Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ! Η ΔΥΣΗ "ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ ΠΡΟΘΥΜΩΣ"...



TO 'XAΡΑΚΙΡΙ' ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ  Μ Ο Ν Ο Ι   ΜΑΣ! ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΙΕΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟ... H (ΑΚΡΩΣ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ!) "πολιτική ορθότης" έχει αποδειχθεί μια άκρως επικίνδυνη -"τρύπια" από παντού- ι δ ε ο λ η ψ ί α  για τον δυτικό κόσμο, που την εκμεταλλεύεται πανέξυπνα η Μουσουλμανική Αδελφότητα (με τα δισεκατομμύρια που έχει στη διάθεσή της) για να αλώσει την ΠΛΗΡΩΣ  α π ο χ α υ ν ω μ έ ν η    και   ε υ ν ο υ χ ι σ μ έ ν η   Δύση.  


Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΑΝΑΔΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ

Οι μουσουλμάνοι μαθητές, σε ένα ιδιωτικό μη θρησκευτικό σχολείο της επαρχίας Αλμπέρτα του Καναδά, θα μπορούν κανονικά να προσεύχονται(!) σύμφωνα με τη θρησκεία τους τις ώρες των μαθημάτων, αποφάσισε ο δικαστής Γκλέν Πόελμαν, επικαλούμενος την σχετική νομοθεσία για τα ανθρώπινα δικαιώματα...


Η Ακαδημία 'Webber', είχε ΗΔΗ τιμωρηθεί με ΠΡΟΣΤΙΜΟ 26.000 δολλαρίων(!!!) το 2015, από την Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Αλμπέρτα, για θρησκευτικές διακρίσεις εις βάρος των μαθητών της...


Η υπόθεση έφτασε στη Δικαιοσύνη από δύο μαθητές, τους Σαρμάντ Αμίρ και Ναμάν Σιντικουί, της 9ης και 10ης τάξεως αντιστοίχως, οι οποίοι κατέθεσαν ότι η προσευχή είναι υποχρεωτική στο Ισλάμ.


Στους δύο μαθητές είχε ειπωθεί το 2011, από τη διεύθυνση του σχολείου, ότι η προσευχή τους ήταν «πάρα πολύ εμφανής» για ένα μη θρησκευτικό σχολείο.
Εκείνοι συνέχισαν να προσεύχονται είτε κρυφά, είτε έξω από το σχολείο στο χιόνι! (Είναι σχεδόν βέβαιο, πώς έτσι ακριβώς τους "ΔΑΣΚΑΛΕΨΑΝ" ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ!)

Δηλαδή, σε ένα σχολείο που δεν είχε καμία θρησκευτική απόχρωση, δεν τελούνταν καμμία προσευχή από καμμία θρησκεία, οι δύο μουσουλμάνοι ήθελαν «τ σ α μ π ο υ κ ά» να προσεύχονται και από ό,τι φαίνεται η Δικαιοσύνη τους… δικαίωσε.


Κανονικά εάν ένα σχολείο θέλει να κρατά αποστάσεις από τη θρησκεία, την κάθε θρησκεία, οι μαθητές που είναι θρήσκοι θα άλλαζαν σχολείο, ή δεν θα το επέλεγαν καθόλου από την αρχή και θα έβρισκαν ένα άλλο, που θα τους κάλυπτε και αυτή τους την ανάγκη. Αυτό όμως δεν ισχύει για τους ισλαμιστές...

Για τους ισλαμιστές η έννοια της «κοσμικότητος» είναι του διαβόλου και οι νομοθεσίες για τα ανθρώπινα δικαιώματα, διευκολύνουν την επιστροφή της ΝΟΣΗΡΗΣ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ  Θ Ε Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α Σ  τους. Ποιος θα το περίμενε, αλλά αυτό συμβαίνει.

«Είχα αυτή την έντονη αίσθηση της ντροπής και του εξευτελισμού, παρά ότι εκτελούσα το δικαίωμά μου ως Καναδός πολίτης, ως ανθρώπινο ον, να ασκώ τη θρησκεία μου», κατέθεσε ο Σιντικουί στην επιτροπή για τα ανθρώπινα δικαιώματα και εκείνοι… συγκινήθηκαν!

ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ, ΤΟ ΠΕΙΣΤΗΡΙΟ. 6 ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΝΑΔΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ, ΗΔΗ
ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ! ΤΟ "ΠΑΛΕΨΑΝ" ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΝ!... 

ΚΑΝΕΙΣ (είναι απορίας άξιο, δεν βρέθηκε;) δεν τον ερώτησε γιατί δεν άλλαζε σχολείο, αφού αυτό ήταν ακατάλληλο για εκείνον. ΚΑΝΕΙΣ δεν τον ερώτησε γιατί επέλεξε να πάει σε αυτό το σχολείο, που είναι ιδιωτικό, και από την αρχή ΓΝΩΡΙΖΕ (και αυτός και οι γονείς του) ότι δεν επιτρέπει την άσκηση καμμίας θρησκείας...

Όχι, το σχολείο "ΕΠΡΕΠΕ" να ...αλλάξει για χάρη του Ισλάμ! Απλά πράγματα! Το Ισλάμ πρέπει να νικήσει, ξεκάθαρα πράγματα!...

Εννοείται ότι την απόφαση του δικαστού, έσπευσε και «επικρότησε» και ο τοπικός ιμάμης Συέντ Σοχαργουαρντί.

«Συμφωνώ με την απόφαση, επειδή αυτά τα δύο νεαρά αγόρια απλά ασκούσαν το δικαίωμά τους και τα δικαιώματά πρέπει να είναι σεβαστά», είπε ο ("ευφυέστατος";;;) ιμάμης!

Μάλιστα ο ιμάμης «συμβούλεψε» το εντελώς κοσμικό σχολείο να ...αλλάξει την πολιτική του, δηλαδή των αποστάσεων από κάθε θρησκεία, και να επιτρέπει σε όλους τους πιστούς, κάθε θρησκείας, να προσεύχονται.

Εδώ έχουμε την ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΟΣ!!! Οι μουσουλμάνοι επιβάλλουν σε ένα μη θρησκευτικό σχολείο, το Ισλάμ τους επειδή επικαλούνται ανθρώπινο δικαίωμα.
Οι μουσουλμάνοι ΝΑ ΤΟΝΙΣΘΕΙ, πώς αντιπροσωπεύουν πλέον το 3,2% του συνολικού πληθυσμού του Καναδά...

[ΑΠΟΡΙΑ! ΑΝ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ, όχι για μουσουλμάνους, αλλά ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΕΔΙΩΚΑΝ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ, ΗΤΟΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΑΞΕΩΝ, ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΛΕΤΕ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥΣ; 
ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΝΑΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ; 
ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΕΔΙΚΑΖΕ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ "ΕΜΠΟΔΙΖΕ" ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ;;;
Α Σ Φ Α Λ Ω Σ   Ο Χ Ι ! ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ....]

Ο ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ. ΤΑ ..."ΚΑΤΑΦΕΡΕ" ;;;
Είναι η πιο γρήγορα αυξανόμενη πληθυσμιακά κοινότης στον Καναδά, έχουν αυξηθεί κατά 82% (!!!) την τελευταία δεκαετία. Από εκεί που αριθμούσαν 579.000 άνθρωποι το 2001, έφτασαν το 1  εκ. το 2011 και ποιος ξέρει πόσοι είναι σήμερα... (στοιχεία απο το ιστολόγιο 'tribune.gr')

"ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!