Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024

ΔΟΛΙΟ: «... Η FEMA μπλοκάρει ενεργά τις αποστολές και κατάσχει αγαθά και υπηρεσίες τοπικά κλειδώνοντάς τα για να δηλώσει ότι είναι δικά της».




Elon Musk: Μόλις έλαβα αυτό το σημείωμα από έναν μηχανικό της SpaceX που βοηθούσε στις πληγείσες περιοχές στη Βόρεια Καρολίνα.

Η FEMA όχι μόνο αποτυγχάνει να βοηθήσει επαρκώς τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα, αλλά εμποδίζει ενεργά τους πολίτες που προσπαθούν να βοηθήσουν!

"Hey Elon, ενημερώστε εδώ στο χώρο του Asheville, NC. Έχουμε τροφοδοτήσει δύο μεγάλες βάσεις λειτουργίας για ελικόπτερα για να παραδίδουν αγαθά στα χέρια. Έχουμε αναπτύξει 300+ starlinks και το 'outpour' είναι ότι έχει σώσει πολλές ζωές.

Το μεγάλο ζήτημα είναι ότι η FEMA μπλοκάρει ενεργά τις αποστολές και κατάσχει αγαθά και υπηρεσίες τοπικά και τα κλειδώνει μακριά για να δηλώσει ότι είναι δικά της. 

Είναι πολύ πραγματικό και τρομακτικό πόσο έχουν πάρει τον έλεγχο για να σταματήσουν τους ανθρώπους από το να βοηθούν. 

Είμαστε μπλοκαρισμένοι τώρα στις αποστολές νέων starlinks που έρχονται μέχρι να λάβουμε συνοδεία από το πυροσβεστικό τμήμα, αλλά αυτό μπορεί να μην είναι αρκετό».



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!