Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

ΤΙ ΕΚΑΝΕ; ΤΙ ΕΚΑΝΕ; "Στρατολόγησε εκατοντάδες(!) Έλληνες πολιτικούς και δημοσιογράφους στην 'CIA'";;; Μπάαααα, "απίστευτο"...



['ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ'! ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ! Ή ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ...'ΤΖΙΖ';;;
Η ΒΑΛΕΡΙ ΠΛΕΪΜ, η εξόχως "ευπαρουσίαστη" ξανθιά πράκτορας της 'CIA', η οποία σε βιβλίο της λέει, ότι στρατολόγησε στην CIA, εκατοντάδες(!)  Έλληνες πολιτικούς, δημοσιογράφους, επιστήμονες και επιχειρηματίες!!! Το βιβλίο της, ανάρπαστο στις ΗΠΑ, ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΘΗΚΕ στα Ελληνικά, απο κανέναν εκδοτικό οίκο...(Διόλου περίεργο, έ;)



Η Βάλερι Πλέϊμ, που η υπόθεσή της έκανε ΠΑΤΑΓΟ στις ΗΠΑ, (έγινε μάλιστα και επιτυχής κινηματογραφική ταινία), δουλεύοντας για τη 'CΙΑ' στην αμερικανική πρεσβεία της Αθήνας, υπό την καθοδήγηση του «σταθμάρχου» Νταγκ Σμίθ, είχε σαν βασικό καθήκον να στρατολογεί στην 'CIA', ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ!!!... (O ν ό μ α τ α   "χρυσή μου",  ο ν ό μ α τ α !  Όχι "γενικολογίες"...)

Η ΟΜΟΡΦΗ 'ΠΕΤΡΑ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ' ΤΗΣ 'CIA' ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΟΙ
ΑΦΙΣΣΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ. ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ, Ο ΣΩΝ ΠΕΝ ΚΑΙ Η ΝΑΟΜΙ ΓΟΥΟΤΣ.

Η νεαρή Αμερικανίδα, σαγήνευε με την άψογη εμφάνισή της τους Έλληνες σε εκδηλώσεις και κοσμικές δεξιώσεις, κάνοντας «χρήσιμες» γνωριμίες. Η άριστη εκπαίδευση(...), το διπλωματικό της προφίλ, τα ελληνικά της, τα ξανθά μαλλιά και ο «εκδηλωτικός» της χαρακτήρας(...) μάγευαν τους «επιρρεπείς ΕΛΛΗΝΕΣ» και τους οδηγούσαν σαν πεταλούδες στο φως!

«Κάθε ημέρα στο γραφείο, συγκρίναμε με τους συναδέλφους μου τις σημειώσεις μας, για το ποιούς πολιτικούς κλπ. είχαμε συναντήσει και με ΠΟΙΟΥΣ θα έπρεπε να επιδιώξουμε, να συνεχίσουμε τις ΕΠΑΦΕΣ ΜΑΣ».


Μετά ο Τζιμ (υψηλόβαθμο στέλεχος της 'CIA' στην Αθήνα) μας ρωτούσε ποιούς είχαμε συναντήσει το περασμένο βράδυ...


Του δείχναμε με υπερηφάνια τη μικρή στοίβα (!!!) με τις επαγγελματικές κάρτες, τις κοίταζε στα γρήγορα, απορρίπτοντας κάθε μία, λέγοντας:
«τον έχουμε ήδη στρατολογήσει – μην ασχολείστε – αναξιόπιστος – τον έχουμε ήδη στρατολογήσει – ίσως»!!!

ΔΕΞΙΑ, Ο ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΕΠΛΗΓΗ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΗ...

Εντύπωση προκαλεί (ΚΑΚΩΣ! ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ... "Ι.Κ.")  η προθυμία με την οποία «Έλληνες πολιτικοί, επιστήμονες, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι (ΜΠΑ; ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ! ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ "ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ" ΟΙ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ; ΜΑ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ..."ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ"! "Ι.Κ.") και κοσμικοί της συμφοράς, σπεύδουν να παραδοθούν στην αγκαλιά της 'CΙΑ', για να αποκομίσουν τα κέρδη της επιτυχίας και της ανελίξεως».


[ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ...ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙ ΚΑΙ ΓΕΛΙΑ ΑΚΡΑΤΗΤΑ, ΝΑ ΜΑΘΕΥΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ...ΠΡΟΘΥΜΩΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ "ΜΑΣ", ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΤΗΣ 'CIA' και της κάθε 'καπάτσας' ξανθιάς κούκλας της πρεσβείας...


ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΗΣΑΝ, Ή ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ...


ΜΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΕΙ ΕΣΤΩ ΕΝΑΣ ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΕΔΩ, ΠΟΥ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ; ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ..."ΑΠΡΟΘΥΜΙΑ" ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ 'ΔΑΥΤΗ'; "ΙΩ.ΚΑΠ."]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!