Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ΤΟΝ ...ΔΙΚΑΙΩΣΑΝ! (Υ π ο κ ρ ι σ ί α! Ξανά...)

ΑΘΛΙΑ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ! ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΗΛΑΔΗ...


ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΑΠΗΓΑΓΑΝ ΝΥΧΤΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ! ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΘΛΙΒΕΡΩΝ ΔΥΤΙΚΟΔΟΥΛΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ...
ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΦΥΛΑΚΗ. ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΛΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ,
ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ! ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΗΤΑΝ ΜΑΛΛΟΝ ..."ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ"...
ΤΟΝ ΕΒΡΙΖΑΝ ΣΥΝΕΧΩΣ! ΣΠΑΝΙΩΣ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ, ΕΧΕΙ ΔΕΧΘΕΙ ΤΟΣΗ  ΠΟΛΥ  Λ Α Σ Π Η, ΟΣΟ ΕΚΕΙΝΟΣ! ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ, ΚΥΡΙΩΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΟΙ... Ο μεγάλος ηγέτης της Σερβίας, ο  Σλ. Μιλόσεβιτς ο δήθεν «χασάπης των Βαλκανίων»  ...δικαιώθηκε στην Χάγη, αφού πρώτα έγινε θύμα της αισχρής νεοταξίκης δυτικής προπαγάνδας!

EΤΣΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ "ΤΣΑΛΑΚΩΣΕ" ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ
ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΜΑΝΙΑ...

[ΛΟΙΠΟΝ ΒΡΩΜΕΡΑ (ΑΝΘ-) "ΕΛΛΗΝΙΚΑ" ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ, ΠΟΥ ΘΑΨΑΤΕ (ΚΑΙ ΑΥΤΗ!) ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ;]
ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΥΘΥΤΕΝΗΣ, ΑΓΕΡΩΧΟΣ ΚΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΜΑΧΗΤΙΚΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ "ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ" ΤΗΣ
ΧΑΓΗΣ!
ΤΟΣΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟΣ, ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ, ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ "ΔΙΚΑΣΤΕΣ", ΤΟΥ ...
ΕΚΛΕΙΝΑΝ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ, ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΕ ...ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ!
Όπως μετεδόθη απο ορισμένες ανταποκρίσεις απο την Ολλανδία, αθώωσαν τον δολοφονηθέντα 'Σλόμπο' ...κατόπιν εορτής! Θράσος έ; 
«Είναι εγκληματίας πολέμου», «προκάλεσε γενοκτονία στη Βοσνία», «είναι φονιάς, είναι ο χασάπης των Βαλκανίων». 
Αυτοί δεν είναι παρά μερικοί μόνο, από τους δεκάδες βρωμερούς και άκρως συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς, που χρησιμοποιήθηκαν ΚΑΤΑ ΚΟΡΟΝ απροκάλυπτα από τα διεθνή μέσα συστημικά ενημερώσεως της Δύσεως, για τη δαιμονοποίηση του Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς, ενός απολύτως δημοκρατικά εκλεγμένου ηγέτου, μιας χώρας στην οποία περισσότερα από 20 πολιτικά κόμματα, λειτουργούν απολύτως ελεύθερα σεβόμενα τους νόμους και το Σύνταγμα. 


Ενας ηγέτης τον οποίον όμως, οι μεγάλες νεοταξίκες δυνάμεις της Δύσεως με «μακρύ χέρι» το ΝΑΤΟ, επιθυμούσαν και κατάφεραν τελικά να τον βγάλουν από τη μέση, με απώτερο σκοπό τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, που ενωμένη ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΕ ΔΙΟΛΟΥ τα σιωνιστικά γεωπολιτικά σχέδια αποσταθεροποιήσεως των Βαλκανίων.

Τελικά ο ΤΑΧΑ «εγκληματίας πολέμου» Μιλόσεβιτς, ο οποίος σύρθηκε στα διεθνή δικαστήρια «για να πληρώσει για τη γενοκτονία στη Βοσνία», κρίθηκε ...αθώος από το Δικαστήριο της Χάγης, αν και ο ίδιος δεν πρόλαβε να χαρεί την απονομή δικαιοσύνης, καθώς "πέθανε"(...) στο κελί της φυλακής, όπου κρατούνταν πριν από 10 χρόνια. 

Μια είδηση που (ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΕΔΟΘΗ "ΓΡΑΜΜΗ" ΚΑΙ) πέρασε όμως στα «ψιλά» και ΔΕΝ έπαιξε στο διεθνές δελτίο ειδήσεων.

Στον Μιλόσεβιτς αναφέρθηκε ωστόσο μέσα από μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ανάλυσή του, το 'Ron Paul Institute', σχολιάζοντας τον τρόπο με τον οποίον ο πρώην πρόεδρος της Σερβίας αρχικά στοχοποιήθηκε, στη συνέχεια δαιμονοποιήθηκε κι εν τέλει ΕΞΟΝΤΩΘΗΚΕ από τη Δύση. 

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ, ΟΠΟΥ Η ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ ΓΕΜΙΣΕ ΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ...

«Τα τελευταία 20 τόσα χρόνια σχολιαστές νεοσυντηρητικοί και φιλελεύθεροι, αυθεντίες, έχουν να μας πουν σε κάθε δυνατή ευκαιρία, ότι ο Μιλόσεβιτς ήταν ένας δικτάτορας και ευθύνεται για τη γενοκτονία στα Βαλκάνια τη δεκαετία του 1990. 
Η προπαγάνδα του 'ΝΑΤΟ', είπε τα ίδια και σε μια άλλη περίπτωση στο Ιράκ το 2003, με αποτέλεσμα σήμερα στη χώρα να επικρατεί το χάος» τόνιζε η ανάλυση.


Το 'Ron Paul Institute' υπενθύμιζε και τη σπουδή του 'CNN' να χαρακτηρίζει τη δίκη Μιλόσεβιτς ως «πιο σημαντική... ακόμη και από τη Δίκη της Νυρεμβέργης»(!), ενώ υπογράμμιζε ότι «όποιος τολμούσε να αμφισβητήσει τη γραμμή του 'ΝΑΤΟ', ήταν χαρακτηρισμένος υποστηρικτής των εγκλημάτων του Μιλόσεβιτς ή και, ακόμη χειρότερα, αρνητής της γενοκτονίας». 
Παρ' όλα αυτά όμως και παρά τη δημοσιότητα γύρω από τη «δίκη του αιώνος», σύντομα φάνηκε ότι η δίωξη είχε ΠΟΛΛΑ ΚΕΝΑ...

Οι μακάβριοι ισχυρισμοί από τις 'ΗΠΑ' και τους νεοταξίτες συμμάχους τους, για γενοκτονία αποδείχθηκαν τελικά... Ψ Ε Υ Δ Ε Σ Τ Α Τ Ε Σ ! 
Αντίθετα ο «Σλόμπο» (που σεβόταν ιδιαιτέρως και αγαπούσε την Ελλάδα) δεν ευθυνόταν για την εθνοκάθαρση που έγινε στη Βοσνία, αλλά στην πραγματικότητα είχε εναντιωθεί... (ορισμένα στοιχεία απο την εφημ.'Δημοκρατία' - "ΙΩ.ΚΑΠ.")

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!