Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024

ΚΟΡΥΦΑΙΟ - Η νέα κανονικότητα: Μπαίνοντας σε ένα οργουελιανό σενάριο.


14 Ιανουαρίου 2024

από τον καθηγητή Δρ. Michael Schneider

Στα έργα της, η Hanna Arendt περιέγραψε την καταστολή του ελεύθερου διαλόγου ως μία από τις βασικές προϋποθέσεις του ολοκληρωτισμού, ο οποίος συχνά αναπτύσσεται ύπουλα. Για την πρώτη της επίσκεψη στη Γερμανία μετά το 1945, έγραψε: «Ο μεγαλύτερος κίνδυνος της νεωτερικότητας δεν προέρχεται από την έλξη εθνικών και ρατσιστικών ιδεολογιών, αλλά από την απώλεια της πραγματικότητας. Αν δεν υπάρχει αντίσταση στην πραγματικότητα, τότε κατ' αρχήν όλα γίνονται δυνατά». 1


Για σχεδόν τρία χρόνια, οι δυτικές κυβερνήσεις, η πλειοψηφία των κοινοβουλίων και των κομμάτων, τα ανώτατα δικαστήρια, τα μέσα ενημέρωσης, οι επιστημονικές ενώσεις και οι επιτροπές δεοντολογίας αρνούνται κατηγορηματικά την πραγματικότητα της κρίσης του κορωνοϊού. Ναι, κυριολεκτικά το πολεμούν προσπαθώντας να εμποδίσουν την ελεύθερη δημόσια συζήτηση γι' αυτό - σε σημείο ανοιχτής λογοκρισίας, δυσφήμισης και συκοφαντίας των επικριτικών φωνών

Τα δυσάρεστα κανάλια στο Youtube θα κλείσουν. Το Διαδίκτυο ελέγχεται από ειδικούς αλγόριθμους για τις λεγόμενες ψευδείς πληροφορίες και αυτές διαγράφονται. Εάν οι επικριτές έχουν ένα λήμμα στη Βικιπαίδεια, είναι εγγυημένο το μεροληπτικό λήμμα "συνωμοσιολόγος".

Το ίδιο ισχύει και για τις επικριτικές φωνές σχετικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία. Και εδώ, υπάρχει μια οιονεί επίσημη αφήγηση: για τη συντριπτική πλειοψηφία των Γερμανών πολιτικών και δημοσιογράφων, αυτός ο πόλεμος ξεκίνησε μόλις στις 24 Φεβρουαρίου 2022. Από αυτή την άποψη, η οποία αποκλείει τη μακρά και περίπλοκη ιστορία αυτού του πολέμου, ο Πούτιν ενεργεί ως ο μοναδικός επιτιθέμενος. Στην πραγματικότητα, όμως, ο πόλεμος στην Ουκρανία ξεκίνησε οκτώ χρόνια νωρίτερα – με την αιματηρή σφαγή στο Μαϊντάν και με το πραξικόπημα εναντίον του δημοκρατικά εκλεγμένου προέδρου Γιανουκόβιτς, που χρηματοδοτήθηκε από το Στέητ Ντηπάρτμεντ και τις αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών και οργανώθηκε με τη συμμετοχή Ουκρανών φασιστών Μπαντέρα. 

Σύμφωνα με στοιχεία του ΟΗΕ, ο εσωτερικός ουκρανικός εμφύλιος πόλεμος από το 2014 έως το 2018 κόστισε περίπου 13.000 ζωές, συμπεριλαμβανομένων 3.300 αμάχων2. Έχουμε ακούσει ή διαβάσει ποτέ γι' αυτό στα μέσα ενημέρωσης μας; 

Έχει ποτέ κάποια δυτική κυβέρνηση διαμαρτυρηθεί δημοσίως ή έστω απαίτησε κυρώσεις κατά της κυβέρνησης του Κιέβου, η οποία βομβάρδισε μόνιμα το Ντονμπάς, δηλαδή σφαγίασε τους δικούς της, κυρίως ρωσόφωνους συμπατριώτες της; Όποιος τολμά να εισάγει τέτοια γεγονότα στη δημόσια συζήτηση σήμερα δυσφημίζεται αμέσως ως «κατανοητής του Πούτιν» και «τρολ του Πούτιν». Και πρέπει ακόμη και να περιμένει να διωχθεί με αναφορά στο νέο νομικό τέρας της λέξης «απονομιμοποίηση του κράτους».

Όχι μόνο με τον πόλεμο στην Ουκρανία, αλλά ήδη υπό το καθεστώς του κορωνοϊού, οι τεχνικές κυριαρχίας που περιγράφονται από τον Orwell στο "1984" 'doublethink' (να συμφωνείς με δύο εντελώς αντίθετες απόψεις) and 'newspeak' (προπαγανδιστική, παραπλανητική γλώσσα) κέρδισαν πραγματικά το πάνω χέρι για πρώτη φορά. 

Οι αξίες της Δύσης στην πολεμική φρενίτιδα της Ουκρανίας: Αυτή η ιστορία δεν μπορεί να ειπωθεί χωρίς αναφορά στην κάθοδό της από την παραληρηματική ιδέα της πανδημίας: ολόκληροι πληθυσμοί πανικοβλήθηκαν από το τύμπανο ότι ήταν απαραίτητο να «διεξαχθεί πόλεμος εναντίον ενός φονικού ιού». Ωστόσο, αυτό υπήρχε μόνο στην αφηρημένη μοντελλοποίηση σημαντικών ιολόγων, που χρηματοδοτήθηκε από τη Big Pharma και προωθήθηκε από πολιτικούς. Το να είσαι «αλληλέγγυος» σήμαινε ξαφνικά να αποφεύγεις την ανθρώπινη επαφή όσο το δυνατόν περισσότερο, να φοράς μάσκα προσώπου, να ζεις απομονωμένος και συχνά να πεθαίνεις χωρίς επαφή με συγγενείς. Θα μπορούσατε να είστε «άρρωστοι» χωρίς να αισθάνεστε τίποτα, ωστόσο ως εμβολιασμένο και ενισχυμένο άτομο, εξακολουθείτε να είστε μεταδοτικός, θα μπορούσατε να μολυνθείτε και να καταλήξετε στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Ιδιαίτερα ύπουλο σε αυτή την αφήγηση ήταν το αξίωμα του «ασυμπτωματικού ασθενούς» ο οποίος, ως «υπερμεταδότης», θέτει σε κίνδυνο όλους τους άλλους, γεγονός που τροφοδοτεί την καχυποψία όλων εναντίον όλων και οδηγεί σε πλήρη αντιστροφή του βάρους της απόδειξης: Κάθε άνθρωπος, ακόμη και ο υγιής, έγινε ύποπτο κρούσμα και δυνητικός κίνδυνος που δεν είχε ακόμη ελεγχθεί και έπρεπε να αποδείξει την αθωότητά του μέσω καθημερινών τεστ ή εμβολιασμών. Αν δεν το έκανε, ο διαχωρισμός και ο περιορισμός θεωρούνταν επιτρεπτά μέτρα αυτοάμυνας της κοινωνίας.

