Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024

Τί έχουν τα έρμα και ... φουντώνουν;;;;; - Ηλεκτρικό διώροφο λεωφορείο τυλίγεται στις φλόγες κατά τη διάρκεια της ώρας αιχμής του Λονδίνου!!!


https://www.independent.co.uk/tv/news/london-electric-bus-fire-video-wimbledon-b2476917.html


Φοβισμένοι μάρτυρες ανέφεραν ότι άκουσαν ένα «τεράστιο κτύπημα». Το πίσω μέρος του λεωφορείου καταστράφηκε, τα πίσω παράθυρα ανατινάχθηκαν. Σύμφωνα με την αστυνομία, δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Ένα ηλεκτρικό διώροφο λεωφορείο τυλίχθηκε στις φλόγες στο Λονδίνο εχθές, προκαλώντας χάος στην κυκλοφορία σε ώρες αιχμής. Σύμφωνα με την Daily Mail, φοβισμένοι μάρτυρες ανέφεραν ότι άκουσαν έναν «τεράστιο κρότο».

Το περιστατικό συνέβη στο κέντρο του Wimbledon. Αφού το λεωφορείο έπιασε φωτιά γύρω στις 7:20 π.μ., στήλες καπνού υψώθηκαν από το όχημα. Η πυροσβεστική έπρεπε να στήσει ένα φράγμα μήκους 25 μέτρων.

Τρία πυροσβεστικά οχήματα και 15 πυροσβέστες περιμένουν την επιχείρηση. Η φωτιά κατέστρεψε το πίσω μέρος του λεωφορείου και ανατίναξε τα πίσω παράθυρα. Σύμφωνα με την αστυνομία, δεν υπήρξαν τραυματισμοί, αλλά οι δρόμοι έπρεπε να κλείσουν εν μέρει και υπήρχε κυκλοφοριακή συμφόρηση.






ΠΗΓΗ: https://transition-news.org/elektrischer-doppeldeckerbus-geht-in-der-londoner-hauptverkehrszeit-in-flammen


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ





ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗΣ ΕΔΩ:

Οπισθοδρόμηση για την ηλεκτροκίνηση – μείωση των αριθμών ταξινομήσεων το 2023
Κρίση ηλεκτρικών αυτοκινήτων: Η Γερμανία και η παγκόσμια αγορά σε ελεύθερη πτώση παρά τις επιδοτήσεις

https://blackout-news.de/aktuelles/rueckschlag-fuer-e-mobilitaet-zulassungszahlen-im-jahr-2023-gesunken/

Η Γερμανία οπισθοδρομεί όσον αφορά την ηλεκτροκίνηση. Το έτος 2023 δεν ήταν επιτυχημένο για αυτόν τον τομέα. Οι αυτοκινητοβιομηχανίες μείωσαν τις φιλοδοξίες τους και οι νέες ταξινομήσεις ηλεκτρικών οχημάτων μειώθηκαν σημαντικά. Χωρίς κυβερνητική στήριξη, η κατάσταση θα μπορούσε κάλλιστα να επιδεινωθεί το νέο έτος. Η περιγραφή της ηλεκτροκίνησης ως «κινητήριας δύναμης της επανάστασης της κινητικότητας» έχει χάσει τη σημασία της επειδή δεν είναι πλέον αλήθεια. Τον Νοέμβριο, το μερίδιο αγοράς των ηλεκτρικών αυτοκινήτων που ταξινομήθηκαν πρόσφατα μειώθηκε στο 18%, πολύ κάτω από το ποσοστό του προηγούμενου έτους (rnd: 29.12.23).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!