Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2024

Μία άλλη άποψη - Παραϊατρικός κάνει ανησυχητικές αποκαλύψεις σχετικά με τη διανομή εμβολίων COVID-19.


«Έχω τεκμηριώσει αρκετές περιπτώσεις [ανησυχίας], συμπεριλαμβανομένου ενός άνευ προηγουμένου αριθμού αποβολών και ανατομών αορτής μετά το εμβόλιο mRNA».


Καθώς ο κόσμος παλεύει με τις συνέπειες της πανδημίας COVID-19, η διανομή και η χορήγηση εμβολίων έχουν δεχθεί πυρά από επικριτές. Εν μέσω αυτής της μνημειώδους προσπάθειας, έχουν προκύψει ερωτήματα σχετικά με την εφοδιαστική της μεταφοράς και αποθήκευσης εμβολίων, ιδιαίτερα του εμβολίου Pfizer-BioNTech COVID-19, γνωστού για τις αυστηρές απαιτήσεις ψυχρής αλυσίδας. 

Αυτά τα ερωτήματα δεν είναι μόνο υλικοτεχνικά, αλλά βαθιά συνυφασμένα με την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια του εμβολίου, επηρεάζοντας την εμπιστοσύνη του κοινού και τη συνολική επιτυχία της εκστρατείας εμβολιασμού.

Σε αυτό το πλαίσιο, μια εντυπωσιακή περιγραφή από τον Harry Fisher, έναν έμπειρο παραϊατρικό με μεγάλη εμπειρία στις ιατρικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, ρίχνει φως στις πολυπλοκότητες και τα πιθανά ζητήματα στη μεταφορά και αποθήκευση του εμβολίου. Οι παρατηρήσεις του Harry από πρώτο χέρι από το έργο του στην Οκλαχόμα και σε απομακρυσμένες περιοχές της Αλάσκας από το 1997 παρέχουν μια μοναδική προοπτική για την ανάπτυξη αυτού που περιγράφει ως «πειραματικό εμβόλιο».

Αυτό το άρθρο επιδιώκει να αποκαλύψει τα στρώματα πίσω από τις παρατηρήσεις του Χάρι. Εμβαθύνουμε στις κρίσιμες πτυχές της αποθήκευσης και της μεταφοράς του εμβολίου της Pfizer, αντιπαραβάλλοντας τα πρότυπα της βιομηχανίας με τις εμπειρίες του Harry. Στόχος μας είναι να κατανοήσουμε τις πιθανές επιπτώσεις στην αποτελεσματικότητα των εμβολίων και στη δημόσια υγεία και να διερευνήσουμε τα μέτρα που μπορούν να ληφθούν για τη διασφάλιση της ακεραιότητας της αλυσίδας εφοδιασμού εμβολίων.

Η επερχόμενη συνέντευξή μας με τον Harry υπόσχεται να είναι αποκαλυπτική. Οι γνώσεις του, σε συνδυασμό με τις απόψεις και τα δεδομένα των εμπειρογνωμόνων, θα παράσχουν μια ολοκληρωμένη εικόνα μιας κρίσιμης πτυχής της διαδικασίας εμβολιασμού COVID-19 που συχνά παραμένει αόρατη από το κοινό.

Σε μια εποχή όπου η παραπληροφόρηση μπορεί να εξαπλωθεί τόσο γρήγορα όσο ένας ιός, η κατανόηση της πραγματικότητας που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες του ιατρικού τομέα είναι πιο σημαντική από ποτέ. Αυτή η εξερεύνηση της αποθήκευσης και της μεταφοράς του εμβολίου COVID-19 της Pfizer δεν είναι απλώς μια ιστορία ιατρικής εφοδιαστικής. Είναι μια αφήγηση για την αφοσίωση, τις προκλήσεις και την αδιάκοπη επιδίωξη της ασφάλειας της δημόσιας υγείας σε πρωτοφανείς καιρούς.

Συνέντευξη με τον Harry Fisher: Η προοπτική ενός παραϊατρικού για τη μεταφορά και αποθήκευση εμβολίων COVID-19

Ιστορικό και εμπειρία

  • Ερώτηση: Θα μπορούσατε να μοιραστείτε λίγα πράγματα για το υπόβαθρο και την εμπειρία σας στις ιατρικές υπηρεσίες, ειδικά σε σχέση με τη διανομή εμβολίων;
  • Απάντηση: Είμαι ιατρικός τεχνικός έκτακτης ανάγκης από το 1997 και παραϊατρικός για σχεδόν 12 χρόνια. Η καρριέρα μου περιλαμβάνει να είμαι γιατρός του στρατού και της αεροπορίας, να εργάζομαι σε υπηρεσίες ασθενοφόρων, επείγοντα περιστατικά και ΜΕΘ. Επί του παρόντος, είμαι PRN για μια υπηρεσία ασθενοφόρων στην Οκλαχόμα και ένας απομακρυσμένος παραϊατρικός / φρουρός αρκούδας στην Αλάσκα. Κατά τη διάρκεια του COVID, ανέλαβα συμβόλαια στη Νέα Υόρκη, βλέποντας προβλήματα ένεσης μετά το mRNA, όπως καρδιακές προσβολές και εγκεφαλικά επεισόδια σε νέους ασθενείς.