Η πλήρης αποτυχία οποιουδήποτε ελέγχου πραγματικότητας ήταν ήδη απαραίτητη εδώ. Η βάση για την εφαρμογή πρωτοφανών περικοπών στα ατομικά και θεμελιώδη δικαιώματα δεν ήταν η προσεκτική επιστημονική έρευνα, αλλά η επίσημη αφήγηση. Το σημερινό ισοδύναμο αυτής της αντι-λογικής είναι ότι ακόμη και η έννοια της ειρήνης δεν μπορεί πλέον να λαμβάνεται αθώα υπόψη, διότι ακόμη και η πολεμοχαρής αλληλεγγύη της ΕΕ προς την Ουκρανία με τη μορφή ολοένα και νέων παραδόσεων όπλων, συμπεριλαμβανομένων των βομβών διασποράς, οι οποίες απαγορεύονται βάσει του διεθνούς δικαίου, χαρακτηρίζεται υποκριτικά ως «διευκόλυνση της ειρήνης»: «Δημιουργία ειρήνης με όπλα» ή στη διπλή ομιλία της Baerbock: «Διάσωση ανθρώπινων ζωών μέσω όπλων».

Εκεί όπου οι λέξεις χάνουν το νόημά τους μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και παίρνουν ακριβώς το αντίθετο, όπου τα πράγματα παίρνουν ένα διαφορετικό όνομα, τρόπον τινά, εν μία νυκτί και τίποτα αισθησιακά απτό δεν συσχετίζεται μαζί τους στην εμπειρία, εκεί βρίσκεται, όπως στο δυστοπικό μυθιστόρημα του Όργουελ «1984», η αναπόφευκτη συνέπεια, η καταστροφή της σκέψης και της γλώσσας – και τελικά η καταστροφή της δημοκρατίας, αν εκείνη, φυσικά, συνεχίσει να υπάρχει ως ένα επίσημο και ξεφτισμένο θεσμικό κέλυφος. 

«Ο εμβολιασμός», δήλωσε ο Αυστριακός υπουργός Δικαιοσύνης στη συνέντευξη Τύπου για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στις 3 Φεβρουαρίου 2022, «είναι η μόνη διέξοδος από τη δημοκρατία». – «Διέξοδος από την πανδημία», ήθελε πραγματικά να πει. Και μάλλον δεν είχε ιδέα πόσο ακριβές ήταν αυτό το φροϋδικό ολίσθημα της γλώσσας.


Η στρατηγική σοκ

Το οπλοστάσιο των μυστικών υπηρεσιών περιλαμβάνει εδώ και καιρό τη χειραγώγηση ανθρώπων και ομάδων με μια στρατηγική που λειτουργεί με το λεγόμενο σύνδρομο DDD (Deception-Dependency-Dread). Σημαίνει Εξαπάτηση, Εξάρτηση και Τρόμος. Αρκεί να τρομάξουμε τους ανθρώπους, να τους απομονώσουμε ο ένας από τον άλλο και να αναστείλουμε τις καθημερινές τους συνήθειες. Με αυτόν τον τρόπο, χάνουν την επαφή με τον εαυτό τους, αποπροσωποποιούνται και μπορούν να διαμορφωθούν και να χειραγωγηθούν κατά βούληση. Κατά τη διάρκεια της «Νέας Πραγματικότητας», αυτή η μέθοδος μυστικών υπηρεσιών έγινε ακόμη και κυβερνητικό πρόγραμμα στη Γερμανία.

Προκειμένου να πουλήσει τα lockdown και τους πιο μαζικούς περιορισμούς στα θεμελιώδη δικαιώματα και ελευθερίες από την ίδρυση της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στον γερμανικό πληθυσμό ως απαραίτητο και χωρίς εναλλακτικά μέτρα «για την προστασία της υγείας του», το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Εσωτερικών είχε καταρτίσει μια στρατηγική σοκ την άνοιξη του 2020: «Πώς μπορούμε να θέσουμε τον Covid-19 υπό έλεγχο3. Διέρρευσε από έναν θαρραλέο υπάλληλο του υπουργείου και έτσι έγινε γνωστό στο κοινό. Το έγγραφο, το οποίο υποθέτει με ενδιαφέρον ένα – τόσο κυριολεκτικά – «ασήμαντο ποσοστό θνησιμότητας», αναπτύσσει εξαιρετικά κυνικές στρατηγικές: 

Προτείνει αναφορές των μέσων ενημέρωσης σχετικά με τους αγωνιώδεις θανάτους πατέρων ή μητέρων που μολύνθηκαν από τα παιδιά τους. «Αν (τα παιδιά) αισθάνονται ότι φταίνε επειδή, για παράδειγμα, ξέχασαν να πλύνουν τα χέρια τους μετά το παιχνίδι, είναι το πιο φρικτό πράγμα που μπορεί να βιώσει ποτέ ένα παιδί». (σελ.13 κ.ε.) Επιπλέον, συνιστάται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης να ξυπνήσουν τον αρχέγονο φόβο της ασφυξίας. Τέλος, πρέπει να επικαλεστούν τον κίνδυνο της διαλογής, δηλαδή την τρομερή επιλογή των γιατρών ως προς το ποιον θα αφήσουν να πεθάνει λόγω της υπερφόρτωσης των μονάδων εντατικής θεραπείας και ποιον όχι.

Όλα αυτά τα σενάρια τρόμου εμφανίστηκαν στην πραγματικότητα με τη μία ή την άλλη μορφή σε εκατοντάδες τηλεοπτικά ρεπορτάζ από το ARD και το ZDF. Ο φόβος και η κινδυνολογία έγιναν ένα σταθερό πρόγραμμα στα μέσα ενημέρωσης. Με τη δικαιολογία ότι πρέπει να αποφευχθεί η υπερφόρτωση του συστήματος υγείας, επιβλήθηκαν τελικά όλα τα λεγόμενα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό, από το κλείσιμο σχολείων και παιδικών σταθμών έως τις απαιτήσεις εμβολιασμού που σχετίζονται με τις εγκαταστάσεις.

