Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024

Οι υπερβολικοί θάνατοι επιταχύνονται παγκοσμίως μετά τη διάθεση του «εμβολίου» Covid-19.

 



Σε αντίθεση με την πανδημία, ... Οι υπερβολικοί θάνατοι πλήττουν τους ανθρώπους στην ακμή της ζωής, αλλά κανείς δεν φαίνεται να νοιάζεται. - Andrew Bridgen, βουλευτής

WORLD COUNCIL FOR HEALTH
15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024


Έχουμε βιώσει περισσότερους επιπλέον θανάτους από τον Ιούλιο του 2021 από ό, τι ολόκληρο το 2020.
Σε αντίθεση με την πανδημία, ... Οι υπερβολικοί θάνατοι πλήττουν τους ανθρώπους στην ακμή της ζωής τουςαλλά κανείς δεν φαίνεται να νοιάζεται. - Andrew Bridgen, βουλευτής

Στις 16 Ιανουαρίου 2024, ο βουλευτής Andrew Bridgen πρόκειται να ηγηθεί μιας τρίωρης κοινοβουλευτικής συζήτησης στη Βουλή των Κοινοτήτων του Ηνωμένου Βασιλείου σχετικά με την αύξηση των υπερβολικών θανάτων που παρατηρείται στο Ηνωμένο Βασίλειο από την κυκλοφορία των εμβολίων Covid-19.


Το Παγκόσμιο Συμβούλιο Υγείας (WCH) δράττεται της ευκαιρίας για να εκδώσει την ακόλουθη δήλωση.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Η αντίθεση μεταξύ του ενδιαφέροντος της κυβέρνησης και των μέσων ενημέρωσης για περιπτώσεις Covid-19 κατά τη διάρκεια του 2020 και η έλλειψη αναγνώρισης του τρέχοντος παγκόσμιου φαινομένου των υπερβολικών θανάτων1, δεν θα μπορούσε να είναι πιο έντονη. Σε σύγκριση με τον κατακλυσμό στατιστικών στοιχείων που παρακολουθούν κάθε τεστ που σχετίζεται με τον Covid, νοσηλεία και θάνατο κατά τη διάρκεια της πανδημίας, μια εκκωφαντική σιωπή περιβάλλει την τραγωδία της απώλειας περίπου 17 εκατομμυρίων ψυχών από την κυκλοφορία των ενέσεων Covid. Παρ' όλη τη συσκότιση, όμως, η αλήθεια θα αποκαλυφθεί. Αυτός ο αριθμός θανάτων δεν μπορεί να κρυφτεί και όσοι χάθηκαν δεν θα έχουν πεθάνει μάταια.

ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ – ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ

Δεδομένου ότι οι ενέσεις Covid άρχισαν να κυκλοφορούν στις αρχές του 2021, αντί τα ποσοστά θνησιμότητας να μειωθούν όπως αναμενότανοι περισσότερες χώρες κατέγραψαν αυξήσεις στη θνησιμότητα από όλες τις αιτίες, με την υψηλότερη θνησιμότητα μετά τον εμβολιασμό να παρατηρείται στις πιο εμβολιασμένες περιοχές. Και ενώ ο Covid-19 θεωρήθηκε αναπνευστική νόσος, από το 2021 πολλοί θάνατοι οφείλονται σε καρδιαγγειακά προβλήματα, συμπεριλαμβανομένων εγκεφαλικών επεισοδίων, καθώς και covid, αναφυλαξίας, καρκίνου και νευρολογικών παθήσεων.


Εκτός από οργανισμούς όπως τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) στις ΗΠΑ, το Γραφείο Εθνικών Στατιστικών (ONS) στο Ηνωμένο Βασίλειο και ο Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ), οι ασφαλιστικές εταιρείες ζωής αναφέρουν επίσης υπερβάλλοντες θανάτους. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι, σε αντίθεση με τον Covid-19, ο οποίος έπληξε κυρίως ηλικιωμένους και ασθενείς, από το 2021 πολλοί νέοι, γυμνασμένοι, εργαζόμενοι με ομαδική ασφάλιση ζωής πεθαίνουν απροσδόκητα.


Για να σας βοηθήσουμε να εκτιμήσουμε το μέγεθος του προβλήματος και την ανθρώπινη τραγωδία που εκτυλίσσεται, ας ρίξουμε μια ματιά στους υπερβολικούς αριθμούς θανάτων από μια χούφτα χωρών.

