Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

Σ Ο Κ ! ΑΠΟ ΤΟ 2006, η ψευδο-δεξιά Ν.Δ., είχε ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΕΙ για "μαζική εισροή εκτοπισθέντων αλλοδαπών"!!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΕΚ! ΚΑΙ Π Ο Ι Ο Ι ΤΟ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟΤΕ...

...ΚΑΙ  Ξ Υ Π Ν Η Σ Τ Ε! ΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ !!!!



ΑΝΤΕ ΠΙΑ! ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ! Σε μια 100% απεγνωσμένη, μάταιη προσπάθεια πλήρους διαστρεβλώσεως της αληθείας, οι μαριονέττες της Ν.Δ. επιχειρούν να εξαπατήσουν ΞΑΝΑ τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, ισχυριζόμενοι, πως το ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΑ ΕΝΤΕΛΩΣ χρεοκοπημένο κόμμα τους, μπορεί να ..."λύσει" το λαθρομεταναστευτικό ζήτημα. 
Ε, ΟΧΙ ΔΑ!

Αποτέλεσμα εικόνας για γέλια
Αποτέλεσμα εικόνας για γέλια

Σε πρόσφατο δημοσίευμά της, η εφ. της 'Χ.Α.' παρουσιάζει την ωμή πραγματικότητα, τρίβοντας στη μούρη των πατριδοκάπηλων της ψευδο-δεξιάς τα έργα τους, τα οποία και άνοιξαν τον δρόμο στην αθρόα εισβολή λαθρομεταναστών στην Πατρίδα μας. (Και δεν υπερβάλλει πιστέψτε μας καθόλου...)

Στις 14 Απριλίου του έτους 2006 (επί κυβερνήσεως δηλαδή ΝΔ), δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, [Φ.Ε.Κ.] το Προεδρικό Διάταγμα υπ' αριθμόν 82, το οποίο προβλέπει την παροχή προσωρινής προστασίας σε περίπτωση μαζικής εισροής εκτοπισθέντων αλλοδαπών!

Το εν λόγω Προεδρικό Διάταγμα, ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ...ΣΒΕΛΤΑ, φέρει φαρδιές-πλατιές τις υπογραφές του κυρίου Καρόλου Παπούλια (τότε Προέδρου της Δημοκρατίας) και των κάτωθι υπουργών:


1.Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, Προκόπιου Παυλόπουλου! (ε, σύμπτωση είναι, βρέ κακοπροαίρετοι... "ΙΩ.ΚΑΠ.")

2.Εξωτερικών, Θεοδώρας Μπακογιάννη...(ομιλήτρια και στο Ίδρυμα 'Brookings' βεβαίως-βεβαίως, όπως και κάποιος Αλέξης, χρόνια μετά απο εκείνην, ενώπιον "ευρέως γνωστού" ακροατηρίου... "ΙΩ.ΚΑΠ.")


3.Εθνικής Αμύνης, Ευάγγελου Μεϊμαράκη (ο τότε "πρωτότυπος" κ.υπουργός που ΔΕΝ απαντούσε στις ερωτήσεις των βουλευτών! "Μαγκιά του"... "ΙΩ.ΚΑΠ.")

Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δημήτριου Αβραμόπουλου...(που "παραλίγο" να είναι σήμερα στην θέση του κ.Προκοπίου... "ΙΩ.ΚΑΠ.")

Οικονομίας και Οικονομικών, Γεώργιου Αλογοσκούφη. (Πότε ρε "μεγαλοδημοσιογραφάρες", θα πάτε να τον ερωτήσετε, δείχνοντάς του και τα σωστά ΦΕΚ, όπως π.χ. το 315/Δεκ.1945ΤΙ ξέρει και ΤΙ υπέγραφε, (το 2007) για τα αρκετά 'ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ' της Ελλάδος, στις ΗΠΑ, ύψους σήμερα ...τ ρ ι σ ε κ α τ ο μ μ υ ρ ί ω ν $, που τοκίζονται αδιαλείπτως απο το 1944 ;;;;;;;; Ε; "Δεν ξέρετε, έ;" "ΙΩ.ΚΑΠ.")

Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, Μαριέττας Γιαννάκου...(που "πάσχιζε" υπέρ του σχολικού βιβλίου "ιστορίας", κάποιας καθηγήτριας της γαλλικής γλώσσης, ναί, της γαλλικής, ονόματι Ρεπούση... Ερωτήστε στην Άρτα σχετικώς, τους τότε μαθητές της... "ΙΩ.ΚΑΠ.")

Δημόσιας Τάξεως, Βύρωνος Πολύδωρα


Απασχολήσεως και Κοινωνικής Προστασίας, Σάββα Τσιτουρίδη.


Το συγκεκριμένο Π.Δ. αποτελεί την ενσωμάτωση της ελληνικής νομοθεσίας, στην ευρωπαϊκή οδηγία 2001/55/ΕΚ, "σχετικά με τις ελάχιστες προδιαγραφές παροχής προσωρινής προστασίας, σε περίπτωση μαζικής εισροής εκτοπισθέντων και μέτρα για τη δίκαιη κατανομή των βαρών, μεταξύ των κρατών-μελών, όσον αφορά την υποδοχή και την αντιμετώπιση των συνεπειών της υποδοχής αυτών των ατόμων".

Ι Δ Ο Υ,  ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ!




Από το 2006 λοιπόν και με κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας, το αντεθνικό Καθεστώς, που εξουσιάζει τυραννικά την Πατρίδα μας, δημιουργούσε τα πλαίσια προστασίας και κοινωνικής ενσωματώσεως των λαθρομεταναστευτικών ροών! 
Το εύλογο, όμως, ερώτημα, είναι το εξής: Νομοθετούσαν οι κυβερνώντες της ΝΔ με βάση ένα υποθετικό σενάριο;

Αποτέλεσμα εικόνας για δεκέμβριος 2008

Η απάντηση είναι αρνητική. Όχι, οι κυβερνώντες της ΝΔ, νομοθετούσαν επί τη βάσει εφαρμογής των σχεδίων των διεθνών επικυρίαρχων, οι οποίοι εξαπέλυσαν τους πολέμους στην Ασία, με τελευταίο θύμα των ραδιουργιών τους την Συρία του Άσσαντ. 

Διόλου συμπτωματικά, ο κύριος Αβραμόπουλος μια πενταετία αργότερα (και μαζί του σύσσωμο το αντισυνταγματικό τόξο), έσπευδε να ...χαιρετίσει την έναρξη των στρατιωτικών επιχειρήσεων της συριακής αντιπολιτεύσεως προς ανατροπή της νομίμου κυβερνήσεως του Άσσαντ! 

Το ίδιο άτομο, κατέχει σήμερα την θέση του επιτρόπου της Ε.Ε., αρμόδιου για θέματα μεταναστεύσεως, εκ της οποίας έχει αμέτρητες φορές εκφράσει τα ...συγχαρητήριά του(!!!!!!!!) προς την κυβέρνηση Σύριζα, για τον χειρισμό του ζητήματος της λαθρομεταναστεύσεως!

Με απλά λόγια, η τότε κυβέρνηση της ψοφοδεξίας είχε από το 2006, αποδεχτεί την φιλοξενία και προστασία εκατοντάδων χιλιάδων, ή και εκατομμυρίων λαθρομεταναστών, με την πρόφαση της αναγκαιότητος προσαρμογής στις ευρωπαϊκές οδηγίες...

Για εκείνους που ξεχνούν εύκολα, θα υπενθυμίσουμε οτι ένας από εκείνους που έχουν θέσει την υπογραφή τους στο συγκεκριμένο Π.Δ., είναι ο σημερινός Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο οποίος τότε, ως υπουργός Εσωτερικών, δήλωνε με έμφαση: "ευχαριστούμε τους μετανάστες που προτιμούν την Ελλάδα ως χώρα προορισμού τους"! 