Ήταν όμως αυτή η υπερφόρτωση πραγματικότητα; Μια ανάλυση της συνολικής πληρότητας των νοσοκομείων στη Γερμανία το 2020, η οποία πραγματοποιήθηκε από το Ινστιτούτο Οικονομικών Ερευνών Leibnitz για λογαριασμό του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Υγείας (BMG), αποκάλυψε την ακόλουθη εικόνα. Gunter Frank: «Υπήρξε ιστορική υποστελέχωση στα γερμανικά νοσοκομεία κατά τη διάρκεια του κορωνοϊού 2020 και το ποσοστό των ασθενών με Covid ήταν μόνο 2% κατά μέσο όρο. Με λόγια: ΔΥΟ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟΙ. Και όχι περισσότερο από 5% κατά την περίοδο του μεγαλύτερου κύματος λοιμώξεων». 4

Σύμφωνα με την ενδελεχή έρευνα του δημοσιογράφου Walter van Rossum και του ειδικού δεδομένων και προγραμματιστή Tom Lausen – πρβλ. το κοινό τους βιβλίο "Die Intensivmaffia. Από τους ποιμένες της πανδημίας και τα κέρδη τους» 5, – δεν υπήρξε ποτέ υπερφόρτωση του συστήματος. Ούτε το 2020 ούτε το 2021. Υπήρχε μια απλή εξήγηση για την αύξηση των περιπτώσεων αναπνευστήρα: υπήρχε οικονομικό κίνητρο για να γίνει αυτό. Η τεχνητή αναπνοή ήταν στο επίκεντρο της θεραπείας ασθενών με Covid-19 σε μονάδες εντατικής θεραπείας. Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση πλήρωσε 30.000 ευρώ για κάθε πρόσφατα εγκατεστημένο κρεββάτι εντατικής θεραπείας με αναπνευστήρα, ανεξάρτητα από το αν το προσωπικό ήταν διαθέσιμο για αυτό ή όχι. Συνολικά, τα γερμανικά νοσοκομεία έχουν λάβει 626 εκατομμύρια ευρώ, αν και υπήρχαν αναφορές από την αρχή ότι ο πρόωρος επεμβατικός αερισμός οδήγησε σε πρόωρο θάνατο στην περίπτωση του Covid-19. Η εμφάνιση συμφόρησης στο γερμανικό σύστημα υγείας και η έλλειψη κλινών δημιουργήθηκε σκόπιμα για να δικαιολογήσει πρώτα τα lockdown και αργότερα την εκστρατεία εμβολιασμού.


Ένα παιχνίδι "Μπίνγκο" αριθμών, θόρυβος γύρω από τα τεστ και προπαγάνδα φόβου με το πρόσχημα της «επιστήμης»

Στο διάσημο δοκίμιό της «Στοιχεία και προέλευση της απόλυτης κυριαρχίας», η Hanna Arendt γράφει: Τα αναδυόμενα ολοκληρωτικά καθεστώτα συνήθως καταφεύγουν σε έναν «επιστημονικό» λόγο. «Δείχνουν μεγάλη προτίμηση στους αριθμούς και τις στατιστικές που γρήγορα εκφυλίζονται σε καθαρή προπαγάνδα, που χαρακτηρίζεται από ριζική αδιαφορία για τα γεγονότα». Σήμερα, υπάρχει «μια εντελώς σύγχρονη δουλεία στις επιστήμες» («ακολουθήστε την επιστήμη»), σε συνδυασμό με μια «εκτεταμένη παιδαριοποίηση – με συνέπεια ένα... φαινομενικά παράδοξος ολοκληρωτισμός χωρίς δουλεία, στον οποίο οι άνθρωποι επιτρέπουν οικειοθελώς στον εαυτό τους να είναι ανίκανοι». 6

Όπως είναι γνωστό, ολόκληρο το σενάριο της πανδημίας βασίστηκε στο αμφισβητήσιμο τεστ PCR που ανέπτυξε ο Christian Drosten. Τον Νοέμβριο του 2021, 22 διεθνούς φήμης εμπειρογνώμονες ζήτησαν την απόσυρση του τεστ PCR στο διεθνούς φήμης επιστημονικό περιοδικό The Lancet.7 

Είναι εντελώς ακατάλληλο ως διαγνωστικό εργαλείο και δεν είναι σε θέση να μετρήσει το αντίστοιχο ιικό φορτίο. Επειδή μόνο με υψηλό ιικό φορτίο υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης και σοβαρής ασθένειας. Παρ' όλα αυτά, χιλιάδες και χιλιάδες άνθρωποι που βρέθηκαν θετικοί στάλθηκαν σε καραντίνα, συμπεριλαμβανομένων νοσηλευτών που χρειάζονται επειγόντως από νοσοκομεία, γηροκομεία και γηροκομεία. Σύμφωνα με τον γιατρό Wolfgang Wodarg, οι κατασκευαστές αυτών των δοκιμών πρέπει να γνώριζαν πολύ καλά ότι θα μπορούσαν να δημιουργήσουν πολύ υψηλό αριθμό «κρουσμάτων» μέσω δοκιμών: «Στην υποτιθέμενη πανδημία, μόνο η δραστηριότητα των δοκιμών τελικά θα μετρηθεί, όχι η επίπτωση της μόλυνσης». 8

Η Επιστήμη σε ελεύθερη πτώση

Οι επιστήμονες, καθώς και ορισμένα επιστημονικά περιοδικά και ιδρύματα που ήταν ιδιαίτερα σεβαστά μέχρι τότε, όχι μόνο πέταξαν όλους τους κανόνες της ορθής επιστημονικής πρακτικής στη θάλασσα, αλλά και υπηρέτησαν την πολιτική με τρόπο που δεν είχαμε ξαναδεί. Τι πρέπει να κάνουμε με τα επίσημα στοιχεία και τις στατιστικές μιας αρχής που δεν θέλει καν να κάνει διάκριση μεταξύ εκείνων που πέθαναν από τον κορωνοϊό και εκείνων που πέθαναν; Λαμβάνοντας υπόψη το «ασήμαντο ποσοστό θνησιμότητας των κρουσμάτων», αυτή η ξεδιάντροπη στατιστική προσποίηση ήταν ιδανική για να αυξήσει τον αριθμό των περιπτώσεων.

