Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2024

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ! Πρώην επιστήμονας εμβολίων του Μπιλ Γκέητς προβλέπει απότομη μείωση του πληθυσμού: «έως και 30-40% σε χώρες με υψηλό ποσοστό εμβολιασμού»!!


Το μακελειό στον τομέα της υγείας που έχει παρατηρηθεί μέχρι στιγμής από την εκστρατεία «εμβολίου» του κορωνοϊού της Γουχάν (COVID-19) είναι μόνο ο πρώτος γύρος σε μια σειρά φρικαλεοτήτων που πρόκειται να έρθουν σύντομα.

Ο πρώην επιστήμονας του Ιδρύματος Bill & Melinda Gates και ειδικός στα εμβόλια Δρ Geert Vanden Bossche μίλησε με τον ερευνητή Steve Kirsch αυτή την εβδομάδα για όλα αυτά, συμπεριλαμβανομένου του τι μπορεί να περιμένει ο κόσμος στο εγγύς μέλλον καθώς ο COVID συνεχίζει να μεταμορφώνει και να ξεπερνά τις ενέσεις.

"Οι μεταλλάξεις δεν περιορίζονται πλέον στην πρωτεΐνη ακίδα, η οποία δείχνει αυξημένη δραστηριότητα των CTL (κυτταροτοξικά Τ κύτταρα) για τη μείωση της ιικής μολυσματικότητας", δήλωσε ο Bossche στον Kirsch σχετικά με τις νεότερες μεταλλάξεις που ανιχνεύονται.

«Και αυτή η δραστηριότητα CTL είναι υπεύθυνη για την παρακμή των Τ κυττάρων που στην πραγματικότητα ενισχύουν τα εξουδετερωτικά αντισώματα που εμποδίζουν τη λοιμογόνο δράση».

Μπορεί να θυμάστε ότι πριν εξαπολυθούν τα τρυπήματα στο πλαίσιο της επιχείρησης Warp Speed, ο Bossche προειδοποιούσε ότι η απελευθέρωση ενός λεγόμενου «εμβολίου» ακριβώς στη μέση μιας «πανδημίας» ήταν μια πραγματικά κακή ιδέα, ειδικά για αυτόν τον λόγο.

«Τελικά, αυτή η εξέλιξη θα οδηγήσει αναπόφευκτα στην εμφάνιση μιας εξαιρετικά λοιμογόνου παραλλαγής που θα προκαλέσει κύματα νοσηλειών και σοβαρής νόσου σε χώρες με υψηλό ποσοστό εμβολιασμού – φυσικά, πάντα το ίδιο, μόνο σε χώρες με υψηλό ποσοστό εμβολιασμού», τόνισε ο Bossche για το πώς αυτό το φαινόμενο φαίνεται να συμβαίνει μόνο στις ανεπτυγμένες, εξαιρετικά εμβολιασμένες χώρες.

«Κατά την ταπεινή μου γνώμη, αυτό που θα δούμε είναι κάτι εντελώς πρωτοφανές όσον αφορά το μέγεθος του κύματος νοσηρότητας και δυστυχώς της θνησιμότητας».

(Σχετικά: Στα τέλη του 2022, ο Bossche προειδοποίησε ότι δημιουργείται μια κατάσταση στο τέλος του κόσμου στην οποία εκατομμύρια «πλήρως εμβολιασμένοι» άνθρωποι τελικά θα πέσουν νεκροί, δημιουργώντας ένα γεγονός μαζικής εξαφάνισης.)

Το 2032 θα δούμε «απότομη μείωση του πληθυσμού»

Όταν ρωτήθηκε από τον Kirsch για λεπτομέρειες σχετικά με το τι θα συνεπάγεται αυτό το «εντελώς άνευ προηγουμένου» μελλοντικό φαινόμενο, εικάζει ότι οποιοσδήποτε από το 1/3 έως σχεδόν το ήμισυ όλων των ανθρώπων θα πεθάνει ως αποτέλεσμα αυτού που έκαναν τα τρυπήματα COVID στην ανοσία και τη δημόσια υγεία.

«Σε ορισμένους από τους υψηλά εμβολιασμένους πληθυσμούς... Δεν θα εκπλαγώ αν έχουμε να κάνουμε με σοβαρό αποδεκατισμό του πληθυσμού, σε ορισμένους πληθυσμούς, ίσως μέχρι 30 ή 40%», σχολίασε ο Bossche.

Ο Martin Armstrong της Armstrong Economics λέει ότι το δικό του υπολογιστικό μοντέλλο προβλέπει μια «απότομη μείωση του πληθυσμού» το 2032 και μετά. Ίσως αυτή η πρόβλεψη βασίζεται στην ατζέντα του δισεκατομμυριούχου ευγονιστή Μπιλ Γκέητς, ο οποίος θέλει να μειώσει μαζικά τον παγκόσμιο πληθυσμό σε συνδυασμό με τα σχέδια μείωσης του πληθυσμού του πατέρα του.

