Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ! "One by One" - Το σχέδιο μείωσης του πληθυσμού της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.


Από την Rhoda Wilson
4 Ιανουαρίου 2024

Ένα κλιπ από την ταινία του 2014 «One by One» επανεμφανίστηκε με πρωταγωνιστή τον Rik Mayall. Οι χαρακτήρες της ταινίας συζητούν τη μείωση του πληθυσμού της Νέας Παγκόσμιας Τάξης και πώς θα επιτευχθεί. Είναι τρομακτικά ακριβές σε αυτό που συζητάμε σήμερα έξω από την «επίσημη αφήγηση».

«Προκειμένου να σταθεροποιηθεί ο παγκόσμιος πληθυσμός, χρειάζονται, ή θέλουν, να ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ εξίμισι δισεκατομμύρια ανθρώπους», δήλωσε ο Ernest, τον οποίο υποδύεται ο Mayall.

Ο Richard Mayall, ήταν Άγγλος κωμικός, συγγραφέας, ηθοποιός και καλλιτέχνης φωνής. Ήταν διάσημος κυρίως για το εναλλακτικό στυλ κωμωδίας του, κυρίως στη δεκαετία του 1980 με τηλεοπτικές εκπομπές όπως όχι μόνο το "The Young Ones" αλλά και τα κλασσικά cult "Bottom", "Blackadder" και "Filthy Rich & Catflap". Πέθανε από οξεία καρδιακή ανακοπή στις 9 Ιουνίου 2014 σε ηλικία 56 ετών. Το "One by One" κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2014.

Το "One by One" είναι μια ανεξάρτητη κινηματογραφική ταινία του Ηνωμένου Βασιλείου για μια εργαζόμενη σε καφετέρια που ταρακουνιέται βίαια από την καθημερινή της ύπαρξη όταν της προσφέρεται η εκπληκτική αποκάλυψη ότι αυτός ο κόσμος μπορεί να βρίσκεται στο χείλος της καταστροφής, της επανάστασης ή και των δύο.

Στη σελίδα «Σχετικά με την ταινία», υπάρχει μια ενότητα με τίτλο «Έρευνα και ανακάλυψη». Αναφέρει το «Zeitgeist: Addendum», το ντοκυμανταίρ «Home» του Yann Arthus-Bertrand, το «The Great Dictator» του Charlie Chaplin και την ομιλία του Αμερικανού βετεράνου πολέμου Mike Prysner το 2008 ως έμπνευση για το One by One.

Η σκηνή που περιγράφει το σχέδιο μείωσης του πληθυσμού της Νέας Παγκόσμιας Τάξης (βλ. βίντεο παρακάτω) συζητά πώς είμαστε υποδουλωμένοι σε μια κοινωνία όπου δεν είμαστε ελεύθεροι να σκεφτούμε, να αισθανθούμε ή να κάνουμε ο,τιδήποτε άλλο εκτός από το να καταναλώνουμε. Το να ζεις με τον φόβο της τρομοκρατίας και των ελέγχων τύπου Μεγάλου Αδελφού είναι σαν να μας «τυφλώνεις», έτσι ώστε «οι δυνάμεις που υπάρχουν» να μπορούν να μας «εξαλείψουν όλους» μέσω μαζικής γενοκτονίας σε μια κλίμακα που δεν έχουμε ξαναδεί – μέχρι να απομείνουν μόνο 500 εκατομμύρια από εμάς, παγκοσμίως.

Μεταξύ των μεθόδων για την επίτευξη μείωσης του πληθυσμού που αναφέρονται στην ταινία (του 2014 !!!!!) είναι σκηνοθετημένα γεγονότα, ενορχηστρωμένες και ελιγμένες συγκρούσεις και η χρήση βιο-μηχανικών ασθενειών και εμβολίων.

Στο τέλος του κλιπ προστέθηκε μια σύντομη ηχογράφηση του Mayall να μιλάει στους θεατές στα παρασκήνια κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, ή έτσι φαίνεται. Δεν μπορέσαμε να προσδιορίσουμε ποια ταινία, αλλά κρίνοντας από την εμφάνισή του ήταν αρκετά χρόνια πριν από το "One by One". Κάποιοι εικάζουν ότι γυρίστηκε το 2001 κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του «Believe Nothing», αλλά αυτό είναι προφανώς λανθασμένο.

Καθώς αυτό το τελικό κλιπ είναι σύντομο χωρίς λεπτομέρειες ή πηγή για να το τοποθετήσει στο πλαίσιο, δεν είναι επίσης σαφές εάν ο Mayall ενεργούσε για την κάμερα - για παράδειγμα, για να ελέγξει τον φωτισμό ή την εστίαση της κάμερας πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα - και έτσι έφτιαχνε τα πράγματα εν κινήσει ή αν προσπαθούσε να εκδώσει προειδοποίηση, όπως εικάζουν οι σχολιαστές των κοινωνικών μέσων. Κρίνοντας από τα πρόσωπα που κάνει και το φαινομενικά αινιγματικό μήνυμα, η δράση στην κάμερα έτσι ώστε ο χειριστής της κάμερας να μπορεί να ελέγξει τις ρυθμίσεις της κάμερας φαίνεται η πιο πιθανή εξήγηση. Κατά τη διάρκεια αυτού του κλιπ από άγνωστη ημερομηνία, είπε:

«Θεατές, δεν ξέρετε ποιος είναι ο εικονολήπτης. Δεν ξέρετε γιατί σας αναγκάζουν να βλέπετε αυτά τα πράγματα. Ούτε εγώ. Με βλέπετε. Δεν μπορώ καν να σας δω. Μπορεί να είμαι νεκρός από τη στιγμή που θα το παρακολουθήσετε αυτό. Ότι πιθανόν να μην ξέρετε ποιος είναι ο άνθρωπος που φτιάχνει πράγματα που θέλει να δείτε. Καταστρέψτε τις τηλεοράσεις σας τώρα. Δεν πρέπει να ακούτε εντολές. Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να σας πω για αυτό το σημείο του θέματος».

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την ταινία One by One ΕΔΩ.




ΠΗΓΗ: https://expose-news.com/2024/01/04/one-on-one-the-new-world-order/




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!