Στις 26 Μαρτίου 2021, ο πιο σεβαστός και αναφερόμενος επιδημιολόγος και στατιστικολόγος στον κόσμο καθηγητής John P.A. Ioannidis και η ομάδα του από το Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ δημοσίευσαν μια νέα μετα-μελέτη9 που περιελάμβανε περισσότερες από 50 χώρες. Το παγκόσμιο ποσοστό θνησιμότητας από λοιμώξεις ήταν 0,15% - με 1,5 - 2,0 δισεκατομμύρια μολύνσεις έως τον Φεβρουάριο του 2021. Αυτό σημαίνει ότι κατά μέσο όρο το 99,85% όλων των μολυσμένων ατόμων παγκοσμίως - συμπεριλαμβανομένων όλων των ηλικιακών ομάδων και των προϋπαρχουσών παθήσεων - επιβιώνουν.

Χωρίς τις συνεχείς αναφορές τρόμου, τη διαπεραστική κινδυνολογία των πολιτικών, των υπουργών υγείας και των κυβερνητικών ιολόγων, χωρίς τους ευκαιριακούς λακέδες και οπαδούς ενός μεγάλου μέρους του ιατρικού επαγγέλματος και των επαγγελματικών οργανώσεών του, χωρίς τους αυστηρούς κανονισμούς των πανεπιστημίων, των εκκλησιών και των δημόσιων ιδρυμάτων και χωρίς τις όλο και μεγαλύτερες ουρές μπροστά από τα εξεταστικά κέντρα, κανένας λογικός άνθρωπος δεν θα είχε καταλήξει στην ιδέα ότι ο κόσμος ήταν «περιτριγυρισμένος από θάνατο» με μία επιδημία, για την οποία υποτίθεται ότι υπήρχε μόνο ένα φάρμακο: η γονιδιακή ένεση στον άνω βραχίονα!


Pfizer-gate και αυτός γενετικό Τσερνομπίλ

Πριν από περισσότερα από είκοσι χρόνια, ο βιοχημικός και φιλόσοφος της επιστήμης Erwin Chargaff, ο οποίος έχει γίνει ο πιο εξέχων και σφοδρός επικριτής της σύγχρονης βιοτεχνολογίας, έγραψε: 

«Η κατάσχεση, η εμπορία και η εργαλειοποίηση του ανθρώπινου γονιδιώματος έχει περάσει εντελώς στη δομή εξουσίας των κεφαλαιαγορών. Για το τερματικό γονοπώλιο, οι τελικές αξιώσεις διακυβεύονται αυστηρά. Το γονίδιο ως υστερική μεταφορά και χρυσό μοσχάρι κυβερνά την εποχή. Το γενετικό Τσερνομπίλ δεν έχει έρθει ακόμα». 10- Προφητικές φράσεις που έπρεπε να γίνουν πραγματικότητα με έναν φανταστικό τρόπο.

Ο ισχυρισμός ότι τα εμβόλια Covid-19 ήταν «ασφαλή και αποτελεσματικά» παρά το γεγονός ότι έλαβαν μόνο άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης επαναλήφθηκε από τον ΠΟΥ, την ΕΕ, τους πολιτικούς, τους διευθύνοντες συμβούλους, τις υγειονομικές και ρυθμιστικές αρχές και τα κύρια μέσα ενημέρωσης για περισσότερα από τρία χρόνια. Οι ρυθμιστικές αρχές, και ακόμη περισσότερο οι φαρμακευτικές εταιρείες, γνώριζαν από την αρχή ότι οι ισχυρισμοί ήταν αναληθείς και είχαν σαφώς διαψευστεί από τα γεγονότα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Pfizer ήθελε να κρατήσει μυστικά δεκάδες χιλιάδες έγγραφα. Ωστόσο, η Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) έπρεπε να δημοσιοποιήσει διαδοχικά όλα τα έγγραφα της Pfizer μετά από απόφαση περιφερειακού δικαστηρίου του Τέξας. Με πρωτοβουλία της γνωστής Αμερικανίδας δημοσιογράφου Naomi Wolf, μια ομάδα περίπου 3500 δικηγόρων, επιστημόνων και γιατρών έχει ξεκινήσει την αξιολόγηση των εγγράφων της Pfizer - με ανατριχιαστικά αποτελέσματα. Ακολουθούν μερικά αποσπάσματα:

  • Μόλις ένα ή δύο μήνες μετά την έναρξη των ενέσεων COVID, η Pfizer έλαβε τόσες πολλές αναφορές για «ανεπιθύμητες ενέργειες» που η εταιρεία έπρεπε να προσλάβει 2.400 υπαλλήλους πλήρους απασχόλησης για να χειριστεί την πλημμύρα καταγγελιών και αιτήσεων από όσους βλάπτονται από τον εμβολιασμό.
  • Η Pfizer και ο FDA απέκρυψαν πληροφορίες για τέσσερεις μήνες ότι τα εμβόλια προκάλεσαν σοβαρή καρδιακή βλάβη σε εφήβους, ενώ μια επιθετική εκστρατεία προπαγάνδας ώθησε πολλές χιλιάδες να συνεχίσουν να εμβολιάζονται.
  • Η Pfizer γνώριζε ότι τα επικίνδυνα λιπιδικά νανοσωματίδια της σύριγγας, στα οποία συσκευάζονται τα σχέδια mRNA για την παραγωγή αιχμών, δεν παραμένουν στο σημείο της ένεσης, αλλά εξαπλώνονται σε όλο το σώμα, συμπεριλαμβανομένων των γονάδων, εντός 48 ωρών.
  • Τα έγγραφα της Pfizer επιβεβαιώνουν περισσότερες από 42.000 «ανεπιθύμητες ενέργειες», δηλαδή «σοβαρές παρενέργειες», συμπεριλαμβανομένων 1.200 θανάτων, τους πρώτους τρεις μήνες μετά την έναρξη των γονιδιακών ενέσεων μόνο. 11

Είναι να απορεί κανείς που η Pfizer επέμενε να απαλλάσσεται από όλες τις αξιώσεις ευθύνης στις συμβάσεις προμήθειας με την ΕΕ;

Ένα άλλο ερώτημα είναι γιατί η ΕΕ και ο πάντα έτοιμος πρόεδρος της Επιτροπής έδωσαν στην Pfizer ένα οιονεί μονοπώλιο στην αγορά εμβολίων της ΕΕ εκτός από την απαλλαγή από την ευθύνη και γιατί εξακολουθούν να αρνούνται πεισματικά να παραδώσουν τα προσυμβατικά γραπτά μηνύματα και μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μεταξύ της von der Leyen και του διευθύνοντος συμβούλου της Pfizer Μπουρλά. Το γεγονός ότι μια κερδοσκοπική εταιρεία καταφεύγει σε παράνομες πρακτικές δεν είναι κάτι νέο στην ιστορία. Αλλά το γεγονός ότι τόσο η Ευρωπαϊκή Επιτροπή όσο και η γερμανική κυβέρνηση αποδέχονται συνειδητά τον κίνδυνο σοβαρών βλαβών στην υγεία και αμέτρητων θανάτων με τις συμβάσεις που έχουν συνάψει – αυτό δείχνει ένα νέο επίπεδο ανεύθυνης κυβερνητικής δράσης, αν όχι χειρότερο.

