Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024

Σύνοψη αποδεικτικών στοιχείων κατά των εμβολίων COVID.



Ακολουθούν 31 λόγοι για τους οποίους τα εμβόλια COVID-19 δεν είναι ασφαλή, αναποτελεσματικά και γιατί δεν πρέπει να εμπιστευόμαστε την ιατρική κοινότητα.



Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε αρχικά στο Substack του Steve Kirsch και αναδημοσιεύθηκε με άδεια.

Δημοσίευση επισκεπτών από τον Steve Kirsch

Ακολουθεί μια σύντομη λίστα με τους λόγους για τους οποίους όλοι πρέπει να ανησυχούν για το εμβόλιο COVID. Ο κατάλογος αυτός δεν είναι εξαντλητικός.

1. Οι γιατροί καλούνται να εμπιστεύονται το FDA και το CDC όταν συνταγογραφούν εμβόλια.

Όλα τα δεδομένα ασφάλειας μετά την κυκλοφορία διατηρούνται κρυμμένα από τις υγειονομικές αρχές, ώστε ούτε οι γιατροί να μπορούν να εξετάσουν τα ίδια τα δεδομένα για να διαπιστώσουν εάν κάποιο εμβόλιο είναι ασφαλές. Έτσι, οι γιατροί δεν έχουν άλλη επιλογή από το να εμπιστευτούν τις αρχές, καθώς τα δεδομένα κρατούνται μυστικά. Ουσιαστικά τους λένε: «κάντε ό, τι σας λέμε να κάνετε, μην αμφισβητείτε την εξουσία ειδάλλως θα αφαιρέσουμε την άδειά σας».


2. Το ίδιο το CDC δεν έχει τα δεδομένα για να κάνει μια ανεξάρτητη αξιολόγηση ασφάλειας εμβολίων μετά την κυκλοφορία και δεν ενδιαφέρεται ούτε να αποκτήσει τα δεδομένα!

Το CDC βασίζεται στον FDA που βασίζεται στον κατασκευαστή για να δοκιμάσει το προϊόν. Το CDC θα μπορούσε να ζητήσει από τις πολιτείες αρχεία εμβολιασμού που συνδέονται με αρχεία θανάτου, αλλά δεν θέλουν καν να ρωτήσουν, διότι αν έκαναν ανάλυση ασφάλειας, θα μπορούσαν να ανακαλυφθούν σε αίτημα FOIA. Το CDC βασικά δεν ενδιαφέρεται καθόλου να επαληθεύσει ποια είναι τα πραγματικά δεδομένα ασφαλείας. Όταν προσφέρθηκα να τους δείξω τα δεδομένα της Νέας Ζηλανδίας πριν τα δημοσιεύσω (ώστε να έχουν τελικά δεδομένα επιπέδου ρεκόρ), αρνήθηκαν να τα εξετάσουν.

3. Έλλειψη διαφάνειας από τις υγειονομικές αρχές.

Καμμία αρχή υγείας οπουδήποτε στον κόσμο δεν έχει δημοσιεύσει ποτέ ανώνυμα δεδομένα ασθενών σε επίπεδο ρεκόρ για ανεξάρτητους ερευνητές για να αξιολογήσουν την ασφάλεια οποιουδήποτε εμβολίου. Δεν υπάρχει κανένα έγγραφο σε ένα επιστημονικό περιοδικό που να δείχνει ότι τα αποτελέσματα της υγείας βελτιώνονται εάν τα δεδομένα δημόσιας υγείας κρατηθούν μυστικά.

4. Έλλειψη ενδιαφέροντος για τη διαφάνεια των δεδομένων από την ιατρική κοινότητα.

