Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2024

Χένρυ Κίσσινγκερ και Μπιλ Γκέητς: Η «μυστική ατζέντα» της λεγόμενης ελίτ και το εμβόλιο mRNA COVID. «Μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού»; Μέχρι την τελική μάχη!

 

Από τον Δρ Rudolf Hänsel

Global Research, 01 Ιανουαρίου 2024

Global Research,10 Απριλίου 2020


Σημαντικό και επίκαιρο άρθρο, που δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά στις 10 Απριλίου 2020. Ο Χένρυ Κίσσινγκερ διαδραμάτισε βασικό ρόλο στη διαμόρφωση της «Ατζέντας Μείωσης του Πληθυσμού».

Η «Διεθνής» είναι το παγκοσμίου φήμης τραγούδι μάχης του σοσιαλιστικού εργατικού κινήματος. Το αγγλικό κείμενο του πρωτότυπου γαλλικού κειμένου έχει ως εξής:

«Ξυπνήστε, καταραμένοι της γης αυτής, που ακόμα αναγκάζεστε να λιμοκτονείτε! (...) Στρατέ των σκλάβων, ξυπνήστε! (...) Λαοί, ακούστε τα σήματα! Μέχρι την τελική μάχη! Δεν υπάρχει υπέρτατο ον, Θεός, αυτοκράτορας ή ηγέτης για να μας σώσει. Για να μας βγάλει από τη δυστυχία μας, αυτό είναι κάτι που μπορούμε να κάνουμε μόνο μόνοι μας». 

Αυτό το κάλεσμα έγινε στο διεθνές εργατικό κίνημα μετά τη βίαιη καταστολή της Παρισινής Κομμούνας τον Μάϊο του 1871. Δεν δόθηκε στην κυρίαρχη «ελίτ» των εκμεταλλευτών και των καταπιεστών.

Ωστόσο, είναι ακριβώς αυτή η λεγόμενη ελίτ που φαίνεται να μαίνεται στην τελευταία μάχη σήμερα, καθώς επιδιώκει να μειώσει τον πληθυσμό (μείωση του πληθυσμού) μέσω ενός υποχρεωτικού «μαζικού προστατευτικού εμβολιασμού». Η παθογόνος ή ακόμα και θανατηφόρα σύνθεση αυτού του εμβολίου, το οποίο θα περιέχει επίσης νανοτσίπ για τον έλεγχο της ανθρωπότητας, έχει σίγουρα ήδη αναμιχθεί στα μυστικά εργαστήρια του κόσμου.

Ακόμη και η ενεργητική ευθανασία ηλικιωμένων και ασθενών συμπολιτών μας με ισχυρά υπνωτικά χάπια και οπιούχα έχει ήδη ανεβάσει αυτούς τους σκοτεινούς αριθμούς.

Ομοίως, μια παγκόσμια αναδιανομή του γενικού πλούτου από τη βάση προς την κορυφή, από τους φτωχούς στους υπερπλούσιους. Δεν θα έπρεπε εμείς οι πολίτες αυτού του κόσμου, ενθυμούμενοι αυτά τα σχέδια της συμμορίας, να αγνοούμε σε ποιον έγινε πραγματικά το κάλεσμα για την τελική μάχη;

Δύο από αυτούς τους «πολίτες του κόσμου» που εμπλέκονται σε τέτοια σκοτεινά σχέδια είναι ο πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ και κάτοχος του βραβείου Νόμπελ Ειρήνης Χένρυ Κίσσινγκερ και ο πλούσιος Αμερικανός επιχειρηματίας και προστάτης των τεχνών Μπιλ Γκέητς.

Πριν από περισσότερα από 50 χρόνια, ο Κίσσινγκερ ήταν υπουργός Εξωτερικών, επικεφαλής του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ και συγγραφέας ενός σημαντικού εγγράφου εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ:

"Σύμφωνα με το υπόμνημα [Κίσσινγκερ], η μείωση του πληθυσμού θα πρέπει να είναι «η ύψιστη προτεραιότητα στην εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ προς τον Τρίτο Κόσμο», (...) επειδή «η οικονομία των ΗΠΑ χρειάζεται μεγάλες και αυξανόμενες ποσότητες πρώτων υλών από το εξωτερικό, ειδικά από τις λιγότερο ανεπτυγμένες χώρες» (Eggert, W. (2003).

 

Σε ένα άρθρο γνώμης για την «Wall Street Journal», ο Κίσσινγκερ ζήτησε

«Ένα πρώτο βήμα για την ανάπτυξη «νέων τεχνικών και τεχνολογιών για τον έλεγχο των λοιμώξεων και κατάλληλων εμβολίων για μεγάλους πληθυσμούς». (...) Σε ένα δεύτερο βήμα, η εστίαση πρέπει τώρα να είναι στην «επούλωση των πληγών της παγκόσμιας οικονομίας». (παρατίθεται στο RT Deutsch)

Επομένως, οι πολίτες του κόσμου θα πρέπει –είτε το επιθυμούν είτε όχι– να εμβολιαστούν και, επιπλέον, θα πρέπει να ελεγχθεί εάν έχουν συμμορφωθεί με αυτήν την υποχρέωση εμβολιασμού.