Όπως δείχνουν όλο και περισσότερες επικυρωμένες μελέτες, που δημοσιεύονται επίσης από την tkp.at, το εύρος των βλαβών είναι τόσο ευρύ που κόβει την ανάσα: καρδιακές προσβολές, φλεγμονή του καρδιακού μυός και του περικαρδίου, αιφνίδιοι θάνατοι παιδιών, εφήβων και γνωστών αθλητών, εγκεφαλική φλεβική θρόμβωση, θνησιγένεια, δυσπλασίες και αποβολές, καρκίνος turbo, βλάβη στα μάτια, παράλυση και ειδική ευαισθησία σε αναπνευστικές λοιμώξεις.

Ωστόσο, η σύνδεση αυτής της βλάβης με τους προηγούμενους «εμβολιασμούς», δηλαδή τις ενέσεις mRNA, διαψεύδεται πεισματικά από πολιτικούς και υγειονομικές αρχές. Ταυτόχρονα, οι τοπικές εφημερίδες ξεχειλίζουν από αναφορές κρίσης λόγω έλλειψης προσωπικού λόγω αυξημένων αναρρωτικών αδειών. Andreas Hoppe: «Ως συνήθως, ο εμβολιασμός κατά του Covid-19 δεν αναφέρεται ως παράγοντας, παρ' όλο που το ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο αναρρωτικών αδειών μεταξύ των υψηλά εμβολιασμένων επαγγελματικών ομάδων είναι εντυπωσιακό.» 12

Και το πιο συγκλονιστικό είναι ότι η υπερβάλλουσα θνησιμότητα αυξάνεται αντί να μειώνεται. Στις 24.04.2023, ο ιατρικός επαγγελματικός σύλλογος «Όρκος του Ιπποκράτη» δήλωσε: «Η τρομακτική υπερβάλλουσα θνησιμότητα από την έναρξη του εμβολιασμού συνεχίζεται και το 2022 και οι τηλεφωνικές γραμμές των κέντρων στήριξης εμβολιασμένων θυμάτων είναι υπερπλήρεις» 13. Η τελευταία μελέτη της Eurostat 16 δείχνει επίσης ότι η υπερβάλλουσα θνησιμότητα είναι γενικά υψηλότερη στις χώρες της ΕΕ με υψηλά ποσοστά εμβολιασμού από ό,τι σε εκείνες με χαμηλότερα ποσοστά εμβολιασμού.

Είναι σημαντικό ότι, στην ηθικά ενισχυμένη δημόσια συζήτηση σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης των «αντιπατριωτών» και «μη αλληλέγγυων» απρόθυμων να εμβολιαστούν, το αποφασιστικό οικονομικό κίνητρο των παγκόσμιων εκστρατειών μαζικού εμβολιασμού και αναμνηστικών δόσεων παραλείφθηκε εντελώς. Εξάλλου, η δημόσια υγεία έχει γίνει μακράν ο πιο κερδοφόρος τομέας της παγκόσμιας οικονομίας, μαζί με τη βιομηχανία όπλων. Η δυνητικά ατελείωτη ζήτηση για εμβόλια και πειραματικά γονιδιακά φάρμακα προσφέρει στα καρτέλ φαρμάκων την προοπτική σχεδόν απεριόριστων κερδών, ειδικά εάν είναι εγγυημένα από προγράμματα μαζικού εμβολιασμού με συνδρομές αναμνηστικών δόσεων που επιδοτούνται με δημόσιο χρήμα. Δηλαδή, με χρέη που θα βαραίνουν πολύ εμάς και τα παιδιά μας. «Γιατί», ρωτά ο Fabio Vighi, καθηγητής Κριτικής Θεωρίας στο Πανεπιστήμιο του Κάρντιφ στην Ουαλία, Ηνωμένο Βασίλειο, «να εγχέουμε σε όλη την ανθρωπότητα (συμπεριλαμβανομένων των παιδιών) όλο και πιο ανησυχητικές αλλά συστηματικά υποβαθμισμένες παρενέργειες, όταν περισσότερο από το 99% των μολυσμένων χωρίς συμπτώματα αναρρώνουν; Η απάντηση είναι προφανής: επειδή τα εμβόλια είναι το χρυσό μοσχάρι της τρίτης χιλιετίας, ενώ η ανθρωπότητα θυσιάζεται ως πειραματόζωα της «τελευταίας γενιάς». 15


Ο κορωνοϊός και η συστημική κρίση του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος

Το κρίσιμο ερώτημα παραμένει: Πόσο έπρεπε να σωθεί ο κόσμος όταν ο ΠΟΥ κήρυξε την πανδημία του κορωνοϊού στις 11 Μαρτίου 2021; Αν όχι από μια θανατηφόρα πανούκλα, τότε από τι; Και γιατί η Παγκόσμια Τράπεζα και το ΔΝΤ, μέσω του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, παρείχαν αμέσως οικονομική βοήθεια συνολικού ύψους 87,8 δισεκατομμυρίων δολλαρίων ΗΠΑ σε ογδόντα χώρες, εν μέρει με τη μορφή δανείων, εν μέρει με τη μορφή ελάφρυνσης χρέους – που δηλώθηκε ρητά ως «Οικονομική Βοήθεια Covid-19 και Ελάφρυνση Εξυπηρέτησης Χρέους»; 16 Με άλλα λόγια, τα κεφάλαια αυτά εισέρρεαν μόνον εάν οι δικαιούχες χώρες καταπολεμούσαν την ασθένεια όπως σκόπευε η ΠΟΥ.

Και γιατί, αναρωτιέται ο Fabio Vighi, «οι κατά τα άλλα αδίστακτες άρχουσες ελίτ θα είχαν αποφασίσει να παγώσουν την παγκόσμια μηχανή κέρδους μπροστά σε ένα παθογόνο που επηρεάζει σχεδόν αποκλειστικά τους μη παραγωγικούς (άνω των 80 ετών); Ποιο είναι το νόημα όλου αυτού του ανθρωπιστικού ζήλου; Cui bono;" 17 Ακολουθώντας τη διαδρομή του χρήματος, ο Vighi διαπιστώνει ότι τους μήνες που προηγήθηκαν του Covid, η παγκόσμια οικονομία βρισκόταν στα πρόθυρα μιας γιγαντιαίας κατάρρευσης.

