Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2024

Η διαβολική δωδεκάδα: Η προσωπική μου λίστα με τα δώδεκα «πιο σημαντικά γεγονότα Covid». Δεν ήταν όλες οι εξελίξεις αρνητικές...


(ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΑΛΛΑ "ΣΑΣ ΕΝΘΑΡΡΎΝΟΥΜΕ ΕΝΤΟΝΑ"!!!)
Όταν ένα νέο «ιατρικό» προϊόν προκαλεί εκατομμύρια θανάτους και ανεπιθύμητα συμβάντα που αλλάζουν τη ζωή, αυτό θα πρέπει να χαρακτηρίζεται ως «σημαντικό γεγονός».


Περιστασιακά μου αρέσει να δημοσιεύω άρθρα "Λίστας". Για μένα, αυτά τα δοκίμια μπορούν να παρέχουν ευρύτερο πλαίσιο για σημαντικά θέματα και μπορούν να βοηθήσουν τους συγγραφείς στην προσπάθειά τους να συνδέσουν τελείες που προσδιορίζουν τα βασικά γεγονότα που εξηγούν πώς φτάσαμε στη «Ζώνη του Λυκόφωτος» της Νέας Κανονικότητας.

Η σημερινή λίστα είναι «Τα δώδεκα πιο σημαντικά/σημαντικά γεγονότα του Covid». Αυτή η συλλογή είναι φυσικά η γνώμη ενός ατόμου και η λίστα και οι βαθμολογίες υπόκεινται σε μεταγενέστερες αναθεωρήσεις καθώς προκύπτουν νέα γεγονότα ή ειδήσεις.

1. Όλες οι σημαντικές οργανώσεις «αναζήτησης της αλήθειας» αιχμαλωτίστηκαν πλήρως

ΣΧΟΛΙΟ: Αυτή η εξέλιξη συνέβη σε μεγάλο βαθμό πριν από τον «επίσημο» Covid, αλλά κατατάσσω αυτή την εξέλιξη πρώτη γιατί τίποτα που συνέβη αργότερα δεν θα είχε συμβεί αν αυτό δεν είχε συμβεί. Δηλαδή, αν μόνο μερικοί σημαντικοί οργανισμοί δεν είχαν καταληφθεί πλήρως, ο κόσμος ίσως να μην είχε αλλάξει (για πάντα;).

Δεν γνωρίζαμε το 1983 πόση επιρροή θα είχε αργότερα αυτός ο άνθρωπος στον κόσμο.

Εκ των υστέρων, η εμφάνιση του Άντονι Φάουτσι ως ηγέτη της πιο σημαντικής κυβερνητικής «επιστημονικής» υπηρεσίας των ΗΠΑ ήταν πολύ σημαντική. Η επιρροή του Φάουτσι αυξήθηκε τρομερά μετά τον φόβο του AIDS στις αρχές και τα μέσα της δεκαετίας του 1980. Δηλαδή, κάποιος πρέπει να χρησιμοποιήσει μια πιο μακροπρόθεσμη ιστορική άποψη για να εκτιμήσει πλήρως τι συμβαίνει σήμερα ... και γιατί και πώς συνέβησαν αυτά τα πράγματα.

(Φυσικά, θα μπορούσα να πάω πολύ πιο πίσω - όπως στο Ίδρυμα Rockefellerαλλά για να εξοικονομήσω χώρο, θα το κάνω αργότερα).

2. Δημιουργήθηκαν πειραματικά «εμβόλια» mRNA και στη συνέχεια χορηγήθηκαν ...

Οι βολές ήταν συχνά υποχρεωτικές ή τουλάχιστον εξαναγκαστικές, με εκείνους που αρνήθηκαν να κάνουν τις βολές τους, συχνά να βιώνουν μυριάδες αρνητικές συνέπειες. Η κυκλοφορία των εμβολίων Covid και στη συνέχεια των «ενισχυτών» πρέπει να είναι στην κορυφή ή κοντά στην κορυφή της λίστας μου, επειδή αυτές οι ενέσεις (που ελήφθησαν από δισεκατομμύρια ανθρώπους) πιθανότατα παρήγαγαν εκατομμύρια ανεπιθύμητες ενέργειες που αλλάζουν τη ζωή και θανάτους.

