Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

ΜΑ, ΤΙ ...ΠΙΝΕΙΣ;




ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΝΑΝ ...ΨΥΧΙΑΤΡΟ! ΓΡΗΓΟΡΑ! ΕΠΕΙΓΕΙ! Είναι κατά πάσαν πιθανότητα Α Δ Υ Ν Α Τ Ο Ν να χαρακτηριστεί το πνεύμα των δηλώσεων του αναπληρωτού υπουργού εξωτερικών Ν. Ξυδάκη, στο παραθαλάσσιο κανάλι του Νέου Φαλήρου.
ΠΑΡΤΕ ΑΝΑΣΕΣ! ΑΝ ΘΥΜΩΣΕΤΕ, ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΗ...

«Για εμάς ο τουρκικός λαός πρέπει να ευημερεί και να είναι ειρηνικός»! «Είναι ο μεγάλος μας γείτονας, ζούμε (;;;;;;;;;;;;) 600 χρόνια μαζί»!!!

«Είμαστε ο πιο κοντινός γείτονας και αυτοί που νοιαζόμαστε(;;;) πιο πολύ(!!!) για την ευημερία και την ειρήνη στη Τουρκία»! 

Είναι κάποιες από τις 10.000% εντελώς  Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ε Σ  φράσεις, που χρησιμοποίησε ο ανεκδιήγητος Ξυδάκης, οι οποίες δεν αφήνουν περιθώρια για το τί είδους πορεία "χαράσσει" η σημερινή αριστεροπαθιασμένη Ελληνική(;) εξωτερική πολιτική.

Αποτέλεσμα εικόνας για ξυδακης νικος υπουργος
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΠΟΛΥΣ ΥΠΝΟΣ(...) ΝΙΚΟΛΑΚΗ,
ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΜΟΥΡΙΕΣΑΙ ΤΟΣΟ, ΟΤΑΝ ΜΙΛΑ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΑΛΕΞΗΣ...

Δυστυχώς, μας έχουν συνηθίσει σε ...απίθανες πολυπολιτισμικές και διεθνιστικές θέσεις, από τις εκάστοτε κυβερνήσεις, ιδιαιτέρως από αυτή της αριστεράς με την δήθεν “δεξιά” πατερίτσα. Όμως θέση κατά την οποία η Ελλάς, είναι η πλέον ενδιαφερομένη για την ευημερία και την ειρήνη στη Τουρκία, δεν είχε ξαναεκφραστεί στο παρελθόν. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙ! ΔΗΜΟΣΙΩΣ!

ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΛΕΣ (ΞΑΝΑ!) ΑΠΟ ΤΑ ...ΡΟΥΧΑ ΜΑΣ! ΤΙ ΣΟΪ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ; ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΕΝΟΣ ΑΝ.ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ;
Τελικώς, έχουν δίκοιο και θα λέγαμε απόλυτο, όσοι το αποκαλούν απο ετών, ως ...εξωφρενικών! 
Η απίστευτη (ή μήπως "παρανοϊκή";) τοποθέτηση αυτή, δεν είναι μόνο ΚΑΘΕΤΑ αντίθετη προς τα Εθνικά μας συμφέροντα, αλλά είναι και ΕΞΟΧΩΣ επικίνδυνη.  

Οπότε για να τολμήσει να τα πεί αυτά ένας, ο οποιοσδήποτε, όχι ένας υπουργός,  θα ΕΠΙΒΑΛΟΤΑΝ να "ξεχάσουμε" την Άλωση της Κωνσταντινουπόλεως, την βάρβαρη Τουρκοκρατία, τους ηρωϊκούς μας Αγωνιστές του 1821, τους ενδόξους μας Βαλκανικούς Πολέμους, την τραγωδία της Μικρασιατικής Καταστροφής, την αμερικανοσχεδιασμένη εισβολή του Αττίλα στην μαρτυρική μας Κύπρο, τον  ημίθεο Ηλιάκη, τον άτυχο Μπατσαρά, τον Τάσο Ισσάκ, τον Σολωμό Σολωμού, τα δόλια (αμερικάνικα ΠΑΛΙ...) Ίμια, το ΑΘΛΙΟ τουρκικό προξενείο στη Θράκη μας ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ...

ΔΗΛΑΔΗ, τί μας λέει ο 'τυπάκος' αυτός με τα γυαλάκια, που παριστάνει τον αν.ΥΠΕΞ; Να υιοθετήσουμε μήπως την τουρκολάγνα ..."αμνησία" για τους Αγώνες, τα μαρτύρια, τις θυσίες, τους ήρωες, αλλά και τις σελίδες Δόξης αλλά και απερίγραπτων καταστροφών τόσων αιώνων;

ΜΗΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ!
ΛΟΙΠΟΝ, ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΞΥΔΑΚΗ, ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙ  Α Μ Ε Σ Α, ΤΟ ΚΑΤΩΤΕΡΩ ΕΙΔΙΚΟ ..."ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ"!
ΘΑ ΤΟΥ "ΠΑΕΙ" ΤΡΕΛΛΑ...("ΙΩ.ΚΑΠ.")

Αποτέλεσμα εικόνας για ζουρλομανδύας χιουμορ
Αποτέλεσμα εικόνας για ζουρλομανδύας τρελος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!