Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024

Οι εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο πλησιάζουν τον Ιούνιο του 2024 – είναι η ευκαιρία να «πετάξουμε ΕΞΩ τους ΑΛΗΤΕΣ» – τους αλήτες που έχουν επιβάλει υψηλούς φόρους, πληθωρισμό, lockdown και ενέσεις δηλητηρίου C19!!

https://restartnaija.com/2018/03/08/kick-out-the-old-politicians-for-nigeria/


Milton Friedman: Ο μόνος τρόπος να αλλάξεις την συμπεριφορά του πολιτικού είναι να του πάρεις τα χρήματα.
https://gutezitate.com/zitat/115351

https://gutezitate.com/zitat/241754
Dieter Hildebrandt: Η πολιτική είναι μία προσπάθεια των πολιτικών, να αντιμετωπίσουν μαζί με τον λαό τα προβλήματα, που ο λαός δεν θα είχε ποτέ χωρίς τους πολιτικούς.


https://areomagazine.com/2021/01/18/why-do-american-politicians-suck/


Με όλο τον ενθουσιασμό γύρω από τις εκλογές στις ΗΠΑ αργότερα φέτος και την προοπτική μιας σαρωτικής νίκης για το τέρας, το παραληρηματικό τρελλό Εργατικό Κόμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο, ελάχιστη φθορά έχει δοθεί στις επερχόμενες εκλογές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που έρχονται σε πέντε μήνες.

Οι αλήτες που κατέχουν την πλειοψηφία στο Κοινοβούλιο της ΕΕ έχουν περάσει δρακόντειες πολιτικές C10 και έχουν κάνει τα στραβά μάτια στους θανάτους εκατοντάδων χιλιάδων Ευρωπαίων από τις ενέσεις δηλητηρίου ακίδας C19, έχουν περάσει νομοθεσία για την επιδότηση δαπανηρών και άχρηστων φυτειών ηλιακών συλλεκτών και ανεμόμυλων που εκτοπίζουν το φυσικό CO2 σε μετατροπείς οξυγόνου (πανίδα) και έχουν επιβάλει υπερβολικούς φόρους στις πηγές ενέργειας υδρογονανθράκων.

Το κράτος μέλος της ΕΕ η Σουηδία μπόρεσε να διακρίνει μέσα από τα ψέμματα και την προπαγάνδα των πολιτικών «Net Zero»:

(100) ΣΕΙΣΜΟΣ - Η Σουηδία ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ τους στόχους της Ατζέντας 2030 (substack.com)

"... κατά τη διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων, ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ τους στόχους της Ατζέντας 2030 από τις οδηγίες προς τους κυβερνητικούς οργανισμούς»

"... Το νέο έτος, η Σουηδία ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ τους κλιματικούς φόρους στα καύσιμα, προκαλώντας κατάρρευση των τιμών του ντήζελ κατά περισσότερο από 4 SEK (σουηδικές κορώνες) ανά λίτρο.

Ένας άμεσος αντίκτυπος:

«Το 2022, όταν οι Σοσιαλδημοκράτες ήταν στην εξουσία, η τιμή του ντήζελ έφτασε το επιβλητικό ύψος των 28 SEK ανά λίτρο. Αφού η δεξιά κυβέρνηση κατήργησε τους κλιματικούς φόρους, οι τιμές το νέο έτος έφτασαν σχεδόν τις 17 σουηδικές κορώνες ανά λίτρο. Αυτό σημαίνει περίπου 39% χαμηλότερες τιμές ντήζελ. Ουάου!»

Σκεφτείτε το. Οι κλιματικοί φόροι αύξησαν την τιμή του ντήζελ από περίπου 17,5 SEK σε 28 SEK ανά λίτρο – το οποίο θα πρέπει να εκφράζεται ως φόρος 60%, αντί για μείωση 39%, αυτό που συμβαίνει σε όλη την ΕΕ – και το Κοινοβούλιο της ΕΕ έχει παραμείνει αδρανές και μάλιστα ενθάρρυνε αυτή την επιβολή της «ενεργειακής φτώχειας».

