Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024

Λοίμωξη SARS-COV-2 και δυνητικά εμβολιασμός COVID-19 που σχετίζεται με ψευδώς θετικά τεστ HIV!!


31/12/2023
Ενημέρωση:
7/1/2024

Μια πρόσφατη εργασία των Feldman et al. Η αναφορά ενός νεαρού άνδρα που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει τράβηξε την προσοχή μου. Έλεγε:
«Η ομάδα μας συνειδητοποίησε την πιθανότητα ψευδώς θετικών τεστ HIV (όλα εκτός από HIV PCR) σε άτομα που εμβολιάστηκαν κατά του Sars-CoV-2 όταν ένας τεχνικός εργαστηρίου αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει. Ο λόγος: πέντε μήνες μετά τον δεύτερο εμβολιασμό του κατά του Sars-CoV-2 (όντας αρνητικός για αντισώματα νουκλεοκαψιδίου Sars-CoV-2 ανά πάσα στιγμή) τα τεστ αντισωμάτων HIV καθώς και τα συνήθη επιβεβαιωτικά τεστ HIV έδωσαν θετικά αποτελέσματα. Μόνο πολλαπλοί έλεγχοι μέσω PCR σε διάφορα κέντρα ικανότητας έδειξαν ότι ο ανθρώπινος ιός HIV (όλοι οι υποτύποι HIV) ήταν και δεν είναι ανιχνεύσιμος σε αυτόν τον ασθενή. Αφού τέτοιες περιπτώσεις έγιναν πιο συχνές στο διεθνές μας δίκτυο, ζητήσαμε τεκμηρίωση και αναφορά. Αποτέλεσμα: φαίνεται να υπάρχει ένα πραγματικό αποτέλεσμα, αν και μάλλον μικρό σε μέγεθος. Ωστόσο, όταν πρόκειται για τον ιό HIV και τις σχετικές συνέπειες, κάθε μεμονωμένη περίπτωση αξίζει να εξεταστεί πιο προσεκτικά».
Μια αυστραλιανή δοκιμή εμβολίου εγκαταλείφθηκε το 2020 λόγω του μεγάλου αριθμού συμμετεχόντων που κατέστησαν τον ιό HIV ψευδώς θετικό. «Η Αυστραλία είχε προηγουμένως συμφωνήσει να αγοράσει 51 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου COVID-19 που αναπτύσσεται από την αυστραλιανή εταιρεία CSL και το Πανεπιστήμιο του Κουΐνσλαντ», ανέφερε το BBC.
Τώρα έρχονται περιπτώσεις ψευδώς θετικών δοκιμών HIV τόσο για ασθενείς που είχαν λοίμωξη SARS-CoV-2 όσο και για μερικούς που είχαν εμβολιαστεί με COVID-19. Οι Gudipati et al. από το Henry Ford έκαναν μια αναζήτηση στο σύστημα δεδομένων τους μεταξύ 39.110 αρχείων και βρήκε 87 ψευδώς θετικά αποτελέσματα HIV κατανεμημένα σε ασθενείς που είχαν COVID-19, εμβολιασμό και πιθανώς και τα δύο. Ωστόσο, η μελέτη επικεντρώθηκε κυρίως στη σχέση μεταξύ ψευδώς θετικών αποτελεσμάτων και λοίμωξης COVID.
Gudipati S, Shallal A, Peterson E, Cook B, Markowitz N. Αύξηση των ψευδώς θετικών δοκιμών ιού ανθρώπινης ανοσοανεπάρκειας τέταρτης γενιάς σε ασθενείς με νόσο του κορωνοϊού 2019. Clin Infect Dis. 2023 22 Αυγούστου; 77(4):615-619. DOI: 10.1093/CID/CIAD264. PMID: 37158382; PMCID: PMC10443996.

