Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2024

ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΑΠΑΝΤΕΣ - Ένας χρόνος μας χωρίζει από την ημερομηνία πρόβλεψης της έκθεσης Deagel για το 2025, ο «θάνατος από την κυβέρνηση» εξακολουθεί να είναι η #1 αιτία θανάτου στον κόσμο και έτοιμη να εκραγεί καθώς η παγκόσμια κυβέρνηση σπεύδει να επιβληθεί. (4 ΒΙΝΤΕΟ)

«Η εξουσία σκοτώνει, η απόλυτη εξουσία σκοτώνει απόλυτα»


Από τον Stefan Stanford - Live Free Or Die - All News Pipeline

Για σχεδόν τα τελευταία 10 χρόνια τώρα, που χρονολογείται από τις 22 Οκτωβρίου του 2014, το All News Pipeline αναφέρει την απολύτως περίεργη «πρόβλεψη» για την Αμερική και σχεδόν όλο τον δυτικό πολιτισμό που γίνεται από μια μυστηριώδη ιστοσελίδα που ονομάζεται Deagel Report, μια ιστοσελίδα που έχουμε αποδείξει ότι έχει δεσμούς με το στρατιωτικό βιομηχανικό σύμπλεγμα, παγκόσμιες κυβερνητικές οντότητες και τη CIA, καθώς και μια ιστοσελίδα που το 2014 έκανε μια «πρόβλεψη» προβλέποντας ότι μέχρι το έτος 2025, οι ΗΠΑ θα έχουν πληθυσμό 69 εκατομμυρίων ανθρώπων.

Με αυτή την «πρόβλεψη» να δείχνει ότι σήμερα (τότε) οι ΗΠΑ είχαν πληθυσμό 316 εκατομμυρίων ανθρώπων, ρωτήσαμε στο ρεπορτάζ μας που χρονολογείτο από 2014 πώς ακριβώς ήξεραν ότι ο πληθυσμός μας θα μειωθεί σε μόλις 69 εκατομμύρια μέχρι το 2025, όταν ήταν τότε 316 εκατομμύρια, μια πτώση που επισημάναμε ότι θα ήταν ένα επιβλητικό 78,2%.

Επίσης, οικονομικά, η Αμερική θα είναι ένα έθνος του 3ου κόσμου μέχρι το έτος 2025, με η Έκθεση Deagel να προβλέπει ότι μέχρι το έτος 2025, το κατά κεφαλήν ΑΕΠ μας θα είναι ΜΟΝΟ 13.591 δολλάρια, μια τεράστια πτώση από το κατά κεφαλήν ΑΕΠ μας τότε που ήταν 54.627 δολλάρια, δεν είμαστε ακόμα εκεί, αλλά οδεύουμε ταχέως προς αυτή την κατεύθυνση.

Έτσι, με το ANP να ζητά από τους αναγνώστες μας σε όλη τη διαδρομή πίσω στο 2014 να επικοινωνήσουν με τον Λευκό Οίκο στο 202-456-1111 ή να επικοινωνήσουν με τα μέλη του Κογκρέσσου για να απαιτήσουν κάποιες απαντήσεις, είχαμε επίσης αναφέρει σε εκείνη την ιστορία του 2014 ότι βρήκαμε αρκετά ενδιαφέρον το γεγονός ότι ένας ιστότοπος που προέρχεται από το βαθύ κράτος προέβλεπε μια τέτοια τεράστια πτώση του πληθυσμού της Αμερικής την ίδια στιγμή που ο λεγόμενος «τσάρος του Έμπολα» του Μπαράκ Ομπάμα, ο Ron Klain, ισχυριζόταν ότι ο «υπερπληθυσμός» ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα του κόσμου, και ο Klain κυριολεκτικά ζητούσε την «ερήμωση» του πλανήτη ως «λύση» σε αυτό το πρόβλημα.

Με την έκθεση Deagel να κάνει επίσης μερικές απίστευτα περίεργες προβλέψεις που αναφέραμε τον Απρίλιο του 2015, στις οποίες δείξαμε ότι πολλά άλλα δυτικά έθνη, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γαλλίας, της Ισπανίας, της Ιταλίας, της Αυστραλίας, της Ελλάδας, της Ολλανδίας, του Καναδά, της Σουηδίας, της Ελβετίας και της Νορβηγίας έδειχναν μείωση του αναμενόμενου πληθυσμού τους, μερικές φορές τεράστιες μειώσεις πληθυσμού όπως στις ΗΠΑ και στο Ηνωμένο Βασίλειο, ακόμη και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης εξέτασαν τελικά την πρόβλεψη του Deagel, αλλά την αποκάλεσαν «τρελλή θεωρία συνωμοσίας».

