Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

OΡΓΗ ΘΕΟΥ! ΜΑΖΙΚΕΣ ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ, ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ !!!




Ο ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ ΜΑΔΟΥΡΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ
ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ, ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ, ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΙΑ, ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ, ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ..."ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ" ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ...ΓΡΟΘΙΕΣ, ΔΕΝ ΤΑΪΖΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟ!


ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ατελείωτα ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ, ΤΥΠΟΥ ΜΑΔΟΥΡΟ! (Πού "θαύμαζε" και συνομιλούσε μαζί του με 'δέος', κάποιος Αλέξης και κάποια Ρένα...) Σε «έκρηξη» των στειρώσεων στην κομμουνιστική Βενεζουέλα, έχει οδηγήσει η ΤΕΡΑΣΤΙΑ έλλειψη τροφίμων και τα λίαν σοβαρά προβλήματα στον χώρο της υγείας, λόγω της παρατεταμένης οικονομικής κρίσεως (μάλλον παραλυσίας ακριβέστερα) που μαστίζει την (πετρελαιοπαραγωγό από πάρα πολλά χρόνια!) χώρα.

http://www.liakonews.gr/media/k2/items/cache/180d9a4c279d10df8c7ef5fca74426c3_XL.jpg

ΤΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΚΤΗΝΩΔΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ, ΞΑΝΑΔΕΙΧΝΕΙ ΣΤΗΝ εντελώς ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΗ ("σοσιαλιστική";;;) ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ, Ο ΕΡΥΘΡΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ! Καθώς τα αντισυλληπτικά χάπια έχουν εξαφανιστεί από τα ράφια των φαρμακείων, ολοένα και περισσότερες γυναίκες, "ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ" ΝΑ επιλέγουν την πιο ριζική (;) λύση της στειρώσεως...[ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΘΛΙΑ 'ΕΠΙΛΟΓΗ', ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ  ΜΙΑ ΧΩΡΑ, ΧΩΡΙΣ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΟΝ ΘΕΟ!]
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Έτσι η 'Νέα Τάξη' εφαρμόζει την ΔΙΑΒΟΗΤΗ από ετών, απάνθρωπη 'Ατζέντα 21', που ζητά την μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού, για είναι, μά τι άλλο, ε υ κ ο λ ο κ υ β έ ρ ν η τ ο ς !
 
Η ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΗ 'ΝΟΜΕΝΚΛΑΤΟΥΡΑ' ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ,
ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ, ΕΝΩ Ο ΛΑΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!!!

«Το να αποκτήσεις τώρα ένα παιδί, σημαίνει ότι θα το κάνεις να υποφέρει», λέει χαρακτηριστικά για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, η 28χρονη Μιλάγκρος Μαρτίνεζ.




Χαρακτηριστικό της καταστάσεως, είναι το γεγονός ότι δεν υπάρχει πλέον θέση κενή για τις «ημέρες στειρώσεως», ένα πρόγραμμα που αναπτύχθηκε στην περιφέρεια Μιράντα, που περιλαμβάνει περιοχές της πρωτευούσης της Βενεζουέλας, του κάποτε 'λαμπερού' Καράκας...
 
O KOΣΜΑΚΗΣ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ, ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΛΟΓΩ ΠΕΙΝΑΣ!

Όλες οι θέσεις και στα 40 σημεία, όπου υλοποιείται το "πρόγραμμα", έχουν κλείσει ενώ άλλες 500 γυναίκες βρίσκονται σε λίστα αναμονής!
Σύμφωνα, μάλιστα, με την επικεφαλής του προγράμματος, Ντελιάνα Τόρες, μέχρι και πέρυσι στο πρόγραμμα συμμετείχαν γυναίκες με χαμηλό εισόδημα και τουλάχιστον 4 παιδιά. Τώρα έχουμε γυναίκες, με μόλις 1 ή 2 παιδιά, που επιλέγουν πλέον την στείρωση»...



(ΑΝ ΕΧΟΥΝ ...ΑΝΤΕΡΑ, ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ & ΨΕΥΔΟΜΕΝΑ 'μια ζωή', ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕΩΣ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ, ΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΣΤΗΝ 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV', ΤΙ ΥΨΟΥΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ και πού, ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΤΗ ΤΣΑΒΕΣ! ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΜΕ ...πόσα μηδενικά!... Μιλάμε για ΔΕΚΑΔΕΣ δισεκατομμύρια!!!)   ["ΙΩ.ΚΑΠ."]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!