Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2024

Και τώρα πως κρύβουμε τους θανάτους από τα εμβόλια; - Ο (προφήτης) Tedros λέει ότι η νέα παγκόσμια πανδημία είναι θέμα «πότε» και όχι «εάν» στη σύνοδο κορυφής του Νταβός το 2024.


Στιγμιότυπο οθόνης/WEF

Νταβός, Ελβετία (LifeSiteNews- Ο Γενικός Γραμματέας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) έχει δηλώσει ότι μια νέα πανδημία «Ασθένειας Χ» θα συμβεί σίγουρα.  

Κατά τη διάρκεια εκδήλωσης του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) με τίτλο «Προετοιμασία για την ασθένεια Χ», ο επικεφαλής του ΠΟΥ Δρ Tedros Adhanom Ghebreyesus δήλωσε ότι είναι «θέμα πότε, όχι αν» για να εμφανιστεί μια νέα άγνωστη ασθένεια. 


"Η ασθένεια X είναι ένα σύμβολο κράτησης θέσης για άγνωστες ασθένειες", εξήγησε ο Ghebreyesus. «Ήθελα απλώς να το διευκρινίσω αυτό, επειδή έχει ήδη δοθεί μεγάλη προσοχή». 

«Αν και ο COVID ήρθε αμέσως, προετοιμαζόμασταν για ασθένειες που μοιάζουν με COVID. Μπορείτε ακόμη και να ονομάσετε τον COVID την πρώτη "Ασθένεια Χ"». 

«Και μπορεί να συμβεί ξανά». 

«Φυσικά, υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που λένε ότι αυτό θα δημιουργήσει πανικό», συνέχισε. «Όχι! Είναι καλύτερα να προβλέψουμε κάτι που μπορεί να συμβεί επειδή έχει συμβεί στην ιστορία μας πολλές φορές και να προετοιμαστούμε για αυτό». 

«Δεν πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα πράγματα απροετοίμαστοι. Μπορούμε επίσης να προετοιμαστούμε για κάποια άγνωστα πράγματα», δήλωσε ο Ghebreyesus. 

Η περιγραφή του συμβάντος στην ιστοσελίδα του WEF αναφέρει ότι η «ασθένεια Χ» θα μπορούσε να οδηγήσει σε «20 φορές περισσότερους θανάτους από την πανδημία του κορωνοϊού». 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Sky News από τον Αύγουστο του 2023, Βρετανοί επιστήμονες αναπτύσσουν ήδη εμβόλια για μια πιθανή μελλοντική πανδημία που προκαλείται από μια άγνωστη «Ασθένεια Χ» σε μυστικό κυβερνητικό εργαστήριο. Εάν ξεσπάσει η μυστηριώδης «Ασθένεια Χ», το σχέδιο είναι να αναπτυχθεί ένα εμβόλιο εντός 100 ημερών, σύμφωνα με τον επικεφαλής της Υπηρεσίας Ασφάλειας Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου. 

Ο επικεφαλής του ΠΟΥ χρησιμοποιεί την «Ασθένεια Χ» για να προωθήσει την ολοκληρωτική συνθήκη πανδημίας 

Όπως ορισμένοι επικριτές έχουν ήδη προβλέψειο Ghebreyesus χρησιμοποίησε τον φόβο που δημιουργήθηκε γύρω από την υποθετική «Ασθένεια Χ» για να προωθήσει τη «συνθήκη πανδημίας» του ΠΟΥ που απειλεί να αφαιρέσει από τα έθνη την κυριαρχία τους και, σε περίπτωση πανδημίας, να δώσει πρωτοφανείς εξουσίες στον ΠΟΥ. 

Κατά τη διάρκεια της επιτροπής του WEF, ο επικεφαλής του ΠΟΥ δήλωσε ότι το κλειδί για να είμαστε «καλύτερα προετοιμασμένοι για την ασθένεια Χ είναι η συμφωνία για την πανδημία». 

«Η συμφωνία για την πανδημία μπορεί να φέρει όλη την εμπειρία, όλες τις προκλήσεις που αντιμετωπίσαμε και όλες τις λύσεις σε μία», συνέχισε. «Αυτή η συμφωνία μπορεί να μας βοηθήσει να προετοιμαστούμε για το μέλλον με καλύτερο τρόπο, επειδή πρόκειται για έναν κοινό εχθρό και χωρίς μια κοινή απάντηση που να κοιτάζει από την ετοιμότητα, θα αντιμετωπίσουμε το ίδιο πρόβλημα με τον COVID». 

«Η προθεσμία για τη συμφωνία για την πανδημία είναι ο Μάϊος του 2024 και τα κράτη μέλη διαπραγματεύονται. Αυτό γίνεται μεταξύ χωρών και ελπίζω ότι θα τηρήσουν τη συμφωνία για την πανδημία μέχρι τότε». 

«Αν αυτή η γενιά δεν μπορεί να το κάνει... Είμαστε η ζωντανή κοινότητα, έχουμε την εμπειρία από πρώτο χέρι», δήλωσε ο Ghebreyesus.  

«Δεν νομίζω ότι η επόμενη γενιά θα το κάνει, οπότε για χάρη των παιδιών και των εγγονιών μας, νομίζω ότι πρέπει να μετατρέψουμε όλα τα μαθήματα που έχουμε μάθει σε αυτή τη συμφωνία πανδημίας και να προετοιμάσουμε τον κόσμο για το μέλλον, επειδή αυτό είναι ένα κοινό παγκόσμιο συμφέρον και το πολύ στενό εθνικό συμφέρον δεν πρέπει να μπαίνει εμπόδιο».



ΠΗΓΗ: https://www.lifesitenews.com/news/breaking-whos-dr-tedros-says-new-global-pandemic-is-matter-of-when-not-if-at-2024-davos-summit/?utm_source=digest-freedom-2024-01-18&utm_medium=email


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!