Ηνωμένο Βασίλειο

Τα στοιχεία για την Αγγλία και την Ουαλία που δημοσίευσε η ONS στις 9 Ιανουαρίου 2024 αποκάλυψαν ότι, σε σύγκριση με το 2019, περισσότεροι από 54.000 επιπλέον θάνατοι είχαν καταγραφεί μεταξύ των εβδομάδων 1 και 52 του 2023 (βλ. Πίνακα παρακάτω). Αυτό αντιπροσωπεύει αύξηση 10%, ή περίπου 148 επιπλέον άνθρωποι πεθαίνουν την ημέρα. Περισσότερο από το 17% των θανάτων κατά την περίοδο αναφοράς ήταν μεταξύ ατόμων ηλικίας κάτω των 64 ετών. Αυτό ακολουθεί την αύξηση κατά 44% των υπερβολικών θανάτων από καρδιαγγειακές παθήσεις σε πολίτες του Ηνωμένου Βασιλείου ηλικίας 15 έως 44 ετών κατά τη διάρκεια του 2022.



Ενώ επιπλέον 54.000 θάνατοι σε ένα χρόνο είναι συγκλονιστικοί, όταν προστεθούν τα στοιχεία για τη Σκωτία και τη Βόρεια Ιρλανδία, οι συνολικοί πλεονάζοντες θάνατοι για το Ηνωμένο Βασίλειο το 2023 ανήλθαν σε 11.120 ψυχές περισσότερες από τους πολίτες του Ηνωμένου Βασιλείου κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.

Αυτό είναι καταστροφή! Ο αριθμός αυτός είναι σχεδόν 20% μεγαλύτερος από όλους τους πολίτες του Ηνωμένου Βασιλείου που πέθαναν κατά τη διάρκεια των έξι ετών του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου (1939-1945).


Τραγικά, όπως επεσήμανε ο αναλυτής Ed Dowdμετά τη διάθεση των εμβολίων Covid σε παιδιά ηλικίας 12 έως 15 ετών τον Σεπτέμβριο του 2021 και σε παιδιά ηλικίας 5 έως 11 ετών τον Απρίλιο του 2022, οι θάνατοι μεταξύ των παιδιών - οι οποίοι ήταν χαμηλότεροι από ό, τι προβλεπόταν το 2020 και το 2021 - εκτινάχθηκαν στο 16% περισσότερο από ό, τι αναμενόταν το 2022 (βλ. Γράφημα παρακάτω). Όπως δήλωσε ο Δρ Mike Yeadon, "... Πρέπει να προσπαθήσεις πολύ σκληρά για να μην δεις τι συμβαίνει και να φτάσεις στην πιο πιθανή εξήγηση».



Αυτή η ταινία αποκαλύπτει κάτι από την τραγωδία αυτών των εντελώς άσκοπων απωλειών νέων ανθρώπων.


Για όσους εξακολουθούν να μην είναι σε θέση να αναγνωρίσουν τη σχέση μεταξύ της διάθεσης των εμβολίων και των ενισχυτικών εμβολίων Covid και των υπερβολικών θανάτων, το γράφημα (παρακάτω) των θανάτων ανά κατάσταση εμβολιασμού το 2022, με βάση τα αρχεία ONS, δείχνει ότι αυτή η τάση ήταν εμφανής εδώ και αρκετό καιρό.



Χώρες ΟΟΣΑ

Ο Δρ John Campbellσε ένα από τα πολλά βίντεο στα οποία παρακολουθεί την εξέλιξη του φαινομένου Covid, παρείχε μια περίληψη των υπερβολικών αρχείων θανάτου του ΟΟΣΑ. Αν και δεν είναι πλήρης, αυτή η επιλογή χωρών (στις οποίες οι υπερβολικοί θάνατοι ξεπέρασαν το 10% του πενταετούς μέσου όρου) δείχνει τον εκτεταμένο και καταστροφικό αντίκτυπο των εμβολίων Covid.


Θυμηθείτε ότι οι αριθμοί σε αυτόν τον πίνακα αντιπροσωπεύουν ανθρώπινα όντα που, σύμφωνα με προηγούμενες τάσεις στη θνησιμότητα, δεν αναμενόταν να πεθάνουν το 2022 ή το 2023.