3. Κινέζοι αξιωματούχοι ενημερώνουν τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ότι ένας «νέος» ιός που προκαλεί συμπτώματα πνευμονίας έχει εντοπιστεί στο Wuhan της Κίνας ...

Κινέζοι αξιωματούχοι επικοινώνησαν με αξιωματούχους του ΠΟΥ στις 31 Δεκεμβρίου 2019.

Σχόλιο: Εάν οι αξιωματούχοι δεν είχαν κάνει αυτή την παρατήρηση και το τηλεφώνημα, είναι πολύ πιθανό κανείς να μην είχε ακούσει ποτέ για έναν νέο κορωνοϊό και η ασθένεια που ονομάστηκε "Covid-19" δεν θα είχε εντοπιστεί ποτέ. Χωρίς τηλεφώνημα στον ΠΟΥ πιθανότατα δεν θα υπήρχαν «δρακόντειες απαντήσεις Covid».

4. Το τεστ Covid PCR δημιουργείται, κατοχυρώνεται με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και - μετά τα μέσα περίπου Μαρτίου 2020 - χορηγείται ευρέως ...

Σχόλιο: Χωρίς τη δημιουργία και την κανονιστική έγκριση του διαγνωστικού τεστ PCR, μια πανδημία Covid πιθανότατα δεν θα είχε καν συμβεί. Για παράδειγμα, πριν δημιουργηθεί το τεστ PCR και στη συνέχεια χρησιμοποιηθεί ευρέως, δεν υπήρχε πανδημία Covid.

5. Μεγάλος αριθμός «θανάτων από Covid» εντοπίζονται πρώτα στη βόρεια Ιταλία και στη συνέχεια σε πόλεις όπως η Νέα Υόρκη, η Νέα Ορλεάνη και το Ντητρόιτ...

Σχόλιο: Όλοι όσοι φέρεται να πέθαναν από τον Covid φέρεται να είχαν «βγει θετικοί» μέσω του τεστ PCR. Χωρίς αυτό το τεστ, αυτοί οι θάνατοι δεν θα είχαν χαρακτηριστεί ως «θάνατοι Covid».

Εκ των υστέρων, ήταν σημαντικό να εντοπιστούν εκατομμύρια νέες «περιπτώσεις», αλλά, εξίσου σημαντικό, ότι ένα μεγάλο ποσοστό αυτών των περιπτώσεων αναφέρθηκε αργότερα ως αιτία μεγάλου αριθμού θανάτων. Έτσι, δεν είχαμε μόνο έναν «νέο ιό», αλλά και έναν «θανατηφόρο» ιό.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι τα «κρούσματα» Covid μπορούν και χαρακτηρίζονται ως «ασυμπτωματικά». Δηλαδή, όλες οι περιπτώσεις "Covid" δεν είναι "ιατρικές περιπτώσεις" που απαιτούν ιατρική περίθαλψη. Μια λέξη - "περιπτώσεις" - κατέληξε να παράγει πρωτοφανή φόβο / πανικό στον πληθυσμό. Αυτός ο φόβος χρησιμοποιήθηκε για να δικαιολογήσει ...

6. Σχεδόν από κοινού, σε έθνη σε όλο τον κόσμο, πρόεδροι και πρωθυπουργολι διέταξαν λόκνταουν

... για την πρόληψη της εξάπλωσης αυτού του «θανατηφόρου» νέου ιού ή/και για την «επιβράδυνση της καμπύλης» ή/και για την πρόληψη του κατακλυσμού νοσοκομείων από ασθενείς «Covid».

