Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Παγκρήτιου Συλλόγου Υποστηρικτών Ελληνικών και Χριστιανικών Ιδεών, προς Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο και την Δ.Ι.Σ, σχετικά με την ασκηθείσα ποινική δίωξη κατά του Μητροπολίτη Χίου


 
             ΑΝΟΙΧΤΗ   ΕΠΙΣΤΟΛΗ
 Του Παγκρήτιου Συλλόγου Υποστηρικτών των Ελληνικών και Χριστιανικών Ιδεών, 
Οδός Ταϋγέτου 1, Τ.Κ. 71 303, Ηράκλειο Κρήτης.
 
ΠΡΟΣ
Τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο
και την Ιεραρχία της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος. 

 

Με μεγάλη λύπη και αγανάκτηση ενημερωθήκαμε την προσφάτως και άδικα   ασκηθείσα ποινική δίωξη κατά του Μητροπολίτη Χίου για δηλώσεις του που   θεωρήθηκαν   ως   δήθεν   ρατσιστικές   από   αυτούς   που   φοβούνται   την   υγιή δύναμη της Εκκλησίας και του λαού και προσπαθούν να τις φιμώσουν. Ο Σύλλογος μας   ως   εκφραστής   των   παραδοσιακών   Ελληνικών   και   Χριστιανικών   Ιδεών   των Ελλήνων Πολιτών που τον στηρίζουν είναι άκρως σύμφωνος με τις δηλώσεις του Μητροπολίτου Χίου. Ο Μητροπολίτης μίλησε ως γνήσιος Έλληνας και Πατριώτης στα   πλαίσια   του   ισχύοντος   Συντάγματος   και   αναφέρθηκε   σε   μια   πραγματική κατάσταση, είπε την αλήθεια και είναι συνταγματικά κατοχυρωμένος από κάθε άποψη.   Δεν   είναι   πρόσφυγες   οι   χιλιάδες   ξένοι   που   μας   φέρνουν   συνεχώς. Πρόσφυγας στα πλαίσια του Διεθνούς Δικαίου είναι αυτός που λόγω δύσκολων συνθηκών μεταβαίνει σε ένα γειτονικό του Κράτους του άλλο Κράτος και όχι να περνάει 4-5 κράτη για να έρθει στην Ελλάδα. Δεν είναι καν μετανάστες διότι δεν εισέρχονται με την νόμιμη διαδικασία που εισέρχονται οι νόμιμοί μετανάστες από άλλα κράτη. Είναι λοιπόν πολύ σωστά λαθρομετανάστες. Δεν είναι ρατσιστής ένας γνήσιος   Πατριώτης   που   αναφέρει   απλά   την   ωμή   Πραγματικότητα.   Ο   μόνος ρατσισμός που υπάρχει σήμερα στην Ελλάδα είναι ο ρατσισμός που υφίστανται καθημερινά οι Ελληνες Πολίτες και πατριώτες τον οποίο ο Σύλλογος μας εξετάζει και θα εξετάζει σε διάφορα θέματα. Οι πλειοψηφία των Κυβερνώντων δυστυχώς έχει   βαπτίσει   το   μαύρο   άσπρο,   τον   υγιή   Πατριωτισμό   ρατσισμό,   τον   στρατό λαθρομεταναστών καημένους πρόσφυγες και την σε λίγο χωρίς όπλα κατάληψη της χώρας μας φιλοξενία και αδιανόητη ευκαιρία για αύξηση του πληθυσμού.
Για τους   λόγους   αυτούς   Εφιστούμε   την   Ιδιαίτερη     Προσοχή   Σας   Μακαριώτατε Αρχιεπισκόπε  κ.κ. Ιερώνυμε και Ιεραρχία της  Ιεράς  Συνόδου  της  Εκκλησίας  της Ελλάδας και Σας θεωρούμε συνυπεύθυνους του εγκλήματος της ποινικής δίωξης ενός αθώου πατριώτη αν δεν αντιδράσετε άμεσα και δυναμικά υπερασπίζοντας τον   Μητροπολίτη   Χίου.   Τυχόν   από   μέρους   Σας   αμέλεια   και   περιφρόνηση   της κρισιμότητας αυτής της ποινικής δίωξης θα ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου για πολλές στην συνέχεια διώξεις Χριστιανών και Πατριωτών Ελλήνων Πολιτών από μέρους   μιας   Κυβέρνησης   που   στην   πλειοψηφία   της   δεν   έχει   σχέση   με   τις Ελληνικές   και   Χριστιανικές   Αρχές   που   αποτελούν   θεμέλιο   της   ύπαρξης   της πατρίδας μας επί αιώνες τώρα.
Περιμένουμε εναγωνίως την άμεση απάντηση Σας στην παρούσα.

Κρήτη 23 Αυγούστου 2016
Ο ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ,
ANTΩΝΙΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΑΚΗ


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!