Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024

ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ - Η γερμανική τηλεόραση προωθεί ένα μεγάλο σχέδιο αντικατάστασης για το κλίμα: σταματήστε να κάνετε λευκά Ευρωπαία παιδιά, δηλαδή «Άριους εκπομπούς CO2» και εισάγετε μετανάστες από τον Τρίτο Κόσμο!!!!

Δεν είναι παράνοια. Δεν είναι συνωμοσία. Είναι απροκάλυπτη και εν ψυχρώ προώθηση του σχεδίου Coudenhove-Kalergi. 
Εσείς θα συνεχίσετε να κοιμάστε ή να αναμασάτε βλακωδώς το αφήγημα ότι πρόκειται για θεωρίες και φαντασίες ψεκασμένων;;;

https://www.yesmagazine.org/social-justice/2019/07/04/abortion-ban-fear-white-extinction-babies

«Οι τρέχουσες πολιτικές και δημογραφικές αλλαγές στην Ευρώπη αποτελούν υπαρξιακή απειλή για τους αυτόχθονες πληθυσμούς της, που δεν έχουμε δει από τις Πύλες της Βιέννης το 1683».


εξώφυλλο βιβλίου: Η λευκή ενοχή ισούται με εξαφάνιση των λευκών
https://www.abebooks.fr/9780988267428/Endangered-Species-White-Guilt-Equals-098826742X/plp

Η ανισόρροπη "ακτιβίστρια" του κλίματος με το ξεθωριασμένο σε "πράσινο της μούχλας" μαλλί Verena Brunschweiger ζητά να μην γεννούν πλέον οι λευκοί.

Από την Amy Mek 29 Δεκεμβρίου 2023


Οι τρέχουσες πολιτικές και δημογραφικές αλλαγές στην Ευρώπη αποτελούν υπαρξιακή απειλή για τους αυτόχθονες πληθυσμούς της, που δεν έχουμε δει από τις Πύλες της Βιέννης το 1683, με ανησυχίες ότι η ευρωπαϊκή ταυτότητα, ο πολιτισμός και η ιστορία κινδυνεύουν να εξαφανιστούν λόγω των κοινών προσπαθειών της αριστεράς και του Ισλάμ.

Μια πρόσφατη εκπομπή στην "Zeit im Bild" του ORF πυροδότησε μια θύελλα αντιπαραθέσεων, με τη Verena Brunschweiger, ακτιβίστρια για το κλίμα που υποστήριξε ανοιχτά την αντικατάσταση των παιδιών της Αυστρίας με μετανάστες από την Αφρική και τη Μέση Ανατολή. Οδηγώντας την αφήγησή της με μια βαθιά ριζωμένη κουλτούρα ενοχής, η Brunschweiger επιδιώκει να πείσει τους λευκούς και τους Ευρωπαίους να σταματήσουν την τεκνοποίηση, πλαισιώνοντας την πράξη της ευρωπαϊκής τεκνοποίησης ως εγγενώς ρατσιστική. Η «φεμινίστρια» συγγραφέας είχε τη δυνατότητα να παρουσιάσει το παγκοσμιοποιημένο σχέδιό της στον πιο εξέχοντα ειδησεογραφικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα της Αυστρίας χωρίς αντίσταση, καθώς οι φωνές κατά της Μεγάλης Αντικατάστασης ήταν αξιοσημείωτα

α π ο ύ σ ε ς.


Τα παιδιά ως «Άριοι εκπομποί CO2;»

Οι αριστεροί της Γερμανίας ξεπερνούν συνεχώς ο ένας τον άλλον στην προθυμία τους να εξαλείψουν τους δικούς τους ανθρώπους, από ΜΚΟ που βοηθούν μετανάστες να εισβάλουν στην ευρωπαϊκή ήπειρο μέχρι παράλογες δηλώσεις 

ε θ ν ο μ α ζ ο χ ι σ μ ο ύ. Ενδεικτικό αυτού, μια ιδιαίτερα άθλια δήλωση αυτού του είδους μεταδόθηκε στο ORF την περασμένη Τετάρτη.


