Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024

ΝΤΑΒΟΣ 2024: ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΟΡΥΦΗΣ WEF - O ΤΖΩΝ ΚΕΡΡΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥ


Ο Τζων Κέρρυ έμεινε άφωνος αφού ήρθε αντιμέτωπος με την υποκρισία του για το κλίμα στη σύνοδο κορυφής του WEF στο Νταβός.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΕΔΩ:
https://twitter.com/wideawake_media/status/1747303651922575614



ΚΑΙ ΕΔΩ: 




Νταβός Ημέρα 2: Οι ελίτ κρύβονται από τα αρχεία τους
Υπάρχει ένα διαφορετικό συναίσθημα φέτος στο Νταβός από ό, τι τα τελευταία δύο χρόνια. Οι πλούσιοι και ισχυροί συνήθιζαν να περιφέρονται στους δρόμους ελεύθερα χωρίς κανείς να τους δίνει σημασία. Τώρα, ο αριθμός των ανεξάρτητων δημοσιογράφων που δίνουν προσοχή στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ έχει αυξηθεί και οι συμμετέχοντες είναι πολύ πιο επιφυλακτικοί. Αυτοί που εμφανίζονται προσπαθούν να εξαπατήσουν τους ανθρώπους για τα αρχεία τους, από τον John Kerry που λέει ότι δεν πετάει ποτέ με ιδιωτικό τζετ και τον πρόεδρο του Alibaba Group J. Michael Evans που υποβαθμίζει τον «ατομικό ιχνηλάτη αποτυπώματος άνθρακα» που διαλαλούσε στο Νταβός μόλις πριν από δύο χρόνια.

https://www.youtube.com/watch?v=dGGZqJ5RMdQ&ab_channel=TrueNorth



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

2 σχόλια:

  1. ΚΟΤΕΣ!
    ΛΥΡΑΤΕΣ!
    ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ...
    (Ο ..."ΜΑΓΙΟΝΕΖΑΣ" Ο ΚΕΡΥ Ο ΦΥΓΟΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΟ ΒΙΕΤΝΑΜ.....)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ω πα φίλε, για λέγε, για λέγε; Φυγόστρατος;;; Βρε τον παίδα!!

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!