Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2024

Πώς να δημιουργήσετε «Μαζική Ψυχογενή Ασθένεια» – Έγγραφο DHS (2006) & Έκθεση ΠΟΥ (2005): «Ψυχική υγεία πληθυσμών που εκτίθενται σε βιολογικά και χημικά όπλα».


"Αυτό το φαινόμενο εύλογα προσφέρει μια εναλλακτική εξήγηση για τη "μετάδοση", όπου ένα άτομο ορκίζεται ότι ήταν εντάξει μέχρι που επισκέφθηκε άλλους που είχαν τρυπηθεί;" - Dr.Yeadon

Δρ. Mike Yeadon: Αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον. Αναρωτιέστε για το πώς οι άνθρωποι ορκίζονται ότι έχουν αρρωστήσει, ενώ αντικειμενικά στοιχεία δείχνουν ότι δεν υπάρχει πρόσθετη θανατηφόρα επιρροή στον πληθυσμό;

Αυτό το φαινόμενο εύλογα προσφέρει μια εναλλακτική εξήγηση για τη «μετάδοση», όπου ένα άτομο ορκίζεται ότι ήταν εντάξει μέχρι που επισκέφθηκε άλλους που είχαν τρυπηθεί;

Η πιο σημαντική παρατήρηση είναι ότι οι αρχές ήταν πολύ εξοικειωμένες με το πώς συμβαίνει αυτό και πώς να το επιδεινώσουν. Αυτό είναι, πιστεύω, αυτό που έκαναν νωρίς και επίμονα.

Με τις καλύτερες ευχές

Mike



Από τον/την Champagne Joshi στo X

Ένα έγγραφο του DHS του 2006 σχετικά με την πιθανότητα μιας «μαζικής ψυχογενούς ασθένειας» ορίζει ως:

«Ένα φαινόμενο στο οποίο το κοινωνικό τραύμα ή το άγχος συνδυάζεται με ένα ύποπτο γεγονός για να παράγει ψυχοσωματικά συμπτώματα, όπως ναυτία, δυσκολία στην αναπνοή και παράλυση. Εάν πολλά άτομα πιστέψουν ότι το ψυχοσωματικό ξέσπασμα συνδέεται με την αιτία του τραύματος ή του άγχους, αυτά τα συμπτώματα μπορούν να εξαπλωθούν γρήγορα σε έναν πληθυσμό.


Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται σε ένα συμβάν CBR (χημικό, βιολογικό, ραδιολογικό), «ιδιαίτερα εκείνα που περιλαμβάνουν χημικά, βιολογικά ή ραδιολογικά (CBR) όπλα.

Ο αριθμός των ατόμων που πάσχουν από ψυχογενείς ασθένειες θα μπορούσε να υπερβεί κατά πολύ τον αριθμό των πραγματικών θυμάτων σε ένα συμβάν CBR.

" Ορισμένες επιπτώσεις που αναφέρονται στο έγγραφο:

"Τα παρατηρούμενα συμπτώματα πολλών μαζικών συμβάντων ψυχογενών ασθενειών είναι παρόμοια με διάφορα μη ειδικά συμπτώματα πιθανών χημικών και βιολογικών όπλων (!!!!!) - συμπεριλαμβανομένων χημικών παραγόντων, εισπνεόμενου άνθρακα και γρίπης των πτηνών".

«Οι πρόσφατες περιπτώσεις μαζικής ψυχογενούς ασθένειας εμφανίζουν μια μεταφορά των συμπτωμάτων στις σύγχρονες ανησυχίες».





Στην τελευταία σελίδα συνδέεται με μια έκθεση του ΠΟΥ με τίτλο: «Ψυχική υγεία των πληθυσμών που εκτίθενται σε βιολογικά και χημικά όπλα»:





Κατευθείαν από την έκθεση του ΠΟΥ, λάβετε υπόψη ότι αυτό είναι από το 2005, γνώριζαν τις ψυχολογικές επιπτώσεις της κήρυξης μιας «πανδημίας» και δημιούργησαν τις συνθήκες για να αυξήσουν τον φόβο όσο το δυνατόν περισσότερο. Με τα συνένοχα μέσα ενημέρωσης να αναζωπυρώνουν τις φλόγες.


«Η εμπειρία του φόβου στον βιολογικό και χημικό πόλεμο, την έκθεση σε καταστροφές ή πολέμους είναι τρομακτική για τους περισσότερους ανθρώπους. Ωστόσο, ο φόβος είναι ακόμη πιο πιθανός όταν εμπλέκονται βιολογικοί και χημικοί παράγοντες.

Πρώτον, το πιο εκφοβιστικό και τρομακτικό συστατικό του βιολογικού και χημικού πολέμου είναι ότι εμπλέκονται αόρατοι παράγοντες. Σε μια έκρηξη, οι άνθρωποι γνωρίζουν αμέσως αν έχουν τραυματιστεί ή όχι.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του βιολογικού πολέμου, οι άνθρωποι γενικά δεν μπορούν να βασιστούν στις δικές τους αισθήσεις για να καθορίσουν τη φυσική έκθεση.

