Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Έχουν προκύψει εκρηκτικοί ισχυρισμοί που υποδηλώνουν ότι το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ ΣΚΟΠΕΥΕ τα ΕΜΒΟΛΙΑ COVID-19 να προκαλέσουν ΒΛΑΒΗ!

«ΤΟ DNA ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ». 40 τρισεκατομμύρια ακίδες σε κάθε βολή! Δρ Chris Shoemaker.



Σε μια εκπληκτική αποκάλυψη, αποκαλύφθηκε ότι το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ (DoD) κατείχε διπλώματα ευρεσιτεχνίας που σχετίζονται με αυτά τα εμβόλια ήδη από το 2016, απαλλάσσοντας τον πρώην πρόεδρο Trump από την ευθύνη και υπονοώντας ότι το DoD τον εξαπάτησε.

Οι αναφορές δείχνουν ότι τα εμβολιασμένα άτομα πάσχουν από σημαντικά επιβαρυμένες καρδιές, οδηγώντας σε σοβαρές επιπλοκές στην υγεία. Παραδόξως, η Νέα Ζηλανδία έγινε μάρτυρας θανατηφόρων συστάδων όπου το 100% των εμβολιασμένων ατόμων εντός ορισμένων ομάδων πέθαναν μέσα σε μόλις δύο ώρες.


Υπήρξε μια ανησυχητική αύξηση, σχεδόν 50%, του στρες που ασκείται στα καρδιακά κύτταρα μετά τον εμβολιασμό, μια κατάσταση που επιμένει για παρατεταμένη περίοδο έξι μηνών. Αυτό φέρεται να έχει οδηγήσει σε αύξηση των ξαφνικών, ανεξήγητων θανάτων, με τα ανησυχητικά δεδομένα να υποστηρίζονται από μελέτες που έχουν αξιολογηθεί από ομοτίμους.


Η ανάπτυξη αυτών των αμφιλεγόμενων εμβολίων συνδέεται τώρα με την Υπηρεσία Προηγμένων Ερευνητικών Προγραμμάτων Άμυνας (DARPA) και το Υπουργείο Άμυνας. Επιπλέον, ένα συγκλονιστικό 33% των ουσιών που χρησιμοποιούνται σε αυτά τα εμβόλια COVID υποτίθεται ότι είναι στοιχεία που αλλοιώνουν το DNA, έχοντας μόνιμες επιπτώσεις στα σώματα των εμβολιασμένων.


Η παγκόσμια αύξηση των περιπτώσεων μυοκαρδίτιδας, μιας φλεγμονής του καρδιακού μυός, έχει συνδεθεί με αυτές τις εξελίξεις εμβολίων, υποδεικνύοντας μια τεράστια κρίση υγείας. Αυτές οι αποκαλύψεις θέτουν υπό αμφισβήτηση την ασφάλεια, την ηθική και τα κίνητρα πίσω από την παγκόσμια εκστρατεία εμβολιασμού, προκαλώντας επείγουσες εκκλήσεις για λογοδοσία και διαφάνεια.



ΠΗΓΗ: https://twitter.com/JimFergusonUK/status/1748312277382471895


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!