Για να σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε το μέγεθος αυτών των απωλειών, σκεφτείτε το εξής: Οι ΗΠΑ έχασαν συνολικά 58.220 στρατιώτες κατά τη διάρκεια του 20ετούς πολέμου του Βιετνάμ. Σύμφωνα με αυτόν τον πίνακα, οι υπερβολικοί θάνατοι στις ΗΠΑ από το 2021 αντιπροσώπευαν δέκα φορές περισσότερους πολίτες των ΗΠΑ. Και οι εκθέσεις των ασφαλιστικών εταιρειών αποκαλύπτουν ότι κατά τους πρώτους εννέα μήνες του 2023 πέθαναν τόσοι νέοι Αμερικανοί όπως σε όλους τους αμερικανικούς πολέμους από το Βιετνάμ μέχρι σήμερα. Πού είναι οι διαμαρτυρίες;

Νότιο Ημισφαίριο & Χώρες του Ισημερινού

Το 2023, πραγματοποιήθηκε μια εις βάθος ανάλυση από τον Dr Denis Rancourt και συνεργάτες 17 χωρών σε τέσσερις ηπείρους: Αργεντινή, Αυστραλία, Βολιβία, Βραζιλία, Χιλή, Κολομβία, Ισημερινός, Μαλαισία, Νέα Ζηλανδία, Παραγουάη, Περού, Φιλιππίνες, Σιγκαπούρη, Νότια Αφρική, Σουρινάμ, Ταϊλάνδη, Ουρουγουάη. Σε εννέα από αυτές τις χώρες, πριν από το πρόγραμμα εμβολιασμού δεν υπήρχε ανιχνεύσιμη αύξηση της θνησιμότητας από όλες τις αιτίες ένα έτος μετά την κήρυξη της πανδημίας. Ωστόσο, ασυνήθιστα, οι αιχμές στη θνησιμότητα από όλες τις αιτίες σημειώθηκαν το καλοκαίρι του 2022, συμπίπτοντας με την κυκλοφορία των ενισχυτικών δόσεων.


Προεκτείνοντας από τα αποτελέσματα αυτής της μελέτης, ο Rancourt και οι συνεργάτες του εκτίμησαν ότι το πρόγραμμα εμβολίων Covid-19 αντιπροσώπευε «ένα μαζικό ιατρογενές γεγονός» (σελ. 132) που ήταν υπεύθυνο για τους θανάτους περίπου 17 εκατομμυρίων ανθρώπων παγκοσμίως σε λιγότερο από τρία χρόνια. Αυτό ισοδυναμεί με το θάνατο ενός στα 470 ζωντανά άτομα, ή περίπου έναν θάνατο ανά 800 ενέσεις. Κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι «η αιτιώδης συνάφεια στην υπερβάλλουσα θνησιμότητα αποδεικνύεται επαρκώς» (σ. 131), ενώ τόνισαν ότι το πρόγραμμα εμβολιασμού δεν είχε αποτρέψει μετρήσιμα θανάτους.

Αυστραλία

Η Αυστραλία αντιπροσωπεύει την τέλεια ομάδα ελέγχου στο πείραμα εμβολίου Covid, έχοντας βιώσει πολύ λίγες περιπτώσεις Covid-19 πριν από την κυκλοφορία των ενέσεων. Ωστόσο, μεταξύ Ιανουαρίου 2022 και 34ης εβδομάδας του 2023, καταγράφηκαν συνολικά 44.448 επιπλέον θάνατοι. Όπως φαίνεται σε αυτό το γράφημα, τα περισσότερα από αυτά ήταν μεταξύ ατόμων ηλικίας κάτω των 45 ετών. Και οι περισσότεροι ήταν καρδιακοί θάνατοι.



Φιλιππίνες, Μαλαισία και Ιαπωνία

Κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Παγκόσμιου Συμβουλίου Υγείας στην Ασία στις 7 Ιανουαρίου 2024, τα σχόλια των εκπροσώπων του Συμβουλίου Χωρών επιβεβαίωσαν τις τάσεις που αναφέρονται παραπάνω.


  • Στις Φιλιππίνεςτα ποσοστά θνησιμότητας το 2020 μετά την κήρυξη του Covid δεν διέφεραν από αυτά του 2019, σε λιγότερο από 500.000. Μετά τη διάθεση του «ασφαλούς και αποτελεσματικού» εμβολίου, τα ποσοστά αυξήθηκαν κατά 10% σε σχεδόν 550.000 το 2021 και σε σχεδόν 600.000 το 2022.


