Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024

Fauci: Οι συστάσεις «κοινωνικής αποστασιοποίησης» του κορωνοϊού «μόλις προέκυψαν» - πιθανώς δεν βασίζονται σε επιστημονικά δεδομένα!

https://www.facebook.com/AmericasTribune/photos/a.135868431402155/315051773483819/?type=3


Αυτή η δήλωση, η οποία έχει απορριφθεί εδώ και καιρό ως «κοροϊδία θεωρίας συνωμοσίας» από τον ίδιο τον 83χρονο, αποσπάστηκε από την Υποεπιτροπή για την Πανδημία του Κορωνοϊού από τον σύμβουλο όλων των προέδρων των ΗΠΑ μετά τον Ronald Reagan κατά τη διάρκεια διήμερης ακρόασης. Εν τω μεταξύ, ο Fauci υπέστη «αμνησία» περισσότερες από 100 φορές κατά τη διάρκεια της ανάκρισης.


Ο Anthony Fauci, πρώην μακροχρόνιος διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAD) και μακροχρόνιος ηγέτης της κυβέρνησης για την πανδημία Covid-19, κατέθεσε στην Ειδική Υποεπιτροπή για την Πανδημία του Κορωνοϊού τη Δευτέρα και την Τρίτη.

Η επιτροπή υπό την ηγεσία των Ρεπουμπλικάνων, με επικεφαλής τον Ρεπουμπλικάνο βουλευτή Brad Wenstrup από το Οχάϊο, πήρε συνέντευξη από τον 83χρονο σήμερα για 14 ώρες κατά τη διάρκεια των δύο ημερών. Οι συνεντεύξεις πραγματοποιήθηκαν κεκλεισμένων των θυρών.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Wenstrup είχε προηγουμένως προβεί στην ακόλουθη δήλωση:

«Ο Δρ Fauci ήταν το πρόσωπο της αμερικανικής υγειονομικής περίθαλψης κατά τη διάρκεια της πανδημίας Covid-19. Και η κατάθεσή του θα αποτελέσει κρίσιμο μέρος των ερευνών της υποεπιτροπής σχετικά με την προέλευση του Covid-19, τα καταναγκαστικά διατάγματα, την έρευνα κέρδους λειτουργίας, την επιστημονική λογοκρισία και πολλά άλλα.

Ήρθε η ώρα για τον Δρ Fauci να αντιμετωπίσει τα γεγονότα και να αντιμετωπίσει τις πολυάριθμες αντιπαραθέσεις που έχουν προκύψει κατά τη διάρκεια και μετά την πανδημία».

Μετά την ανάκριση του επί δεκαετίες «τσάρου του ιού», ο Wenstrup έκανε μια δήλωση. Αυτό δείχνει ότι ο Fauci έκανε δηλώσεις που σχεδόν «σας αφήνουν άφωνους» - επειδή για μεγάλο χρονικό διάστημα θα απορρίπτονταν ως «θεωρίες συνωμοσίας» από ανθρώπους όπως ο Fauci:

«Μετά από δύο ημέρες κατάθεσης και 14 ώρες ανάκρισης, πολλά πράγματα έχουν γίνει ξεκάθαρα. Κατά τη διάρκεια του .. Όταν ρωτήθηκε, ο Δρ Fauci ισχυρίστηκε ότι τα μέτρα και οι εντολές που υποστήριξε θα μπορούσαν δυστυχώς να αυξήσουν τη διστακτικότητα εμβολιασμού τα επόμενα χρόνια.

Κατέθεσε ότι η συχνά αποσιωπημένη υπόθεση διαρροής εργαστηρίου [σύμφωνα με την οποία ο SARS-CoV-2 προήλθε από το εργαστήριο] δεν είναι θεωρία συνωμοσίας.

Επιπλέον, [σημείωσε] ότι οι συστάσεις κοινωνικής αποστασιοποίησης που επιβλήθηκαν στους Αμερικανούς ήταν «κάπως τυχαίες» και πιθανώς δεν βασίζονταν σε επιστημονικά δεδομένα.

Επιπλέον, η «απομαγνητοφωνημένη συνέντευξη του Δρ Fauci» αποκάλυψε ότι υπήρχαν συστημικές αδυναμίες στο σύστημα δημόσιας υγείας των ΗΠΑ και έριξε φως σε σοβαρά διαδικαστικά προβλήματα με την υπηρεσία υγείας μας.

