Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2024

Ο Javier Milei της Αργεντινής καταγγέλλει την «αιματηρή ατζέντα των αμβλώσεων» στη σύνοδο κορυφής του Νταβός το 2024

(Κρατήστε πολύ μικρό καλάθι και για αυτόν τον κύριο. Η Καμπάλ αποκαλύπτει πάντα τμήμα της αλήθειας)

Ο Πρόεδρος της Αργεντινής Javier Milei εκφωνεί ομιλία στο συνέδριο WEF 2024 στο Νταβός της Ελβετίας
YouTube/Στιγμιότυπο οθόνης


Ο πρόεδρος της Αργεντινής Javier Milei κατήγγειλε τον έλεγχο του πληθυσμού και την «αιματηρή ατζέντα των αμβλώσεων» κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF).

Κατά τη διάρκεια της ειδικής ομιλίας του, ο Milei είπε ότι «μια άλλη σύγκρουση που παρουσιάζεται από τους σοσιαλιστές είναι αυτή των ανθρώπων ενάντια στη φύση, υποστηρίζοντας ότι εμείς οι άνθρωποι βλάπτουμε τον πλανήτη, ο οποίος θα πρέπει να προστατευθεί με κάθε κόστος, ακόμη και να υποστηρίξει τον μηχανισμό ελέγχου του πληθυσμού ή την αιματηρή ατζέντα των αμβλώσεων».

«Δυστυχώς, αυτές οι επιβλαβείς ιδέες έχουν εδραιωθεί στην κοινωνία μας. Οι νεομαρξιστές έχουν καταφέρει να οικειοποιηθούν την κοινή λογική του δυτικού κόσμου, και αυτό το πέτυχαν με την οικειοποίηση των μέσων ενημέρωσης, του πολιτισμού, των πανεπιστημίων, καθώς και των διεθνών οργανισμών. Η τελευταία περίπτωση είναι η πιο σοβαρή, πιθανώς επειδή πρόκειται για θεσμούς που έχουν τεράστια επιρροή στις πολιτικές και οικονομικές αποφάσεις των χωρών που απαρτίζουν τους πολυμερείς οργανισμούς.

«Ευτυχώς, υπάρχουν όλο και περισσότεροι από εμάς που τολμούν να κάνουν τις φωνές μας να ακουστούν επειδή βλέπουμε ότι αν δεν αγωνιστούμε πραγματικά και αποφασιστικά ενάντια σε αυτές τις ιδέες, η μόνη δυνατή μοίρα για εμάς είναι να έχουμε αυξανόμενα επίπεδα κρατικών ρυθμίσεων, σοσιαλισμό, φτώχεια και λιγότερη ελευθερία και ως εκ τούτου να έχουμε χειρότερο βιοτικό επίπεδο. », δήλωσε ο πρόεδρος της Αργεντινής.

Στην ομιλία του, ο φιλελεύθερος πρόεδρος έκανε μια γενική κριτική του σοσιαλισμού και των «κολεκτιβιστικών ιδεών» και προώθησε τον καπιταλισμό ως το μόνο βιώσιμο σύστημα που οδηγεί στην ευημερία.

«Σήμερα είμαι εδώ για να σας πω ότι ο δυτικός κόσμος κινδυνεύει και κινδυνεύει επειδή εκείνοι που υποτίθεται ότι υπερασπίζονται τις αξίες της Δύσης σφετερίζονται από ένα όραμα του κόσμου που... οδηγεί στον σοσιαλισμό και ως εκ τούτου στη φτώχεια», δήλωσε στην αρχή της ομιλίας του.

«Δυστυχώς, τις τελευταίες δεκαετίες, υποκινούμενοι από κάποια καλοπροαίρετα άτομα πρόθυμα να βοηθήσουν άλλους και άλλους υποκινούμενοι από την επιθυμία να ανήκουν σε μια προνομιούχα κάστα, οι κύριοι ηγέτες του Δυτικού Κόσμου έχουν εγκαταλείψει το μοντέλλο της ελευθερίας για διαφορετικές εκδοχές αυτού που ονομάζουμε κολεκτιβισμό».


(ΒΙΝΤΕΟ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ)


Ο Milei περιέγραψε πώς οι σοσιαλιστές απομακρύνθηκαν από την ταξική πάλη και αντ' αυτού εφάρμοσαν τις μαρξιστικές ιδέες σε άλλους τομείς της ζωής.

«Η πρώτη από αυτές τις νέες μάχες ήταν η γελοία και αφύσικη μάχη μεταξύ ανδρών και γυναικών», δήλωσε. «Ο φιλελευθερισμός προβλέπει ήδη την ισότητα των φύλων. Ο ακρογωνιαίος λίθος ενός δόγματος έλεγε ότι όλοι οι άνθρωποι δημιουργούνται ίσοι, ότι όλοι έχουμε το ίδιο αναφαίρετο δικαίωμα που χορηγείται από τον Δημιουργό, συμπεριλαμβανομένης της ζωής, της ελευθερίας και της ιδιοκτησίας».

«Όλη αυτή η ριζοσπαστική φεμινιστική ατζέντα έχει οδηγήσει σε μεγαλύτερη κρατική παρέμβαση, για να εμποδίσει την οικονομική διαδικασία, δίνοντας δουλειά σε γραφειοκράτες που δεν έχουν συνεισφέρει τίποτα στην κοινωνία. παραδείγματα είναι το Υπουργείο Γυναικών ή διεθνείς οργανισμοί αφιερωμένοι στην προώθηση αυτής της ατζέντας».

Ο Milei είπε επίσης ότι «σήμερα τα κράτη δεν χρειάζεται να ελέγχουν τα μέσα παραγωγής για να ελέγχουν κάθε πτυχή της ζωής των ατόμων. Με εργαλεία όπως η εκτύπωση χρήματος, το χρέος, οι επιδοτήσεις, ο έλεγχος των επιτοκίων, οι έλεγχοι των τιμών και οι κανονισμοί για τη διόρθωση της λεγόμενης αποτυχίας της αγοράς, μπορούν να ελέγξουν τις ζωές και τη μοίρα εκατομμυρίων ατόμων.



ΠΗΓΗ: https://www.lifesitenews.com/news/breaking-argentinas-javier-milei-denounces-bloody-abortion-agenda-at-2024-davos-summit/?utm_source=featured_news&utm_campaign=usa

και:

https://www.lifesitenews.com/episodes/breaking-argentinas-javier-milei-denounces-bloody-abortion-agenda-at-2024-davos-summit/?utm_source=digest-freedom-2024-01-18&utm_medium=email



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο προεδρικός υποψήφιος της Αργεντινής Javier Milei καταδικάζει την άμβλωση ως «δολοφονία» σε συνέντευξη του Tucker

Η προεδρία του Javier Milei πυροδοτεί ελπίδες για το κίνημα υπέρ της ζωής στην Αργεντινή

Ο Αργεντινός Javier Milei υπογράφει σύμφωνο κατά της σεξουαλικής εμπορίας παιδιών με τον παραγωγό του «Sound of Freedom»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!