«Ο πατέρας του το έκανε αυτό δημιουργώντας την Planned Parenthood, πείθοντας τις γυναίκες ότι ήταν δικαίωμά τους να σκοτώσουν τα μωρά τους και τοποθετώντας τις σε μειονοτικές γειτονιές που κάποιοι πίστευαν ότι ήταν μια ρατσιστική ατζέντα», γράφει ο Armstrong.

«Ακόμη και η δικαστής Ginsberg (*) σχολίασε ότι η υπόθεση Roe v. Wade είχε να κάνει με τη μείωση του πληθυσμού – όχι με τα δικαιώματα των γυναικών».

Στα σχόλια, κάποιος έγραψε ότι ίσως η υπερθέρμανση του πλανήτη και η κλιματική αλλαγή είναι ιστορίες κάλυψης για τους αυξανόμενους θανάτους από τα εμβόλια COVID και τι σημαίνουν για τον παγκόσμιο πληθυσμό.

«Θα αποδοθούν στην κλιματική αλλαγή, τους Ρώσους ή τους Κινέζους, τη λευκή υπεροχή κ.λπ. και οι "ελίτ" θα περάσουν ως ήρωες (στα μάτια τους)», έγραψε αυτό το άτομο.

Ένας άλλος έγραψε ότι με τόσους πολλούς πολέμους που συμβαίνουν τώρα, η αλήθεια για όλα αυτά για τα οποία μιλάει ο Bossche «θα θαφτεί».

«Ο πόλεμος και η σχετική λογοκρισία θα χρησιμοποιηθούν για να κρύψουν τα πτώματα», είπε ένας άλλος. «Θα πουν ότι οι άνθρωποι πέθαναν από "COVID" ή από τον "πόλεμο"».

Για να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα σχετικά με τις προσπάθειες μείωσης του πληθυσμού του Bill Gates, επισκεφθείτε το Genocide.news.

Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

ArmstrongEconomics.com

NaturalNews.com



(*) Ruth Bader Gisnberg: το ίνδαλμα της ΠτΔ κατινιώς (Ruth Bader Ginsberg (https://www.supremecourt.gov/about/biographyginsburg.aspx)



ΠΗΓΗ: https://www.naturalnews.com/2024-01-04-bill-gates-vaccine-scientist-sharp-population-decline.html


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ




ΣΧΕΤΙΚΑ:

Οι επιστήμονες ανιχνεύουν πρωτεΐνη ακίδας από εμβολιασμό COVID σε ασθενείς με μακρά COVID
Οι επιστήμονες σε μια νέα εργασία ανίχνευσαν πρωτεΐνη ακίδα στην κυκλοφορία του αίματος ατόμων με μακρά COVID δύο μήνες μετά τη μόλυνση και τον εμβολιασμό COVID-19, υποδηλώνοντας ότι η πρωτεΐνη ακίδα μπορεί να παραμείνει στο σώμα πολύ περισσότερο από ό, τι είχε προβλεφθεί προηγουμένως και δεν παραμένει στο σημείο της ένεσης.
Μια νέα μελέτη δείχνει ότι η πρωτεΐνη ακίδα παραμένει στο σώμα πολύ περισσότερο από ό, τι πιστεύαμε προηγουμένως και μπορεί να συμβάλει στη μακρά COVID.

https://www.theepochtimes.com/health/scientists-detect-spike-protein-from-covid-vaccination-in-long-covid-patients-5556285?utm_source=partner&utm_campaign=ZeroHedge&src_src=partner&src_cmp=ZeroHedge

3 σχόλια:

  1. Φ Ο Β Ε Ρ Η ανάρτηση!
    Μοναδικά αποκαλυπτική!
    Ευχαριστούμε από καρδιάς Μαριγώ μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας ευχαριστώ! Ελπίζω να βοηθήσει όλους μας να καταλάβουμε τι και γιατί θα συμβεί αυτό που δυστυχώς μοιάζει αναπόφευκτο, να σταματήσει ο κόσμος περαιτέρω εμβολιασμούς και να υπάρξει επιτέλους και στην Ελλάδα σοβαρή έρευνα και βοήθεια προς τους εμβολιασμένους.
      Χάθηκε και συνεχίζει να χάνετε πολύτιμος χρόνος για να στηρίξουν μια απάτη. Τέρμα πια. Δεν χόρτασαν από αυτά που κέρδισαν παίρνοντας τόσο κόσμο στον λαιμό τους;
      Συγγνώμη για τον τόνο αλλά αρκετά κράτησε το κόλπο.

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!