Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2024

Η φρίκη των αμερικανικών talk shows: Ο Άντονι Φάουτσι και η Τζιλ Μπάιντεν προωθούν εμβόλια για παιδιά καθώς το πλήθος τους επευφημεί.

«Έτσι, αν είστε άνω των 12 ετών, εμβολιαστείτε!» Τζιλ Μπάιντεν (Πρώτη Κυρία Μονάρχης)




Από την Celia Farber
30 Δεκεμβρίου 2023


Κοιτάξτε αυτά τα απόλυτα φρικιά. Ακούστε τους.

Φάουτσι: «Θα είναι αυτό που ονομάζουμε αποκλιμάκωση της ηλικίας. Θα ξεκινήσουμε με τα 12 με τα 9, μετά τα 9 με τα 6, μετά τα 6 με τα 2. Αναμένουμε ότι μέχρι να φτάσουμε στο τέλος αυτού του ημερολογιακού έτους, θα είμαστε σε θέση να εμβολιάσουμε παιδιά οποιασδήποτε ηλικίας».

Η επιβολή όλων αυτών των ψεύτικων όρων εμπειρογνωμόνων, ο Fauci ανέκαθεν αγαπούσε αυτές τις λέξεις, σε αυτή την περίπτωση: «Αποκλιμάκωση». Ολόκληρη η διατύπωση: «Θα είναι αυτό που ονομάζουμε αποκλιμάκωση». ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ 'MONARCH'!


Γιατί; Πρέπει απλώς να αποκτήσουμε αντίληψη αυτού. «Θα είναι...» «Αυτό που ονομάζουμε» «...«Ηλικιακή αποκλιμάκωση».

Το ονομάζω προγραμματισμό «Μονάρχης» για την επιβολή ενός ολόκληρου συνόλου τεκμηρίων που δεν υπήρχαν πριν, από τα οποία αποκλείεστε. Γιατί έπρεπε να το ονομάσουν «ηλικιακή αποκλιμάκωση»; Για να συγκεντρώσουν μερικές άλλες εκατοντάδες εκατομμύρια – να νοιώσουν ειδικοί και σημαντικοί. Να μιλούν μεταξύ τους στον κώδικα 'Monarch'. Αυτοί οι άνθρωποι δεν φαίνεται να αντέχουν τα κανονικά αγγλικά.

Ένα άλλο παράδειγμα: «Φτάνουμε εκεί».


Φθάνετε πού, Δρ Φάουτσι;

Κλιπ εδώ.



Γιατί πρόκειται για τον προγραμματισμό "Monarch", για μένα; Η ποσοτικοποίησή μου θα είναι σταδιακή. Το δουλεύω καθώς μελετώ. Δεν είναι συγκεκριμένη γνώση, είναι αυτό που διαισθάνομαι.

"Μονάρχης" επειδή αφαιρεί, εκτοπίζει, εξαρθρώνει και καθιστά άγνωστη την πραγματική ζωή. Η πραγματική ζωή, η πραγματική αλήθεια, η πραγματική γλώσσα έχουν χαθεί – όλα τότε ξεκινούν από αυτή τη στειρότητα, αυτούς τους κενούς καμβάδες.

Σε αυτή την ελεύθερη ζώνη πραγματικότητας, αυτό το έντονα φωτισμένο σχολικό παιχνίδι, στο οποίο οι άνθρωποι μιλούν σαν να μην μιλάει κανείς πραγματικά αγγλικά και όλοι είναι παιδιά - παράξενες μαριονέτες σε φυσικό μέγεθος λένε πράγματα που δεν σχετίζονται με τη ζωή, δεν έχουν νόημα και πρέπει να επευφημούνται, επειδή δεν μπορούν να είναι τίποτα άλλο από φανταστικά και ηρωικά. Αυτός είναι και ο 'Monarch'.


Είναι φυσιολογικό να έχουμε ένα πλήθος να επευφημεί έναν κυβερνητικό γραφειοκράτη που λέει ότι δύο εταιρείες εμβολίων πρόκειται να απελευθερώσουν τα μη δοκιμασμένα προϊόντα τους σε παιδιά... στην τηλεόραση;

Ζήτω!

Τα πράγματα που λένε είναι καρτουνίστικα και 


θανατηφόρα ταυτόχρονα. Ο Fauci είναι τόσο ο 


Smokey The Bear όσο και ένας κατά συρροή 


δολοφόνος, ενημερώνοντάς σας ότι θα έχει πάρει 


το παιδί σας μέχρι το τέλος του ημερολογιακού 


έτους. Όλοι ζητωκραυγάζουν. Όταν 


λέει «αναμένουμε» εννοεί «θα το κάνουμε».


Το "Monarch" programming σε δράση. Όλοι οι 


εμπλεκόμενοι πρέπει να λειτουργούν σε έκσταση. Δεν πρέπει ποτέ να στερηθούν τους στόχους τους. Δεν πρέπει ποτέ να μας επιτραπεί να επιτύχουμε τους δικούς μας στόχους.

Ιδού ο Μονάρχης Πρόεδρός σας:




Το Monarch έχει τις ρίζες του στη βία της διαρκούς κατηγορίας/δυσαρέσκειας/εύρεσης σφαλμάτων/παθολογικοποίησης.





Tim Baber - το άτομο που μελετώ στο διαδίκτυο για να καταλάβω τον προγραμματισμό 'Monarch'.





ΠΗΓΗ: https://celiafarber.substack.com/p/the-horror-of-american-talk-shows?publication_id=257742&post_id=140188337&isFreemail=true&r=2glxis&utm_source=substack&utm_medium=email



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ






ΣΧΕΤΙΚΑ:

Τραγική ενημέρωση για τη Celine Dion| Facts Matter
Η αδελφή της Celine Dion μόλις έδωσε μια ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση της τραγουδίστριας, δηλώνοντας ότι η κατάσταση της τραγουδίστριας έχει επιδεινωθεί και ότι έχει πλέον χάσει τον έλεγχο των μυών της.
Ας εξερευνήσουμε ποια είναι η κατάστασή της, η επίδρασή της στην τραγουδίστρια, καθώς και η σύνδεσή της με τον COVID-19 και το εμβόλιο.

https://www.theepochtimes.com/epochtv/tragic-update-on-celine-dion-facts-matter-exclusive-5555584?utm_source=morningbriefnoe&src_src=morningbriefnoe&utm_campaign=mb-2024-01-01&src_cmp=mb-2024-01-01&utm_medium=email&est=vhXuLCg%2Bbn4Wzj%2FndT9ei157Blhmw6f4%2B9i3yt3bTdSmzVlTlxw3GIFm0Fw%3D

1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!