Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024

Μαύρα μαντάτα από την ετήσια συνάθροιση των δαιμόνων στο Νταβός: Το WEF πατάει τέρμα γκάζι στον ολοκληρωτισμό.

 

Μία σύντομη περίληψη των ολέθριων για τις ζωές μας αποφάσεών τους.



Ο Klaus Schwab και η ομάδα του στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ φιλοξενούν μια συνάντηση των πιο διεφθαρμένων και παραληρηματικών μυαλών για να σκεφτούν πώς μπορούν να εξαπατήσουν το παγκόσμιο κοινό να αποδεχθεί ολοκληρωτικές πολιτικές που θα διαβρώσουν τις πολιτικές ελευθερίες και την κυριαρχία.

17 Ιανουαρίου 2024

Άλλος ένας χρόνος ήρθε και πέρασε και μια άλλη ετήσια Συγκέντρωση των Δαιμόνων βρίσκεται σε εξέλιξη στο Νταβός της Ελβετίας. Ο Klaus Schwab και η ομάδα του στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ φιλοξενούν μια συνάντηση των πιο διεφθαρμένων και παραληρηματικών μυαλών για να σκεφτούν πώς μπορούν να εξαπατήσουν το παγκόσμιο κοινό να αποδεχθεί ολοκληρωτικές πολιτικές που θα διαβρώσουν τις πολιτικές ελευθερίες και την κυριαρχία. Έχω κρατήσει ένα νήμα με μερικές από τις παραμοϊκές ιδέες που διαδίδονται από τους συμμετέχοντες στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ. Εδώ είναι τι θα ήθελαν να κάνουν αυτοί οι κλεπτοκράτες.

«Είναι απολύτως κρίσιμο να επιταχύνουμε». Ο John Kerry ανέβηκε στη σκηνή για να καταστήσει σαφές ότι η υστερία για το κλίμα θα αγνοήσει προέδρους που «δεν πιστεύουν σε μια κλιματική κρίση» και που αντιστέκονται στην αυτοκτονική ατζέντα τους. Η «αγορά» λαμβάνει αποφάσεις που θα εξασφαλίσουν αυτή τη νίκη. Το είπε αυτό στα ίσια. Όταν διαπερνάτε τη στάση του Kerry και κοιτάζετε την πραγματικότητα, είναι σαφές ότι οι συμμετέχοντες στην αγορά που προωθούν αυτή την ατζέντα (η οποία υποστηρίζεται από ένα ασύλληπτο χρηματικό ποσό από τις κυβερνήσεις) κατεδαφίζονται εντελώς. Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι τα κεφάλαια ESG κλείνουν μαζικά, καθώς τα προφίλ αποδόσεών τους είναι αβυσσαλέα, επειδή το φανταστικό παιχνίδι ρόλων για το κλίμα δεν παράγει αποδόσεις επειδή η «πράσινη μετάβαση» δεν είναι οικονομικά βιώσιμη. Η Γερμανία το έχει αποδείξει αυτό τις τελευταίες δύο δεκαετίες.

Η Ursula von der Leyen ανέβηκε στη σκηνή για να εξηγήσει πώς η ΕΕ σχεδιάζει να λογοκρίνει τον διαδικτυακό λόγο. Προφανώς, το WEF έχει προσδιορίσει την «παραπληροφόρηση και την λάθος πληροφόρηση» ως την υπ' αριθμόν ένα ανησυχία στην Παγκόσμια Έκθεση Κινδύνου. Η Ursula έχει επικεντρωθεί στην «αντιμετώπιση αυτού» και με τον νόμο για τις ψηφιακές υπηρεσίες στην ΕΕ, οι ευρωπαϊκές ρυθμιστικές αρχές θα είναι σε θέση να ασκήσουν νομική πίεση στις εταιρείες κοινωνικών μέσων ενημέρωσης να λογοκρίνουν τον λόγο που θεωρούν λανθασμένο. Δεν είναι όμως μόνο αυτό, η ΕΕ σχεδιάζει να αντιμετωπίσει τον υπαρξιακό κίνδυνο της τεχνητής νοημοσύνης στη συνέχεια.