Μπορείτε να κατονομάσετε ένα μόνο υψηλού προφίλ μέλος της ιατρικής κοινότητας υπέρ του εμβολίου που έχει ζητήσει τη διαφάνεια των δεδομένων δημόσιας υγείας; Οι αναλύσεις κοόρτης χρονοσειρών μπορούν εύκολα να παραχθούν από τις υγειονομικές αρχές και να δημοσιευτούν για να τις δουν όλοι. Αυτά θα έδειχναν σήματα ασφαλείας και δεν θα έθεταν σε κίνδυνο την ιδιωτικότητα των ασθενών. Αυτά κρατούνται πάντα κρυμμένα. Η μόνη εξαίρεση είναι η βρετανική ONS, αλλά έκαναν τους «δεξαμενές» τους τόσο μεγάλες που δεν μπορείτε να δείτε τον αντίκτυπο του εμβολίου. Όταν τους ζήτησα να επαναλάβουν την ανάλυσή τους με μικρότερες δεξαμενές, σταμάτησαν να μου απαντούν.

5. Δεν επιτρέπεται να βλέπουμε ούτε τα πιο απλά γραφήματα.

Δεν θα ήταν υπέροχο να ορίσουμε δύο κοόρτες την 1η Ιουλίου 2021: COVID εμβολιασμένοι έναντι COVID μη εμβολιασμένοι. Στη συνέχεια, απλά καταγράφετε τους θανάτους από εκείνο το σημείο και μετά και τους σχεδιάζετε. Γιατί δεν δημοσιεύεται αυτό;

6. Η παραπληροφόρηση θεωρείται πρόβλημα, αλλά οι άνθρωποι που κάνουν αυτές τις δηλώσεις είναι απρόθυμοι να λάβουν μέτρα για να σταματήσουν τη λεγόμενη παραπληροφόρηση.

Αυτά τα βήματα περιλαμβάνουν: ανοικτή δημόσια συζήτηση για την επίλυση διαφορών απόψεων και διάθεση / δημοσιοποίηση δεδομένων δημόσιας υγείας με τρόπο που να διαφυλάσσει την ιδιωτική ζωή. Για παράδειγμα, το HHS (καθώς και κάθε κρατικό τμήμα υγείας) θα πρέπει να μας καλωσορίσει όλους με ανοιχτές αγκάλες και να μας καλέσει να αναζητήσουμε τις βάσεις δεδομένων τους (όπως το VSD και το Medicare στην περίπτωση του HHS) και να δημοσιεύσουμε ό, τι βρίσκουμε. Γιατί πρέπει να αποκρύπτονται αυτές οι πληροφορίες; Οι αριθμοί λένε την ιστορία, όχι τα μεμονωμένα αρχεία.

7. Καμία απάντηση από τις υγειονομικές αρχές σε εύλογα αιτήματα.

 Έχω στείλει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη Sarah Caul του UK ONS σχετικά με τέσσερεις τρόπους με τους οποίους το ONS μπορεί να αυξήσει τη διαφάνεια των δεδομένων. Δεν υπήρξε καμμία απάντηση.

8. Καμμία απάντηση όταν ζητείται να εξηγήσει επιζήμια αποδεικτικά στοιχεία.

Όταν αξιόπιστοι επιστήμονες λαμβάνουν κυβερνητικά δεδομένα που δείχνουν πολύ ανησυχητικά σήματα ασφαλείας, υπάρχει πλήρης απροθυμία οποιασδήποτε υγειονομικής αρχής να συζητήσει το θέμα και να το επιλύσει.

9. Τα δεδομένα του US Medicare δείχνουν σαφώς ότι η θνησιμότητα αυξάνεται μετά τη λήψη του εμβολίου.

