Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024

( ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ! ) Πάστορας ΔΙΩΚΕΤΑΙ ποινικά επειδή βοήθησε άστεγους : «Δέν έχω δεί ποτέ κάτι τέτοιο»!


Ένας Χριστιανός πάστορας που φέρεται να αντιμετωπίζει ποινικές διώξεις για παραβίαση των νόμων περί ζωνών δικαιοδοσίας, αρνείται να υποχωρήσει από το να κρατάει τις πόρτες του ανοιχτές για να βοηθήσει τους φτωχούς και άλλους στην κοινότητά του.

"[Ο πάστορας Chris Avell] αντιμετωπίζει 18 ποινικές κατηγορίες για παραβίαση των νόμων περί ζωνών της πόλης", ανέφερε ένα δελτίο τύπου της First Liberty. 
«Η πόλη τον κυνηγά, επειδή, νωρίτερα φέτος, ο πάστορας Chris άνοιξε την εκκλησία 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα. Επιδιώκει να εξυπηρετήσει τους άστεγους».

Η δήλωση συνέχισε: «Τον Νοέμβριο του 2023, η πόλη έστειλε επιστολή διατάσσοντας την εκκλησία να σταματήσει να επιτρέπει διανυκτερεύσεις σε επισκέπτες ειδάλλως θα αντιμετωπίσει ποινική δίωξη. 

Την περασμένη Κυριακή – παραμονή Πρωτοχρονιάς – η αστυνομία εμφανίστηκε στην εκκλησία. 
Παρέδωσαν στον πάστορα ένα πακέτο πολλαπλών κατηγοριών και παραβιάσεων».

Ο Avell του "Dad's Place", μια εκκλησία στο Bryan του Οχάϊο, δήλωσε στο CBN Digital γιατί η εκκλησία του αποφάσισε πέρυσι να ανοίξει τις πόρτες της όλο το εικοσιτετράωρο (https://www2.cbn.com/news/us/pastor-criminally-charged-helping-homeless-ive-never-seen-anything).

«Μέσα από κάποια πράγματα που είχε κάνει ο Θεός και αυτά που βλέπαμε, αποφασίσαμε ότι... 

Ήρθε η ώρα να το κάνουμε έτσι ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να έρθουν μέρα ή νύχτα και να βρουν πραγματική ανάπαυση», είπε. «[Και] ελάτε και προσευχηθείτε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας».

Ο Avell είπε ότι η εκκλησία είχε λάβει κλήσεις από την αστυνομία στήν μέση της νύχτας για να ερωτηθεί αν ο οίκος λατρείας θα δεχόταν ανθρώπους που αντιμετωπίζουν ενδοοικογενειακές διαφορές και άλλα ζητήματα.


Αυτός είναι ένας από τους λόγους που το "Dad's Place" αποφάσισε να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. 

Ωστόσο, οι αρχές άρχισαν να διαφωνούν με υποτιθέμενες παραβιάσεις ζωνών αυτό το φθινόπωρο, με την Επιτροπή Ζωνών Bryan City να εκφράζει ανησυχία λίγους μήνες μετά την απόφαση αυτή.

Δεδομένου ότι η εκκλησία δεν διαθέτει υπνοδωμάτια, η επιτροπή χωροταξίας δήλωσε ότι ο οίκος λατρείας δεν μπορεί πλέον να στεγάσει τους άστεγους. 

Ο Avell είπε, ωστόσο, ότι προσπάθησε να συνεργαστεί με την πόλη για να διορθώσει τυχόν ανησυχίες.

Ανεξάρτητα από αυτό, είπε ότι τα αποτελέσματα του ότι το "Dad's Place" είναι ανοιχτό 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα ήταν βαθιά ενθαρρυντικά. 

«Έχουμε δει πολλούς που – αν δεν ήμασταν ανοιχτοί 24 ώρες, αυτό δεν θα συνέβαινε – να πιστεύουν στον Χριστό», είπε ο ιεροκήρυκας. «Είμαστε εκκλησία, οπότε αυτή είναι η δουλειά μας... Για εμάς, αυτό είναι υψίστης σημασίας».

Ο Avell είπε ότι πιστεύει ότι οι ζωές των ανθρώπων έχουν εμπλουτιστεί, προσθέτοντας ότι «όλοι όσοι περνούν τις πόρτες της εκκλησίας βγαίνουν καλύτεροι πολίτες».


ΠΗΓΗ: https://endtimeheadlines.org/2024/01/watch-a-pastor-has-been-criminally-charged-for-helping-the-homeless-ive-never-seen-anything-like-this/


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

1 σχόλιο:

  1. Γάμοι ομόφυλων και τα πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών.

    ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ, PhD
    Διεθνολόγος Καθηγητής, Συγγραφέας
    Πρώην Βουλευτής Φθιώτιδας

    https://www.triklopodia.gr/ηλίας-καλλιώρας-γάμοι-ομόφυλων-και-τα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!