Από το καλοκαίρι του 2019, είχε δημιουργηθεί τεράστια πίεση στο παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα, πιο συγκεκριμένα στην αγορά repos. Τι είναι τα Repos; Πρόκειται για βραχυπρόθεσμα, εξασφαλισμένα δάνεια. Και η κύρια πηγή χρηματοδότησης για τους εμπόρους στις περισσότερες αγορές, ειδικά στις αγορές παραγώγων. Επομένως, οποιαδήποτε αύξηση των επιτοκίων είναι δυνητικά καταστροφική για τις τράπεζες, τα αμοιβαία κεφάλαια κινδύνου, τα συνταξιοδοτικά ταμεία και ολόκληρη την αγορά κρατικών ομολόγων, διότι τότε το κόστος δανεισμού αυξάνεται και η ρευστότητα στερεύει. Αυτό ακριβώς συνέβη στην «αποκάλυψη» του Σεπτεμβρίου 2019: τα επιτόκια αυξήθηκαν από 2% σε 10,5% μέσα σε λίγες ώρες και ξέσπασε πανικός που απείλησε να καταπιεί την πραγματική οικονομία. Vighi: «Ο μόνος τρόπος για να μετριαστεί η μετάδοση ήταν να αντληθεί όση ρευστότητα χρειαζόταν στο σύστημα – όπως τα ελικόπτερα που ρίχνουν χιλιάδες λίτρα νερού σε μια πυρκαγιά. Μεταξύ Σεπτεμβρίου 2019 και Μαρτίου 2020, η Fed διοχέτευσε περισσότερα από 9 τρισεκατομμύρια δολάρια στο τραπεζικό σύστημα, που ισοδυναμούν με περισσότερο από το 40% του ΑΕΠ των ΗΠΑ. 18

Αυτό το αδιανόητο ποσό από μόνο του δείχνει πόσο δραματική ήταν η κατάσταση: ο κόσμος ήταν στα πρόθυρα μιας νέας κατάρρευσης. Αλλά με τη βοήθεια των lockdown και της παγκόσμιας αναστολής των οικονομικών συναλλαγών, η Fed ήταν σε θέση να προμηθεύσει τις προβληματικές χρηματοπιστωτικές αγορές με φρεσκοτυπωμένο χρήμα από τη μία πλευρά, και ταυτόχρονα - αυτό είναι το όλο θέμα! – για την αποτροπή του κινδύνου υπερπληθωρισμού. Μόνο το τεχνητό οικονομικό κώμα των παγκόσμιων lockdown έδωσε στην κεντρική τράπεζα των ΗΠΑ το περιθώριο να εξουδετερώσει την ωρολογιακή βόμβα στον χρηματοπιστωτικό τομέα.

Αλλά γιατί έπρεπε να φτάσουμε σε αυτό εξαρχής; Η άνευ προηγουμένου επιτάχυνση του τεχνολογικού αυτοματισμού από τη δεκαετία του 1980 είχε ως αποτέλεσμα την εκτόξευση περισσότερης εργασίας από την παραγωγή από ό, τι μπορεί να (επαν)απορροφηθεί. Από τη μία πλευρά, η συνέπεια είναι η συρρίκνωση του όγκου των μισθών, η οποία μειώνει την αγοραστική δύναμη ενός αυξανόμενου μέρους του παγκόσμιου πληθυσμού, γεγονός που αναπόφευκτα οδηγεί σε χρέος και φτώχεια. Από την άλλη, επειδή η οικονομία που βασίζεται στην εργασία δεν αποφέρει πλέον επαρκή κέρδη, το κεφάλαιο καταφεύγει στις χρηματοπιστωτικές αγορές. Και εκεί, όπως δείχνει ο Vighi, βρίσκεται το δίλημμα: ο καπιταλισμός σήμερα βρίσκεται σε ένα απελπιστικό δομικό αδιέξοδο.

Ήδη με αφορμή την παγκόσμια οικονομική κρίση του 2008/09, ο Immanuel Wallerstein19, ο παλαίμαχος της θεωρίας του παγκόσμιου συστήματος, δήλωσε: Οι πραγματικές δυνατότητες συσσώρευσης αυτού του συστήματος έχουν φτάσει στα όριά τους επειδή το σύστημα μισθωτής εργασίας δεν αποφέρει πλέον αρκετό κέρδος και επίσης επειδή οι οικονομικά ισχυρότερες αναδυόμενες χώρες όπως η Κίνα, η Ινδία και η Βραζιλία (τα σημερινά κράτη BRICS) δίνουν όλο και περισσότερο τη θέση τους στην μέχρι τώρα ανεμπόδιστη μεταφορά πλούτου από την περιφέρεια στο κέντρο. Θέστε όρια. Ο Wallerstein προβλέπει μια εποχιακή αναταραχή, συγκρίσιμη σε διάσταση με εκείνη που ξεκίνησε την αντικατάσταση της φεουδαρχίας από τον πρώιμο καπιταλισμό κατά τη μετάβαση από τον 16ο στον 17ο αιώνα.

Το συγκαλυμμένο κοινωνικοοικονομικό κίνητρο του εγκλήματος Covid και επίσης του πολέμου στην Ουκρανία πρέπει επομένως να ιδωθεί στο πλαίσιο αυτής της κοσμοϊστορικής αναταραχής που λαμβάνει χώρα μπροστά στα μάτια μας. Ακόμη και αν το πολιτικό σύστημα εξακολουθεί να φαίνεται να ακολουθεί δημοκρατικούς κανόνες, η ουσία του έχει προ πολλού κενωθεί. Ο Vighi το θέτει ως εξής: «Αν ξύσεις την επιφάνεια της επίσημης αφήγησης, διαμορφώνεται ένα νεοφεουδαρχικό σενάριο. Μάζες όλο και πιο μη παραγωγικών καταναλωτών πειθαρχούνται και απορρίπτονται επειδή ο Mr. Global δεν ξέρει πλέον τι να κάνει με αυτούς. Μαζί με τους υποαπασχολούμενους και τους περιθωριοποιημένους, οι φτωχές μεσαίες τάξεις είναι τώρα ένα πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί με το μαστίγιο των lockdown, των απαγορεύσεων κυκλοφορίας, των μαζικών εμβολιασμών, της προπαγάνδας και της στρατιωτικοποίησης της κοινωνίας. 20

