Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024

Επίκειται πιθανή PSYOP: Η Google προετοιμάζεται για "ευαίσθητο συμβάν".



Αυτό το Substack είχε προηγουμένως προειδοποιήσει για το PSYOP-CYBER-POLYGON, το οποίο ήταν και συνεχίζει να είναι ένα είδος συνεχιζόμενης άσκησης επί χάρτου για μια πιθανή κατάργηση του διαδικτύου:


Οι πραγματικοί εγκληματίες φυσικά είναι ο Klaus Schwab και οι συνάδελφοί του τεχνοκομμουνιστές συνωμότες, και για άλλη μια φορά προβάλλουν και τηλεγραφούν ένα άλλο από τα επερχόμενα παγκόσμια εγκλήματά τους ακριβώς όπως έκαναν με το Event 201 (https://centerforhealthsecurity.org/our-work/tabletop-exercises/event-201-pandemic-tabletop-exercise).

Και τώρα το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του Intelligence Industrial Complex στην Google παίζει το ρόλο του στην αρωγή και την υποκίνηση σε μια ακόμη παγκόσμια «έκτακτη ανάγκη» κατασκευασμένη από το WEF / ΟΗΕ:



Βίντεο από την παράπάνω ανάρτηση στο 'Χ': (εντός του συνδέσμου).

Το λεγόμενο "ευαίσθητο συμβάν" της Google θα μπορούσε να είναι ένα από τα κρίσιμα κινούμενα μέρη του Cyber Polygon κατά τη διάρκεια στα μέσα του Μαρτίου, ειδικά πριν από μια άλλη προσπάθεια κλοπής των προεδρικών εκλογών αργότερα φέτος.

Γνωρίζουμε ότι η Google αναμειγνυόταν στις εκλογές μαζί με όλες τις άλλες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων που ελέγχονταν επίσης από το Υπουργείο Άμυνας, το Πεντάγωνο, τη CIA, το FBI κ.λπ.

Η Google μπορεί εύκολα να ακυρώσει λογαριασμούς gmail, να κλείσει τη διαφήμιση κ.λπ. και να προκαλέσει τεράστια οικονομική και κοινωνική αναταραχή, ενώ το PSYOP-CYBER-POLYGON τραβάει ταυτόχρονα την πρίζα σε ολόκληρο τον παγκόσμιο ιστό, το οποίο με τη σειρά του θα παρείχε την τέλεια κάλυψη για επιβολή μίας κόλασης επι γής, εκείνης του Great Reset και της δυστοπίας της Ατζέντας 2030.

Διαδικασία σποράς ToS "Sensitive Event" της Google:


Μόνο που οι αναγνώστες αυτού του Substack έχουν προβλέψει όλα αυτά τα πιθανά "γεγονότα" για τα οποία προειδοποιεί η Google και γνωρίζουν πολύ καλά τι μπορεί να έρχεται.

Επειδή σε ένα έτος εκλογών που φαίνεται αδύνατο να κλαπεί αυτή τη φορά - ή τουλάχιστον αυτή η αφήγηση χρησιμεύει ως συναρπαστικό θέατρο politrix Kabuki - οι μανιακοί της δημοκτονικής παγκοσμιοποίησης δεν θα είχαν πολλά να χάσουν πυροδοτώντας κάθε είδους PSYOPS, από μια άλλη «παγκόσμια κρίση δημόσιας υγείας» έως την απενεργοποίηση του διαδικτύου έως την κατάργηση του ηλεκτρικού δικτύου έως την ενεργοποίηση του επόμενου κραχ της αγοράς έως την έναρξη του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου.

Παίζουν για να επιβληθούν.

Σας θέλουν νεκρούς.

ΜΗΝ συμμορφώνεστε.


ΠΗΓΗ: https://www.2ndsmartestguyintheworld.com/p/potential-psyop-incoming-google-preparing?publication_id=400535&post_id=140658909&isFreemail=true&r=2glxis&utm_source=substack&utm_medium=email



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!