Η Brunschweiger χαρακτήρισε τα παιδιά της Ευρώπης ως «Άριους εκπομπούς CO2». Αυτός ο όρος, φορτωμένος με ιστορικές και φυλετικές επιπτώσεις, ήταν μέρος του επιχειρήματός της κατά του τοκετού στην Ευρώπη. Αντ' αυτού, πρότεινε να φέρει ανθρώπους από την Αφρική, την Ασία και τη Λατινική Αμερική στην Ευρώπη, προτείνοντας μια ριζική αναθεώρηση της δημογραφικής σύνθεσης της Ευρώπης.

Έφτασε στο σημείο να το δηλώσει ως ηθικό καθήκον (!!!!), δηλώνοντας: «Τι λέμε σε αυτούς που έρχονται σε εμάς; Λέμε, όχι, έχουμε τόσους πολλούς από τους δικούς μας Άριους ανθρώπους που δεν σας χρειαζόμαστε; ... Το βρίσκω απίστευτα ρατσιστικό (!!!!) και αδίστακτα απερίσκεπτο (!!!!) – και είναι, που να πάρει, καθήκον μας να μειώσουμε τον τρόπο παραγωγής μας...». (!!!!!!!!!)



ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: Η γερμανική αριστερά απαιτεί ΟΧΙ μωρά για την Ευρώπη, μόνο εισβολή από τον "Τριηπειρωτικό" κόσμο.
RAIRFoundationUSA
https://rumble.com/v43bhmk-german-leftist-demands-no-babies-for-europe-just-invasion-from-tricontinent.html

Η κουλτούρα ενοχής στην πράξη

Η στάση της Brunschweiger θεωρείται από πολλούς ως έκκληση για ευρωπαϊκή πολιτιστική και δημογραφική αυτοκτονία. Στην κοσμοθεωρία της, κάθε λευκό παιδί που γεννιέται είναι ένα βάρος για το κλίμα, μια προοπτική που ευθυγραμμίζεται με μια ευρύτερη αριστερή ιδεολογία όπου οι Ευρωπαίοι κατηγορούνται για τα παγκόσμια ζητήματα και όλα τα κακά του κόσμου. Αυτή η προσέγγιση υπονομεύει την ευρωπαϊκή αυτοεπιβεβαίωση και αναπαραγωγή, άμεση συνέπεια μιας κουλτούρας ενοχής που έχει ενσταλαχθεί εδώ και δεκαετίες.


Η δημογραφική επανάσταση της Ευρώπης: απόδειξη της «μεγάλης αντικατάστασης»

Η ανησυχητική θέση της Verena Brunschweiger στην "Zeit im Bild" του ORF είναι μια κραυγαλέα εκδήλωση μιας ευρύτερης, πιο βαθιάς δημογραφικής αλλαγής που συμβαίνει σε όλη την Ευρώπη. Αυτή η μετατόπιση ευθυγραμμίζεται παράξενα με τη θεωρία της «Μεγάλης Αντικατάστασης». Αυτή η θεωρία, που κάποτε θεωρούνταν ακροδεξιά συνωμοσία και απορρίπτεται έντονα από την αριστερά, τεκμηριώνεται όλο και περισσότερο από τις δημογραφικές πραγματικότητες που εκτυλίσσονται σε ολόκληρη την ήπειρο.


Η Μεγάλη Αντικατάσταση: Ένας ορατός μετασχηματισμός στην Ευρώπη

Ο Jean Renaud Gabriel Camus, ο οποίος επινόησε τον όρο «Μεγάλη Αντικατάσταση», τον όρισε ως τον αποικισμό της Δυτικής Ευρώπης από μετανάστες από τη Βόρεια Αφρική και τη Μέση Ανατολή. Αυτή η δημογραφική αλλαγή, που είχε προβλεφθεί εδώ και καιρό και τώρα πραγματοποιείται, μεταβάλλει δραστικά τις πολιτιστικές και εθνικές ταυτότητες της Ευρώπης.


Αντιφάσεις και διαψεύσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Ενώ η Ευρωπαϊκή Ένωση καταδίκασε επίσημα τη θεωρία της Μεγάλης Αντικατάστασης ως ακροδεξιά εξτρεμιστική ρητορική, η πρόσφατη επίλυσή της έρχεται σε πλήρη σύγκρουση με τις αναμφισβήτητες δημογραφικές αλλαγές που παρατηρούνται σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες. Οι αλλαγές αυτές δεν είναι απλώς στατιστικά στοιχεία, αλλά αντιπροσωπεύουν μια ριζική θεμελιώδη αλλαγή στον πολιτιστικό και κοινωνικό ιστό των ευρωπαϊκών κοινωνιών.