Σχόλιο: Αυτοί οι εθνικοί ηγέτες ενεργούσαν σύμφωνα με τις συμβουλές «εμπειρογνωμόνων δημόσιας υγείας» (όπως ο Anthony Fauci και ο του Ηνωμένου Βασιλείου Jeremy Farrar). Κυβερνήτες, δήμαρχοι και γραφειοκράτες σε διάφορες «υπηρεσίες δημόσιας υγείας» επέβαλαν και εφάρμοσαν τα lockdown. Ήταν μια ομαδική προσπάθεια μαζικής ομαδικής σκέψης.

7. Κανένας σημαντικός οργανισμός ή ηγέτες δεν αμφισβητήθηκε

Η αναγκαιότητα των παγκόσμιων lockdowns ...

ΣΧΟΛΙΟ: Τα "Σημαντικά Γεγονότα" περιλαμβάνουν όχι μόνο πολιτικές και εντολές που ακολούθησαν, αλλά γεγονότα που δεν συνέβησαν. 

Καμμία αντίδραση σχετικά με την «απάντηση στον Covid» είναι το καλύτερο παράδειγμα δυνητικά σημαντικών ενεργειών που δεν συνέβησαν.

Ένα άλλο παράδειγμα είναι ότι δεν πραγματοποιήθηκαν ποτέ έρευνες που θα μπορούσαν να αποδείξουν ότι πολλοί άνθρωποι είχαν ήδη αρρωστήσει με συμπτώματα που ήταν σχεδόν πανομοιότυπα με τον Covid-19. Εξαιτίας αυτού, το κοινό δεν έμαθε ποτέ ότι αυτός ο υποτιθέμενος «θανατηφόρος» ιός μπορεί να μην ήταν καθόλου «θανατηφόρος».

(Αυτό, είμαι σίγουρος, εξηγεί γιατί τα άρθρα μου "πρώιμης διάδοσης" έχουν αγνοηθεί από όλους όσους έχουν σημασία.)

8. Το Βιομηχανικό Συγκρότημα Λογοκρισίας ασκεί τον έλεγχό του. Η «διάδοση παραπληροφόρησης» γίνεται αδίκημα που αλλάζει τη ζωή ...

Σχόλιο: Τα παραδοσιακά «mainstream» μέσα ενημέρωσης και σχεδόν όλες οι πλατφόρμες κοινωνικών μέσων έθεσαν εκτός νόμου ή περιόρισαν την εμβέλεια των απόψεων που αμφισβήτησαν την «εξουσιοδοτημένη αφήγηση» που προέβαλαν οι επίσημοι εμπειρογνώμονες.

Η προσπάθεια αυτή ήταν σαφώς συντονισμένη και περιλάμβανε πολλούς κυβερνητικούς αξιωματούχους. Λόγω αυτού του προγράμματος, οι περισσότεροι άνθρωποι στον κόσμο δεν γνώριζαν ποτέ ότι οι ισχυρισμοί των αξιωματούχων μπορεί να είναι αμφίβολοι, ψευδείς ή ψευδείς.

Λόγω αυτών των προγραμμάτων λογοκρισίας και εκφοβισμού, ο φόβος παρέμεινε ευρέως διαδεδομένος, γεγονός που έκανε τους περισσότερους πολίτες να ακολουθήσουν δρακόντειες απαντήσεις, όπως lockdown, μάσκες και, αργότερα, εξαναγκαστικά ή υποχρεωτικά «εμβόλια».


Επίσης, τα προγράμματα «παραπληροφόρησης και κακής πληροφόρησης» επεκτάθηκαν για να κάνουν πολλά θέματα εκτός Covid ταμπού ή απαγορευμένα. Για παράδειγμα, η αμφισβήτηση των εκλογικών αποτελεσμάτων, η αφήγηση ότι «η Ρωσσία χάκαρε τις εκλογές» ή η διαμαρτυρία για το μακελειό που προέκυψε από τις «διαμαρτυρίες» (ταραχές) του Τζωρτζ Φλόϋντ ήταν τώρα επικίνδυνες ή ακόμη και απαγόρευσαν τις ασκήσεις «ελευθερίας του λόγου».