Αν και όπως έχουμε επισημάνει σε πολλές ιστορίες στο ANP, όπως αυτή η ιστορία της 26ης Σεπτεμβρίου 2021, οι πηγές της Deagel είναι το «βαθύ κράτος» και η «παγκόσμια κυβέρνηση» όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα που ήταν στιγμιότυπο οθόνης από τον ιστότοπό τους, συμπεριλαμβανομένου του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ, του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ, της CIA, της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Παγκόσμιας Τράπεζας καθώς και όλων των κλάδων του στρατού των ΗΠΑ.

Έτσι, καθώς προχωράμε στο σήμερα και η Αμερική και ο κόσμος απέχουν λιγότερο από 1 χρόνο από το 2025, όπως επισημαίνει ο Mike Adams του Natural News σε αυτό το πρόσφατο βίντεο του Brighteon, όπως φαίνεται και στο 2ο βίντεο στο κάτω μέρος αυτής της ιστορίας, οι καταστροφείς της Αμερικής έχουν καθυστερήσει. Έχοντας ακόμα πολύ δρόμο να διανύσουμε για να φτάσουμε σε αυτόν τον αριθμό των 69 εκατομμυρίων σε μόλις ένα χρόνο, βλέπουμε σε αυτό το άρθρο Natural News του Ethan Huff ότι ακόμη και βαριά λογοκριμένα έγγραφα της Pfizer αποδεικνύουν ότι αυτό το σχέδιο «μείωσης του πληθυσμού» είναι πραγματικό και ότι, συμπτωματικά ή όχι, υποτίθεται ότι θα έφτανε στην ολοκλήρωσή του μέχρι το έτος 2025. Μα τί σύμπτωση, ε;

Με ακόμη και μέλη του στρατού των ΗΠΑ να επιδιώκουν τώρα να ζητήσουν ευθύνες από τους ηγέτες τους επειδή ανάγκασαν τα μέλη τους να πάρουν κάτι που ισοδυναμεί με πειραματική ένεση βιολογικού όπλου, ενώ στην πολιτεία της Φλόριντα σύμφωνα με αυτό το νέο Substack από τον Δρ Peter McCullough, ο Γενικός Χειρουργός τους, Δρ Joseph A. Ladapo, MD, PhD εκπαιδευμένος στο Χάρβαρντ και αναμφισβήτητα ένας από τους κορυφαίους ειδικούς στον COVID-19 στον κόσμο, μόλις ζήτησε την πλήρη διακοπή των «vaxxes» mRNA της Pfizer και της Moderna, πόσο καιρό θα περάσει μέχρι ο κυβερνητικός μηχανισμός των ΗΠΑ να σταματήσει και αυτούς τους πυροβολισμούς θανάτου; Θα τολμούσαμε η απάντηση να είναι «ποτέ». Και δεδομένου ότι η «κυβέρνηση» δεν θα σταματήσει ποτέ τη γενοκτονία, πότε, αν κάποτε, οι περισσότεροι άνθρωποι θα συνειδητοποιήσουν τελικά ότι η ίδια τους η κυβέρνηση εργάζεται για να τους σκοτώσει; Ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτή την ιστορία του Natural News πριν συνεχίσουμε.:

Μια εκπληκτική πρόβλεψη για το τι θα έρθει σύντομα στον κόσμο με τη μορφή γενοκτονίας υποστηρίζεται από τα διαβόητα έγγραφα της Pfizer, τα οποία περιγράφουν το πενταετές σχέδιο που ξεκινά το 2020 για τη μαζική ερήμωση του κόσμου μέχρι το έτος 2025.

Στα εμπιστευτικά έγγραφα που υπέβαλε η Pfizer στον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), αναφέρεται η πρόβλεψη της Deagel, μιας παγκόσμιας εταιρείας πληροφοριών και συμβούλων. Επισημαίνει το 2025 ως το έτος κατά το οποίο γίνεται εμφανής η μαζική γενοκτονία από τον «εμβολιασμό» του κορωνοϊού της Γουχάν (COVID-19).

