Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

ΩΣΤΕ ΕΤΣΙ ΝΙΚΟΛΑΚΗ; ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΑΥΤΑ... ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ...'ΕΝΟΠΛΟΥ ΠΑΛΗΣ';;;

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ, ΟΥΤΕ ΛΕΓΟΝΤΑΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΟΥΝ ... 'ΤΖΙΖ'...


(ΟΤΑΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΜΑΣΚΕΣ!) ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ, ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΕΝΑ ΠΑΛΑΙΟΠΩΛΕΙΟ, ΠΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΑΛΙΑ ΒΙΒΛΙΑ... ΒΙΒΛΙΑ "ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ" ΑΡΚΕΤΩΝ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ... ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ...'ΘΗΣΑΥΡΟ'!
Αποτέλεσμα εικόνας για νικος κοτζιάς
Ψάχνοντας τυχαία λοιπόν, ανάμεσα σε σκονισμένα και κιτρινισμένα βιβλία, ξαφνικά "πέσαμε" σε μία παλαιά έκδοση με τίτλο 'Η Πολωνία και εμείς - Διαπιστώσεις και προοπτικές', τρίτη έκδοση, εκδόσεις 'Σύγχρονη Εποχή', (του ΚΚΕ εννοείται) με συγγραφέα ποιόν λέτε;
Μά τον σημερινό υπουργό "μας" Εξωτερικών (ή άν προτιμάτε 'εξωφρενικών'...), τον κ.Νίκο Κοτζιά!

Σχετική εικόνα

Τότε όμως που το έγραψε, ήταν φανατικόν στέλεχος του ...ΚΚΕ! Πολυγραφότατος τότε 'σύντροφος', πολύ - πολύ "κοντά" λένε οι γνωρίζοντες στον Καπετάν Γιώτη, δηλαδή τον Χαρίλαο Φλωράκη. Έγραφε λοιπόν συνεχώς, ως σκληροτράχηλος κομμουνιστής, ώστε να ...υπερασπισθεί τις τότε "σπουδαίες" 'ανθρωπιστικές παρεμβάσεις' της Σοβιετικής Ενώσεως!

(ΔΕΝ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΕΣΘΕ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ "ΖΑΒΟΛΙΑΡΗΔΕΣ" ΚΑΙ ..."ΜΑΡΤΥΡΙΑΡΗΔΕΣ", ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ! ΤΟ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΚΟΤΖΙΑ, ΣΤΟ ΚΚΕ, ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ & ΤΑΧΑ "ΗΡΩΪΚΕΣ" ΕΠΟΧΕΣ, ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΧΑΡΙΛΑΟ, ΗΤΑΝ Ο σύντροφος ...'ΣΟΥΣΛΩΦ' !!!

Αποτέλεσμα εικόνας για λεονίντ μπρέζνιεφ

ΔΗΛΑΔΗ, ΟΠΩΣ Ο ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ ΤΟΥ 'Κ.Κ.Σοβιετικής Ενώσεως', ΕΠΙ του μονολιθικού και κακάσχημου (ανωτέρω φωτογραφία) ΛΕΟΝΙΝΤ ΜΠΡΕΖΝΙΕΦ, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΕΚΕΙΝΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΩΝ...)

Σχετική εικόνα
ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ "ΜΕΓΑΛΟΣ"
ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ ΕΠΙ ΜΠΡΕΖΝΙΕΦ, Ο ΣΟΥΣΛΩΦ,
ΠΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ, ΕΓΙΝΕ ...ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ
ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΚΟΤΖΙΑ ΤΟΤΕ...

Σχετική εικόνα
ΤΩΡΑ, ΠΩΣ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝ(;) ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ,
ΝΑ ΚΡΑΤΑ 'ΑΓΚΑΖΕ' ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΚΙΟΛΑΣ
ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΥΘΥΜΙΑ & ΧΑΡΑ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΕΡΜΗΝΕΥΣΟΥΜΕ,
ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ... ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΤΕΛΩΣ 'ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ',
ΔΙΧΩΣ  ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ, ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΡΙΑ ΓΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ....

Στο βιβλίο αυτό, ο κυρ-Νίκος "μας", που το έγραψε γύρω στα 1980, ήθελε να υπερασπισθεί τον σκληρότατο  Πολωνό ...δικτάτορα στρατηγό Βόϊτσεχ Γιαρουζέλσκυ και την ωμή επέμβαση των Σοβιετικών κατά του αγωνιστού ηλεκτρολόγου (των ναυπηγείων του Γκντάνσκ) Λέχ Βαλέσσα... Και ΒΕΒΑΙΩΣ-ΒΕΒΑΙΩΣ, ο τότε βαμμένος "Φλωρακικός" Νικολάκης Κοτζιάς γράφει μέσα πώς είναι υπέρ της ...ενόπλου πάλης (!) κατά της μπουρζουαζίας!!! 

Αποτέλεσμα εικόνας για γιαρουζέλσκι


Αποτέλεσμα εικόνας για γιαρουζέλσκι

Και γιά όσους τυχόν "ήθελαν περισσότερα", να προσθέσουμε πώς ο Νικολάκης, εκείνες τις εποχές, ως ο σύντροφος 'Σουσλώφ', ήταν κολλητός φίλος μαζί με τον διάσημο (τα τελευταία χρόνια 'μεγαλο-ντουντουκοφόρο') ακροαριστερό Πέτρο Κων/νου, που "τρέχει" μια ζωή και "υπερασπίζεται" κάθε μουσουλμάνο λαθρομετανάστη... ΔΕΝ ΛΕΙΠΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΚΑΜΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΥΠΕΡ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ..."κατατρεγμένων"...
Ο Πετράκης είναι στον 'Ανταρσύα' ασφαλώς! Μαζί και ένας ακόμα σύντροφος, ο Άγγελος Χάγιος. Και τί ήταν ο 'Ανταρσύα'; Ήταν η "κατάληξη" του κομματιδίου που είχε φτιάξει τότε ο Νικολάκης και το ονόμαζε 'ΝΑΡ', δηλαδή "Νέο Αριστερό Ρεύμα"!

Σχετική εικόνα

Έλα όμως που ...θύμωσαν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, ως σκληροί ΚΚΕδες οι τρείς τους, όταν ο σύντροφος Χαρίλαος "αλλαξοπίστησε", ή άν προτιμάτε "λοξοκοίταξε" προς τα δεξιά τον Κ.Μητσοτάκη, λίγο πρίν το 1990! Οπότε την ...κοπάνισαν!

"ΙΩ.ΚΑΠ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!