Ένα προφανές σύμπτωμα αυτής της συστημικής κρίσης είναι η πρόσφατη δραματική μείωση των αμερικανικών κρατικών ομολόγων. «Υπάρχει απειλή τραπεζικού σεισμού. Τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα των ΗΠΑ κάθονται στη δυστυχία των 650 δισεκατομμυρίων δολλαρίων», ήταν ο τίτλος του Focus online στις 18 Νοεμβρίου 2023. Τα αμερικανικά κρατικά ομόλογα, η σημαντικότερη αγορά αναφοράς στον κόσμο, χάνουν το καθεστώς ασφαλούς καταφυγίου τους. Όσο ήταν περιζήτητες παγκοσμίως και θεωρούνταν ασφαλής επένδυση, οι ΗΠΑ μπορούσαν να ρουφήξουν την πρωτεύουσα ολόκληρου του κόσμου σαν ηλεκτρική σκούπα, να τυπώσουν δολλάρια από το πουθενά και να χρεωθούν επ' άπειρον, χωρίς να χρειάζεται να περιμένουν εθνική χρεοκοπία. Εν τω μεταξύ, ωστόσο, όλο και περισσότερες χώρες, ειδικά η κρατική τράπεζα της Κίνας, ξεφορτώνονται αμερικανικά κρατικά ομόλογα σε μεγάλη κλίμακα. Προκειμένου να βρουν αγοραστές, το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ πρέπει να συνεχίσει να αυξάνει το επιτόκιο των ομολόγων, αλλά αυτό σημαίνει να οδηγήσει το αστρονομικό εθνικό χρέος των ΗΠΑ σε ακόμη πιο ιλιγγιώδη ύψη.

Μια άλλη ένδειξη: Η εποχή του πετροδολλαρίου, η οποία για μεγάλο χρονικό διάστημα εξασφάλιζε το μονοπώλιο των ΗΠΑ στο παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα, πλησιάζει στο τέλος της. Η αναδυόμενη πολυπολική παγκόσμια τάξη, οι προσπάθειες των κρατών BRICS να συναλλάσσονται μεταξύ τους, συμπεριλαμβανομένου του πετρελαίου, όχι πλέον σε δολλάρια όπως πριν, αλλά μέσω των δικών τους νομισμάτων, αλλά πάνω απ 'όλα η άνοδος της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας για να γίνει η κυρίαρχη παγκόσμια οικονομική δύναμη – οι ελίτ των ΗΠΑ, οδηγούμενες από την ύβρη, βλέπουν όλα αυτά ως υπαρξιακή απειλή για την παγκόσμια ηγεμονία τους. Αισθάνονται ότι η προηγούμενη θέση τους ως η μόνη παγκόσμια δύναμη είναι η ιστορία.

Αυτό ακριβώς είναι που τους κάνει τόσο επιθετικούς και αδίστακτους – ακόμη και στις σχέσεις τους με τους πιο πιστούς και υπάκουους υποτελείς τους μέχρι σήμερα, τους Γερμανούς. Η καταστροφή των αγωγών Nordstream 2 που ανακοίνωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάιντεν σηματοδοτεί αναμφισβήτητα τη «νέα κανονικότητα» στις γερμανοαμερικανικές σχέσεις. Και η ταπεινωμένη γερμανική κυβέρνηση δεν τολμά να αντιδράσει στο ελάχιστο.


Παγκόσμια δικτατορία στον τομέα της υγείας και «Υπουργείο Αλήθειας» σε παγκόσμια κλίμακα;

Λαμβάνοντας υπόψη τις τεκτονικές μετατοπίσεις στην τρέχουσα παγκόσμια δομή, ήταν ψευδαίσθηση να πιστεύουμε ότι η κοινωνική «εξομάλυνση» θα συνέβαινε με το επίσημο τέλος της «πανδημίας». Είναι αλήθεια ότι η κατάσταση έκτακτης ανάγκης δεν είναι πλέον άμεσα αισθητή επί του παρόντος· Τα πιστοποιητικά QR, οι μάσκες και οι αναφορές των μέσων ενημέρωσης σχετικά με τον «φονικό ιό» έχουν εξαφανιστεί σε μεγάλο βαθμό. Αντ 'αυτού, η αποκλιμάκωση του πολέμου κατά του Covid-19 μετατράπηκε απρόσκοπτα στην κλιμάκωση του πολέμου στην Ουκρανία, με τον Βλαντιμίρ Πούτιν να αντικαθιστά τον ιό ως δημόσιο εχθρό Νο 1 - σαν από το εγχειρίδιο της δραματουργίας του Χόλλυγουντ.

Σε γενικές γραμμές, οι ελίτ δεν έχουν πάρει το βλέμμα τους από την ατζέντα της «Μεγάλης Επαναφοράς» ούτε για ένα δευτερόλεπτο: εργάζονται με πλήρη ταχύτητα για την εισαγωγή του ψηφιακού φακέλλου ασθενούς, του «ψηφιακού πορτοφολιού» και του ψηφιακού χρήματος της κεντρικής τράπεζας. Το οποίο θα έχει ως αποτέλεσμα τον πλήρη έλεγχο της οικονομικής κατάστασης και των οικονομικών σχέσεων κάθε μεμονωμένου πολίτη.

Επίσης, ο ΟΗΕ δήλωσε πρόσφατα ότι σκοπεύει να συνάψει συνεργασίες με τις κύριες μηχανές αναζήτησης και τις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων στο μέλλον για να επηρεάσει το περιεχόμενο που λαμβάνουν και δεν λαμβάνουν οι χρήστες στο πλαίσιο της κλιματικής αλλαγής. Αυτό θα εγκαθιστούσε έναν άλλο τεράστιο στρατό των λεγόμενων ελεγκτών γεγονότων, δημιουργώντας ένα είδος οργουελιανού «Υπουργείου Αλήθειας» με παγκόσμια εμβέλεια.

Και αν η «νέα συνθήκη πανδημίας» και οι «νέες οδηγίες για την υγεία» του ΠΟΥ βρουν τις απαραίτητες πλειοψηφίες στην επόμενη Γενική Συνέλευση τον Μάιο του 2024, τότε, όπως έχει πειστικά επισημάνει ο Harald Walach 21, ο δρόμος για μια «παγκόσμια δικτατορία υγείας» θα είναι ανοιχτός. Στη συνέχεια, ο διευθυντής του ΠΟΥ θα έχει την εξουσία να κηρύξει πανδημία ανά πάσα στιγμή και να επιβάλει κυρώσεις σε εκείνα τα κράτη μέλη που δεν υποκύπτουν στις αποφάσεις. Τότε θα είχαμε μια μη εκλεγμένη σκιώδη κυβέρνηση σε παγκόσμιο επίπεδο, αποτελούμενη από δισεκατομμυριούχους σε πολυεθνικές εταιρείες και τις λεγόμενες ΜΚΟ τους σε συμμαχία με την ΠΟΥ, το ΔΝΤ και την Παγκόσμια Τράπεζα, οι οποίοι θα είχαν καταλάβει την εξουσία.