Ανησυχητικά στατιστικά στοιχεία και προβλέψεις

Τα δεδομένα και οι αναφορές υπογραμμίζουν την έκταση αυτού του μετασχηματισμού. Για παράδειγμα:

  • Μέχρι το 2050, «20%  του ευρωπαϊκού πληθυσμού θα είναι μουσουλμάνοι», σύμφωνα με την έκθεση του RAIR, λόγω της επιδίωξης της Δυτικής Ευρώπης για πολυπολιτισμικότητα και μαζική μετανάστευση.

  • Στο Βέλγιο, το ένα τρίτο του πληθυσμού είναι ξένης καταγωγής, ενώ οι Βρυξέλλες έχουν ήδη την πλειοψηφία των μη Βέλγων.

  • Το Malmö, η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Σουηδίας, πρόκειται να αποκτήσει σύντομα πλειοψηφία ανθρώπων με ξένο υπόβαθρο.

  • Ο δημοσιογράφος και αναγνωρισμένος συγγραφέας Gunnar Sandelin αναφέρει ότι το 30% του πληθυσμού της Σουηδίας είναι τώρα γεννημένο στο εξωτερικό και «η Σουηδία θα γίνει η πιο μουσουλμανική χώρα της Ευρώπης».

  • Στη Γερμανία, πάνω από το ένα τέταρτο του πληθυσμού προέρχεται πλέον από οικογένειες μεταναστών.

  • Η Γαλλία δημοσίευσε στατιστικά στοιχεία που δείχνουν σημαντική αύξηση των παιδιών μη Ευρωπαίων μεταναστών, με ορισμένες περιοχές να αναφέρουν ότι πάνω από το 75% των παιδιών προέρχονται από μη ευρωπαϊκό υπόβαθρο.

  • Το ιταλικό think-tank Fondazione Fare Futuro προβλέπει ότι ο μισός πληθυσμός της Ιταλίας θα μπορούσε να είναι μουσουλμάνος μέχρι το τέλος του αιώνα λόγω της μαζικής μετανάστευσης και των διαφορετικών ποσοστών γεννήσεων χριστιανών και μουσουλμάνων.

  • «Το 2050, θα είμαστε μια μισή ισλαμική χώρα. το 2100, θα είμαστε μια ισλαμική δημοκρατία», σύμφωνα με τον Eric Zemmour, δημοσιογράφο και πρώην υποψήφιο πρόεδρο της Γαλλίας.

  • Το πιο δημοφιλές όνομα μεταξύ εκείνων που γεννήθηκαν στην Αγγλία το 2022 είναι Mohammed.

  • Για πρώτη φορά από τον 7ο αιώνα μ.Χ., η Αγγλία δεν είναι πλέον πλειοψηφικά χριστιανική.

Η μεγάλη αντικατάσταση: όχι μόνο ένα ευρωπαϊκό φαινόμενο

Ενώ η εστίαση παραμένει κυρίως στην Ευρώπη, αξίζει να σημειωθεί ότι παρόμοιες τάσεις παρατηρούνται στις Ηνωμένες Πολιτείες, αν και σε μικρότερη κλίμακα. Η πολιτική ανοιχτών συνόρων που υποστηρίζει η αριστερή κυβέρνηση του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν απηχεί τις στρατηγικές που χρησιμοποιεί η Ευρωπαϊκή Ένωση, υποδεικνύοντας μια ριζοσπαστική παγκοσμιοποιημένη προσέγγιση στις δημογραφικές αλλαγές.


Η Ευρώπη σε σταυροδρόμι: πολιτιστικές και πολιτικές επιπτώσεις

Αυτή η συνεχιζόμενη δημογραφική επανάσταση στην Ευρώπη, που φωτίζεται έντονα από τα όσα δήλωσε η Brunschweiger, δεν είναι απλώς μια μετατόπιση στις στατιστικές πληθυσμού· αντιπροσωπεύει μια σεισμική ανατροπή στην ίδια την ουσία του ευρωπαϊκού πολιτισμού. Η αμείλικτη εισροή μη ευρωπαϊκών πληθυσμών, που διευκολύνεται από πολιτικές ριζωμένες σε ιδεολογίες παγκοσμιοποίησης, ουσιαστικά αποδυναμώνει και ίσως ακόμη και διαγράφει πολιτιστικές ταυτότητες, παραδόσεις και αξίες αιώνων που έχουν καθορίσει τα ευρωπαϊκά έθνη για εκατοντάδες και μερικές φορές χιλιάδες χρόνια.

