακερματισμένων πλασμιδίων μεταβάλλει ολόκληρο το σύνολο των οδηγιών του DNA και, εξ ορισμού, ισοδυναμεί με αλλοίωση του γονιδιώματος. Προσέξτε ότι το πυρηνικό περίβλημα διασπάται όταν ένα κύτταρο διαιρείται, έτσι ώστε το ξένο DNA να μπορεί να αποκτήσει εγγύτητα και να εγκλωβιστεί με χρωμοσώματα σε νεοσχηματισμένους πυρήνες θυγατρικών κυττάρων.

Ολόκληρες συνταγές θα προκαλέσουν παραγωγή ολόκληρων προϊόντων και η συνεχής παραγωγή οποιασδήποτε μη αυτοπρωτεΐνης θα προκαλέσει μακροχρόνια φλεγμονή και βλάβη οργάνων σε όλο το σώμα. Τα τοιχώματα των αγγείων θα υποστούν ζημιά.

Η αιμορραγία και ο σχηματισμός θρόμβων αίματος είναι αναπόφευκτες συνέπειες. Οι ιστοί θα πεθάνουν λόγω έλλειψης οξυγόνου.

Η καρδιά είναι ένα όργανο που δεν μπορεί να αντικαταστήσει τα νεκρά κύτταρα. Ποιος δεν έχει ακούσει για τους μυστηριώδεις αιφνίδιους καρδιακούς θανάτους που συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο;

Είναι μόνο η κορυφή ενός παγόβουνου».

Παρακολουθήστε ολόκληρη την ακρόαση:


(ΒΙΝΤΕΟ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ)




ΠΗΓΗ: https://lionessofjudah.substack.com/p/dr-sucharit-bhakdi-cell-uptake-of?publication_id=581065&post_id=138440501&isFreemail=true&r=2glxis&utm_source=substack&utm_medium=email



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ



ΣΧΕΤΙΚΑ:

Επιστήμονας λέει ότι η Pfizer ΣΚΌΠΙΜΑ εξαπάτησε τις ρυθμιστικές αρχές σχετικά με τη μόλυνση από το εμβόλιο COVID-19
https://www.naturalnews.com/2023-10-30-pfizer-intentionally-deceived-regulators-vaccine-contamination.html



Μελέτη: Τα ενισχυμένα άτομα είναι πιο πιθανό να μολυνθούν από τα μη εμβολιασμένα άτομα
Μια νέα μελέτη δείχνει ότι τα άτομα που έχουν λάβει δισθενή αναμνηστική δόση εμβολιασμού COVID-19 έχουν στατιστικά σημαντικά υψηλότερο ποσοστό μόλυνσης από τα μη εμβολιασμένα άτομα. Η μελέτη εγείρει ερωτήματα σχετικά με την αποτελεσματικότητα των προσαρμοσμένων εμβολίων - ειδικά όσον αφορά τις διαφορετικές ηλικιακές ομάδες και τις ταχέως μεταλλασσόμενες παραλλαγές του ιού.
https://www.epochtimes.de/gesundheit/studie-geboosterte-menschen-haeufiger-infiziert-als-ungeimpfte-a4404670.html?utm_source=nl-top5-subs&src_src=nl-top5-subs&utm_campaign=health-2023-10-31&src_cmp=health-2023-10-31&utm_medium=email



Ομίχλη εγκεφάλου στο Long COVID: Ερευνητές ανακαλύπτουν πιθανή αιτία
Πολλοί άνθρωποι με Long COVID υποφέρουν από τη λεγόμενη ομίχλη του εγκεφάλου. Ακριβώς γιατί δεν είναι ακόμη σαφές. Οι ερευνητές φαίνεται τώρα να είναι ένα βήμα πιο κοντά στην απάντηση.
https://www.epochtimes.de/gesundheit/hirnnebel-bei-long-covid-forscher-entdecken-moegliche-ursache-a4461423.html?utm_source=nl-morning-subs&src_src=nl-morning-subs&utm_campaign=nl-morning_2023-11-01&src_cmp=nl-morning_2023-11-01&utm_medium=email&est=OokwewQZYqfaEMqELyrCBvckZJlGakp3rmRIh6hhFtsHVZSv8wrfyyY%2Fb2Q%3D&utm_term=news2&utm_content=2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!