Έχει υποπέσει στην αντίληψή μου ότι το παρακάτω κλιπ του John Evans δεν βγήκε από την εκδήλωση αυτής της εβδομάδας, αλλά θα το μοιραστώ με οποιονδήποτε τρόπο, επειδή είναι επιτακτική ανάγκη να γνωρίζετε σε τι εργάζονται αυτοί οι δαίμονες. Ο John είναι πολύ επικεντρωμένος σε ένα κοινωνικό πιστωτικό αποτέλεσμα μεταμφιεσμένο ως "ατομικός ιχνηλάτης αποτυπώματος άνθρακα". Μείνετε συντονισμένοι, αυτοί οι άνθρωποι αναπτύσσουν μια τεχνολογία που θα σας δώσει ένα κοινωνικό πιστωτικό αποτέλεσμα με βάση το πού ταξιδεύετε, πώς ταξιδεύετε, τι τρώτε και τι περιεχόμενο καταναλώνετε στο διαδίκτυο.

Εδώ είναι ο Πρόεδρος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, Børge Brende, που θέτει ανοιχτά ένα ηγετικό ερώτημα σχετικά με τη μετάβαση προς μια «Νέα Παγκόσμια Τάξη». Ο κόσμος προσαρμόζεται γρήγορα καθώς μεταβαίνουμε στην ψηφιακή εποχή και υπάρχει πιεστική ανάγκη να διασφαλιστεί ότι οι σωστοί άνθρωποι είναι υπεύθυνοι και ηγούνται της μετάβασης.

Ο πόλεμος είναι ειρήνη. Ο τρόπος για να φτάσουμε σε έναν «ειρηνικό, δίκαιο τερματισμό αυτού του πολέμου [στην Ουκρανία]» είναι περισσότερα όπλα και αιματοχυσία.

Το Twitter είναι μια τοξική δημόσια πλατεία. Μην λαμβάνετε τις πληροφορίες σας από το Twitter. Πρέπει να «έχουμε έναν κοινωνικό προβληματισμό» σχετικά με τον τρόπο διάδοσης των πληροφοριών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτή είναι κωδικοποιημένη γλώσσα για αυτό που αναφέρουν ως «πρέπει να καθορίσουμε τον σωστό τρόπο διάδοσης των πληροφοριών και αυτό σημαίνει να μην αφήνουμε πληροφορίες που δεν μας αρέσει να φτάνουν σε άτομα που υποτίθεται ότι έχουν ελεύθερη βούληση και την ικανότητα να διακρίνουν για τον εαυτό τους ποιες είναι καλές και κακές πληροφορίες».

Οι απατεώνες μιλούν ανοιχτά για τη σύγκλιση του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα για την επίλυση των προβλημάτων που θεωρούν πιο πιεστικά. Με άλλα λόγια, καλούν ανοιχτά για φασισμό όπως ορίζεται από τον Μουσολίνι.

"Ο φασισμός θα έπρεπε πιο σωστά να ονομάζεται κορπορατισμός, επειδή είναι η συγχώνευση της κρατικής και της εταιρικής εξουσίας." - Μπενίτο Μουσολίνι

Αυτό είναι γεμάτο με ελαφριές επιδοκιμασίες ενός κόσμου χωρίς σύνορα.

Υπάρχει μεγάλη έμφαση στις εταιρείες κοινωνικών μέσων ενημέρωσης στο ρόλο τους στη διάδοση πληροφοριών. Αυτή η γυναίκα καθιστά σαφές ότι οι εταιρείες κοινωνικών μέσων ενημέρωσης πρέπει να συνεργαστούν στενά με τους εταίρους στα μέσα ενημέρωσης και την κυβέρνηση για να αναδείξουν τις «καλές πληροφορίες». Η πάρα πολύ λάθος σκέψη θα μπορούσε να επηρεάσει τις εκλογές με τρόπο που δεν ευθυγραμμίζεται με αυτό που τελικά θέλουν οι κακοποιοί.

