Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024

ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ κατά των ΛΕΥΚΩΝ : Η εικόνα μιάς ΞΑΝΘΙΑΣ Οικογένειας, χαρακτηρίζεται ως ....«παράνοια», «αηδιαστική» καί «ναζιστική»!!!!!

 

14 Ιανουαρίου 2024

Θυμάστε ακόμα την τεράστια καταιγίδα που ξέσπασε για το τίποτε στα μέσα ενημέρωσης όταν ο δήμαρχος του Tübingen, Boris Palmer, επέκρινε τις διαφημιστικές εκστρατείες των "Deutsche Bahn" (Γερμανικοί Σιδηρόδρομοι), οι οποίες έδειχναν ανθρώπους με διαφορετικά χρώματα δέρματος.

«Θεωρώ ακατανόητο ποια κριτήρια χρησιμοποίησε η Deutsche Bahn για να επιλέξει τους ανθρώπους σε αυτή την πύλη», έγραψε ο Palmer στο Facebook εκείνη την εποχή. 

«Τι είδους κοινωνία υποτίθεται ότι απεικονίζει αυτό;»

Ο πολιτικός, ο οποίος εκείνη την εποχή ανήκε ακόμα στους Πράσινους, κυριολεκτικά κατασπαράχθηκε από τα κοκκινοπράσινα μέσα ενημέρωσης. 

Ο Palmer χαρακτηρίστηκε ρατσιστής μόνο και μόνο επειδή έκανε μια ύποπτη ερώτηση. «Η διαφήμιση δεν δείχνει ποτέ την πραγματικότητα», κατήγγειλε ο Mark Schieritz στο κεντρικό όργανο της πολιτικής ορθότητας, την Die Zeit.

Αντιστρόφως, όμως, επιτρέπεται. Δηλαδή, όταν οι «κακοί δεξιοί» δείχνουν μόνο ξανθιές σε μια διαφημιστική καμπάνια. Αυτό συνέβη με μια σατιρική ανάρτηση από την κατώτερη οργάνωση του "Werteunion" του Hans-Georg Maassen. 

Κάτω από το κείμενο «Θα κάνεις οικογένεια και θα είσαι ευτυχισμένος. 

Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο ο κόσμος θα μπορούσε να αλλάξει μέχρι το 2030», εμφανίζεται μια ξανθιά οικογένεια.

Το κείμενο είναι μια παρωδία της δήλωσης "Δεν θα σας ανήκει τίποτα και θα είστε ευτυχισμένοι", η οποία συχνά αναφέρεται λανθασμένα ως απόσπασμα από το αφεντικό του WEF Klaus Schwab, αλλά στην πραγματικότητα προέρχεται από ένα φιλοξενούμενο άρθρο σε μια δημοσίευση του WEF. Έτσι, δεν δημοσιεύθηκε από τον Schwab, αλλά υπό την αιγίδα του Schwab.

Μια ξανθιά οικογένεια - θα πρέπει πραγματικά να είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο. Ειδικά για τους Κοκκινοπράσινους, αν μπορείτε να πιστέψετε την "Die Zeit", και τη "διαφήμιση που δεν δείχνει ποτέ πραγματικότητα". 

Εάν δεν υπάρχει τίποτα κακό με την υπερβολή της μετανάστευσης στις διαφημιστικές φωτογραφίες, γιατί πρέπει να υπάρχει κάποια αλήθεια για την υπερβολή ξανθών ανθρώπων;

Αλλά δεδομένου ότι ζούμε στην εποχή των οικοσοσιαλιστικών δύο μέτρων και δύο σταθμών, ένα τεράστιο κύμα αγανάκτησης ξέσπασε αμέσως για την «Junge-Werte Union». Έγιναν αμέσως συγκρίσεις με τον εθνικοσοσιαλισμό

«Ο Hans-Georg Maassen: Η Junge-Werte Union (Η Ένωση Νέων Αξιών) δημοσιεύει μία απατηλή φωτογραφία μίας οικογένειας "Αριων"», ήταν ο τίτλος στην πύλη «Der Westen».

Ο πρώτος γενικός γραμματέας της Άνγκελα Μέρκελ, Ruprecht Polenz, ο οποίος είναι πολύ πιο κοντά στον κοκκινοπράσινο συνασπισμό παρά στο παλιό CDU, έγραψε στο «X»: 

«Όταν ζητάς από το ChatGPT να δημιουργήσει ένα όραμα για το μέλλον από εθνικοσοσιαλιστικές εικόνες της δεκαετίας του 1930 – και παραβλέπεις το γεγονός ότι υπάρχει και άλλες παράμετροι της επιτυχημένης εφαρμογής».

Στην πραγματικότητα, υπάρχει προφανώς ένα λάθος της «τεχνητής νοημοσύνης» που δημιούργησε την εικόνα. Αλλά δεν ήταν αυτό το ασήμαντο που πυροδότησε την οργή των κοκκινοπράσινων ανθρώπων. Είναι λόγω του λανθασμένου χρώματος δέρματος και μαλλιών.

Κατά τα άλλα, πιο αστικές φωνές όπως ο Christoph Canne ήταν επίσης εξοργισμένες με το "X": 

"Είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι αυτό το αηδιαστικό άρθρο είναι ακόμα online. Δεν είστε πραγματικά σε θέση να αναλάβετε δράση σε μια τέτοια περίπτωση @HGMaassen @Markus Krall; Τότε το ζήτημα μπορεί να τελειώσει νωρίτερα από ό,τι ξεκίνησε».

Ο πολιτικός του SPD Sawsan Chebli περιέγραψε ακόμη και την εικόνα ως «παράνοια».

Συγγνώμη, αλλά τί πράγμα υποτίθεται ότι είναι «παράνοια», «αηδιαστικό», ή «ναζιστικό» σε μια ξανθιά οικογένεια;

Ότι η «πολυπολιτισμικότητα» δεν ελήφθη υπόψη;

Όποιος κάνει τέτοιους συνειρμούς σχετικά με τους ξανθούς ανθρώπους εκθέτει μόνο τον εαυτό του. 

Επειδή είναι ο ίδιος που προφανώς κάνει διακρίσεις με τους ανθρώπους ανάλογα με το χρώμα του δέρματος και των μαλλιών τους.

Ωστόσο, δεν υπήρξε καμμία οργή για μια φωτογραφία που ο Alex Steier δημοσίευσε στο «X» ως αντίδραση στην εικόνα της «Neue-Werte Union» - ενός ανθρώπου που επιδεικνύει ανοιχτά τον ρατσισμό του κατά των λευκών με δηλώσεις όπως αυτή ότι «σύντομα θα υπάρξει ένα τέλος στην αστεία ζωή των ξασπρουλιάρηδων»:



ΜΤΦΡ.: "Θα έχεις μία οικογένεια και θα είσαι ευτυχισμένος. Έτσι θα αλλάξει ο κόσμος μας".

ΠΗΓΗ: https://reitschuster.de/post/blonde-familie-als-wahnsinn-widerlich-und-blut-und-boden/

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!