Αλλά ευτυχώς, δεν είμαστε ακόμα εκεί. Μετά τον πόλεμο στην Ουκρανία, και ειδικά μετά τον υπερβολικό πόλεμο αντιποίνων του Ισραήλ εναντίον της Χαμάς και τη γενοκτονία του άμαχου πληθυσμού στη Λωρίδα της Γάζας, όλο και περισσότερες χώρες στον Παγκόσμιο Νότο αντιτίθενται σθεναρά στις λεγόμενες αξίες της Δύσης και της αμερικανικής ηγετικής δύναμής της. Στην πιο πρόσφατη συνέντευξή του, ο γνωστός εμπειρογνώμονας της Κίνας Wolfram Elsner δήλωσε: «Η Δύση βρίσκεται σε παρακμή παντού. Οικονομικά και διπλωματικά, βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και δεν προσφέρει μοντέλα για έναν πολυπολικό κόσμο». 22

Όσο επικίνδυνο, τρομακτικό και δυστοπικό κι αν είναι το πέρασμα του χρόνου, ίσως βρισκόμαστε μόλις στην αρχή μιας νέας εποχής στην παγκόσμια ιστορία! Εξάλλου, η παγκόσμια τάση προς την πολυπολικότητα δεν μπορεί πλέον να σταματήσει.



Πηγές και παραπομπές


1)Hanna Arendt, „Zur Zeit. Politische Essays“, dtv. 1989, 1. Auflage

2) online unter: https://www.n-tv.de/politik/Uno-meldet-fast-13-000-Tote-in-Ostukraine-article20821339.html

3) Bundesministerium des Inneren: „Wie wir Covid unter Kontrolle bekommen“, https://www.bmi.bund.de/SharedDocs/downloads/DE/veroeffentlichungen/2020/corona/szenarienpapier-covid19.html

4) Gunter Frank „Das Staatsverbrechen“, Achgut-Edition Berlin 2023, vgl. das Kapitel „Corona in harten Zahlen,  S. 9-21

5) Tom Lausen, Walter van Rossum, Die Intensivmaffia, Rubikon 2021

6) Hanna Arendt, „Elemente und Ursprünge totaler Herrschaft“, München, Piper 1986, S.742

7) The Lancet: Clarifying the evidence an SARS-CV-2 antigen rapid tests in public Health responses to COVID-19; 17. Februar 2021

8) Wolfgang Wodarg, Interview mit „Planet Lockdown“ 18.10.2021

9) John P.A. Ioannidis, Bulletin of WHO, infection fatality rate of covid-19, März 2021

10) Erwin Chargaff, „Brevier der Ahnungen“, Klett-Cotta, 2002, S. 45

11) Naomi Wolf über die mRNA-Biowaffen – Vortrag an einer US-Universität (tkp.at)

12) Dr. Andreas Hoppe, Die Krankenstands-Krise der Geimpften in Deutschland (tkp.at)

13) Ärztlicher Berufsverband „Hippokratischer Eid“: Pressemitteilung vom 28. 04.2023, online unter: Pressemeldungen des ÄBVHE | ÄBVHE e.V. (aerzte-hippokratischer-eid.de)

14) Peter F. Mayer, Eurostat: Weiterhin hohe Übersterblichkeit in Ländern mit hohen Impfquoten (tkp.at)

15) Fabio Vighi, A Self Fulfilling Prophecy: Systemic Collaps and Pandemic Simulation, deutsche Übersetzung zitiert nach Alschner Klartext, https://alschner-klartext-de/gesundheit-und-politik/

16) International Monetary Fund, online unter: IMF Financing and Debt Service Relief

17)Vighi, a.a.O

18) Vighi,a.a.O

19) Immanuel Wallerstein, Interview in Le Monde 11.10.2008 mit Antoine Reverchon, vgl. auch: https://de.wikipedia.org/wiki/Weltsystem-Theorie

20) Vighi, a.a.O

21) Harald Walach, online unter: https://harald-walach.de/2023/03/20/der-neue-internationale-gesundheitsvertrag-der-who-bahnt-den-weg-zum-gesundheitsfaschismus/>

22) Wolfram Elsner, „Der Westen ist überall erkennbar im Niedergang, Berliner Zeitung, 18.11.2023


Εικόνα: Adam Jones από την Kelowna, BC, CanadaCC BY-SA 2.0, μέσω Wikimedia Commons


ΠΗΓΗ: https://tkp.at


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

5 σχόλια:

  1. Νά τό ξαναγράψω!
    Νά φαίνεται!
    Καλά!
    Επειδή ίσως κάποιοι "βιάζονται" καί δέν τό πρόσεξαν καλά....
    "....τα εμβόλια είναι το χρυσό μοσχάρι της τρίτης χιλιετίας, ενώ η ανθρωπότητα θυσιάζεται ως πειραματόζωα της «τελευταίας γενιάς».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε συμπυκνώσεις χιλιετίες σε σε δύο αραδες, μην περιμένεις να καταλάβουν πολλοί.

      Διαγραφή
  2. ΜΕ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΤΟΥ ΔΙΟΓΕΝΗ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ.
    Α Λ Η Θ Ι Ν Ο !
    ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ, ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΟΥΤΕ ΠΟΣΟΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΕΠΕΣΑΝ ΞΕΡΟΙ ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ, ΄Η ΠΟΣΟΙ ΠΕΘΑΝΑΝ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΜΕΤΑ.
    ΟΥΤΕ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΘΛΗΤΩΝ!
    ΑΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΑΡΓΑΡΑ, ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ.
    ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΜΟΝΟ, ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!
    Ξ Ε Ρ Ε Τ Ε;
    ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΝΑΙ, Δ Ι Σ Ε Κ Α Τ Ο Μ Μ Υ Ρ Ι Α ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ PFIZER!!!!!!!!
    ETΣΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΡΩΤΗΣΤΕ : ΜΑ, ΓΙΑΤΙ;
    ΓΙΑ ΤΙΣ Α Π Α Τ Ε Σ ΤΗΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΙΘΜΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ!
    ΤΟ ΠΙΑΣΑΜΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ, ΣΙΓΟΥΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://www.bankingnews.gr/energeia/articles/717265/papastamatiou-eletaen-stoxos-to-80-tou-ilektrismoy-na-paragetai-apo-ape-to-2030

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. https://rumble.com/v48l5e6-256288398.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!