Εν ολίγοις, οι κανόνες ομιλίας Covid επεκτάθηκαν για να εκφοβίσουν ή να τιμωρήσουν άτομα που έχουν απόψεις που δεν ταιριάζουν με αυτές των τάξεων του κατεστημένου.

Αναμφισβήτητα, η ξεδιάντροπη επίθεση στην ελευθερία του λόγου και η εντυπωσιακή ανάπτυξη του «Βιομηχανικού Συμπλέγματος Λογοκρισίας» είναι το πιο σημαντικό γεγονός στην παγκόσμια ιστορίακαθώς αυτό αποκλείει ή αποδυναμώνει τον σκεπτικισμό, την πρακτική της πραγματικής Επιστημονικής Μεθόδου (και ακόμη και της Σωκρατικής Μεθόδου) και επιτρέπει σε όσους έχουν απόλυτη εξουσία να αποκτήσουν ακόμη περισσότερη δύναμη και έλεγχο.

9. Ο θάνατος της «διαφάνειας»...

Σχόλιο: Όλο και περισσότερο, επίσημα ή σημαντικά δεδομένα κρατούνται πλέον μακριά από το κοινό. Τα αιτήματα παροχής πληροφοριών αγνοούνται ή, όταν ορισμένα έγγραφα παράγονται καθυστερημένα (μετά την υποβολή δαπανηρών και χρονοβόρων αιτημάτων για την ελευθερία της πληροφόρησης), τα έγγραφα απαλείφονται σε μεγάλο βαθμό.

Έγγραφα και δεδομένα που δεν θα έπρεπε να είναι «άκρως απόρρητα» και δεν έχουν καμμία σχέση με την «εθνική ασφάλεια» χαρακτηρίζονται όλο και περισσότερο ως «άκρως απόρρητα» και εκτός ορίων για το κοινό.


Όπως αποδείχθηκε, το «κοινό» δεν έχει «δικαίωμα να γνωρίζει»... ακόμη και για θέματα που επηρεάζουν άμεσα και έμμεσα τη ζωή κάθε πολίτη. Η «συναίνεση κατόπιν ενημέρωσης» δεν είναι πλέον δυνατή.

10. Ένα μέτρο μετριασμού του Covid - επιστολικές ψήφοι - εκλογική απάτη πολύ πιο πιθανό ή εύκολο να επιτευχθεί ...

...που θα απειλούσε νόμιμες ή αξιόπιστες δημοκρατικές εκλογές.

11. Το Υπουργείο Δικαιοσύνης, το FBI και τα περισσότερα μέλη του Κογκρέσσου δημιούργησαν μία αρνητική εικόνα των «εξεγερμένων» της 6ης Ιανουαρίου...

Επιφανειακά, αυτό το γεγονός δεν είχε καμμία σχέση με τον Covid. Ωστόσο, η σύλληψη και κράτηση τόσων αθώων διαδηλωτών έστειλε το μήνυμα ότι όσοι διαφωνούντες προσπαθήσουν να μιλήσουν για οποιοδήποτε μη εξουσιοδοτημένο θέμα θα τιμωρηθούν σκληρά από το κράτος.

Η αντιμετώπιση του ιδρυτή του Wiki-Leaks Julian Assange είναι ένα άλλο παράδειγμα όπου αυτό το σημαντικό «μήνυμα» εστάλη από το κράτος. Το μήνυμα: «Εμείς είμαστε υπεύθυνοι. Μην αμφισβητείτε τον έλεγχό μας, αλλιώς αυτό θα συμβεί σε εσάς».

12. Δημιουργούνται διαβατήρια εμβολίων και «πόλεις 15 λεπτών» ...

