Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024

ΟΛΕΘΡΙΟ: Ο Π.Ο.Υ. επιλέγει τρανς ακτιβιστές για να θέσει παγκόσμιους κανόνες ανατροφής παιδιών!!! - Λιγώτερο από το ήμισυ της ομάδας διαθέτει ιατρικό υπόβαθρο!


Ο οργανισμός υγειονομικής περίθαλψης των Ηνωμένων Εθνών - ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (Π.Ο.Υ.) - έχει δώσει στους τρανσέξουαλ ακτιβιστές την πλειοψηφία των εδρών σε μια επιτροπή που συντάσσει πολιτικές υγειονομικής περίθαλψης για παιδιά.

Από την Αlana Mastrangelο 12 Ιανουαρίου 2024


Ο οργανισμός υγειονομικής περίθαλψης των Ηνωμένων Εθνών - ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (Π.Ο.Υ.) - έχει δώσει στους τρανσέξουαλ ακτιβιστές την πλειοψηφία των εδρών σε μια επιτροπή που συντάσσει πολιτικές υγειονομικής περίθαλψης για παιδιά.

Ένας από τους υποτιθέμενους ειδικούς εμφανίζει ένα τατουάζ "Be Gay, Do Crimes". ("έσο γκέϋ - διάπραξε εγκλήματα¨)

Ένδεκα μέλη της 21μελούς επιτροπής του Π.Ο.Υ. δεν έχουν επίσημη ιατρική εκπαίδευση, επτά είναι τρανσέξουαλ και μόλις δέκα έχουν ιατρικό υπόβαθρο, σύμφωνα με δημοσίευμα έκθεση της Daily Mail.


Ένας από αυτούς φέρεται να είναι ένας αμφιλεγόμενος Καναδός τρανς ακτιβιστής που έχει ισχυρή επιρροή στην κινεζική εφαρμογή TikTok και λέει ότι οι αποκλειστές εφηβείας πρέπει να συνταγογραφούνται σε όλα τα παιδιά, ανεξάρτητα από την ταυτότητα φύλου τους, ώστε να μπορούν να «επιλέξουν» το φύλο τους αντί να τους ανατεθεί από την κοινωνία.


Ένα άλλο από τα μέλη της επιτροπής του Π.Ο.Υ. λέει ότι η μετάβαση δεν προκαλεί προβλήματα υγείας και ισχυρίζεται ότι οι μόνες «πραγματικές παρενέργειες» της αλλαγής φύλου είναι μια «σημαντικά βελτιωμένη ποιότητα ζωής ... και η τρανς χαρά».

Τα υπόλοιπα μέλη του πάνελ είναι ένα μείγμα ακτιβιστών, υποστηρικτών της κοινωνικής δικαιοσύνης, δικηγόρων ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ερευνητών STD και συμβούλων πολιτικής, αναφέρει η Daily Mail.


Ένα άλλο μέλος της επιτροπής, ο/η Ashley - ένα βιολογικό αρσενικό που προσδιορίζεται ως θηλυκό και πηγαίνει με τις αντωνυμίες "they/them that bitch" - έχει ένα τατουάζ που γράφει, "Be Gay, Do Crimes".

Ο/η Ashley, ο οποίος έχει συν-γράψει μια μελέτη που ισχυρίζεται ότι οι αποκλειστές της εφηβείας και οι ορμονικές θεραπείες «πρέπει να αντιμετωπίζονται ως η προεπιλεγμένη επιλογή» για παιδιά με δυσφορία φύλου, έχει σημαντικό κοινό στο TikTok όπου ζητά να καταργηθούν οι έλεγχοι ψυχικής υγείας στα τρανς παιδιά προτού τους δοθούν αποκλειστές εφηβείας και ορμονικά φάρμακα.


«Υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να απαιτήσουμε από τους ανθρώπους να περάσουν από μια μακρά και περίπλοκη αξιολόγηση φύλου προκειμένου να έχουν πρόσβαση σε φροντίδα που επιβεβαιώνει το φύλο ή είναι άχρηστο και θα πρέπει να αφιερωθεί ο καλύτερος χρόνος για την υποστήριξη της λήψης αποφάσεων;», φέρεται να δήλωσε η Ashley.

«Και σε αυτό που καταλήγει το άρθρο μας είναι ότι δεν υπάρχει πραγματικά καμμία απόδειξη ότι οι αξιολογήσεις των φύλων λειτουργούν - είναι απλώς μια μακρύτερη διαδικασία χωρίς πραγματικό λόγο», πρόσθεσε. «Οι αξιολογήσεις φύλου είναι πραγματικά μια περιττή μορφή 'gatekeeping' στην οποία οι τρανς κοινότητες αντιτίθενται εδώ και καιρό».


