Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024

Μια περίεργη παράλειψη.: Η (ΣΥΝ-)ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΕΜΒΟΛΙΟΥ COVID έχει ΠΑΡΑΛΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ και κανείς δεν μιλάει γι' αυτό.

https://twitter.com/toadmeister/status/1744645230521942106

Τίθενται ερωτήματα σχετικά με το γιατί η συνδημιουργός του πρώτου εμβολίου COVID της Pfizer φαίνεται να πάσχει από μερική παράλυση του προσώπου, μια παρενέργεια των εμβολίων, αλλά κανείς δεν μιλάει πραγματικά γι' αυτό.

Η Özlem Türeci, Τουρκογερμανίδα γιατρός, πιστώνεται με την ανάπτυξη του πρώτου εμβολίου με βάση το αγγελιοφόρο RNA για τη θεραπεία του COVID για την εταιρεία βιοτεχνολογίας BioNTech το 2020.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι της δόθηκε άφθονος χρόνος εκπομπής από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, φαίνεται να έχει ξεφύγει από ένα κρίσιμο ερώτημα - τι συνέβη στο πρόσωπό της;

Ο Robert Kogon επέστησε την προσοχή στην προφανώς αποδεδειγμένη παρατήρηση ότι ο Türeci πάσχει από μερική παράλυση του προσώπου ή παράλυση του Bell, γεγονός που είναι «κατάφωρα προφανές» για τον Kogon μετά την προβολή του παρακάτω κλιπ.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, το γεγονός ότι πάσχει από την πάθηση είναι «περισσότερο ή λιγότερο εμφανές σε όλα τα βίντεο και τις φωτογραφίες της Türeci».




Το ενημερωτικό έγγραφο του FDA τον Δεκέμβριο του 2020 σχετικά με το τρύπημα COVID αναγνωρίζει ότι έχει προκαλέσει περιπτώσεις παράλυσης του Bell.



Η πιο διαβόητη περίπτωση παράλυσης προσώπου μετά τον εμβολιασμό έπληξε τον τραγουδιστή Justin Bieber, ο οποίος ανακοίνωσε ότι έπασχε από σύνδρομο Ramsay Hunt (RHS) τον Ιούνιο του 2022.



Η Καναδή ηθοποιός Jennifer Gibson ανέπτυξε επίσης παράλυση του Bell δύο εβδομάδες μετά τη λήψη του εμβολίου Astra-Zeneca.



Όπως επισημαίνει ο Kogon, η Türeci είχε στην πραγματικότητα την κατάσταση πριν αναπτυχθούν τα εμβόλια COVID, αλλά δεν φαινόταν να υποφέρει από αυτήν όταν ήταν νεώτερη.

«Θα μπορούσε, ωστόσο, να έχει αναπτύξει με κάποιο τρόπο τη διαταραχή σε σχέση με την εργαστηριακή της εργασία σε φάρμακα mRNA;» ρωτάει. «Λοιπόν, δεν ξέρουμε. Αλλά η παρακάτω φωτογραφία του Sahin και της Türeci τη δεκαετία του 1990 δείχνει ότι ως νεαρή γυναίκα η Türeci δεν είχε ίχνος παράλυσης του προσώπου.



«Ένα πράγμα είναι σίγουρο: Αν ο Άλμπερτ Μπουρλά υπέφερε από μερική παράλυση του προσώπου, όλοι θα μιλούσαν γι' αυτό και τα social media θα έπαιρναν φωτιά. Αλλά ο Μπουρλά είναι απλώς ο διευθύνων σύμβουλος μιας εταιρείας που εμπορεύεται το φάρμακο», γράφει ο Kogon.




ΠΗΓΗ: https://lionessofjudah.substack.com



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ





ΕΠΙΣΗΣ:

"Αναπαύσου εν ειρήνη, πρωταθλητή": Ο κόσμος της φυσικής κατάστασης στο πένθος για άλλη μια φορά ως ένας ακόμη Bodybuilder πεθαίνει απροσδόκητα στα 49
https://www.essentiallysports.com/bodybuilding-news-rest-in-peace-champ-fitness-world-in-mourning-once-again-as-yet-another-bodybuilder-chad-mccrary-unexpectedly-dies-at-forty-nine/

(ήταν εμβολιασμένος)
https://twitter.com/tulloch1978/status/1748440539643421094




Snoop Dogg: Η 24χρονη κόρη του έπαθε εγκεφαλικό
https://www.msn.com/el-gr/news/other/snoop-dogg-%CE%B7-24%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B7-%CE%BA%CF%8C%CF%81%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%AD%CF%80%CE%B1%CE%B8%CE%B5-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B5%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CF%8C/ar-AA1nctbp?ocid=msedgntp&pc=ASTS&cvid=c9750f3e9655417081c3260e3d8d5c54&ei=27



Το CDC αγνόησε την προειδοποίηση για σύνδεση μεταξύ καρδιακής φλεγμονής και εμβολίων mRNA | Facts Matter
https://www.theepochtimes.com/epochtv/cdc-killed-alert-warning-of-connection-between-heart-inflammation-and-mrna-vaccines-facts-matter-5568799?utm_source=goodeveningnoe&src_src=goodeveningnoe&utm_campaign=gv-2024-01-19&src_cmp=gv-2024-01-19&utm_medium=email&est=ODXuLF1qVwOKiu8pfgHEXvPGLeuDAu0M8mE1kj31LbMRukUTObfK3GEw5yY%3D