Ένας μικρός κλάδος της στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών των ΗΠΑ, η εταιρεία Deagel είναι κάπως μυστικοπαθής στο ότι λειτουργεί πίσω από το πέπλο για τη συλλογή δεδομένων και άλλων πληροφοριών για σκοπούς λήψης αποφάσεων υψηλού επιπέδου σε όλο το στρατιωτικό-βιομηχανικό σύμπλεγμα.

Η Deagel συνεργάζεται με ονόματα όπως η Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας (NSA), τα Ηνωμένα Έθνη (ΟΗΕ) και η Παγκόσμια Τράπεζα. Συνέβαλε επίσης στην έκθεση του Stratfor για τη Βόρεια Κορέα.

Εξαιτίας αυτού, η Deagel φαίνεται να έχει νομιμότητα ως παίκτης στην κοινότητα των μυστικών υπηρεσιών. Φαίνεται απίθανο, με άλλα λόγια, η Deagel να είναι ένα στοιχείο παραπληροφόρησης που σπέρνει τον φόβο χωρίς βάση.

«Αυτό σημαίνει ότι οι προβλέψεις του πληθυσμού για το 2025, καθώς και οι προβλέψεις της για τη βιομηχανική παραγωγή ανά έθνος, δεν είναι απλώς φαντασία, αλλά βασίζονται σε στρατηγικές υποθέσεις που μοιράζονται και κατανοούν καλά άλλοι παίκτες στην κοινότητα των υπηρεσιών πληροφοριών», αναφέρει το The Exposé.

(Σχετικά: Γνωρίζατε ότι η CIA βρίσκεται πίσω από τη συγκλονιστική πρόβλεψη μείωσης του πληθυσμού του Deagel για το 2025, η οποία είναι περισσότερο στόχος παρά εκτίμηση ή πρόβλεψη.)

Έτσι, ενώ πίσω στο 2020, η έκθεση Deagel αφαίρεσε τελικά την πρόβλεψή τους για το 2025 αφού έλαβε τεράστια προσοχή για την απολύτως περίεργη φύση των προβλέψεών τους, εξακολουθεί να βρίσκεται μέχρι σήμερα στο Wayback Machine και στο Internet Archive και όπως επισημαίνει αυτή η ιστορία Natural News, όχι μόνο αναμένεται να πεθάνει ένας τεράστιος αριθμός ανθρώπων το επόμενο έτος + αλλά μπορούμε να επαληθεύσουμε τους δεσμούς της έκθεσης Deagel με την Pfizer.:

Θα παρατηρήσετε από την αρχειοθετημένη έκθεση ότι ο Deagel αναμένει ότι ο πληθυσμός του Ηνωμένου Βασιλείου (Ηνωμένο Βασίλειο) θα μειωθεί κατά 77,1% το 2025. Πρόκειται για πολλούς ανθρώπους που αναμένεται να πεθάνουν σε μόλις δύο χρόνια. Όσον αφορά τις Ηνωμένες Πολιτείες, ο Deagel αναμένει ότι ο αριθμός του πληθυσμού θα μειωθεί κατά 68,5% μέχρι το 2025.

Όσον αφορά τη Γερμανία, ο πληθυσμός της αναμένεται να μειωθεί κατά 65,1% μέχρι το τέλος του 2025, μαζί με μια μείωση του πληθυσμού κατά 34,6% που αναμένεται στην Αυστραλία μέχρι το έτος 2025. Υπάρχει ένας πλήρης κατάλογος όλων των μειώσεων του πληθυσμού που προβλέπονται για το 2025 σε όλο τον κόσμο.

«Δυστυχώς, τα εμπιστευτικά έγγραφα της Pfizer σε συνδυασμό με τους συγκλονιστικούς θανάτους μεταξύ των παιδιών υποδηλώνουν ότι τα στοιχεία μείωσης του πληθυσμού του Deagel δεν ήταν απλώς μια εκτίμηση, αλλά ένας στόχος», αναφέρει το The Exposé.

Αυτός είναι πιθανότατα ένας από τους λόγους για τους οποίους ο FDA, ενεργώντας για λογαριασμό της Pfizer ενάντια στα συμφέροντα των Αμερικανών φορολογουμένων που χρηματοδοτούν την ύπαρξή της, σχεδίασε να καθυστερήσει την κυκλοφορία των εγγράφων της Pfizer για 75 ολόκληρα χρόνια επειδή μέχρι τότε, κανείς ακόμα ζωντανός εκείνη την εποχή δεν θα θυμόταν καν τον COVID, πόσο μάλλον το γεγονός γενοκτονίας του 2025 που διαμορφώνεται για να ακολουθήσει.