Αυτός ο μετασχηματισμός είναι προάγγελος μιας βαθιάς κρίσης ταυτότητας για την Ευρώπη. Οι καθιερωμένοι κοινωνικοί, πολιτιστικοί και πολιτικοί κανόνες αμφισβητούνται θεμελιωδώς και, σε πολλές περιπτώσεις, εκτοπίζονται. Δεν πρόκειται για μια σταδιακή, οργανική αλλαγή, αλλά για μια ταχεία, επιβεβλημένη αλλαγή του δημογραφικού τοπίου που καθοδηγείται από εκείνους που είναι ενεργά εχθρικοί προς τους ευρωπαϊκούς λαούς, πολιτισμούς και μεθόδους σκέψης.


Καθώς το πολιτικό τοπίο μεταμορφώνεται δραματικά για να ευθυγραμμιστεί με τις νέες δημογραφικές πραγματικότητες, οι αρχικοί κάτοικοι της Ευρώπης βρίσκονται όλο και περισσότερο αποξενωμένοι και άφωνοι στα πατρογονικά τους εδάφη, περιθωριοποιημένοι από τις σαρωτικές αλλαγές που αναδιαμορφώνουν τις κοινωνίες και τις πολιτιστικές τους ταυτότητες. Η ίδια η έννοια μιας κυρίαρχης και πολιτιστικά μοναδικής Ευρώπης απειλείται, καθώς οι ατζέντες της παγκοσμιοποίησης δίνουν προτεραιότητα στην πολιτική εξουσία και τα ιδεολογικά δόγματα έναντι της συνέχειας και της ακεραιότητας των ευρωπαϊκών κοινωνιών.


Το σενάριο που εκτυλίσσεται, που υπογραμμίζεται έντονα από την εμφάνιση της Brunschweiger στο ORF, είναι μια ξεκάθαρη έκκληση για δράση. Η Ευρώπη βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού, αντιμέτωπη με ένα μέλλον όπου η ιστορική της ταυτότητα και κληρονομιά κινδυνεύουν να αλλοιωθούν ή να χαθούν εντελώς.


Αυτή είναι μια στιγμή αλήθειας, που απαιτεί όχι μόνο παθητική αναγνώριση, αλλά ενεργό συμμετοχή και αποφασιστική χάραξη πολιτικής για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων αυτών των άνευ προηγουμένου δημογραφικών αλλαγών. Το μέλλον της Ευρώπης, όπως την ξέρουμε, κρέμεται από μια κλωστή, εξαρτώμενο από τις επιλογές και τις ενέργειες της σημερινής γενιάς της.


Πηγή: rairfoundation.com



ΣΧΕΤΙΚΑ:


"Οι λευκοί είναι ένα γενετικό ελάττωμα του μαύρου και είναι υπάνθρωποι. Οι μαύροι θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν τα κυρίαρχα γονίδιά τους για να εξαφανίσουν τη λευκή φυλή". Yusra Khogali, συνιδρυτής του Black Lives Matter, Twitter.

Αυτό, άρα γε, δεν θεωρείται ρητορική μίσους;






ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

3 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τωρα καταλάβατε γιατί κινητοποίησαν οι εβραίοι ολα σχεδόν τα κράτη του κόσμου εναντίον της Γερμανίας; Μήπως δεν γνωρίζαμε πρίν το 1933 τα σχέδιά τους για τους λευκούς ανθρώπους και τα κράτη τους; Η βλακεία είναι οτι ακόμα και τωρα που εφαρμόζονται τόσο απροκάλυπτα τα σχέδιά τους εναντίον μας, υπάρχουν καθυστερημένοι που μιλάνε για κακούς "ναζί", αλλά ποτέ για κακούς εβραίους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ως απάντηση στις π@π@ριές της Yusra Khogali, την ρωτάω, τι ακριβώς εχουν εφεύρει οι μαύρες φυλές στους τομείς της φιλοσοφίας, των επιστημών και της μηχανικής ειδικότερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!