Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024

Στόχος του ΟΗΕ να καταστρέψει τη Δύση με απάτες CO2 & εκπαίδευσης.


Alex Newman


Greg Hunter


Από τον Greg Hunter, 23 Δεκεμβρίου 2023

Από το USAWatchdog.com του Greg Hunter (Δημοσίευση το βράδυ του Σαββάτου)

Ο βραβευμένος δημοσιογράφος Alex Newman, συγγραφέας του δημοφιλούς βιβλίου "Deep State", επιστρέφει από την πρόσφατη λεγόμενη διάσκεψη COP28 στο Ντουμπάϊ των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Ο Newman συνεχίζει να αναφέρει το όχι και τόσο μυστικό σχέδιο της καταστροφής της  Αμερικής, προωθώντας απάτες στη Δύση στην ενέργεια και την εκπαίδευση. Ας ξεκινήσουμε με αυτό που ο Newman αποκαλεί «απάτη» της μείωσης του CO2. 

Ο Newman εξηγεί: «Αυτό που πραγματικά μου ξεπήδησε με όλη αυτή τη σύνοδο κορυφής του ΟΗΕ COP28, το μεγάλο μου συμπέρασμα . . . Μιλούσαν για τη σταδιακή κατάργηση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα και τη σταδιακή κατάργηση των ορυκτών καυσίμων, αλλά αυτό είναι μόνο για τα κορόϊδα στον δυτικό κόσμο. Αυτές είναι μόνο οι Ηνωμένες Πολιτείες υπό τον Τζο Μπάιντεν. Αυτό είναι μόνο για την Ευρωπαϊκή Ένωση υπό τους προδότες ηγέτες τους. Οι κομμουνιστές Κινέζοι, οι αραβικές δικτατορίες, οι Ρώσοι και όλες οι διαφορετικές σοσιαλιστικές κλεπτοκρατίες, έκαναν κυριολεκτικά πετρελαϊκές συμφωνίες σε αυτή τη σύνοδο κορυφής. 

Αυτή δεν είναι η γνώμη μου, η εικασία ή ακόμα και η υπερβολή. Έχουμε τα έγγραφα που διέρρευσαν και δείχνουν τον πρόεδρο της COP28, ο οποίος πραγματοποιήθηκε από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ). που δείχνουν ότι σχεδίαζαν να κάνουν πετρελαϊκές συμφωνίες με το Πεκίνο. Σχεδίαζαν να κάνουν πετρελαϊκές συμφωνίες με τους Κολομβιανούς. Σχεδίαζαν να κάνουν συμφωνίες πετρελαίου και φυσικού αερίου στα ανοικτά των ακτών της Αφρικής

Έτσι, από τη μία πλευρά, τα δυτικά μέσα ενημέρωσης και τα Ηνωμένα Έθνη λένε στους Δυτικούς ότι πρέπει να αποσυναρμολογήσετε τα ενεργειακά σας συστήματα. Πρέπει να σταματήσετε όλους τους σταθμούς ηλεκτροπαραγωγής με καύση άνθρακα. Ο Μπάιντεν είπε ότι ήθελε να απαλλαγεί από τις εκπομπές μεθανίου. . . . Αυτό θα κατέστρεφε όλες τις μονάδες φυσικού αερίου και θα αφαιρούσε το 60% της παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στις Ηνωμένες Πολιτείες. 

Οι Άραβες, οι κομμουνιστές Κινέζοι και οι παγκοσμιοποιητές γελούν

Δεν εργάζονται πραγματικά για τη σταδιακή κατάργηση του πετρελαίου ή τη σταδιακή κατάργηση των ορυκτών καυσίμων. Εργάζονται για τη σταδιακή κατάργηση του δυτικού κόσμου, ο οποίος είναι επίσης γνωστός ως Χριστιανικός κόσμος ή «Ελεύθερος Κόσμος».

Ενώ ο Newman ήταν εκεί, είδε αρκετούς γερουσιαστές των ΗΠΑ στο συνέδριο. Ο Newman είπε: «Αντιμετώπισα πολλούς γερουσιαστές των ΗΠΑ για αυτό. Είπα, έϊ, οι κομμουνιστές Κινέζοι φέρνουν δύο νέους σταθμούς ηλεκτροπαραγωγής με καύση άνθρακα κάθε εβδομάδα. Οι κινεζικές εκπομπές CO2 είναι μαζικά μεγαλύτερες από ολόκληρο τον δυτικό κόσμο μαζί. Λέτε ότι πρέπει να πηδήξουμε από έναν γκρεμό και να ικετεύσουμε τους Κινέζους να πηδήξουν πίσω μας; Και η απάντηση ήταν βασικά, ναι, θα τους ρωτήσουμε πραγματικά. Με δουλεύετε; Όλοι καταλαβαίνουν ότι πρόκειται για απάτη. Θέλουν να αποβιομηχανοποιήσουν τον δυτικό κόσμο. Θέλουν να μετατοπίσουν την οικονομική και, τελικά, τη στρατιωτική ισχύ μακριά από τις Ηνωμένες Πολιτείες και αυτό που ήταν γνωστό ως «Ελεύθερος Κόσμος» προς τον άλλο πόλο αυτής της πολυπολικής παγκόσμιας τάξης που οικοδομούν, ειδικά το Πεκίνο. Οι κλεπτοκρατίες του τρίτου κόσμου θα παίξουν μπάλα με τη Νέα Παγκόσμια Τάξη