Τα έγγραφα της Pfizer βρίσκονται έκτοτε σε χρονοδιάγραμμα καθυστερημένης κυκλοφορίας, χάρη σε εντολή του ομοσπονδιακού δικαστή Mark Pittman τον Ιανουάριο του 2022, ο οποίος διέταξε τότε τον FDA να δημοσιεύει 55.000 σελίδες των εγγράφων ανά μήνα.

Προς το παρόν, όλα τα έγγραφα είναι διαθέσιμα στον ιστότοπο του PHMPT. (ANP: Αυτός ο σύνδεσμος δείχνει τώρα σπασμένη σελίδα, αλλά αποθηκεύεται εδώ στο Wayback Machine. Ο σύνδεσμος εξακολουθεί να λειτουργεί προς το παρόν.)

Η ατζέντα για την εξάλειψη του πληθυσμού λόγω COVID βρίσκεται πλέον σε εξέλιξη.


Και ενώ ξανά και ξανά μπορεί να μας ρωτήσει ένα από τα «πρόβατα» που εξακολουθεί να λαμβάνει τα νέα του από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης αν «πιστεύουμε πραγματικά ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ θα σκότωνε σκόπιμα τόσους πολλούς Αμερικανούς;», η απάντησή μας τους εκπλήσσει: «Πώς θα μπορούσε κανείς πραγματικά να πιστέψει ότι δεν θα το έκανε;»

Με τις «κυβερνήσεις» ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ να είναι οι κορυφαίοι «μαζικοί δολοφόνοι» όλων των εποχών, με διάφορες κυβερνήσεις ανά τους αιώνες να έχουν σκοτώσει έναν συγκλονιστικό αριθμό εκατοντάδων και εκατοντάδων εκατομμυρίων, ακόμη και δισεκατομμυρίων, φυσικά οι κυβερνήσεις στην εποχή μας δεν θα μπορούσαν να ξεφύγουν από τις παραδοσιακές μεθόδους μαζικής δολοφονίας που χρησιμοποίησαν για να σφαγιάσουν τους πολίτες τους στο παρελθόν, και θα έπρεπε να βρουν έναν άλλο τρόπο για να το κάνουν αυτό που να μην είναι τόσο κραυγαλέα και ξεκάθαρα, όπως λ.χ. χρησιμοποιώντας μεθόδους, όπως εκτελεστικά αποσπάσματα, εξ ου και οι «μεγάλες φαρμακευτικές» και οι «βιο-οπλισμένες πανδημίες» ήρθαν στο προσκήνιο.

Όπως είχε αναφέρει ο ιστορικός R.J. Rummel σε αυτό το λήμμα του 1994 με τίτλο «Θάνατος από την κυβέρνηση» για όλους τους ανθρώπους που δολοφονήθηκαν από τις κυβερνήσεις όλα αυτά τα χρόνια, «Ακριβώς για να δώσουμε προοπτική σε αυτή την απίστευτη δολοφονία από την κυβέρνηση, αν όλα αυτά τα σώματα ήταν τοποθετημένα από το κεφάλι μέχρι τα νύχια, με το μέσο ύψος να είναι 5', τότε θα έκαναν τον γύρο της γης δέκα φορές. Επίσης, αυτή η δημοκτονία δολοφόνησε 6 φορές περισσότερους ανθρώπους από ό, τι πέθαναν στη μάχη σε όλους τους ξένους και εσωτερικούς πολέμους του αιώνα. Τέλος, δεδομένων των δημοφιλών εκτιμήσεων για τους νεκρούς σε έναν μεγάλο πυρηνικό πόλεμο, αυτή η συνολική δημοκτονία είναι σαν να συνέβη ένας τέτοιος πόλεμος, αλλά με τους νεκρούς του να εξαπλώνονται σε έναν αιώνα.

Και ενώ φυσικά, το άρθρο του Rummel το 1994 δεν κάλυπτε τον COVID, σημείωσε ότι ΚΑΜΜΙΑ κυβέρνηση δεν είναι «άτρωτη» στη διεξαγωγή τέτοιων φρικαλεοτήτων, αναφέροντας κάτι που θα μπορούσε εύκολα να εφαρμοστεί στην «κλίκα εγκλήματος του Μπάιντεν» και τη μονοκομματική δολοφονική μηχανή του και τις επιθέσεις τους εναντίον των Αμερικανών σήμερα:

"Όσο λιγότερη ελευθερία έχουν οι άνθρωποι, τόσο περισσότερη (κυβερνητική) βία - όσο περισσότερη ελευθερία τόσο λιγότερη (κυβερνητική) βία. Το θέτω εδώ ως την Αρχή της Εξουσίας: η εξουσία σκοτώνει, η απόλυτη εξουσία σκοτώνει απόλυτα».