Παρατηρήσεις σχετικά με τη μεταφορά εμβολίων

  • Ε: Αναφέρατε την παρατήρηση εμβολίων που μεταφέρονται σε ψυγεία ιγκλού. Μπορείτε να περιγράψετε αυτές τις περιπτώσεις;
  • Α: Στην Οκλαχόμα Σίτυ, είδα άτομα να φτάνουν σε νοσηλευτικές εγκαταστάσεις με ψυγεία ιγκλού για ενέσεις COVID-19. Τα εμβόλια προορίζονταν να διατηρηθούν εξαιρετικά κρύα, αλλά δεν είδα κανένα πρωτόκολλο που να το εξασφαλίζει. Οι ανησυχίες μου αυξήθηκαν μετά την εκτέλεση CPR σε μια γραμμή εμβολιασμού της Pfizer, όπου υπήρξαν θύματα.

Παρακολούθηση θερμοκρασίας

  • Ε: Πώς παρακολουθήθηκαν οι θερμοκρασίες αυτών των εμβολίων κατά τη μεταφορά; Ακολουθήθηκαν συγκεκριμένα πρωτόκολλα;
  • Α: Δεν είδα αυστηρά κρύα πρωτόκολλα. Απλά κανονικοί ψύκτες χωρίς σαφή παρακολούθηση θερμοκρασίας.

Σύγκριση με τυποποιημένα πρωτόκολλα

  • Ε: Πώς συγκρίθηκαν αυτές οι πρακτικές με τα τυποποιημένα πρωτόκολλα αποθήκευσης και μεταφοράς εμβολίων;
  • Α: Τα εμβόλια που χορήγησα στο στρατό δεν απαιτούσαν τόσο χαμηλές θερμοκρασίες. Τα πρωτόκολλα για το εμβόλιο COVID-19 φάνηκαν πιο αυστηρά σε σύγκριση. Ωστόσο, δεν ακολουθούνταν.

Επιπτώσεις στην αποτελεσματικότητα του εμβολίου

  • Ε: Κατά τη γνώμη σας, πώς θα μπορούσαν αυτές οι συνθήκες αποθήκευσης να έχουν επηρεάσει την αποτελεσματικότητα του εμβολίου;
  • Α: Σύμφωνα με το CDC, η ακατάλληλη αποθήκευση μπορεί να κάνει τα εμβόλια λιγότερο αποτελεσματικά. Η πειραματική φύση του εμβολίου mRNA αφήνει αβεβαιότητες - από μειωμένη αποτελεσματικότητα έως δυνητικά σοβαρές εκβάσεις.

Υποβολή εκθέσεων και απάντηση

  • Ε: Αναφέρθηκαν αυτά τα περιστατικά; Ποια ήταν η απάντηση;
  • Α: Ανέφερα τις εμπειρίες μου, συμπεριλαμβανομένων των περιστατικών CPR, στις κατάλληλες βάσεις δεδομένων και σε έναν γερουσιαστή, τον Shane Jett της Οκλαχόμα. Παρ' όλα αυτά, υπήρξε ελάχιστη έως καθόλου ανταπόκριση. Οι προσπάθειες να μοιραστώ τις παρατηρήσεις μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συχνά λογοκρίνονταν.

Προσωπικές παρατηρήσεις και ανησυχίες

  • Ε: Έχετε άλλες παρατηρήσεις ή ανησυχίες σχετικά με τη διάθεση του εμβολίου;
  • Α: Έχω τεκμηριώσει αρκετές περιπτώσεις, συμπεριλαμβανομένου ενός άνευ προηγουμένου αριθμού αποβολών και ανατομών αορτής μετά το εμβόλιο mRNA, στα βίντεό μου στο X.

Προτάσεις βελτίωσης

  • Ε: Ποιες προτάσεις έχετε για τη βελτίωση της μεταφοράς και αποθήκευσης εμβολίων στο μέλλον;
  • Α: Τα εμβόλια που απαιτούν εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες θα πρέπει να διατηρούνται ως έχουν. Η μεταφορά ασθενών σε χώρους εμβολιασμού μπορεί να είναι πιο αποτελεσματική από τη χρήση λιγότερο αξιόπιστων μεθόδων όπως ψυγεία ιγκλού.

Μήνυμα προς το κοινό

  • Ε: Τι μήνυμα ή συμβουλή θα θέλατε να δώσετε στο κοινό σχετικά με τη διαδικασία εμβολιασμού κατά της COVID-19;
  • Α: Το κοινό θα πρέπει να είναι επιφυλακτικό με την προπαγάνδα που βασίζεται στο φόβο και την υπερβολική χρήση του όρου «ασφαλής» χωρίς την κατάλληλη αποκάλυψη κινδύνου. Η πραγματική συναίνεση και η ολοκληρωμένη τεκμηρίωση είναι ζωτικής σημασίας.