Στην Αμερική υπάρχει κάτι που ονομάζεται Health Alert Network. Είναι ένα εθνικό πρόγραμμα που διευθύνεται από το CDC προκειμένου να παρέχει ειδοποιήσεις για την υγεία στο αμερικανικό κοινό, όταν είναι απαραίτητο.
Και έτσι, κάθε τόσο, είμαι βέβαιος ότι έχετε δει τα πρωτοσέλιδα που μας προειδοποιούν για ορισμένες ανακλήσεις φαρμάκων, εστίες σαλμονέλας, επικίνδυνες χημικές ουσίες που βρίσκονται σε καταναλωτικά προϊόντα, εστίες ασθενειών σε ορισμένες περιοχές - όλες αυτές οι ειδοποιήσεις από το CDC διαδίδονται στον ευρύτερο πληθυσμό μέσω του Δικτύου Προειδοποίησης Υγείας.
Μόλις βγει ένας συναγερμός, πάνω από 1 εκατομμύριο ομοσπονδιακοί, πολιτειακοί και τοπικοί πολιτικοί, γιατροί, εργαστήρια, πανεπιστήμια, μέσα ενημέρωσης - βασικά όλοι στη χώρα ειδοποιούνται.
Ωστόσο, παρόλο που το Δίκτυο Προειδοποίησης για την Υγεία χρησιμοποιείται συνήθως για την ενημέρωση του κοινού όταν ανακαλύπτονται ανεπιθύμητες ενέργειες σε ένα φάρμακο, κατά τη διάρκεια των ετών της πανδημίας, υπήρξε κάτι που (κυρίως) δεν συνέβη ποτέ.
Παρόλο που η σοβαρή καρδιακή φλεγμονή ανακαλύφθηκε ότι είναι παρενέργεια των εμβολίων με βάση το mRNA - αυτό το γεγονός δεν μεταδόθηκε ποτέ μέσω του συστήματος συναγερμού. Και ήταν πάντα λίγο μυστήριο ως προς το γιατί.
Ένα μυστήριο που, από χθες, έχει μόνο βαθύνει: επειδή εμείς εδώ στους The Epoch Times μπορέσαμε να πάρουμε με επιτυχία τα χέρια μας σε εσωτερικά έγγραφα του CDC που έδειξαν ότι σε όλη τη διαδρομή τον Μάιο του 2021, το CDC είχε συντάξει στην πραγματικότητα μια πλήρη ειδοποίηση σχετικά με τη μυοκαρδίτιδα, αλλά για κάποιο λόγο, δεν την έστειλαν ποτέ.
Ας το περάσουμε μαζί. 



Εννέα μελέτες αναφέρουν ότι τα τεστ HIV γίνονται θετικά μετά τον εμβολιασμό και τη μόλυνση από COVID-19
https://vigilantfox.substack.com/p/nine-studies-report-hiv-tests-are?publication_id=975571&post_id=140849981&isFreemail=true&r=2glxis&utm_source=substack&utm_medium=email



Τα εμβόλια COVID-19 θα οδηγήσουν σε επιδημία αυτισμού;
Εάν ναι, όσοι εξανάγκασαν έγκυες γυναίκες να κάνουν εμβόλια modRNA θα είναι υπεύθυνοι για αυτό
https://viralimmunologist.substack.com/p/will-covid-19-shots-drive-an-epidemic?publication_id=592214&post_id=140854321&isFreemail=true&r=2glxis&utm_source=substack&utm_medium=email



Ανεπιθύμητες ενέργειες πιο πιθανές με ορισμένες παρτίδες εμβολίων COVID-19: δεδομένα
Γερουσιαστής πιέζει τις υπηρεσίες υγείας των ΗΠΑ για απαντήσεις
Ορισμένες παρτίδες εμβολίων COVID-19 προκάλεσαν σημαντικά περισσότερες ανεπιθύμητες ενέργειες από άλλες, σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιευμένες πληροφορίες.
Ορισμένες παρτίδες συνδέθηκαν με έως και 1.650 σοβαρά προβλήματα, ενώ ορισμένες παρήγαγαν μηδενικά αναφερόμενα ζητήματα, σύμφωνα με τα στοιχεία, τα οποία ελήφθησαν από το Δίκτυο Δράσης για την Ενημερωμένη Συναίνεση και παρουσιάστηκαν στον ιστότοπο OpenVAERS.
https://www.theepochtimes.com



Ο ΓΕΝΙΚOΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓOΣ ΤΗΣ ΦΛOΡΙΝΤΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕI OΤΙ ΤΟ ΕΜΒOΛΙΟ COVID-19 ΕIΝΑΙ EΝΑ «ΑΝΤIΧΡΙΣΤΟ ΠΡΟΪOΝ»
https://lionessofjudah.substack.com
·


David Dickson: "Υπερβολικοί θάνατοι", ή γενοκτονικοί θάνατοι που μπορούν να αποφευχθούν από το σχεδιασμό 
https://twitter.com/dksdata

1 σχόλιο:

  1. Ούτε πολύ φιλοσοφία χρειάζεται, ούτε πολύ παρατηρητικές ματιές γιά νά καταλάβουμε!
    Η Τουρκάλα λοιπόν μεγαλο-φαρμακο-εμβολιο-βιομήχανος ( μέ τόν επίσης Τούρκο σύζυγο καί επίσης γιατρό ) έχει πληγεί από τήν νόσο αυτή, που αμέσως μετά τίς πρώτες εβδομάδες των ενέσεων, είχε αναρίθμητα περιστατικά, που στραβώνει τό στόμα, τό κάτω χείλος συνήθως, "κρεμάει" τό ένα μάτι, στραβώνει καί τήν μύτη, ενώ συχνά τό μάτι "τρέχει" συνεχώς καί δακρύζει!
    Ευχαριστούμε πολύ Μαριγώ μας γιά μία ακόμα εξαιρετική ανάρτηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!