Δεύτερονο φόβος και η ανικανότητα αυξάνονται όταν ο παράγοντας μπορεί να εξαπλωθεί από προσωπική επαφή δημιουργώντας μια κατάσταση στην οποία οι πάροχοι υγείας, η οικογένεια, οι φίλοι και οι γείτονες μπορεί να είναι πηγές ασθένειας. Ως αποτέλεσμα, η ασφαλής υγειονομική περίθαλψη και η κοινωνική υποστήριξη μπορεί να μην είναι άμεσα διαθέσιμες σε μια εποχή που χρειάζονται περισσότερο.

Η χρήση ενός παράγοντα που είναι μεταδοτικός προκαλεί οδυνηρά προβλήματα, όπως κοινωνικό στίγμα, απομόνωση και καραντίνα, συμπεριλαμβανομένου του διαχωρισμού των παιδιών από τους γονείς τους και του φόβου μόλυνσης των αγαπημένων τους.

Μια χημικά μολυσμένη περιοχή μπορεί να οδηγήσει στην οδυνηρή εμπειρία της εκκένωσης.

Τρίτον, η αβεβαιότητα της έκτασης της επικινδυνότητας των βιολογικών και χημικών όπλων ενισχύει τον φόβο.

Επειδή πολλοί παράγοντες σπάνια συναντώνται, μπορεί να υπάρχει έλλειψη σαφήνειας μεταξύ των επαγγελματιών σχετικά με το ποιος κινδυνεύει από μόλυνση, πώς να ανιχνεύσει αξιόπιστα περιπτώσεις (δημιουργώντας μυριάδες «ψευδώς θετικές» εκτιμήσεις), ποιες μπορεί να είναι οι συνέπειες για την υγεία και πώς να διαχειριστεί την κρίση. Η έκφραση αντικρουόμενων απόψεων εμπειρογνωμόνων και οι μεταβαλλόμενες συστάσεις για τη δημόσια υγεία είναι πιθανό να ενισχύσουν την ανησυχία του κοινού.

Τέταρτον, τα άτομα μπορεί να αποδώσουν λανθασμένα σημάδια αυτόνομης διέγερσης ως ένδειξη μόλυνσης.

Τα σημεία και τα συμπτώματα της αυτόνομης διέγερσης είναι φυσιολογικά μεταξύ των φοβισμένων ατόμων και περιλαμβάνουν διάφορα συστήματα και όργανα και περιλαμβάνουν μυϊκή ένταση, αίσθημα παλμών, υπεραερισμό, έμετο, εφίδρωση, τρόμο και αίσθηση προαισθήματος.

Έτσι, φοβισμένα, σωματικά υγιή άτομα που βιώνουν συμπτώματα αυτόνομης διέγερσης μπορεί λανθασμένα να αποδώσουν τις σωματικές αισθήσεις σε μόλυνση ή μόλυνση και μπορεί να κατακλύσουν τις υπηρεσίες υγείας.

Πέμπτοντα άτομα που φορούν προστατευτικό ρουχισμό, μάσκες και αναπνευστήρες μπορεί να βιώσουν μεγάλη δυσφορία λόγω: θερμότητας και αναπνευστικού στρες, κλειστοφοβικών επιδράσεων (αποκαλούμενη φοβία μάσκας αερίων), πιθανής βλάβης στη λεκτική επικοινωνία και μείωσης της σωματικής λειτουργίας για την εκτέλεση καθηκόντων που θεωρούνται απαραίτητα για την επιβίωση.

Παρά τον υψηλό φόβο και την αβεβαιότητα του κοινού, οι ιστορικές αναφορές για χημικές και βιολογικές επιθέσεις υποδηλώνουν ότι ο δημόσιος πανικός είναι σπάνιος.

Ο πανικός του κοινού συμβαίνει μόνο όταν υπάρχουν ανεπαρκείς έξοδοι σε περιορισμένους χώρους (π.χ. σε στάδια) ή αντιλήψεις περιορισμένης πρόσβασης σε βασικές, σωτήριες υπηρεσίες υγείας.



Τελειώσατε με την κακοποίηση και τα ψέμματα;
WEF: Ο COVID-19 ήταν ένα τεστ
https://lionessofjudah.substack.com/p/wef-covid-19-was-a-test









ΠΗΓΗ: https://lionessofjudah.substack.com/p/how-to-create-mass-psychogenic-illness?publication_id=581065&post_id=140288035&isFreemail=true&r=2glxis&utm_source=substack&utm_medium=email


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

1 σχόλιο:

  1. Focus 8-11 Στέφανος Δαμιανίδης 1/3/24
    AKOYΣTE ΣTO 1:09:00 ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΒΑΣΣΑΡΑ
    ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΕΚΝΟΠΟΙΗΣΗ-ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ....... ΜΕΤΑ ΚΟΒΙΤ
    https://m.youtube.com/watch?v=D01TaAUlH2w

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!