Από εδώ:

Ευρωπαϊκές εκλογές 2024: όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε (europa.eu)


Ευρωεκλογές 2024
6-9 Ιουνίου 2024

Πώς να ψηφίσετε

Επιλέξτε τη χώρα ψηφοφορίας και τη γλώσσα που προτιμάτε για να μάθετε πώς να ψηφίσετε. Ως πολίτης της ΕΕ, μπορείτε να ψηφίσετε στη χώρα καταγωγής σας, από το εξωτερικό ή στη χώρα της ΕΕ στην οποία ζείτε. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι ενδέχεται να απαιτείται εγγραφή για να ψηφίσετε.


Επιλέξτε χώρα ψηφοφορίας

Χώρα Ιρλανδία Μάλτα Αυστρία Βέλγιο Βουλγαρία Ελλάδα Κύπρος Τσεχία Δανία Εσθονία Λετονία Γαλλία Γερμανία Πορτογαλία Σλοβακία Ιταλία Πολωνία Λιθουανία Φινλανδία Κάτω Χώρες Κροατία Ουγγαρία Ρουμανία Λουξεμβούργο Σλοβενία Ισπανία Σουηδία


Επιλέξτε γλώσσα

Γλώσσα


Η ΕΕ έχει τρεις προέδρους – έναν για κάθε μέλος του Συμβουλίου Ηγετών, της (μη εκλεγμένης) Επιτροπής της ΕΕ και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Μπορείτε να περιηγηθείτε στο βαλτώδες τέλμα της γραφειοκρατίας εδώ:

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Αρμοδιότητες | Θεματολογικά δελτία για την Ευρωπαϊκή Ένωση | Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (europa.eu)


Τι κάνει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο;

Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο – ρόλοι και εξουσίες | Ευρωπαϊκή Ένωση (europa.eu) ·       

  • Ρόλος: Άμεσα εκλεγμένο όργανο της ΕΕ με νομοθετικές, εποπτικές και δημοσιονομικές αρμοδιότητες ·


  • Μέλη: 705 ευρωβουλευτές (μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου) ·


  • Πρόεδρος: Roberta Metsola · Έτος ίδρυσης: 1952 ως Κοινή Συνέλευση της Ευρωπαϊκής Κοινότητας Άνθρακα και Χάλυβα, 1962 ως Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, πρώτες άμεσες εκλογές το 1979 ·

  • Τοποθεσία: Στρασβούργο (Γαλλία), Βρυξέλλες (Βέλγιο), Λουξεμβούργο ·

  • Ιστότοπος: Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (europa.eu)

Το Κοινοβούλιο της ΕΕ είναι υπεύθυνο για την υιοθέτηση ψηφιακών διαβατηρίων εμβολιασμού, για την επιβολή της κοινωνικής υιοθέτησης των ενέσεων εργοστασίων δηλητηρίου ακίδας που σκοτώνουν. Έχει παραδώσει το λογισμικό ψηφιακών διαβατηρίων της στον ΠΟΥ.


Το Κοινοβούλιο της ΕΕ παρέμεινε αδρανές και μάλιστα ενέκρινε τη μαζική λογοκρισία της συζήτησης - μαζί με την καταστολή της συμφωνίας των ημερομηνιών θανάτου από το εμβόλιο. 


Απέτυχε να καταστήσει την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής υπόλογη για την υπερπαραγγελία δισεκατομμυρίων δόσεων των ενέσεων δηλητηρίου ακίδας.


Ανίκανη και δεν προστατεύει τη ζωή και το βιοτικό επίπεδο των Ευρωπαίων.


Ήρθε η ώρα να πετάξουμε έξω τους αλήτες και 


να υιοθετήσουμε τα «Πρωτόκολλα του Ελσίνκι» 


της εγκατάλειψης της «ψευδούς επιστήμης» της 


κλιματικής αλλαγής - αν και η Σουηδία τελικά αγκάλιασε τις ενέσεις δηλητηρίου C19, 


οι Ευρωπαίοι θα πρέπει να καταψηφίσουν τους 


ευρωβουλευτές που υποστήριξαν τον 


αποτυχημένο μαζικό πειραματισμό σε 


ανθρώπους.



ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΕΞΩ!!


Εμπρός!




ΠΗΓΗ: https://peterhalligan.substack.com/p/european-parliamentary-elections?publication_id=1032096&post_id=140803922&isFreemail=true&r=2glxis&utm_source=substack&utm_medium=email



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ


https://steemit.com/life/@letsgetquirky/kick-ass-monday





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!