  • Στη Μαλαισία, η σωρευτική υπερβάλλουσα θνησιμότητα παρέμεινε αρνητική μέχρι το 2020 έως τα μέσα του 2021. Στη συνέχεια αυξήθηκε γρήγορα στο ανώτατο όριο του 8% το 2022, μετά το οποίο μειώθηκε στο 6,3% σωρευτική θνησιμότητα. Συνολικά υπήρξαν σχεδόν 40.000 επιπλέον θάνατοι από το 2020.


  • Πριν από την άνοιξη του 2021, η Ιαπωνία Ιαπωνία (όπου οι άνθρωποι είναι γνωστοί για την υγιεινή διατροφή τους και την ισχυρή φυσική ανοσία) δεν είχε βιώσει σχεδόν καθόλου θανάτους από Covid. Αλλά μετά την έναρξη της εκστρατείας εμβολιασμού αυτό άλλαξε, με τους υπερβάλλοντες θανάτους να αυξάνονται σε 30.000 το 2021/2. Επί του παρόντος, με πάνω από το 90% του πληθυσμού της Ιαπωνίας να έχει εμβολιαστεί, υπήρξαν περίπου 50.000 επιπλέον θάνατοι. Απότομες αυξήσεις στη θνησιμότητα παρατηρήθηκαν μετά από κάθε μία από τις αναμνηστικές δόσεις.

Ευχαριστίες: https://www.skirsch.com/covid/Isitsafe.pdf

Η υπερβάλλουσα θνησιμότητα στις Φιλιππίνες ανέρχεται σε 296.045 άτομα.
Αυτό ισοδυναμεί με τη συντριβή 809 Boeing 747, με όλους τους επιβάτες να χάνονται!
Αυτοί οι άνθρωποι θα πρέπει να είναι ακόμα εδώ για να γιορτάσουν το νέο έτος με τους αγαπημένους τους!

ΕΚΟΥΣΙΑ ΤΥΦΛΩΣΗ, ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ ΣΙΩΠΗ

Θα πρέπει να είναι σαφές σε όποιον αφιερώσει λίγο χρόνο για να εξετάσει αυτά τα λίγα παραδείγματα υπερβολικών θανάτων από το 2021 ότι, όπως δήλωσε ο βουλευτής Andrew Bridgen, «Κανείς δεν φαίνεται να νοιάζεται!» Εκατομμύρια άτομα που εκπροσωπούν διεθνείς οργανισμούς, εθνικές κυβερνήσεις, εταιρείες, φιλανθρωπίες, επαγγελματικούς φορείς, ρυθμιστικές αρχές, κληρονομιά και μέσα κοινωνικής δικτύωσης και επαγγέλματα όπως η ιατρική, η επιστήμη και η εκπαίδευση, συνεχίζουν να αγνοούν εσκεμμένα, να αρνούνται, να λογοκρίνουν και να συσκοτίζουν την αλήθεια σχετικά με τον ρόλο των εμβολίων Covid σε αυτό που ισοδυναμεί με σκληρό και κυνικό αποδεκατισμό ανθρώπων.


Στο Παγκόσμιο Συμβούλιο Υγείας, λέμε «Αρκετά!»

Ως ένα παγκόσμιο δίκτυο ανθρώπων που δεσμεύονται να προωθήσουν την υγεία και την ευημερία όλων, καλούμε για επιστροφή στις Αξίες που μας κάνουν πλήρως και ένδοξα Ανθρώπους: Ελευθερία, Κοινότητα, Ακεραιότητα, Διαφάνεια και ΕνδυνάμωσηΚαλούμε τους δημόσιους εκπροσώπους μας σε όλο τον κόσμο να απομακρυνθούν από την αθλιότητα της χειραγώγησης, του διχασμού, της εξαπάτησης, της μυστικότητας και της κυριαρχίας και να γίνουν μέρος ενός Καλύτερου Δρόμου.

ΠΡΟΣ ΕΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ

Πολλοί άνθρωποι λένε, «Αρκετά!» και χαράσσουν μια νέα και καλύτερη πορεία. Είθε αυτές οι πρωτοβουλίες από όλο τον κόσμο να εμπνεύσουν και να ενθαρρύνουν περαιτέρω δράσεις:

  • Χαιρετίζουμε τον βουλευτή Andrew Bridgen για την επιμονή του. Παρά τις 20 αρνήσεις, συνέχισε να ζητά κοινοβουλευτική συζήτηση για τους υπερβάλλοντες θανάτους για εννέα μήνες και τελικά του επετράπη εξήντα λεπτά προγραμματισμένης συνεδρίασης ενενήντα λεπτών στις 20 Οκτωβρίου 2023. Και τώρα του παραχωρήθηκε μια πλήρης τρίωρη συζήτηση στη Βουλή των Κοινοτήτων στις 16 Ιανουαρίου 2024. Εάν ζείτε στο Ηνωμένο Βασίλειο, παρακαλώ γράψτε στον βουλευτή σας, υπενθυμίστε του ότι εργάζεται για εσάς και ζητήστε του να παραστεί στη συζήτηση: https://www.writetothem.com/?a=westminstermp


  • Μια κυβερνητική επιτροπή των Φιλιππίνων ψήφισε να ξεκινήσει έρευνα για περισσότερους από 327.000 «ανεξήγητους» υπερβάλλοντες θανάτους μεταξύ 2021 και 2022 μόλις ξαναρχίσει το Κογκρέσο στα τέλη Ιανουαρίου.


  • Ο Γενικός Χειρουργός της ΦλόρινταΔρ Joseph Ladapoζητά να σταματήσει η χρήση όλων των ενέσεων mRNA Covid-19, επικαλούμενος ανησυχίες για την ασφάλεια μετά την ανακάλυψη δισεκατομμυρίων θραυσμάτων DNA ανά δόση σε αυτά τα εμβόλια.


  • Πέντε σκανδιναβικές χώρες είτε απαγόρευσαν είτε αποθάρρυναν τη χρήση του εμβολίου της Moderna από νεαρούς ενήλικες και εφήβους λόγω του αυξημένου κινδύνου μυοκαρδίτιδας.


  • Γιορτάζουμε τη δραματική μείωση της πρόσληψης ενισχυτικών δόσεων Covid και τα εκατομμύρια δόσεις που παραμένουν αχρησιμοποίητες. Είναι σαφές ότι αυτά τα προϊόντα είναι τόσο μη ασφαλή όσο και αναποτελεσματικά, και πολύ λίγοι άνθρωποι είναι τώρα πρόθυμοι να σηκώσουν τα μανίκια τους.

Ένας καλύτερος τρόπος μας καλεί. Το Παγκόσμιο Συμβούλιο για την Υγεία σας προσκαλεί να συμμετάσχετε μαζί μας στο αξιότιμο έργο της οικοδόμησης κοινοτήτων και κοινωνιών που εκτιμούν κάθε ανθρώπινη ζωή και αναγνωρίζουν τη βαθιά ολιστική φύση της καλής υγείας.


1. Οι υπερβάλλοντες θάνατοι υπολογίζονται σε σχέση με τον πενταετή μέσο όρο των σχετικά φυσιολογικών ετών. Επειδή το 2020 ήταν μια ασυνήθιστη χρονιά, γενικά παραλείπεται από αυτόν τον υπολογισμό.




ΠΗΓΗ: https://worldcouncilforhealth.substack.com/p/excess-deaths-accelerate-worldwide?publication_id=1135210&post_id=140707229&isFreemail=true&r=2glxis&utm_source=substack&utm_medium=email




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

5 σχόλια:

  1. Δύο λέξεις!
    Παγκόσμια ...κ ο υ φ α μ ά ρ α !
    Οι άνθρωποι - θύματα που κατάπιαν αμάσητα τά "ιατρικά" παραμύθια περί ενέσεων, "αναχωρούν" πέφτοντας "ξεροί" ανά τήν οικουμένη, αλλά (σχεδόν) ουδείς συγκινείται καί ουδείς εξανίσταται!
    Ντροπή καί α ί σ χ ο ς!
    Η Νέμεσις επιβάλεται νά έχει τόν πρώτο λόγο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ παιδιά έμεινα αποσβολωμένος μέ όσα διάβασα (καί) εδώ στήν ανάρτηση αυτή!
      Ξεχώρισα μία μικρή παράγραφο, που ομολογώ τήν διάβασα καί τήν ξαναδιάβασα καί τήν ξαναδιάβασα, μήπως καί καταφέρω καί "χωνέψω" τί γράφει!
      Είναι η ακόλουθη:
      " Η υπερβάλλουσα θνησιμότητα στις Φιλιππίνες ανέρχεται σε 296.045 άτομα.
      Αυτό ισοδυναμεί με τη συντριβή ....809 Boeing 747, με όλους τους επιβάτες να χάνονται!!!!!!!!!!
      Αυτοί οι άνθρωποι θα πρέπει να είναι ακόμα εδώ, για να γιορτάσουν το νέο έτος με τους αγαπημένους τους! "
      Φ ρ ί κ η!
      (Καί τά καλοκουρδισμένα "βιολιά" ξανάρχισαν νά παίζουν τά ίδια άθλια ενεσο- "κομμάτια" πρώτα καί κύρια στό Μητσοτακιστάν! )

      Διαγραφή
    2. Φίλε αυτό με συγκλόνισε κι εμένα με τα αεροπλάνα ...