Υπάρχει κάποιος επιδημιολόγος που μπορεί να εξηγήσει γιατί οι θάνατοι αυξήθηκαν κατά τη διάρκεια μιας χρονικής περιόδου που θα έπρεπε να μειώνονται (σύμφωνα με τα δεδομένα θανάτου του Medicare);

Για τις πρώτες 120 ημέρες μετά τις βολές που δόθηκαν τον Μάρτιο του 2021, τα ποσοστά θνησιμότητας συνολικά μειώνονταν. Αλλά τα ποσοστά θνησιμότητας αυξήθηκαν για όσους έκαναν το εμβόλιο. Γνωρίζουμε από δεδομένα από άλλα εμβόλια ότι το βασικό ποσοστό θνησιμότητας των 81χρονων στο Medicare είναι 3,85%, επομένως το βασικό ποσοστό θνησιμότητας αυτής της ομάδας είναι <800 θάνατοι την ημέρα. Αυτοί οι θάνατοι ανεβαίνουν πολύ πάνω από την αρχική τιμή αφού κάνατε το εμβόλιο COVID.




10. Τα δεδομένα σε επίπεδο ασθενούς που δημοσιεύθηκαν από τα δεδομένα της Νέας Ζηλανδίας επιβεβαιώνουν ότι η θνησιμότητα αυξάνεται μετά τη χορήγηση των εμβολίων, παρά το γεγονός ότι τα περισσότερα εμβόλια δόθηκαν σε χρονικές περιόδους κατά τις οποίες οι θάνατοι μειώνονταν.

Κανείς δεν μπόρεσε να το εξηγήσει αυτό.

Δεδομένα NZ: Οι δόσεις 2 και 4 χορηγήθηκαν ενώ η θνησιμότητα υποβάθρου μειωνόταν, η δόση 3 ενώ αυξανόταν. Επομένως, αναμένουμε ότι η κλίση θα μειωθεί τους πρώτους 6 μήνες μετά τον εμβολιασμό. Κάνει το αντίθετο.

11. Ιστορίες όπως αυτή του Jay Bonnar που έχασε 15 από τους άμεσους φίλους του απροσδόκητα από τότε που κυκλοφόρησαν τα πλάνα. Τέσσερεις από τους 15 πέθαναν την ίδια ημέρα που χορηγήθηκε το εμβόλιο.

Πριν βγουν τα εμβόλια, ο Jay είχε χάσει μόνο έναν φίλο απροσδόκητα. Η πιθανότητα αυτό να συνέβη τυχαία δίνεται από το poisson.sf(14, .25) που είναι 5.6e-22. Έτσι, αυτό δεν μπορεί να συμβεί τυχαία. ΚΑΤΙ σκότωσε τους φίλους του Jay και 4 από τους 15 πέθαναν την ίδια μέρα που εμβολιάστηκαν. Υπάρχει πιο εύλογη εξήγηση για το τι σκότωσε τους φίλους του Jay; Όλοι όσοι πέθαναν εμβολιάστηκαν με τα εμβόλια COVID.

12. Εμπεριστατωμένες μελέτες όπως αυτή που έκανε ο Dennis Rancourt που δείχνει 1 θάνατο ανά 800 βολές κατά μέσο όρο.

Ο Jay Bonnar εκτιμά ότι έχει περίπου 14.000 φίλους, οπότε οι αριθμοί του Jay Bonnar είναι συνεπείς με τα αποτελέσματα του Rancourt.

13. Δεδομένα έρευνας όπως οι εκθέσεις Skidmore και Rasmussen που δείχνουν ότι εκατοντάδες χιλιάδες Αμερικανοί έχουν σκοτωθεί από τα εμβόλια COVID.

Δεν έχουν δημοσιευθεί ποτέ αντίθετες έρευνες που να δείχνουν ότι αυτό δεν ισχύει. Οι δημοσκοπήσεις του Rasmussen έχουν δείξει ότι ένας συγκρίσιμος αριθμός ανθρώπων έχουν σκοτωθεί από τα εμβόλια όπως και από τον ιό (και τα πρωτόκολλα θεραπείας για τον ιό).

14. Η έλλειψη ιστοριών επιτυχίας.