Είναι σαφές, συνέχισε ο Wenstrup, ότι οι διαφωνούσες απόψεις συχνά αγνοούνται ή ακόμη και καταστέλλονται εντελώς. «Εάν υπάρξει πανδημία στο μέλλον, η απάντηση της Αμερικής πρέπει να βασίζεται σε επιστημονικά δεδομένα και πειστικά δεδομένα», δήλωσε ο 65χρονος.

Εν τω μεταξύ, επικρίθηκε έντονα και βρήκε πολύ απογοητευτικό το γεγονός ότι ο Fauci δεν ήθελε να θυμάται πολλά πράγματα. Wenstrup. Ακολουθεί μια συλλογή από μια έρευνα του Fauci από το 2022, η οποία δίνει μια ιδέα για το πώς είναι πιθανό να έχει πάει ξανά και ξανά κατά τη διάρκεια της ανάκρισης του «τσάρου του ιού» στην αρχή της εβδομάδας:


Πηγή: Κανάλι Telegram θυμάτων και οικογενειών εμβολίων Covid

Σχολιάζοντας την επαναλαμβανόμενη «αμνησία» του Φάουτσι, η οποία σύμφωνα με την επιτροπή συνέβη «περισσότερες από 100 φορές» κατά τη διάρκεια της διήμερης ανάκρισης, ο Wenstrup είπε:

«Είναι επίσης ανησυχητικό το γεγονός ότι το πρόσωπο του έθνους μας, το οποίο ανταποκρίθηκε στη χειρότερη κρίση δημόσιας υγείας στον κόσμο, δεν "θυμάται" σημαντικές λεπτομέρειες σχετικά με την προέλευση του Covid-19 και την πολιτική της εποχής της πανδημίας».

Και περαιτέρω:

«Ενώ παραμένουμε απογοητευμένοι από την αδυναμία του Δρ Fauci να θυμηθεί πληροφορίες για τον Covid-19, αυτό είναι σημαντικό για την έρευνά μας. Αλλά άλλοι με τους οποίους μιλήσαμε θυμούνται τα γεγονότα.

Εκτιμώ την προθυμία του Δρ Fauci να καταθέσει κατ' ιδίαν ενώπιον της υποεπιτροπής και ανυπομονώ να μιλήσω μαζί του σε δημόσια ακρόαση αργότερα φέτος. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να τα πάμε καλύτερα στο μέλλον».


ΠΗΓΗ: https://transition-news.org/fauci-corona-social-distancing-empfehlungen-irgendwie-einfach-so-entstanden


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ 

4 σχόλια:

  1. https://veteranos.gr/aeropovasi-tourkon-komantos-tis-sat-syndromi-pezonafton-ke-amfivion-zaha-istoria-ton-imion-epanalamvanete/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Π.Ο.Υ: Τουλάχιστον 1,4 εκατομμύρια ζωές σώθηκαν στην Ευρώπη χάρη στα εμβόλια κατά του Covid-19

    https://www.skai.gr/news/health/pou-toulaxiston-14-ekatommyria-zoes-sothikan-stin-eyropi-xari-sta-emvolia-kata-tou-covid-1

    😂😂😂

    Σημειώστε ότι η Ευρώπη αριθμεί πληθυσμό 448,4 εκατομμύρια κατοίκους.

    Διαβάστε ξανά τον τίτλο του άρθρου. 1,4 ΕΚΑΤ. υποτίθεται σώθηκαν!!!

    Δεν υπάρχει πλέον αμφιβολία. Απευθύνονται σε σοβαρά ηλίθιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. O Ezra Levant έθεσε σχεδόν 50 σημαντικές ερωτήσεις, το δεξί χέρι του Bill Gates αρνήθηκε να δώσει οποιαδήποτε απάντηση.
    ΣΤΟ ΝΤΑΒΟΣ

    https://www-rebelnews-com.translate.goog/every_question_we_asked_bill_gates_foundation_president_christopher_elias_at_the_world_economic_forum?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=el&_x_tr_hl=el

    https://www.youtube.com/watch?v=zFWtNi5KxDs&t=425s

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ....ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΨΕΥΤΗΣ!
    ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΑΣ!
    ΚΑΙ ΜΕ ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΣΤΙΣ ΗΠΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!