Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024

Οι 'ελίτ' της παγκοσμιοποιήσεως εκτίθενται: Τό 'DOD' (αμερικανικό ΥΠΑΝ) καί τό 'WEF' κατηγορούνται γιά ενορχήστρωση καταστροφικής ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ !!!


Από τον Jim Ferguson

Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη, ο Δρ James Thorpe υποστηρίζει τις ανησυχητικές κατηγορίες της Δρ Alexandra "Sasha" Latypova, η οποία κάνει ισχυρισμούς για μια ειδεχθή πράξη μαζικής γενοκτονίας εναντίον τόσο των αμερικανικών όσο και των παγκόσμιων πληθυσμών.

Αυτή η δόλια πράξη, που υποτίθεται ότι ενορχηστρώθηκε από το Υπουργείο Άμυνας σε συμπαιγνία με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, περιγράφεται ως σκόπιμη στρατηγική μείωσης του πληθυσμού.

Σύμφωνα με τη Latypova, το Υπουργείο Άμυνας (DoD) είχε «πολύ σαφή πρόθεση να βλάψει» εκτελώντας μια «μαζική γενοκτονία των Αμερικανών».

Όπως αποδεικνύεται, υπό τον έλεγχο και την καθοδήγηση του Υπουργείου Άμυνας, κατασκευαστές φαρμάκων όπως η Pfizer, η Moderna και η Janssen άρχισαν να παράγουν μαζικά τα εμβόλια για την επιχείρηση Warp Speed - πολύ πριν εμφανιστούν τα πρώτα κρούσματα Covid. Αυτές οι οργανώσεις «φιγούρες», επιμένει η Latypova, απλώς υπάκουαν στις εντολές του Υπουργείου Άμυνας.

Ο Δρ Thorpe παρουσιάζει οδυνηρά στατιστικά στοιχεία, υποστηρίζοντας ότι αυτές οι κακόβουλες δυνάμεις είναι υπεύθυνες για τους θανάτους και τους τραυματισμούς 585 εκατομμυρίων ανθρώπων παγκοσμίως.

Δηλώνει κατηγορηματικά: «Αυτή είναι ξεκάθαρα μια ατζέντα μείωσης του πληθυσμού».

Συγκρίνει περαιτέρω τη βλάβη που προκαλείται από το εμβόλιο, το οποίο αναφέρεται ως «γενετική θεραπεία», με ιστορικές φρικαλεότητες.

Σύμφωνα με την ανάλυσή του, η αναλογία τραυματισμών και θανάτων από το εμβόλιο ξεπερνά την καταστροφή όλων των προηγούμενων παγκοσμίων πολέμων και επισκιάζει ακόμη και τις καταστροφικές συνέπειες του φαρμάκου της θαλιδομίδης, γνωστή για τις τραγικές συνέπειές της.

Η σύγκριση του Δρ Thorpe για τον αντίκτυπο του εμβολίου με τους ατομικούς βομβαρδισμούς της Χιροσίμα και του Ναγκασάκι υπογραμμίζει τη σοβαρότητα των ισχυρισμών του.

Προσθέτοντας στη διαμάχη, ισχυρίζεται ότι η Pfizer απέκρυψε το 80% των δεδομένων των δοκιμών της, υπονοώντας μια απειλητική συγκάλυψη μνημειωδών διαστάσεων από αυτές τις παγκοσμιοποιημένες οντότητες.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ: https://rumble.com/v46x8e9-globalist-elites-exposed-dod-and-wef-accused-of-orchestrating-catastrophic-.html




ΠΗΓΗ: https://lionessofjudah.substack.com/p/globalist-elites-exposed-dod-and?publication_id=581065&post_id=140672537&isFreemail=true&r=2glxis&utm_source=substack&utm_medium=email


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ



ΣΧΕΤΙΚΑ:

ΝΤΑΒΟΣ 2024:
Το WEF γίνεται πιο σημαντικό πολιτικά - και γίνεται μια διπλή πολεμική σύνοδος κορυφής
Volodimir Zelensky, Li Qiang, Ursula von der Leyen: Η φετινή πολιτική εκπροσώπηση στο WEF είναι ασυνήθιστα ισχυρή. Το επίκεντρο είναι η σύγκρουση στην Ουκρανία και τη Μέση Ανατολή.
https://www.tagesanzeiger.ch/wef-2024-davos-wird-als-doppelter-kriegsgipfel-wichtig-898413123161



Ο Ζελένσκι πιθανότατα θα έρθει στη Βέρνη
Τη Δευτέρα, αυστηροί κανονισμοί ασφαλείας θα ισχύουν γύρω από το Ομοσπονδιακό Παλάτι. Αυτό υποδηλώνει έντονα ότι ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι επισκέπτεται επίσημα την Ελβετία.
https://www.20min.ch/story/hochrangiger-besuch-selenski-kommt-wohl-tatsaechlich-nach-bern-103018103



Ο Milei φτάνει στη σύνοδο κορυφής του WEF: Τι ρόλο παίζει στα σχέδια του Schwab;
https://derstatus.at/great-reset/milei-kommt-zu-wef-gipfel-teil-welche-rolle-spielt-er-in-schwabs-planen-1938.html



Η παραπληροφόρηση νικά το κλίμα: Η ελίτ του WEF βλέπει τις ψευδείς ειδήσεις ως τον μεγαλύτερο κίνδυνο για τον πλανήτη. Η τεχνητή νοημοσύνη θεωρείται κίνδυνος. Αγνοούν το γεγονός ότι τα μέσα ενημέρωσης μπορούν να παράγουν ψευδείς ειδήσεις.
https://weltwoche.ch/daily/desinformation-schlaegt-klima-wef-elite-sieht-fake-news-als-groesste-gefahr-fuer-den-globus-als-risiko-gilt-die-kuenstliche-intelligenz-dass-die-medien-falschmeldungen-produzieren-koennten-blenden/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!