. . . Ο John Kerry (ο οποίος ήταν στη διάσκεψη COP28) λέει: «Τίποτε δεν μπορεί να σταματήσει αυτή τη μεταμόρφωση. Αυτή είναι η μεγαλύτερη μεταμόρφωση στην ανθρώπινη ιστορία. Τίποτε και κανείς δεν μπορεί να το σταματήσει». Τα Ηνωμένα Έθνη είχαν όλες αυτές τις πινακίδες και τα πλακάτ στο Ντουμπάϊ που έλεγαν ότι η μεταμόρφωση ήταν ασταμάτητη. . . 

Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ όταν λένε αυτά τα πράγματα, και βλέπω όλες τις διαφημιστικές πινακίδες, είναι ότι είναι πολύ παρόμοιο με αυτό που είπαν όταν ξεκίνησαν τον Τιτανικό. . . . Η Αγία Γραφή λέει, 'Η υπερηφάνεια προηγείται της πτώσης'. Θα το δούμε, αλλά σίγουρα θέλουν οι άνθρωποι στον κόσμο να το πιστέψουν ότι αυτό είναι ασταμάτητο».

Ο Newman ανησυχεί ιδιαίτερα για το τι έχει σχεδιάσει ο ΟΗΕ για την εκπαίδευση και την πλύση εγκεφάλου των παιδιών του κόσμου. Ο Newman λέει: «Στην πραγματικότητα φτάσαμε εκεί την "Ημέρα Εκπαίδευσης" της COP28. Η πρώτη διαφήμιση που είδα έλεγε «Education Transformation COP28». Αυτό ήταν ένα τεράστιο μέρος των εορτασμών. Μας λένε ανοιχτά ότι πρόκειται να κάνουν πλύση εγκεφάλου στην επόμενη γενιά Αμερικανών, Γερμανών, Ιαπώνων, Νοτιοκορεατών και της Δύσης για να πιστέψουν αυτή τη φάρσα με όλη τους την καρδιά. 

Η πλύση εγκεφάλου των παιδιών μας και η αποχαύνωση των παιδιών μας είναι το πιο σημαντικό όπλο στο οπλοστάσιό τους. Δεν θα μπορέσουν ποτέ να το πετύχουν αυτό, εκτός αν μπορέσουν να κάνουν πλύση εγκεφάλου σε αρκετά από τα παιδιά μας. . . . Πρέπει να προστατεύσουμε τα παιδιά μας. Αν δεν σταματήσουμε την πλύση εγκεφάλου των παιδιών μας, όλα τελειώνουν».

Υπάρχουν πολλά περισσότερα στην 38λεπτη συνέντευξη.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ: https://rumble.com/v42o6mt-un-goal-to-destroy-west-with-co2-and-education-scams.html

Ακολουθήστε τον Greg Hunter of USAWatchdog.com καθώς πηγαίνει ένας προς έναν με τον σκληρό δημοσιογράφο Alex Newman, ιδρυτή του LibertySentinel.org και συγγραφέα του νέου βιβλίου με τίτλο "Indoctrinating Our Children to Death". Ο Newman επιστρέφει για να αναφέρει τι είδε στη δαιμονική αντιαμερικανική διάσκεψη COP28 του ΟΗΕ στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, για τις 23.12.23.


Για να προπαραγγείλετε το νέο βιβλίο του Newman με τίτλο "Indoctrinating Our Children to Death", κάντε κλικ εδώ.

Ο ιστότοπος του Newman ονομάζεται LibertySentinel.org. Υπάρχουν πολλές δωρεάν πληροφορίες και άρθρα.

Για ένα αντίτυπο του δημοφιλούς βιβλίου του Alex Newman "Deep State", κάντε κλικ εδώ, και για το DVD, κάντε κλικ εδώ.

Για να υποστηρίξετε τον Alex Newman με ηλεκτρονικές δωρεές, κάντε κλικ εδώ.

(Υποστηρίξτε τους ανθρώπους που τα ρισκάρουν όλα για να σας φέρουν την αλήθεια.)

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το ταχυδρομείο παρακάτω:

Liberty Sentinel Media, Inc.






ΠΗΓΗ: https://usawatchdog.com/un-goal-to-destroy-west-with-co2-education-scams/



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!