Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024

GOOD COP - BAD COP: Ο Elon Musk κηρύσσει «πόλεμο» για το σχέδιο «δολοφονίας» του "Χ" από ΜΚΟ που συνδέεται με τους Kamala Harris και Keir Starmer


Elon Musk
Φωτογραφία: Leon Neal/Getty Images


Ο Elon Musk δήλωσε ότι «αυτό είναι πόλεμος» μετά την αποκάλυψη ενός σχεδίου για να «σκοτώσει το (πρώην) Twitter» (νυν "X") από δύο δημοσιογράφους.

Το Κέντρο για την Αντιμετώπιση του Ψηφιακού Μίσους θεωρείται «σύμμαχος» του πρωθυπουργού του Ηνωμένου Βασιλείου Keir Starmer και ο ιδρυτής του συμβουλεύει τώρα την Kamala Harris.


(LifeSiteNews) Ο πιο επιτυχημένος Αφροαμερικανός στον κόσμο, ο Elon Musk, κήρυξε «πόλεμο» μετά την αποκάλυψη ενός σχεδίου να «σκοτώσουν το Twitter» (νυν "X").

Έγγραφα που διέρρευσαν και δημοσιεύθηκαν από τους δημοσιογράφους Matt Taibbi και Paul Thacker δείχνουν πώς μια ΜΚΟ συνδέεται τόσο με την Kamala Harris όσο και με τον Βρετανό πρωθυπουργό Keir Starmer σε μια «πραγματική ιστορία ξένης παρέμβασης στις εκλογές».

Η ιστορία παρέμβασης στις εκλογές ξέσπασε μετά από μια ανάρτηση του Βρετανού χρήστη στο "X" Max, γεγονός που οδήγησε έναν φιλελεύθερο σχολιαστή των μέσων ενημέρωσης να εκφραστεί για την αυξανόμενη δύναμη των μεμονωμένων φωνών στην πλατφόρμα ελευθερίας του λόγου, που καταγγέλθηκε ως «ο αγωγός από meme σε είδηση και ακολούθως σε διπλωματικό επεισόδιο».


Όπως ανέφεραν οι Taibbi και Thacker στις 22 Οκτωβρίου: «Εσωτερικά έγγραφα από το Κέντρο για την Αντιμετώπιση του Ψηφιακού Μίσους - του οποίου ιδρυτής είναι ο Βρετανός πολιτικός πράκτορας Morgan McSweeney, που τώρα συμβουλεύει την εκστρατεία Kamala Harris - δείχνουν τα σχέδια της ομάδας γραπτώς για να «σκοτώσουν το Twitter του Μusk», ενισχύοντας παράλληλα τους δεσμούς με την κυβέρνηση Biden/Harris και τους Δημοκρατικούς, όπως η γερουσιαστής Amy Klobuchar, η οποία έχει εισαγάγει πολλά νομοσχέδια για τη ρύθμιση της διαδικτυακής «παραπληροφόρησης».




Μετά τη δημοσίευση της έκθεσης, ο ιδιοκτήτης του "X", Elon Musk, απάντησε με τρεις εκρηκτικές λέξεις:



Το Κέντρο για την Αντιμετώπιση του Ψηφιακού Μίσους (CCDH) είναι μια ομάδα πίεσης υπέρ της λογοκρισίας και «σύμμαχος του Εργατικού Κόμματος του πρωθυπουργού Keir Starmer», σύμφωνα με την κοινή έκθεση. 

Ο McSweeney, ο οποίος ίδρυσε την ομάδα, έχει δεσμούς τόσο στενούς με το Δημοκρατικό Κόμμα που το Politico έχει αποκαλέσει τους Εργατικούς και τους Δημοκρατικούς «αδελφά κόμματα».

Οι διαρροές αποκαλύπτουν μια συνεργασία μεταξύ του Εργατικού Κόμματος του Ηνωμένου Βασιλείου και των Δημοκρατικών για την υλοποίηση ενός σχεδίου που έχει μήνες στα σκαριά - να απαλλάξουν τους παγκοσμιοποιητές και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού από την πλατφόρμα ελευθερίας του λόγου του Elon Musk.


