Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: "Αστυνομία της Σαρία" σε σχολείο στο Neuss!!!!! - Η εισαγγελία δεν βλέπει «ΚΑΜΜΙΑ (!!!) αξιόποινη πράξη».


12 Ιανουαρίου 2024


Μια ομάδα μαθητών στο Neuss της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας λέγεται ότι προσπάθησε να επιβάλει το νόμο της Σαρία στο σχολείο τους. Τώρα η κρατική ασφάλεια ερευνά το θέμα, όπως αναφέρει η "Rheinische Post". Τέσσερεις μαθητές γυμνασίου λέγεται ότι άσκησαν τεράστια πίεση σε μουσουλμάνους συμμαθητές τους. Σύμφωνα με την έκθεση, απαίτησαν όλες οι γυναίκες στο σχολείο να καλυφθούν και να υπάρξει αυστηρός διαχωρισμός των φύλων - ακόμη και στη συνομιλία στην τάξη! Επιπλέον, λέγεται ότι εξήγησαν στους δασκάλους τους ότι απορρίπτουν τη δημοκρατία.

Λόγω των περιστατικών, η διεύθυνση του σχολείου κάλεσε την αστυνομία τον Δεκέμβριο. Τώρα ελέγχει τόσο τους μαθητές όσο και τους γονείς τους, σύμφωνα με την έκθεση. Μέχρι στιγμής, η εισαγγελία δεν έχει καταφέρει να διαπιστώσει αξιόποινες πράξεις. (!!!!!!!!!!!!!!!)

Αυτό μιλάει από μόνο του. Και έρχεται σε αντίθεση με τις δηλώσεις του υπουργού Εσωτερικών της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας Herbert Reul (71, CDU). Σχολίασε τα περιστατικά σύμφωνα με την «Bild» ως εξής: «Δεν πρέπει να επιτρέψουμε στους νέους μας να πέσουν στα χέρια εξτρεμιστικών ομάδων μέσω προπαγάνδας. Ως κοινωνία, πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά παίρνοντας τους νέους μαζί μας, συμμετέχοντας σε περισσότερες ανταλλαγές και δείχνοντάς τους εναλλακτικές λύσεις».

Αυτό ακούγεται φθηνό. Αλλά και εκτός πραγματικότητας.

Ειδικά επειδή οι κατευναστές θα είναι ήδη ενεργοί ξανά σαν με το πάτημα ενός κουμπιού. Για παράδειγμα, ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ένωσης Εκπαίδευσης και Κατάρτισης στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία δήλωσε στην "Rheinische Post" ότι υποθέτει μια μεμονωμένη περίπτωση.

Πόσο προβλέψιμη είναι αυτή η αντίδραση. Η ίδια τακτική χρησιμοποιείται εδώ και δεκαετίες – και είναι ακριβώς αυτή η τακτική που είναι εν μέρει υπεύθυνη για το γεγονός ότι έχουμε τις συνθήκες που έχουμε.

Ωστόσο, ακόμη και οι κατευναστές πρέπει τώρα να κάνουν παραχωρήσεις. «Υπάρχει σίγουρα μια τάση ότι οι νεαροί μουσουλμάνοι υιοθετούν όλο και περισσότερο τις συντηρητικές ερμηνείες του Ισλάμ και μεταφέρουν επίσης αυτές τις απόψεις στα σχολεία», πρόσθεσε ο αξιωματούχος της ένωσης στην «ατομική θεωρία περιπτώσεων» του.

Είναι επίσημο ότι δεν πρόκειται για μεμονωμένη περίπτωση. «Μια παρόμοια περίπτωση έγινε γνωστή τελευταία φορά το περασμένο καλοκαίρι σε ένα γυμνάσιο στη Βόννη», γράφει η «Bild». Ιδιαίτερα πικάντικο: Αυτό το σχολείο αποτελεί μέρος του προγράμματος ένταξης της χώρας εδώ και αρκετά χρόνια, το οποίο στρέφεται κατά των ισλαμιστικών ρευμάτων.

Αυτό δείχνει το βαθμό στον οποίο τα ήδη αξιοθρήνητα μέτρα του κράτους δεν οδηγούν πουθενά.

Ο Kevin Gniosdorz, πρόεδρος της Junge Union της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας, δήλωσε στην Bild: «Η συσσώρευση τέτοιων αναφορών μου προκαλεί σοβαρή ανησυχία. Στο Neuss και τη Βόννη, οι συνέπειες της αποτυχημένης ολοκλήρωσης και ενός επιθετικού πολιτικού Ισλάμ που αφέθηκε να συνεχιστεί για πάρα πολύ καιρό γίνονται εμφανείς. Προφανώς, το ποινικό δίκαιο δεν οδηγεί πουθενά εδώ».

Και συνέχισε: «Στη Γερμανία, χρειαζόμαστε επιτέλους μια ειλικρινή συζήτηση σχετικά με ένα δεσμευτικό μοντέλλο για την κοινωνία μας και ένα θεμέλιο αξιών που απαιτείται από όλους όσους ζουν εδώ. Τίποτα δεν πρέπει να περιμένουμε από τον συνασπισμό του φωτεινού σηματοδότη (Ampelkoalition) εδώ. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, εναπόκειται στο CDU να διεξαγάγει μια τέτοια συζήτηση».

Αλλά αυτό ακριβώς δεν κάνει το CDU. Το θέμα της μετανάστευσης εξετάζεται για πρώτη φορά στο σχέδιο ψηφίσματος για τη «Διακήρυξη της Χαϊδελβέργης» του CDU στην τελευταία σελίδα της προτελευταίας παραγράφου, σε 14 γραμμές, υπό τον τίτλο «Για την ανθρωπότητα και την τάξη στην ευρωπαϊκή μεταναστευτική πολιτική».

Είναι εκπληκτικό πώς μπορείτε να ενεργήσετε με τέτοιο τρόπο ώστε να παρακάμψετε τη διάθεση του πληθυσμού. Ο Merz στέκεται με την μπάλα μπροστά από το άδειο τέρμα, να το πω έτσι, και δεν τολμά να σουτάρει. Φοβάστε τα δυσάρεστα σχόλια στα κοκκινοπράσινα μέσα ενημέρωσης; Μπροστά στη Μέρκελ και τα «αγοράκια» της; Το AfD μπορεί να τρίβει τα χέρια του από χαρά.




ΠΗΓΗ: https://reitschuster.de/post/scharia-polizei-an-schule-in-neuss/



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!