Φαίνεται ότι δεν υπάρχουν «ιστορίες επιτυχίας εμβολίων» όπου τα ποσοστά θνησιμότητας από λοίμωξη COVID μειώθηκαν ή ότι οι περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας έπεσαν κατακόρυφα μετά την κυκλοφορία των εμβολίων. Τα δεδομένα του γηροκομείου των ΗΠΑ δείχνουν ότι το ποσοστό θνησιμότητας από λοίμωξη (IFR) αυξήθηκε μετά την κυκλοφορία του εμβολίου. Δεν υπάρχει κανείς που να χρησιμοποιεί αυτά τα δεδομένα που να ισχυρίζεται ότι μείωσε το IFR. Στην καλύτερη περίπτωση, τα εμβόλια δεν έκαναν απολύτως τίποτα. Εάν δείχνατε σε κάποιον ένα γράφημα κρουσμάτων και θανάτων, κανείς δεν θα μπορούσε να σας πει πότε κυκλοφόρησαν τα εμβόλια. Αντίθετα, μετά την κυκλοφορία των εμβολίων, οι «ιστορίες αποτυχίας» εκτοξεύτηκαν στα ύψη.

15. Οι ιστορίες από την υγειονομική περίθαλψη είναι εξαιρετικά ανησυχητικές.

Μια νοσοκόμα ανέφερε ποσοστό εισαγωγής στο νοσοκομείο που ήταν 3 φορές υψηλότερο από ο,τιδήποτε άλλο στην 33χρονη ιστορία του νοσοκομείου μετά την κυκλοφορία των εμβολίων COVID. Τα συμπτώματα που σπάνια παρατηρήθηκαν ήταν κοινά μετά την κυκλοφορία των εμβολίων σε αυτή την ηλικιακή ομάδα.

16. Έλλειψη αυτοψιών σε κλινικές δοκιμές και μετά την κυκλοφορία.

Το CDC δεν ζητά από κανέναν να κάνει αυτοψίες ακόμη και για άτομα που πεθαίνουν την ίδια ημέρα που έκαναν το εμβόλιο. Δεν θέλουν να μάθουν τι σκότωσε αυτούς τους ανθρώπους... Για να είμαστε σίγουροι;

17. Νέοι που πεθαίνουν στον ύπνο τους.

Υπάρχουν πάρα πολλές περιπτώσεις νέων ανθρώπων που πεθαίνουν στον ύπνο τους μετά τον εμβολιασμό. Οι γιατροί λένε ότι αυτό είναι ένα σπάνιο γεγονός. Τώρα είναι πολύ πιο συνηθισμένο. Εάν τα εμβόλια είναι ασφαλή, γιατί συμβαίνει αυτό;

18. Έχω άμεση προσωπική εμπειρία με το εμβόλιο: δύο άτομα που γνωρίζω σκοτώθηκαν από το εμβόλιο, κανένας από τον COVID.

Γνωρίζω πολλούς ανθρώπους που έχουν τραυματιστεί από το εμβόλιο COVID.

19. Διαφθορά στο σύστημα VAERS που χρησιμοποιείται για την παρακολούθηση ανεπιθύμητων συμβάντων.

Δείτε αυτή την παρουσίαση από τον Albert Albert Benavides. Επιπλέον, το σύστημα v-safe έδειξε ότι το 8% των ανθρώπων που έλαβαν το εμβόλιο έπρεπε να δουν ιατρική φροντίδα (το οποίο είναι από μόνο του ένα ναυάγιο τρένου), αλλά το CDC αρνήθηκε να αποκαλύψει οικειοθελώς αυτές τις σημαντικές πληροφορίες και ακόμη και σήμερα δεν μιλούν γι 'αυτό.

20. Το CDC κάλυψε 770 σήματα ασφαλείας. Δεν το είπαν καθόλου στο κοινό. Ούτε καν έγινε κάποιος υπαινιγμός από πλευράς τους.