Ο Bill Gates εντάχθηκε στο CNBC για να μας ενημερώσει όλους ότι τα εμβόλια mRNA είναι ασφαλή, αποτελεσματικά και βελτιώνονται μόνο. Όχι μόνο αυτό, αλλά πολύ σύντομα δεν θα πάρετε "εμβόλια με βελόνες", θα πάρετε "επιθέματα".

Εάν εκτρέφετε ή ψαρεύετε, προφανώς διαπράττετε «οικοκτονία». Δύο δραστηριότητες που θεωρούνταν θεμελιώδεις για την ανάπτυξη της ανθρωπότητας και της παγκόσμιας οικονομίας θεωρούνται τώρα βαθιά ανησυχητικές.

Δεν θα ήταν μια σωστή Συνάθροιση Δαιμόνων χωρίς τον Jamie Dimon να κάνει την ετήσια εμφάνισή του στο CNBC για να πει στον κόσμο γιατί το bitcoin είναι, στην πραγματικότητα, κακό και δεν έχει τίποτε καινοτόμο να προσφέρει στον κόσμο. Η πραγματική καινοτομία συμβαίνει με την «τεχνολογία blockchain» που βοηθά την JP Morgan να κάνει 'token' τα περιουσιακά στοιχεία για να κάνει την κομπίνα τους ακόμη πιο αποτελεσματική. Να είστε προετοιμασμένοι για το meme "tokenization of assets" να αυξηθεί σημαντικά κατά τη διάρκεια αυτής της ανοδικής αγοράς. Είναι η επόμενη καυτή απάτη συνάφειας.

Τέλος, έχουμε τον Γενικό Διευθυντή του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, Tedros Adhanom Ghebreyesus, να εξηγεί πώς ο κόσμος πρέπει να είναι επιφυλακτικός με την «ασθένεια Χ», η οποία είναι ένα «σύμβολο κράτησης θέσης για άγνωστες ασθένειες». Ο Tedros έφτασε στο σημείο να πει ότι ο COVID θεωρείται μια ασθένεια που θα εμπίπτει στην κατηγορία «Ασθένεια Χ» και ότι προετοιμάζονταν για κάτι τέτοιο να εμφανιστεί προτού σαρώσει τον πλανήτη. Αυτό είναι ενδιαφέρον λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι είναι αρκετά καλά τεκμηριωμένο ότι ο COVID πιθανότατα δημιουργήθηκε σε εργαστήριο που χρηματοδοτήθηκε εν μέρει από το NIH. Μου φαίνεται ότι θα πρέπει να ανησυχούμε περισσότερο για το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που εργάζονται επιμελώς για να δημιουργήσουν την επόμενη «Ασθένεια Χ» αντί για την ίδια την «Ασθένεια Χ».

Εάν το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας φοβούνται πραγματικά τις νέες ασθένειες που εξαπολύονται στον κόσμο, γιατί δεν καλούν τις ομάδες που δημιουργούν ιούς με «100% θανάτωση σε «εξανθρωπισμένα» ποντίκια;

Οι δαίμονες πατάνε το πεντάλ στο τέρμα και προχωρούν ολοταχώς με τις προσπάθειές τους να ελέγξουν αυστηρά κάθε άτομο στον πλανήτη. Χρησιμοποιούν τις δοκιμασμένες και αληθινές τακτικές φόβου τους για να σας κάνουν να πιστέψετε ότι η ανθρωπότητα αντιμετωπίζει μια σειρά από υπαρξιακές απειλές που χρειάζονται δράση. Οι ενέργειες που θέλουν να κάνετε έχουν σταθερά και θα συνεχίσουν να τελειώνουν με τις κυβερνήσεις να αποκτούν περισσότερη εξουσία πάνω στα άτομα περιορίζοντας τις πολιτικές ελευθερίες στο όνομα της «ασφάλειας».

Μην πέσετε θύματα των τακτικών φόβου τους. Αντ' αυτού, γελοιοποιήστε αυτούς τους εκτός πραγματικότητας κλεπτοκράτες και εκθέστε τους για το τι απατεώνες είναι.