Αποτέλεσμα εικόνας για δεκέμβριος 2008

Το ίδιο πολιτικό πρόσωπο, άφηνε το έτος 2008 την Αθήνα και τις μεγάλες πόλεις της χώρας να  Κ Α Ι Γ Ο Ν Τ Α Ι από ορδές αριστεριστών και λαθρομεταναστών, υποκινούμενων από ξένα κέντρα εξουσίας. 
[ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ: "Μπαχαλάκηδες" εκείνου του "καυτού" Δεκεμβρίου του 2008, που μιλούσαν μόνο ...ιταλικά και γερμανικά(!), όπως γνωρίζει άριστα η Αστυνομία και ΔΕΝ το λέει, οι οποίοι αφού χόρτασαν ...σπασίματα & καψίματα, αυτ/των, καταστημάτων και Τραπεζών, πήγαν στο αεροδρόμιο πρίν τα ξημερώματα και έφυγαν σαν "κύριοι", με αεροπλάνα προ-μισθωμένα 'τσάρτερς' που τους ...περίμεναν!!! Και! 
Και ξένα τηλεοπτικά δίκτυα δυτικοευρωπαϊκών χωρών, που είχαν "καπαρώσει" ημέρες πρίν, τους καλύτερους υψηλότερα εξώστες των 3 ξενοδοχείων του Συντάγματος, για τα ..."τέλεια πλάνα"! Απευθείας παρακαλώ! Πώς ήξεραν απο πρίν; Ενώ "εμείς" δεν είχαμε ...ιδέα;;; Τόσες και τόσες φορές, τα έγραψαν αυτά οι εφημερίδες. "ΙΩ.ΚΑΠ."]

Αποτέλεσμα εικόνας για δεκέμβριος 2008

Εξαιρετικά ουσιώδες και ιδιαίτερα κάτω από τις σημερινές συνθήκες είναι το γεγονός, πως η ευρωπαϊκή οδηγία, κάνει ρητά λόγο για "δίκαιη κατανομή των βαρών μεταξύ των κρατών-μελών όσον αφορά την υποδοχή και την αντιμετώπιση των συνεπειών της υποδοχής αυτών των ατόμων". 
Φυσικά, κανένα ευρωπαϊκό Κράτος δεν εφαρμόζει σήμερα την συγκεκριμένη οδηγία, με την εξαίρεση βεβαίως του ελληνικού, το οποίο σημειωτέον, ευρίσκεται υπό το ασφυκτικό καθεστώς των Μνημονίων.

Αποτέλεσμα εικόνας για δεκέμβριος 2008

Αυτή είναι με ντοκουμέντα, η ..."πατριωτική" στάση της ψευδο-δεξιάς Νέας Δημοκρατίας επί του ζητήματος λαθρομετανάστευση! Η ηγεσία της ακόμη και σήμερα, ψηφίζει δίχως δισταγμό, ΚΑΘΕ ΑΝΤΕΘΝΙΚΟ νομοθέτημα που φέρνει η κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ προς όφελος των λαθρομεταναστών, την ίδια ώρα που οι κομματικοί έμμισθοι κοροϊδεύουν τον Ελληνικό Λαό, υποστηρίζοντας πως, ΔΗΘΕΝ & ΤΑΧΑ, η ΝΔ θα θέσει ...τέλος στην αθρόα εισβολή τους στην χώρα μας!

Αποτέλεσμα εικόνας για δεκέμβριος 2008

Το σύνολο των πολιτικών δυνάμεων του αντισυνταγματικού τόξου, δεν είναι απλώς επικίνδυνο για την Πατρίδα και τον Λαό μας, αλλά αποτελεί την Πέμμπτη Φάλαγγα των εχθρών του Ελληνισμού, εντός της ελληνικής επικρατείας. Ο Ελληνικός Λαός οφείλει εάν θέλει να επιβίωσει, να αντισταθεί ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ & ΔΥΝΑΜΙΚΑ στον αφελληνισμό και την ισλαμοποίηση...
"Ιω.Καπ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!