Δεν το είπαν καθόλου στο κοινό. Ούτε καν κάποιον υπαινιγμό. Ένα σήμα ασφαλείας είναι πολύ σοβαρό. Η λήψη ενός σήματος ασφαλείας θα ήταν ανησυχητική. Αλλά το να ενεργοποιούνται 770 σήματα ασφαλείας (σε 770 διαφορετικούς τύπους ανεπιθύμητων ενεργειών) και στη συνέχεια να μην λένε τίποτα στο κοινό γι' αυτό είναι ένα σίγουρο σημάδι μιας πολύ διεφθαρμένης δημόσιας υπηρεσίας της οποίας η δουλειά είναι να προστατεύει τους κατασκευαστές, όχι το κοινό.

21. Στατιστικά βιβλία του Ed Dowd.

Αυτό το πολύ δημοφιλές βιβλίο ("Αιτία άγνωστη") απαριθμούσε 500 που πέθαναν απροσδόκητα. Ο Ed δεν ήξερε πόσοι ήταν ανεμβολίαστοι. Μόνο ένα άτομο έχει εμφανιστεί λέγοντας ότι ένας από τους ανθρώπους στο βιβλίο που πέθανε μετά την κυκλοφορία των εμβολίων ήταν ανεμβολίαστος.

22. Διακεκριμένοι γιατροί/επιστήμονες που αλλάζουν στρατόπεδο.

Ο Paul Marik είναι ένας από τους κορυφαίους εντατικολόγους στον κόσμο. Αφού είδε πολλούς τραυματισμένους ασθενείς με εμβόλιο COVID, άλλαξε γνώμη για την ασφάλεια των εμβολίων. Όταν δεν του επετράπη να ασκήσει την ιατρική σύμφωνα με τον όρκο του Ιπποκράτη, παραιτήθηκε από τη θέση του.

23. Η διαφθορά με τα πρωτόκολλα COVID.

Τα νοσοκομειακά πρωτόκολλα COVID πιθανότατα προκάλεσαν το 90% των θανάτων COVID στα νοσοκομεία. Αυτό οδήγησε στην παραίτηση του Paul Marik. Δείτε λεπτομέρειες σε αυτό το άρθρο. Γιατί οι γιατροί αναγκάζονται να χρησιμοποιούν νοσοκομειακά πρωτόκολλα που σκοτώνουν ένα τεράστιο ποσοστό ασθενών αντί να χρησιμοποιούν την καλύτερη κρίση τους για να σώσουν ασθενείς;

24. Αυτό το έγγραφο JAMA δείχνει ότι τα εμβόλια COVID και γρίπης δεν λειτουργούν.

Γιατί προωθούμε ένα εμβόλιο όπου οι στατιστικές δείχνουν σαφώς ότι τα εμβόλια δεν λειτουργούν;

25. Η συνοχή των δεδομένων.

Δεν υπήρξαν δεδομένα που να δείχνουν ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή. Συνεχίζω να ψάχνω έστω για ένα και έρχομαι άδειος.

26. Δεν υπάρχουν συζητήσεις με κανέναν εξέχοντα που προωθεί το κυβερνητικό αφήγημα.

Εκείνοι που προωθούν την αφήγηση αρνούνται να συμμετάσχουν σε οποιεσδήποτε επιστημονικές συζητήσεις για την επίλυση των διαφορών απόψεων. Αυτό είναι παρόμοιο με το ερώτημα εάν τα εμβόλια προκαλούν αυτισμό: κανείς που πιστεύει ότι δεν το κάνουν δεν είναι πρόθυμος να συμμετάσχει σε μια δημόσια συζήτηση γι' αυτό για να συζητήσει τα στοιχεία. Γιατί να μην επιλύσετε το πρόβλημα μέσω διαλόγου; Δεν επιλύεται στη βιβλιογραφία αξιολόγησης από ομοτίμους, όπου οι μισές μελέτες λένε ότι τα εμβόλια προκαλούν αυτισμό και οι άλλες μισές όχι. Γιατί δεν μπορούμε να μιλήσουμε γι' αυτό;

27. Οι τακτικές φόβου και εκφοβισμού χρησιμοποιούνται για τη σιωπή της διαφωνίας.