Στις ΗΠΑ, λέει η έκθεση, το CCDH έχει πραγματοποιήσει «πολλαπλά επιτυχημένα μποϊκοτάζ προσωπικοτήτων των μέσων ενημέρωσης σε όλο το φάσμα» στο παρελθόν - με προσπάθειες να κλείσει το The Federalist και το Zerohedge μέσω του πλέον ανενεργού US CCDH cutout Stop Funding Fake News. Η ομάδα του McSweeney προσπάθησε άμεσα να κλείσει το Substack για ισχυρισμούς ότι είχε δημοσιεύσει «παραπληροφόρηση» σχετικά με τα λεγόμενα «εμβόλια» mRNA COVID-19.

Οι ίδιες τακτικές χρησιμοποιούνται τώρα εναντίον του "Χ", συνεχίζει η έκθεση: «Τώρα, το αυξανόμενο γραφείο του CCDH στην Ουάσινγκτον εργάζεται σε παρόμοια σχέδια για να «σκοτώσει» τη διαδικτυακή παρουσία Δημοκρατικών αντιπάλων όπως ο Musk επιτιθέμενο στα διαφημιστικά έσοδα του "Χ"».

Ενώ ο Ντόναλντ Τραμπ αποκλείστηκε από την πλατφόρμα ενώ υπηρετούσε ως πρόεδρος, η θητεία του Musk έχει δει τον δισεκατομμυριούχο να συγκρούεται απευθείας με τον πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου Keir Starmer για τη δρακόντεια αστυνόμευση «δύο επιπέδων» του ηγέτη των Εργατικών.

Ο Musk είχε περιγράψει τον Starmer ότι επιδιώκει τη «Σοβιετική Βρετανία», εκφράζοντας την ανησυχία του για τους Βρετανούς που «συνελήφθησαν για ανάρτηση στο Facebook». Φαίνεται ότι ο πόλεμος είχε ήδη κηρυχθεί στον Musk και η παρατήρησή του ήταν περισσότερο μια αναγνώριση των εχθροπραξιών που βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη.

Αυτή είναι η δεύτερη προσπάθεια για τη ζωή της πλατφόρμας. Η κίνηση ακολουθεί τις προσπάθειες το 2023 της Anti-Defamation League (ADL) να «σκοτώσει αυτήν την πλατφόρμα», η οποία πίεσε τους διαφημιστές να αποχρηματοδοτήσουν το "X" - οδηγώντας σε εκτιμώμενη απώλεια 22 δισεκατομμυρίων δολλαρίων.



Σε μια ανάρτηση στις 4 Σεπτεμβρίου 2023, ο Musk ισχυρίστηκε ότι «προσπαθούν να σκοτώσουν αυτήν την πλατφόρμα κατηγορώντας την ψευδώς ότι είναι αντισημιτική». Ο Musk απείλησε να μηνύσει την Anti-Defamation League - για δυσφήμιση και για τη μαζική απώλεια εσόδων που προέκυψε από τη δυσφημιστική εκστρατεία της.

Έχουν αποκαλυφθεί στοιχεία για δεσμούς με το «βαθύ κράτος» στη συνωμοσία για τη «δολοφονία του Twitter», δείχνοντας πώς ο πρόεδρος του CCDH είναι επίσης στο Ατλαντικό Συμβούλιο.

Όπως ανέφερε ο Mike Benz τον Ιούλιο του 2023, «Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του CCDH είναι ο Simon Clark, κατευθείαν έξω από το Εργαστήριο Ψηφιακής Εγκληματολογίας του Ατλαντικού Συμβουλίου. Το Ατλαντικό Συμβούλιο έχει 7 πρώην διευθυντές της CIA στο διοικητικό του συμβούλιο και χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου (και το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ και το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ).

Ο Benz, γνωστός επικριτής και αναλυτής του βαθέως κράτους, έδειξε ότι ο πρώην επικεφαλής επικοινωνίας της ομάδας «κατά της παραπληροφόρησης» ήταν ένας «αυτοαποκαλούμενος πράκτορας της CIA».

Τα στοιχεία του δείχνουν ότι η ομάδα λογοκρισίας που υποστηρίζεται από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου συνδέεται επίσης μέσω του Ατλαντικού Συμβουλίου με την οικογενειακή σύνδεση του Μπάιντεν, Burisma.

«Το Ατλαντικό Συμβούλιο ήταν επίσης άμεσα συνδεδεμένο με την Burisma και είχε άμεση συνεργασία με το DHS για να λογοκρίνει τους υποστηρικτές του Τραμπ πριν από τις εκλογές του 2020», ανέφερε ο Benz σε ανάρτησή του στις 22 Οκτωβρίου, προσθέτοντας ότι το Ατλαντικό Συμβούλιο έχει «7 διευθυντές της CIA στο διοικητικό του συμβούλιο».



