Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΑΡΑΒΙΚΑ, ΟΙ 6 (ΑΓΝΩΣΤΟΙ...) ΔΡΑΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΚΤΥΠΗΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ;;;

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ

ΟΧΙ, ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ...ΕΚΠΛΗΞΗ. Πληθαίνουν οι δημοσιογραφικές πληροφορίες, όσο περνούν οι ώρες, πώς ξένοι, πιθανότατα Άραβες, συμμετείχαν στην επίθεση κατά του διοικητού της Τροχαίας Αθηνών, Γιώργου Διαμαντόπουλου το βράδυ, ενώ αυτός κινούνταν πεζός (με στολή) στην διασταύρωση της οδού Μπενάκη με την Πανεπιστημίου, ομού με τον αστυνομικό συνοδό του. (Προ 3τίας περίπου, τον είχαν ξανακτυπήσει...)

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ


ΒΙΝΤΕΟ: Κόντρα και στη βουλή για την επίθεση στον Διοικητή της Τροχαίας
Απο αστυνομικές πηγές επισημαίνεται, ότι στο επεισόδιο συμμετείχαν και... ξένοι, αφού ακούστηκαν  α ρ α β ι κ έ ς φράσεις και λέξεις στην επίθεση μεταξύ δύο ατόμων, που συμμετείχαν στην επίθεση.

Δεν πρέπει να εκπλαγεί κανείς. Από τα τραγικά και καταστροφικά 'Δεκεμβριανά', προ 8ετίας, είναι 'τσεκαρισμένο' 1.000%, ότι πλήθος ετερόκλητων ΞΕΝΩΝ στοιχείων, έχουν στην κυριολεξία ΞΕΧΕΙΛΙΣΕΙ (όχι μόνον) τα Εξάρχεια και επίσης  οι αστυνομικές πηγές αναφέρονται σε "αραβικής καταγωγής" άτομα...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ

Ο ανώτατος αξιωματικός της Τροχαίας δυστυχώς, δεν κατάφερε να προστατεύσει τον εαυτό του, ενώ όπως φάνηκε απο το συμβάν, ούτε ο συνοδός του ήταν σε θέση να τον προστατέψει, όταν 4, ίσως και 6 άτομα, τους περικύκλωσαν στην γωνία Πανεπιστημίου και Εμμ.Μπενάκη, κτυπώντας με πρωτοφανές μένος τον διοικητή!

Δεν έχει μέχρι στιγμής υπάρξει διευκρίνιση, γιατί δεν έκαναν χρήση των υπηρεσιακών τους όπλων, για την αυτοπροστασία τους...

Πώς έγινε το σκηνικό: Ο διοικτής καθώς εκτελούσε την υπηρεσία του στο κέντρο της Αθήνας, λόγω της πορείας αριστερών οργανώσεων και αντιεξουσιαστών υπέρ των προσφύγων, που βρισκόταν σε εξέλιξη.

Μόλις η συγκέντρωση τελείωσε, ο διοικητής της Τροχαίας άρχισε περπατώντας να κατηφορίζει την οδό Πανεπιστημίου, με σκοπό να πάρει το αυτοκίνητό του και να επιστρέψει στην υπηρεσία του.

Φορώντας τη στολή του και ενώ περπατούσε στην οδό Πανεπιστημίου, έγινε αντιληπτός από μικρή ομάδα αγνώστων... Αυτοί με την συνήθη θρασυδειλία των περιθωριακών ομάδων της περιοχής, του επιτέθηκαν και άρχισαν με μπουνιές και κλωτσιές να τον χτυπούν στο κεφάλι και στο πρόσωπο, ενώ χρησιμοποίησαν και καδρόνια με τα οποία τον κτύπησαν στο σώμα..

Αμέσως μετά εξαφανίσθηκαν στα γύρω στενά της περιοχής των Εξαρχείων, με τον διοικητή της Τροχαίας να έχει πέσει αιμόφυρτος στο έδαφος. Εν συνεχεία μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Λίγη ώρα μετά έγινε γνωστό, ότι η υγεία του δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο, μετά τη βίαιη επίθεση που δέχθηκε.

Με τον διοικητή της Τροχαίας Αθηνών επικοινώνησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκ. Παυλόπουλος. Ερώτησε για την κατάσταση της υγείας του και του εξέφρασε τη συμπάθειά του. Το 2008 στα "Δεκεμβριανά" ως υπουργός Εσωτερικών, να θυμήσουμε, ο νυν Π.τ.Δ. είχε ταχθεί ...κατά της "επιθετικής αστυνομίας"...

Πάντως ο ανώτερος αξιωματικός είναι πολύ τυχερός: Υπέστη ελαφρά διάσειση και έχει εκδορές και μώλωπες. Θα μπορούσε να είναι και νεκρός... Μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων αναμένεται να λάβει σύντομα εξιτήριο, από το 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ! Στελέχη της Ν.Δ. "έτρεξαν" να καταδικάσουν μέν την επίθεση, αλλά "ΞΕΧΝΟΥΝ" δέ, ότι επί ΝΔ έχει καεί ΑΡΚΕΤΕΣ φορές το κέντρο της Αθήνας (και όχι μόνο) χωρίς να ληφθεί ΚΑΝΕΝΑ ουσιαστικό μέτρο για να σπάσει το απόστημα των Εξαρχείων. Οπότε έχουν και αυτοί ΤΕΡΑΣΤΙΟ  μερίδιο ευθύνης για την κατάσταση... 

(ΕΙΔΑΤΕ μήπως κάπου, ΤΙΠΟΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΕΙΤΕ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΣ ΣΤΟΝ ΑΤΥΧΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ, ΕΙΤΕ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑΣ ΤΩΝ "ΑΓΝΩΣΤΩΝ", ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ λ.χ. ποταμίσια, ή του Περισσού το μαγαζί, ή της Κουμουνδούρου; Μπάααα.
Είχανε 'μιά σκασίλα', για τέτοιου "είδους" επίθεση...)

"Ιω.Καπ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!