Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024

Τα εμβόλια COVID-19 μπορεί να προκαλέσουν βλάβη 5 χρόνια μετά την ένεση!!


Κατάθεση στο αμερικανικό Κογκρέσσο από τους Δρ McCullough, Cole και Milhoan σχετικά με τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις του γενετικού εμβολιασμού στην υγεία - Πλήρης ακρόαση
13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024


(βίντεο εντός του συνδέσμου)

Από τον Peter A. McCullough, MD, MPH

Την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024, η βουλευτής της Τζώρτζια Marjorie Taylor Greene πραγματοποίησε μια ιστορική επιτροπή του αμερικανικού Κογκρέσσου στο κτίριο The Rayburn στο Καπιτώλιο για να μάθει γιατί ο εμβολιασμός COVID-19 συνεχίζει να προκαλεί ρεκόρ τραυματισμών, αναπηριών και θανάτων, ακόμη και χρόνια μετά την αρχική σειρά το 2021.

Στην ακρόαση παρευρέθηκαν ο Greene (R-GA), ο γερουσιαστής Ron Johnson (R-WI), οι εκπρόσωποι των ΗΠΑ Warren Davidson (R-Ohio) και Any Biggs (R-AZ) και οι μάρτυρες ήταν ο Δρ Peter McCullough εσωτερική παθολογία ενηλίκων, καρδιολογία, ο Δρ Ryan Cole, κλινική παθολογία και ο Δρ Kirk Milhoan, παιδιατρική, παιδιατρική καρδιολογία.

Η δίωρη συνεδρίαση ήταν ασταμάτητη από τις εναρκτήριες δηλώσεις και τις ερωτήσεις των νομοθετών μας προς τους εμπειρογνώμονες. Μεταδόθηκε ζωντανά μέσω πολλών καναλιών και ο Τύπος πήρε συνεντεύξεις από τον Greene και τον Johnson. Το ακροατήριο περιελάμβανε ενδιαφερόμενους φορείς που έχουν υποστεί τραυματισμούς από τον εμβολιασμό COVID-19, φοιτητές, εταιρικά στελέχη, ανεξάρτητα μέσα ενημέρωσης και την Άμυνα για την Υγεία των Παιδιών.

Δεκάδες αναφορές δίνονται για το αρχείο του Κογκρέσου από τη βιβλιογραφία που αξιολογήθηκε από ομοτίμους, παρουσιάστηκαν βάσεις δεδομένων ασφαλείας και παρουσιάστηκαν διαφάνειες που αποδεικνύουν ότι η πρωτεΐνη Spike του εμβολίου COVID-19 προκαλεί εκτεταμένη βλάβη στο ανθρώπινο σώμα. Ο Δρ McCullough επεσήμανε ότι για τα γενετικά προϊόντα, το ρυθμιστικό παράθυρο του FDA για ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια είναι πέντε χρόνια. Οι Αμερικανοί ανησυχούν. Μια δημοσκόπηση του Rasmussen που δημοσιεύθηκε την ημέρα της ακρόασης ανέφερε ότι το 53% των Αμερικανών πιστεύει ότι οι σοβαρές παρενέργειες από τα εμβόλια οδηγούν σε μεγάλο αριθμό ανεξήγητων θανάτων.

Αφιερώστε χρόνο για να αναθεωρήσετε αυτήν την ακρόαση και μοιραστείτε την ευρέως με την οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους σας. Στο τέλος, ο γερουσιαστής Johnson κάνει έκκληση στους γιατρούς και άλλους εργαζόμενους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης να βγουν μπροστά, να είναι ειλικρινείς στα λάθη τους και να μπουν στη σωστή πλευρά της ιστορίας. Ο εμβολιασμός κατά του COVID-19 ήταν μια καταστροφή βιολογικής ασφάλειας για τον κόσμο. Στις 12 Ιανουαρίου 2024, και οι τρεις μάρτυρες ζήτησαν την απόσυρση από την αγορά όλων των προϊόντων εμβολίων COVID-19 για λόγους ασφαλείας - είναι καταγεγραμμένο.



ΠΗΓΗ: https://petermcculloughmd.substack.com/p/covid-19-vaccines-may-cause-harm?publication_id=1119676&post_id=140647021&isFreemail=true&r=2glxis&utm_source=substack&utm_medium=email


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!