ΠΗΓΗ: https://tftc.io/


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

4 σχόλια:

  1. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τί στά κομμάτια περιμένουμε;
    Σας ρωτάω όλους ρέ μάγκες!
    Γιατί δέν ξεκαθαρίζουμε εντελώς, ότι όλοι αυτοί που μιλάνε εκεί στό Νταβός, είναι βαριά, τί βαριά, πολύ βαριά καί επικίνδυνα θά πώ ψυχιατρικά περιστατικά;
    Γιατί δέν τό φωνάζουμε ρέ ;
    Βέβαια μήν ξεχάσει κανείς, μά κανείς, ότι εκτός από άμεση ανάγκη ΨΥΧΙΑΤΡΩΝ, είναι καί "βαριά" ....αμοιβόμενοι!
    Μπόλικο "κασέρι" ρέέέέέ΄!
    Έτσι ώστε νά βγαίνουν καί νά λένε αυτές τίς απίστευτες ασυναρτησίες καί αηδίες!
    Ακούς εκεί νά κόψουμε λέει τό ψάρεμα καί τό κυνήγι!
    Τί λές ρέ παλιοτσόκαρο, χοντροκέφαλη χαζοβιόλα;
    Άντε νά ψάξει κανείς νά είναι γάτος ρέ παιδί μου μέ ...πέταλα καί νά βρεί, τί καταθέσεις έχουν όλοι αυτοί καί πώς ζούνε....
    Πάντως από τόν μισθό τους μόνο, τό κόβω, τό αποκλείω!
    (Πού είναι ρέ αυτή η κοπέλλα η μαύρη οχιά νά τά χώσει πολύ καλύτερα από μένα;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O ιδιος ο Θεος εδωσε εντολη στους πρωτοπλαστους Αδαμ και Ευα και κατ επεκταση στο ανθρωπινο γενοςτι να τρωνε ,εδωσε ακριβεις οδηγειες ακομη και για τη νηστεια.
    Στη σημερινη εποχη οπου οι ανθρωποι εγκατελειψαν τον νομο του Θεου και ασχολουντε με διδασκαλιες δαιμονιων ,υποκειπτουν σαν την συγκυπτουσα στους δαιμονες και γινοντε πειθινια οργανα του στο τι θα φανε και τι θα πιουνε και θελουν να επιβαλουν τον σοδομισμο και την ανωμαλια πασης φυσεως παραβαινοντας οχι μονον τις εντολες του Θεου αλλα και την ιδια τους τη φυση μεταλασσοντας με ορμονες και χειρουργηκες επεμβασεις ωστε απο αντρες να γιονοντε γυναικες και απο γυναικες αντρες.Αυτη ειναι η καταντια μιας δαιμονοκρατουμενης ανθρωποτητος που παρασερνει στο ξεφρενο κατρακυλισμα προς την αβυσο της κολασης οσο το δυνατον περισσοτερους ανθρωπους επιτρεψει ο Θεος.
    Στωμεν καλως στωμεν μετα φοβου Θεου σ αυτο το ρευμα που θελουν να επιβαλλουν ως κανονικοτητα σατανοκινητα μυαλα και διευθαρμενα που περνουν εξουσι απο τον σατανα τον αρχοντα του κοσμου τουτου και απ το Θεο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. EMENA ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΖΟΟΥΡΣΟΥΛΑ ΜΕ ΤΣΑΝΤΙΖΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΚΑΣΧΗΜΟΣ Ο ΚΕΡΥ!
    ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΟΝ ΛΕΝΕ Ο ...ΜΑΓΙΟΝΕΖΑΣ!!!
    ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΣΙΟ ΓΑΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΜΑΓΙΟΝΕΖΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕ!
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΛΕΕΙ ΚΟΠΑΝΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΝΕΟΣ....
    ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ....ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ!
    ΕΒΓΑΖΕ ΚΑΙ ΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑ.....
    ΠΟΛΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ....
    https://img.apmcdn.org/7e0fabbcc2de4b129879e8099322177f80142ff3/square/303555-20170925-johnkerry1971.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!