Έτσι, με τον COVID να προσφέρει στη γενοκτονική κυβέρνησή μας, μια κυβέρνηση που είναι αποφασισμένη να «ερημώσει» και να «σώσει τον πλανήτη», την «κρίση» και την «ευκαιρία» να «παραδώσει» τους επόμενους γύρους, ξανά και ξανά, βιολογικών όπλων που έπεισαν εκατομμύρια να πιστέψουν ότι ήταν «εμβόλια», το μόνο που χρειάζεται να κάνει κανείς είναι να ρίξει μια ματιά πίσω στις τελευταίες δεκαετίες αριστερών/παγκοσμιοποιημένων «σημείων συζήτησης» για την «ανθρωπογενή κλιματική αλλαγή» και ότι πρέπει να «σώσουμε τη Γη» και να τους δούμε ως τίποτε άλλο παρά κρατική προπαγάνδα που προωθείται από τους ευγονιστές και τους υποστηρικτές τους.

(εντός του συνδέσμου)

Και με αυτούς τους στόχους των παγκοσμιοποιητών να φαίνονται τέλεια εδώ και δεκαετίες στο «μνημείο» που ονομάζεται «Georgia Guidestones» από το 1980 έως το 2022, χαραγμένο στο μεγαθήριο γρανίτη σε οκτώ διαφορετικές γλώσσες, αποδεικνύοντας την «παγκόσμια φύση» του, θυμηθείτε ότι η κατευθυντήρια γραμμή #1 ήταν Διατηρήστε την ανθρωπότητα κάτω από 500.000.000 σε διαρκή ισορροπία με τη φύση.

Και ενώ ένας τέτοιος στόχος μπορεί να ακούγεται καλοήθης, θυμηθείτε ότι ο πληθυσμός της Γης το 2022 ήταν πάνω από 8 δισεκατομμύρια άνθρωποι, πράγμα που σημαίνει ότι για να μειωθεί ποτέ ο κόσμος έναν πληθυσμό στα 500 εκατομμύρια ανθρώπους όπως αναγράφεται στους Guidestones, αυτό θα σήμαινε ότι 7 1/2 δισεκατομμύρια από εμάς θα «έπρεπε να φύγουμε».



ΠΗΓΗ: https://allnewspipeline.com/While_Power_Kills_Absolute_Power_Kills_Absolutely.php



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

5 σχόλια:

  1. Απορώ γιατί διαμαρτύρεστε; Σιωνισμό θέλατε, σιωνισμό έχετε; Μη μου πείτε οτι δεν γνωρίζατε τα σχέδιά του. Και τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών και το σχεδιο Kalergi ήταν γνωστά πρίν τον πόλεμο. Κάποιος προσπάθησε να μας απαλλάξει απο το σιωνιστικό καρκίνωμα, αλλά ακόμα και τώρα γιοστάζετε την νίκη του στις 8 Μαιου. Γιαυτό βουλώστε το και απολαύστε την PAX JUDAICA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τά έχουμε ξαναπεί, αλλά επειδή η επανάληψις είναι η μήτηρ της μαθήσεως, άς επαναλάβουμε δέν πειράζει. Όσο ισχυρή καί νά είναι η επιχειρηματολογία που χρησιμοποιείτε, χάνει τό δίκοιο της μέ τόν αδικαιολόγητα αγενή καί απρεπή (γιατί όμως;) τρόπο που επιμένετε καί επιλέγετε νά γράψετε.
      Προσπαθείστε τήν επομένη φορά νά είστε πιό κόσμιος, δέν είναι δύσκολο.
      Καλή χρονιά μέ υγεία καί χρόνια καλά.

      Διαγραφή
    2. Ο 12:33 κατά καιρούς βάζει το ίδιο παραληρηματικό σχόλιο.
      Μην ψάχνετε για ευγένεια και ευπρέπεια πλέον και ειδικά πίσω από την ανωνυμία βγάζει κανείς αυτό που πραγματικά είναι.

      Διαγραφή
  2. https://rumble.com/v44wnyt-250107221.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!