Εν τω μεταξύ, ο εκπρόσωπος του Π.Ο.Υ. Tarik Jašarević επιμένει ότι οι κατευθυντήριες γραμμές για τα θέματα των τρανς ατόμων θα επικεντρωθούν «μόνο σε ενήλικες» και όχι στη χρήση ορμονών, κατασταλτικών και χειρουργικών επεμβάσεων σε παιδιά.

"Οι κατευθυντήριες γραμμές του ΠΟΥ βασίζονται πάντα στην εξισορρόπηση των διαθέσιμων αποδεικτικών στοιχείων, των αρχών των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της εξέτασης των βλαβών και των οφελών και των εισροών των τελικών χρηστών και δικαιούχων", δήλωσε ο Jašarević.


Παρ' όλα αυτά, ορισμένα μέλη της επιτροπής του Π.Ο.Υ. μιλούν για την υποστήριξή τους στο να επιτραπεί στα παιδιά - μερικά από την ηλικία των 13 ετών - να υποβληθούν σε τέτοιες ιατρικές διαδικασίες.


Η Reem Alsalem, ειδική εισηγήτρια των Ηνωμένων Εθνών για τη βία κατά των γυναικών, δήλωσε στην Daily Mail ότι η νέα επιτροπή του Π.Ο.Υ. είναι πολύ «μονόπλευρη» και ότι πιστεύει ότι η επιτροπή περιέχει «σημαντικές μη διαχειριζόμενες συγκρούσεις συμφερόντων».

«Οι ενδιαφερόμενοι των οποίων οι απόψεις διαφέρουν από εκείνες που έχουν οι οργανώσεις τρανσέξουαλ ακτιβιστών δεν φαίνεται να έχουν προσκληθεί», δήλωσε η Alsalem.


«Τέτοιοι ενδιαφερόμενοι περιλαμβάνουν εμπειρογνώμονες από τις ευρωπαϊκές αρχές δημόσιας υγείας που έχουν αναλάβει ηγετικό ρόλο στην ανάπτυξη μιας τεκμηριωμένης και κατά συνέπεια προσεκτικής προσέγγισης στις μεταβάσεις φύλου των νέων (π.χ. Αγγλία, Σουηδία και Φινλανδία)», πρόσθεσε.


Εν τω μεταξύ, η ομάδα του Π.Ο.Υ. θα θέσει παγκόσμιες κατευθυντήριες γραμμές για τους τρόπους με τους οποίους οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης σε όλο τον κόσμο μπορούν να αυξήσουν την πρόσβαση «και τη χρήση ποιοτικών και σεβαστών υπηρεσιών υγείας από τρανς και διαφορετικά φύλα».


«Η επιτροπή του ΠΟΥ αποτελείται κυρίως από δικηγόρους κοινωνικής δικαιοσύνης και ανθρωπίνων δικαιωμάτων που πιστεύουν ότι η προσέγγιση θετικής προς το φύλο είναι η μόνη επιλογή», δήλωσε στην Daily Mail η Stella O'Malley, ψυχοθεραπεύτρια και εκτελεστική διευθύντρια της Genspect. Daily Mail.

«Θα καθορίσουν τις κατευθυντήριες γραμμές φροντίδας για τα τρανς άτομα, αλλά δεν έχουν κανέναν να εκπροσωπήσει την κρίσιμη ισορροπία στην ομάδα τους», πρόσθεσε. «Η προσέγγιση θετικής προς το φύλο θεωρείται από τον ΠΟΥ ότι είναι ο μόνος δρόμος προς τα εμπρός και ως εκ τούτου απορρίπτει τη συμβατική ψυχοθεραπεία».


"Αυτή είναι μια στενόμυαλη και έντονα προκατειλημμένη προσέγγιση", επιβεβαίωσε η O'Malley. «Ο ΠΟΥ κάνει ένα σοβαρό λάθος, θα πρέπει να σταματήσει αυτή τη διαδικασία και να συμβουλευτεί τους πολλούς επαγγελματίες που έχουν διαφορετικές προσεγγίσεις».


Πηγή: breitbart.com






ΠΗΓΗ: https://lionessofjudah.substack.com/p/clown-show-who-picks-trans-activists



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

2 σχόλια:

  1. ...ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΑΒΑΣ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΟΥ!
    ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ, ΑΣ ΜΗΝ ΤΑ ΓΡΑΨΩ ΤΩΡΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΧΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!