Πρόσθετα σχόλια

  • Ε: Υπάρχει κάτι άλλο που θα θέλατε να προσθέσετε;
  • Α: Ενθαρρύνω τον έλεγχο των πρόσφατων βίντεό μου στο X. Η συνεχής λογοκρισία ήταν εξαντλητική, αλλά είναι ζωτικής σημασίας να μοιραστούμε αυτές τις ανησυχίες.

Τελικές παρατηρήσεις

  • Harry: Σας ευχαριστώ που πήρατε μαζί μου. Είναι πραγματικά ωραίο να γνωρίζουμε ότι πραγματικοί δημοσιογράφοι εξετάζουν τι συμβαίνει.

Τελικές παρατηρήσεις: Κατανόηση και αντιμετώπιση των προκλήσεων στη διανομή εμβολίων

Οι ιδέες που μοιράστηκε ο Harry Fisher, παραϊατρικός με μεγάλη εμπειρία σε ιατρικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, ρίχνουν κρίσιμο φως στις πολυπλοκότητες και τις πιθανές ελλείψεις στη διαδικασία διανομής εμβολίων COVID-19, ειδικά όσον αφορά το εμβόλιο Pfizer-BioNTech. Οι παρατηρήσεις του, που κυμαίνονται από τη μεταφορά σε τυπικούς ψύκτες έως την παρακολούθηση ανεπιθύμητων ιατρικών συμβάντων μετά τον εμβολιασμό, υπογραμμίζουν τη σημασία της τήρησης των καθιερωμένων πρωτοκόλλων και την ανάγκη για ενδελεχή παρακολούθηση και τεκμηρίωση.

Οι εμπειρίες του Harry υπογραμμίζουν ένα σημαντικό χάσμα μεταξύ των ιδανικών συνθηκών αποθήκευσης και μεταφοράς για το εμβόλιο της Pfizer και της πραγματικότητας επί τόπου. Ενώ ο FDA και η Pfizer έχουν παράσχει κατευθυντήριες γραμμές που επιτρέπουν πιο ευέλικτες συνθήκες αποθήκευσης, οι αποκλίσεις που σημείωσε ο Harry εγείρουν ανησυχίες σχετικά με την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια των εμβολίων που χορηγούνται υπό λιγότερο από ιδανικές συνθήκες. Αυτές οι ανησυχίες δεν αφορούν μόνο την υλικοτεχνική υποστήριξη, αλλά και τη δημόσια υγεία και την εμπιστοσύνη στη διαδικασία εμβολιασμού.

Οι αναφορές των ανεπιθύμητων ενεργειών μετά τον εμβολιασμό, όπως περιγράφονται από τον Χάρι, απαιτούν βαθύτερη έρευνα και πιο ανοιχτές συζητήσεις σχετικά με την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των εμβολίων. Είναι ζωτικής σημασίας να εξισορροπηθεί η επείγουσα ανάγκη για εκτεταμένο εμβολιασμό με την ανάγκη διατήρησης αυστηρών προτύπων για τη διασφάλιση της αποτελεσματικότητας των εμβολίων και την ελαχιστοποίηση των πιθανών κινδύνων.

Οι προτάσεις του Harry για βελτίωση, συμπεριλαμβανομένης της μεταφοράς ασθενών σε κατάλληλους χώρους εμβολιασμού αντί της χρήσης αυτοσχέδιων μεθόδων για τη μεταφορά εμβολίων, αξίζει να εξεταστούν. Τονίζουν την ανάγκη για μια ισχυρή και αξιόπιστη υποδομή ψυκτικής αλυσίδας, ειδικά για εμβόλια με αυστηρές απαιτήσεις θερμοκρασίας.

Καθώς προχωράμε, είναι σημαντικό να μάθουμε από αυτές τις εμπειρίες. Η διασφάλιση της ακεραιότητας της αποθήκευσης και της μεταφοράς των εμβολίων, η παροχή σαφών και διαφανών πληροφοριών και ο σεβασμός των αρχών της συγκατάθεσης και της λήψης τεκμηριωμένων αποφάσεων είναι ζωτικής σημασίας. Η καταπολέμηση της νόσου COVID-19 δεν αποτελεί απλώς ιατρική πρόκληση, αλλά υλικοτεχνική και ηθική, η οποία απαιτεί συντονισμένη απάντηση από τους επαγγελματίες του τομέα της υγείας, τους ρυθμιστικούς φορείς και το κοινό.

Συμπερασματικά, η αφήγηση από πρώτο χέρι του Harry Fisher είναι ένα ζωτικό κομμάτι του μεγαλύτερου παζλ της διάθεσης εμβολίων COVID-19. Οι εμπειρίες του χρησιμεύουν ως υπενθύμιση της πολυπλοκότητας που εμπλέκεται σε μια τέτοια μνημειώδη προσπάθεια δημόσιας υγείας και της συνεχιζόμενης ανάγκης για επαγρύπνηση, βελτίωση και ανοιχτό διάλογο για την επιτυχή αντιμετώπιση αυτών των προκλήσεων.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τον Harry, μπορείτε να τον ακολουθήσετε στο X @HopiNg66966500

ΠΗΓΗ: https://vigilantnews.com/post/paramedic-drops-alarming-revelations-on-covid-19-vaccine-distribution/


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!