Σχόλιο: Υπό το πρόσχημα της προστασίας των εμβολιασμένων από τους μη εμβολιασμένους, η ψηφιακή επιτήρηση γίνεται κοινός τόπος. (Σε μεγάλο βαθμό δεν δηλώθηκε το γεγονός ότι εάν ένα «εμβόλιο» λειτουργούσε πραγματικά, οι εμβολιασμένοι δεν θα έπρεπε να ανησυχούν μήπως προσβληθούν από αυτή την ασθένεια από τους μη εμβολιασμένους).

Μεταξύ των υπερασπιστών της ελευθερίας στον κόσμο, ο μεγάλος φόβος είναι ότι τα διαβατήρια εμβολίων θα επεκταθούν για να παρακολουθούν μυριάδες «επικίνδυνες» ή «επιβλαβείς» δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένων των προσπαθειών μείωσης του «αποτυπώματος άνθρακα» για την καταπολέμηση μιας ακόμη μεγαλύτερης απειλής για την υγεία από τον Covid ... Κλιματική αλλαγή.

Αυτό συμβαίνει ήδη σε πολλές πόλεις, οι οποίες ονομάζονται «πόλεις των 15 λεπτών». Η ιδέα είναι ότι οι άνθρωποι θα πρέπει να επιτρέπεται να ταξιδεύουν μόνο περίπου 15 μίλια από τα σπίτια τους, γεγονός που θα μειώσει το αποτύπωμα άνθρακα, το οποίο, υποτίθεται, θα βοηθήσει στη διάσωση του πλανήτη.

Φυσικά, η βασική ιδέα είναι ότι οι άνθρωποι μπορούν να ελέγχονται και να παρακολουθούνται μέσω ψηφιακής επιτήρησης, η οποία εφαρμόστηκε ευρέως για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της υστερίας του Covid.

Εάν εφαρμοστούν ακόμη περισσότερες πρωτοβουλίες ψηφιακής επιτήρησης και «κοινωνικής πίστωσης» (συμπεριλαμβανομένου του ψηφιακού νομίσματος, το οποίο θα μπορούσε να απαγορεύσει αποτελεσματικά τις συναλλαγές σε μετρητά), αυτό το στοιχείο θα μετακινηθεί επίσης πολύ ψηλότερα στη λίστα μου με τα «πιο σημαντικά γεγονότα της εποχής μας Covid».

Όπως η Δρ Meryl Nass και άλλοι προσπαθούν να προειδοποιήσουν τον κόσμο, οι μυστικές διαβουλεύσεις που λαμβάνουν χώρα επί του παρόντος για να δώσουν στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας τον πλήρη έλεγχο των «καταστάσεων έκτακτης ανάγκης για την υγεία» θα καθιστούσαν τέτοιες «λύσεις» πολύ πιο πιθανό να συμβούν στο μέλλον.

Δεν ήταν όλες οι εξελίξεις αρνητικές...

Θα ήθελα να σημειώσω ότι μπορώ να εντοπίσω ορισμένες θετικές εξελίξεις τα τελευταία τέσσερα περίπου χρόνια. Για παράδειγμα....

Το Substack έγινε μια δημοφιλής πλατφόρμα συγγραφέων και μεγάλο μέρος του αφηγηματικού σχολιασμού και της έρευνας προήλθε από αυτούς τους συγγραφείς, συγγραφείς και στοχαστές του Substack που οι περισσότεροι από εμάς δεν θα είχαμε ακούσει ποτέ αν δεν είχε δημιουργηθεί το Substack.

Εκατομμύρια κάτοικοι του κόσμου έμαθαν ότι δεν είμαστε μόνοι ... ότι πολλοί άλλοι άνθρωποι σκέφτονται όπως εμείς, γεγονός που αναμφίβολα έχει στειρώσει την προσπάθεια «απομόνωσης» των διαφωνούντων (αν και, αναμφισβήτητα, έχουμε «οδηγηθεί» σε μερικά μαντριά αντίθετης ελευθερίας του λόγου).

