Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ! ΣΤΗΝ ΣΚΩΤΙΑ,το ισλαμικό 'χιτζάμπ', αποτελεί πλέον μέρος της επίσημης αστυνομικής στολής!!!

(Ο ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΣΩΝ ΚΟΝΝΕΡΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΣΚΩΤΙΑΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ 'ΘΗΡΙΟ' ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ...)

Η ΕΙΚΟΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΡΑΒΙΚΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ, ΠΟΥ ΣΑΦΩΣ ΕΠΙΧΑΙΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ..."ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ" ΣΤΗΝ ΣΚΩΤΙΑ! ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ;
'ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ';;;

ΕΛΕΟΣ! ΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΘΑΣΕΙ Η ΑΤΑΚΤΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ; Η αστυνομία της Σκωτίας, κατά τις αγγλικές εφημερίδες, ανακοίνωσε προ ολίγων ημερών, ότι το 'χιτζάμπ', θα αποτελεί πλέον μέρος της επίσημης ...αστυνομικής στολής! Οπότε, το πολυπολιτισμικό αστυνομικό σώμα εκεί, είναι πλέον γεγονός! Επιπλέον θα αποτελέσει "κίνητρο"(!;) για να επιλέξουν περισσότερες μουσουλμάνες(!) την καρριέρα της αστυνομικού!!!


Στο παρελθόν, μπορούσαν να κυκλοφορούν και να περιπολούν στους δρόμους των αστικών κέντρων φορώντας το 'χιτζάμπ', μόνο με την συγκατάθεση και την σύμφωνη γνώμη των ανωτέρων τους...

Αποτέλεσμα εικόνας για sean connery with cilt
ΚΡΙΜΑ ΣΩΝ! ΚΡΙΜΑ...
"ΙΩ.ΚΑΠ."






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!