Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024

ΣΟΚ: Ο ΠΟΥ καλεί την παγκόσμια αστυνομία να συλλάβει δημοσιογράφους που μιλούν κατά των πολιτικών πανδημίας: Alex Jones.


Ο Tedros ισχυρίζεται ότι όλα τα έθνη πρέπει να ενωθούν κάτω από μια παγκόσμια πολιτική με παγκόσμια δύναμη εναντίον του κοινού εχθρού τους για την επόμενη πανδημία. Ο κοινός εχθρός δεν είναι ένας ιός, είναι κριτικοί στοχαστές όπως εσείς και εγώ.

20 Ιανουαρίου 2024Ο Alex Jones μόλις ανέφερε ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) δεν ζητά μόνο την προσθήκη νέων παγκόσμιων νόμων, αλλά και τη δημιουργία παγκόσμιας αστυνομίας σύμφωνα με τις αναθεωρημένες τροποποιήσεις του IHR (διεθνείς υγειονομικοί κανονισμοί), οι οποίες θα συμφωνηθούν από τα εθνικά κράτη τον Μάϊο. Οι τροποποιήσεις του ΔΥΚ θα περιλαμβάνουν πολιτικές για τη φίμωση και τη σύλληψη δημοσιογράφων που μιλούν εναντίον των πολιτικών και των «λύσεων» του ΠΟΥ για την πανδημία.

Δείτε το 3λεπτο βίντεο εδώ. Παρακαλώ μοιραστείτε αυτά τα έκτακτα νέα σε όλο τον κόσμο.

Ο Tedros καλεί σε μια απελπισμένη προσπάθεια για μια παγκόσμια αρπαγή εξουσίας

Ο Τedros ισχυρίζεται ότι εάν όλα τα έθνη δεν ενωθούν κάτω από μια παγκόσμια πολιτική με παγκόσμια δύναμη εναντίον του κοινού εχθρού τους για την επόμενη πανδημία, τότε η επόμενη γενιά δεν θα είναι σε θέση να το πράξει.


Όπως δηλώνει ο Alex Jones σε αυτό το βίντεο, αυτή είναι η τελευταία απελπισμένη προσπάθεια του ΠΟΥ για μια παγκόσμια αρπαγή εξουσίας και ζητούν απεγνωσμένα μέτρα. Αν επιτρέψουμε σε μια παγκόσμια δύναμη να μετατρέψει την ελευθερία σε λόγο διεθνές έγκλημα, αυτό είναι το τέλος της Συνταγματικής μας Δημοκρατίας.

Ο κοινός εχθρός δεν είναι ιός


Ο κοινός εχθρός δεν είναι ένας ιός... Είναι 


κριτικοί στοχαστές όπως εσείς και εγώ 


που ΔΕΝ πιστεύουν ότι τα παιδιά τους ή τα 


σώματά τους ανήκουν σε μια παγκόσμια 


κυβέρνηση για τον διεστραμμένο πειραματισμό


την υποδούλωση ή την εκτέλεσή τους.





ΠΗΓΗ: https://karenkingston.substack.com/p/breaking-who-calls-for-global-police?publication_id=1103773&post_id=140870868&isFreemail=true&r=2glxis&utm_source=substack&utm_medium=email




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

1 σχόλιο:

  1. Το νέο εμβόλιο του Μπιλ Γκέιτς για τον HIV έχει το AIDS ως πιθανή παρενέργεια που εγείρει το ερώτημα – είναι η νόσος X απλώς VAIDS ντυμένη με φανταχτερά νέα ρούχα;
    Το Turbo-AIDS θα σκοτώσει δισεκατομμύρια μετά
    TΗN κυκλοφορία του «Disease X», προειδοποιεί ο Gates Insider
    https://rumble.com/v48t24u-turbo-aids-set-to-kill-billions-after-disease-x-rollout-gates-insider-warns.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!