Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024

Μητέρα λέει ότι ο 7χρονος γιος της γράφτηκε στο ποινολόγιο (!!!!) του σχολείου επειδή είπε το όνομα «Ιησούς Χριστός».


Το όνομα «Ιησούς Χριστός» λέγεται σε πολλά μέρη, συμπεριλαμβανομένης της εκκλησίας και της μελέτης της Αγίας Γραφής.

Αλλά μια μητέρα στο Τεννεσσύ είπε ότι ο 7χρονος γιος της γράφτηκε στο ποινολόγιο του σχολείου επειδή είπε το όνομα «Ιησούς Χριστός».

Η Shonna Coleman είπε ότι έλαβε ένα τηλεφώνημα από τη δασκάλα του γιου της στην πρώτη τάξη που της είπε ότι το αγόρι είχε πει μια κακή (!!!) λέξη εκείνη την ημέρα.

«Οπότε σκεφτήκαμε: "Εντάξει, τι είπε;". Και είπε: "Ανέφερε τον Ιησού Χριστό"», είπε η Coleman.

Η πειθαρχική ειδοποίηση από το δημοτικό σχολείο Hope Sullivan, με ημερομηνία 4 Ιανουαρίου, ανέφερε: «Είπε Ιησούς Χριστός όταν έριξε τα LEGO του, τα οποία μάζευε μετά από το διάλειμμα».

Η ειδοποίηση ανέφερε επίσης ένα πλαίσιο όπου είχε σημειωθεί η χρήση απαράδεκτης γλώσσας (!!!!) και ένα άλλο πλαίσιο που γράφει "Προηγήθηκε συζήτηση με τον μαθητή".

Τα σχολεία της κομητείας Desoto εξέδωσαν μια δήλωση σε απάντηση που ανέφερε ότι οι μαθητές εντός της περιοχής δεν επιπλήττονται απλώς επειδή είπαν «Ιησούς Χριστός».

Αν και οι περιφερειακοί αξιωματούχοι δήλωσαν ότι δεν μπορούν να σχολιάσουν συγκεκριμένες καταστάσεις μαθητών, είπαν ότι είναι πιθανό ότι ο μαθητής ενδεχομένως να δέχθηκε επίπληξη για ασεβή χρήση του ονόματος του Ιησού Χριστού.



ΠΗΓΗ: https://endtimeheadlines.org/2024/01/mother-says-her-7-year-old-son-was-written-up-at-school-for-saying-jesus-christ/


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

3 σχόλια:

  1. Α Ι Σ Χ Ο Σ !
    Α Ι Σ Χ Ο Σ !
    Α Ι Σ Χ Ο Σ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κατάντια των αμερικανικών σχολείων, δέν περιγράφεται μέ λέξεις.
    Τραβάμε κι εμείς εδώ τά μαλλιά μας, αλλά τά "σκήπτρα" της σαπίλας καί της αντιχριστιανικής μανίας τά έχουν εκεί, είναι βέβαιο.
    Όταν διώκουν τόν Θεό καί τήν Πίστη, όλα τότε γρήγορα γίνονται καί είναι μία σκέτη αγριότητα!
    Γι' αυτή καί η τρομερή εγκληματικότητα καί στίς παιδικές ηλικίες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΙΟ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΑΦΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ Ν ΑΚΟΥΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!