Οι Balasubramanian et al. ανέφεραν χρονική σχέση μεταξύ της θετικότητας των τεστ COVID-19 και του ψευδώς θετικού αποτελέσματος HIV από πολλαπλές μελέτες.
Balasubramanian A, Singh D, Lahey T. Λοίμωξη COVID-19 και επαναλαμβανόμενη ψευδής θετικότητα στη δοκιμή HIV: Μια αναφορά περίπτωσης. IDCases. 2023 Οκτ 8; 34:E01908. doi: 10.1016/j.idcr.2023.e01908. PMID: 37860150; PMCID: PMC10582350.

Οι Hakobyan et al. ανέφεραν περισσότερες περιπτώσεις ψευδώς θετικών δοκιμών ανοσοπροσρόφησης συνδεόμενων με ένζυμα HIV (ELISA) χωρίς επιβεβαίωση PCR ότι ο ιός ήταν πράγματι παρών και συνόψισε αυτούς τους υποτιθέμενους μηχανισμούς:
«Η βιβλιογραφία υποδηλώνει ότι οι πρωτεΐνες ακίδες του SARS-CoV-2 έχουν δομικές ομοιότητες με ορισμένους ιούς, καθιστώντας έτσι εφικτή τη διασταυρούμενη αντιδραστικότητα αντισωμάτων μεταξύ των δύο ιών. Ο HIV-1 gp41 και ο SARS-CoV-2 μοιράζονται διάφορες δομικές αλληλουχίες και μοτίβα, συμπεριλαμβανομένης της επαναληπτικής αλληλουχίας Ν-τελικής λευκίνης/ισολευκίνης και του μοτίβου επανάληψης λευκίνης/ισολευκίνης C-τερματικού. Επιπλέον, οι δομές έλικας του SARS-CoV-2 και του HIV gp41 είναι πολύ παρόμοιες, γεγονός που υποδηλώνει ότι και οι δύο ιοί είναι σε θέση να συντήξουν τις μεμβράνες τους μέσω του ίδιου μηχανισμού. Μια πρωτεΐνη ακίδα που υπάρχει στην εξωτερική επιφάνεια του SARS-CoV-2 είναι ικανή να αντιδρά διασταυρούμενα με αντισώματα από άλλους στενά συνδεδεμένους κοροναϊούς. Ως εκ τούτου, είναι πιθανό οι δοκιμές ανοσοπροσδιορισμού να επηρεαστούν δυσμενώς, οδηγώντας σε ψευδώς θετικά αποτελέσματα. Η βιβλιογραφία δείχνει ότι οι εποχιακοί εντεροϊοί, όπως οι HCoV-OC43 και HCoV-HKU1, αντιδρούν έντονα με τον SARS-CoV-2».
Υπάρχουν τώρα πολλά ερωτήματα που χρειάζονται επείγουσες απαντήσεις:
  • Πόσο συχνή είναι η θετικότητα του HIV ELISA μετά από λοίμωξη COVID-19 και εμβολιασμό;
  • Πότε, αν ποτέ, πρέπει να γίνεται ο έλεγχος για τον HIV;
  • Πώς θα χειριστούν οι ασθενείς το πιθανό στίγμα του «HIV θετικού» όταν το τεστ είναι στην πραγματικότητα ψευδώς θετικό;
  • Η ψευδής θετικότητα του HIV συνεπάγεται κατάσταση ανοσοανεπάρκειας μετά τη μόλυνση ή το εμβόλιο;
Αναδημοσίευση από Peter A. McCullough Substack

ΠΗΓΗ: https://www.theepochtimes.com/health/sars-cov-2-infection-and-potentially-covid-19-vaccination-associated-with-false-positive-hiv-tests-5554637?utm_source=goodeveningnoe&src_src=goodeveningnoe&utm_campaign=gv-2024-01-13&src_cmp=gv-2024-01-13&utm_medium=email&est=Qyx79cAfdNZwotUTGuJ17STt%2BREK4NqM%2BoEiLh%2FEgQ37J%2BJRh7xCR1PDdH8%3D



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!