Σε αυτό το γράψιμο, μένει να δούμε αν η δυνητική ανάπτυξη και επιρροή του Substack θα επιτραπεί να συνεχιστεί.

Το Ινστιτούτο Brownstone αναδείχθηκε ως δύναμη λογικής και ηγεσίας ενάντια στον αυταρχισμό.

Ο Elon Musk αγόρασε το Twitter, τώρα X, το οποίο, σε μεγάλο βαθμό, επιτρέπει την ελευθερία του λόγου. Ωστόσο, είναι σαφές ότι έχει οργανωθεί μια συντονισμένη προσπάθεια (για παράδειγμα, από ενορχηστρωμένες απαγορεύσεις διαφημίσεων) για τη στείρωση ή τον τερματισμό λειτουργίας του X όπως λειτουργεί αυτήν τη στιγμή.

Περισσότερο από το 90% του κόσμου επέλεξε - μέσω της δικής του ελεύθερης βούλησης - να ματαιώσει μελλοντικές ενισχυτικές δόσεις Covid. Είναι ακόμη πιθανό ότι λιγότεροι άνθρωποι παίρνουν τώρα τα ετήσια «εμβόλια» γρίπης.

Ο Kennedy, Jr. κατάφερε να γράψει και να εκδώσει ίσως το σημαντικότερο non-fiction βιβλίο της εποχής μας, The Real Anthony Fauci. Παρά το γεγονός ότι ποτέ δεν αξιολογήθηκε από μια mainstream εφημερίδα ή περιοδικό, το βιβλίο έγινε ακόμα το Νο 1 μπεστ σέλλερ μη μυθοπλασίας στον κόσμο για πολλούς μήνες.

Το βιβλίο κάνει εξαιρετική δουλειά καταγράφοντας τα ψέμματα του Covid, αλλά η πραγματική σημασία του είναι πιθανώς ότι έκανε πολύ περισσότερους ανθρώπους να αμφισβητήσουν ολόκληρο το κυβερνητικό κατεστημένο υγειονομικής περίθαλψης / επιστήμης.

Από τον αυτισμό μέχρι τις στατίνες και τα αντικαταθλιπτικά, εκατομμύρια άνθρωποι που ποτέ δεν αμφισβήτησαν την αφήγηση «χάπι για κάθε άρρωστο» το κάνουν τώρα. Ο Kennedy είναι επίσης υποψήφιος για πρόεδρος, αν και κάθε οργάνωση του κατεστημένου (φυσικά) συνωμοτεί για να νικήσει την εκστρατεία του.


Ένας δημοσιογράφος που μοιάζει με yuppie που ονομάζεται Tucker Carlson έγινε ο πιο δημοφιλής δημοσιογράφος στον πλανήτη ... αλλά απολύθηκε από το Fox News αφού η αφηγηματική του αμφισβήτηση πήγε πολύ μακριά. Ωστόσο, το γεγονός ότι ένας εξέχων δημοσιογράφος όπως ο Carlson έγινε εξαιρετικά δημοφιλής σε τόσους πολλούς πολίτες αξίζει πιθανώς να σημειωθεί.

Τα σχόλια πάντα εκτιμώνται ...

Όπως πάντα, τα σχόλια του αναγνώστη εκτιμώνται. Τα παραπάνω ήταν η προσωπική μου λίστα με τα «πιο σημαντικά γεγονότα Covid», αλλά είμαι βέβαιος ότι άφησα μερικά σημαντικά γεγονότα εκτός αυτής της λίστας.

Όπως έχω γράψει συχνά στη Νέα-Κανονική εποχή του Covid, «σχολιάστε όσο μπορείτε».




ΠΗΓΗ: https://billricejr.substack.com/p/the-diabolical-dozen-my-12-most-significant


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!