Ο ανοιχτός διάλογος θα ήταν πιο παραγωγικός. Αλλά οι άνθρωποι δεν επιτρέπεται να έχουν ή να συζητούν απόψεις που αντιβαίνουν στη «συναίνεση» ή θα χάσουν τη δουλειά τους, τις πιστοποιήσεις τους ή τις ιατρικές τους άδειες. Οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης ενημερώνονται ότι θα απολυθούν εάν αναφέρουν μια ανεπιθύμητη ενέργεια στο VAERS, υπάρχουν νοσηλευτές που δεν θα μιλήσουν για αναφυλαξία μετά τη λήψη του εμβολίου από φόβο μήπως απολυθούν, οι τραυματισμοί από το εμβόλιο καλύπτονται, οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία φοβούνται να μιλήσουν γι' αυτό στη δουλειά.

28. Η γνωστική ασυμφωνία είναι πολύ ενοχλητική.

Όταν οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης αναφέρουν το θέμα της θνησιμότητας και της νοσηρότητας λόγω του εμβολίου, οι συνάδελφοί τους δεν λένε τίποτα και αποχωρούν.

29. Τακτικές λογοκρισίας που χρησιμοποιούνται από την κυβέρνηση των ΗΠΑ για να φιμώσουν τη διαφωνία αντί για δημόσιες καταγεγραμμένες ανοιχτές συζητήσεις.

Η ιστορία έχει δείξει ότι οι προμηθευτές της λογοκρισίας βρίσκονται πάντα στη λάθος πλευρά του ζητήματος.


30. Έχουμε κατάσταση διακοπής.

Το έγγραφο Schwab έδειξε ότι οι άνθρωποι σκοτώνονται από το εμβόλιο. Το έγγραφο διαπίστωσε ότι το ποσοστό θανάτων ήταν αρκετό για να σταματήσει το εμβόλιο ως μη ασφαλές. Κανείς δεν έδωσε σημασία. Η κατάσταση διακοπής είναι ένας θάνατος ανά εκατομμύριο δόσεις. Έτσι, εάν δώσετε 750 εκατομμύρια δόσεις, θα πρέπει να έχετε λιγότερους από 750 θανάτους. Το έγγραφο Schwab εκτιμά ότι το 14% των ανθρώπων που πέθαναν εντός 20 ημερών από τον εμβολιασμό σκοτώθηκαν από το εμβόλιο. Το 14% των 137.000 ανθρώπων είναι 19.000 άτομα, δηλαδή περισσότερα από 750 άτομα.

31. Πολύ σεβαστοί επιστήμονες ζητούν να σταματήσει το εμβόλιο.

Ο Peter McCullough ζήτησε τον τερματισμό των εμβολίων COVID, αλλά πέφτει στο κενό. "Peter McCullough και Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 23. Ο Δρ Peter McCullough καλεί για πλήρη διακοπή όλων των ενέσεων COVID - Δεν είναι ασφαλές για ανθρώπινη χρήση: «Σας υποβάλλω ότι τα εμβόλια COVID-19 και όλοι οι απογόνοί τους και οι μελλοντικοί ενισχυτές τους δεν είναι ασφαλείς για ανθρώπινη χρήση».

Πνευματικά δικαιώματα 2024 Steve Kirsch



















ΠΗΓΗ: https://vigilantnews.com/post/a-summary-of-the-evidence-against-the-covid-vaccines/?omnisendContactID=64f0f8cb693d3a5b6ad22a22&utm_campaign=campaign%3A+Vigilant+Fox+Daily+Digest+%5B01%2F08%2F2024%5D+%28659c53dcbb83b81a7b1378d2%29&utm_medium=email&utm_source=omnisend



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!