Η συνωμοσία για τη φίμωση της κορυφαίας πλατφόρμας ελευθερίας του λόγου στον κόσμο αποκαλύπτει ένα βαθύ δίκτυο συντονισμού της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου και των ΗΠΑ μέσω των πολλών πληρεξουσίων της για να καταστρέψει κάθε πρόκληση στον αφηγηματικό της έλεγχο.

Μια εις βάθος έκθεση της Zerohedge, η οποία επέζησε από μια επίθεση διακοπής λειτουργίας από το CCDH πέρυσι, δείχνει ένα εκπληκτικό δίκτυο μυστικών και φανερών επιχειρήσεων με τεράστια δύναμη στις ΗΠΑ που πηγαίνει χρόνια πίσω.

Η Zerohedge δημοσίευσε στοιχεία για μια εκστρατεία του 2020 από το CCDH που κατευθύνει τους γενικούς εισαγγελείς της πολιτείας να αποδομήσουν τη «Δωδεκάδα παραπληροφόρησης» δώδεκα κορυφαίων επικριτών του «εμβολίου» COVID - συμπεριλαμβανομένου του Robert F. Kennedy Jr.

Όπως σημειώνει η Zerohedge, «Ωστόσο, αυτά είναι μόνο τα ορατά μέρη της βρετανικής εισβολής. Το Labour Together του McSweeney λειτουργεί στις ΗΠΑ εδώ και αρκετά χρόνια μέσω του CCDH.

Ωστόσο, αυτή η διατλαντική συνωμοσία υπερβαίνει τη δουλειά του περιορισμού του λόγου - και της αποχρηματοδότησης εκείνων που υπερασπίζονται την ελευθερία της. Οι αναφορές δείχνουν τώρα άμεση παρέμβαση στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.

Η εκστρατεία Trump-Vance υπέβαλε καταγγελία στην Ομοσπονδιακή Εκλογική Επιτροπή εναντίον του κυβερνώντος Εργατικού Κόμματος του Starmer, αφού δημοσιοποίησε κινήσεις για «στρατολόγηση και αποστολή... ακροαριστερών μελών του κόμματος» σε καμβά για την Kamala Harris «σε κρίσιμες πολιτείες πεδίου μάχης».

Σε μια δήλωση με τίτλο «Οι Βρετανοί έρχονται!» Η συνδιευθύντρια της εκστρατείας Trump-Vance, Susie Wiles, δήλωσε ότι «η αποτυχημένη εκστρατεία της Harris επιδιώκει ξένη επιρροή για να ενισχύσει το ριζοσπαστικό μήνυμά της» - κατηγορώντας ότι αυτό ισοδυναμεί με «παρέμβαση στις εκλογές».

Η κίνηση έρχεται παράλληλα με αναφορές που συγκρίνουν τόσο τον Trump όσο και τον Elon Musk με τον Χίτλερ. Ο Musk απάντησε στην κατηγορία στο γερμανικό Der Spiegel με ένα χιουμοριστικό tweet που χρησιμοποιήθηκε αμέσως από το CNN για να τον επαναχιτλεροποιήσει.



Η αποκάλυψη αυτής της δεύτερης συνωμοσίας για τη «δολοφονία του Twitter» δείχνει τον Elon Musk, τον Robert F. Kennedy και τώρα τον ίδιο τον Trump και τον Vance, να στοχοποιούνται άμεσα από μια παγκοσμιοποιημένη «Μεγάλη Ατλαντική Συμμαχία» και τους συγκεκαλυμμένους και φανερούς πράκτορές της.

Αυτό ισοδυναμεί με μια αποστολή όχι μόνο εναντίον αυτών των ανδρών, αλλά και εναντίον των επικριτικών για το καθεστώς μέσων ενημέρωσης από όλο το πολιτικό φάσμα. Πρόκειται για ένα σκάνδαλο που αποκαλύπτει τον μηχανισμό με τον οποίο πρέπει να διασφαλίζεται η μόνιμη εξουσία.

Με τη δήλωση του Musk, οι πρώτες βολές έχουν ριχτεί σε έναν πόλεμο για το μέλλον της ελευθερίας του λόγου - και για τη φύση του ίδιου του ελεύθερου κόσμου.







ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ  ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ




ΣΧΕΤΙΚΑ:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!