      Διαγραφή
    3. Φίλε Καποδίστρια, στην Ελλάδα πάντως μην περιμένετε τέτοιες δράσεις. Τους είδαμε: να σας θυμίσω τις επιεικώς γραφικότητες που έλαβαν χώρα όταν ήρθε ο δρ. Μπαγκντί στην Αθήνα; Και λέω γραφικότητες για να μη το θέσω όπως έχει το πράγμα, και μιλήσω για την απαράδεκτη ανοργανωσιά, τη βλαχιά και χοντροκοπιά της στάσης των οργανωτών, την αγένεια, την προχειρότητα και, και, και, ...

      Να σας θυμίσω ότι δεν έχει γίνει καμμία, ΑΚΟΜΗ!!, σοβαρή συσπείρωση επιστημόνων (ιατρών, νομικών), αλλά κυριαρχεί ΑΚΟΜΗ ένα σκορποχώρι, όπου ο καθένας μοστράρει την αφεντομουτσουνάρα του και πάλι προωθεί το ήδη επικίνδυνα υπερδιογκωμένο μέχρι σκασμού "εγώ" του;

      Να θυμηθούμε ότι κάποιοι διάττοντες αστέρες-σωτήρες που εμφανίστηκαν, απέτυχαν να μιμηθούν τα καλά παραδείγματα από το εξωτερικό και να συσπειρωθούν για το καλό του κόσμου, καθώς έπιασαν πάλι τα γνωστά μαλλιοτραβήγματα σαν τις τελευταίες Κατίνες, και τώρα τραβάει καθείς τον δρόμο του α-λά Λούκυ Λουκ "είμαι ένας μοναχικός καβαλάρης";

      Ονειρεύτηκαν μάλιστα και πολιτικές καρριέρες, τρομάρα τους... Μιλάμε για ρεζιλίκια.

      Αχ φίλε Καποδίστρια, μην περιμένετε στην Ελλάδα να κουνηθεί φύλλο και σε τίποτε, διότι πέρα από τα νούμερα που φαντασιώνται ότι θα σώσουν τον πλανήτη ή έστω την Ελλάδα από τον καναπέ και τις αγωνιστάρες της φακής που δεν πιάνουν μία, είναι κι οι πολλοί που συμμετείχαν μέσα στο κόλπο.

      Από τους μεγαλοκαρχαρίες μέχρι και το τσόκαρο την μαρίδα που σε αυτήν την εγκληματική απάτη είδε μια τεράστια ευκαιρία να κονομηθεί, και βέβαια πολλοί από δαύτους την έχουν πληρώσει με την ίδια τους τη ζωή γιατί δεν φαντάστηκαν ότι το έγκλημα ήταν πραγματικό.
      Νόμισαν ότι μόνο θα κονομίσουν και δεν περίμεναν κι ότι θα πεθάνουν αυτοί.

      Το παπόρο πάει πρόσω ολοταχώς φορτωμένο με λογής λογής "φρούτα" για φούντο.

      Ο Ιερώνυμος Μπος με "Το πλοίο των τρελλών", δεν ξέρω αλλά μου είναι επίκαιρος όσο ποτέ για την Ελλάδα.

      Διαγραφή
    4. Αφού ευχαριστήσουμε πάρα πολύ γιά τά ιδιαιτέρως περιεκτικά σχόλια καί τίς εύστοχες διατυπώσεις, θά σταθούμε καί θά κρατήσουμε ως λίαν αξιόλογο επίλογο τά κάτωθι :
      "Το παπόρο πάει πρόσω ολοταχώς φορτωμένο με λογής λογής "φρούτα" για φούντο.

      Ο Ιερώνυμος Μπος με "Το πλοίο των τρελλών", δεν ξέρω αλλά μου είναι επίκαιρος όσο ποτέ για την Ελλάδα".
      [ Τί σύμπτωσις αλήθεια, απολύτως ειρωνική βεβαίως, ο ανωτέρω περιγραφόμενος συγγραφέας μέ κάποιον άλλο της επικαιρότητος.... ]

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!