Στο RT (άρθρο που μόλις αναφέρθηκε), ο κάτοχος του βραβείου Νόμπελ Ειρήνης Κίσσινγκερ αναφέρεται επίσης ως εγκληματίας πολέμου επειδή, ως αρχιτέκτονας της επίθεσης των ΗΠΑ κατά του Βιετνάμ και άλλων μυστικών επιχειρήσεων της CIA, είναι υπεύθυνος για το θάνατο εκατομμυρίων ανθρώπων.


Εμβολιασμός


Ο Κίσσινγκερ και το Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέητς φαίνεται να συμφωνούν στο ζήτημα του «εμβολιασμού μαζικής προστασίας». Στις 31 Μαρτίου 2020, η «Washington Post» δημοσίευσε ένα άρθρο γνώμης του Γκέητς στο οποίο περιγράφει το όραμά του να εμβολιάσει ανθρώπους σε όλο τον κόσμο:

«Για να τερματίσουμε την ασθένεια, θα χρειαστούμε ένα ασφαλές και αποτελεσματικό εμβόλιο. Εάν κάνουμε τα πάντα σωστά, θα μπορούσαμε να έχουμε ένα σε λιγότερο από 18 μήνες - περίπου το ταχύτερο εμβόλιο που έχει αναπτυχθεί ποτέ.

Αλλά η δημιουργία ενός εμβολίου είναι μόνο η μισή μάχη. Για να προστατεύσουμε τους Αμερικανούς και τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, θα χρειαστεί να κατασκευάσουμε δισεκατομμύρια δόσεις. (Χωρίς εμβόλιο, οι αναπτυσσόμενες χώρες διατρέχουν ακόμη μεγαλύτερο κίνδυνο από τις πλούσιες, επειδή είναι ακόμη πιο δύσκολο για αυτές να κάνουν φυσική απόσταση και λόκνταουν.)

Μπορούμε να ξεκινήσουμε τώρα με την κατασκευή των εγκαταστάσεων όπου θα παραχθούν αυτά τα εμβόλια. Επειδή πολλοί από τους κορυφαίους υποψηφίους κατασκευάζονται χρησιμοποιώντας μοναδικό εξοπλισμό, θα πρέπει να κατασκευάσουμε εγκαταστάσεις για καθέναν από αυτούς, γνωρίζοντας ότι ορισμένοι δεν θα χρησιμοποιηθούν. Οι ιδιωτικές εταιρείες δεν μπορούν να αναλάβουν αυτό το είδος κινδύνου, αλλά η ομοσπονδιακή κυβέρνηση μπορεί. Είναι ένα μεγάλο σημάδι ότι η κυβέρνηση έκανε συμφωνίες αυτή την εβδομάδα με τουλάχιστον δύο εταιρείες για να προετοιμαστεί για την παρασκευή εμβολίων. Ελπίζω ότι θα ακολουθήσουν περισσότερες συμφωνίες.

Το 2015, παρότρυνα τους παγκόσμιους ηγέτες σε μια ομιλία TED να προετοιμαστούν για μια πανδημία με τον ίδιο τρόπο που προετοιμάζονται για πόλεμο - εκτελώντας προσομοιώσεις για να βρουν τις ρωγμές στο σύστημα. Όπως είδαμε φέτος, έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε. Αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι αν λάβουμε τις σωστές αποφάσεις τώρα, ενημερωμένοι από την επιστήμη, τα δεδομένα και την εμπειρία των επαγγελματιών του ιατρικού τομέα, μπορούμε να σώσουμε ζωές και να επαναφέρουμε τη χώρα στη δουλειά.

Σχετίζεται το πρόγραμμα εμβολιασμού με τον στόχο της μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού;

Σε αυτό το πλαίσιο, ας θυμηθούμε το σύνθημα του Διαφωτισμού του Καντ "Sapere aude!": "Έχετε το θάρρος να χρησιμοποιήσετε τη δική σας διάνοια!"

*

Σημείωση για τους αναγνώστες: κάντε κλικ στα κουμπιά κοινής χρήσης πάνω ή κάτω. Προωθήστε αυτό το άρθρο στις λίστες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Πολλαπλή δημοσίευση στον ιστότοπο ιστολογίου σας, φόρουμ στο διαδίκτυο. κλπ.

Ο Δρ Rudolf Hänsel είναι πτυχιούχος ψυχολόγος και εκπαιδευτικός.




ΠΗΓΗ: https://www.globalresearch.ca/reflections-secret-agenda-elite-role-us-citizens/5709112


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!